Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار از دور جدید فعالیت‌های این سازمان در آیسکو خبر دادوگفت:حضور درکمیته‌های مختلف این نهادبین المللی می‌تواند به ارتقای تعاملات بورس ایران بادیگر کشور‌ها منجر شود.

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری میزان، شاپور محمدی از عضویت سازمان بورس در یکی از مهمترین کمیته‌های آیسکو خبر داد و اظهار کرد: فعالیت‌های چشمگیر و قابل توجه سازمان بورس در زمینه آموزش و فرهنگ سازی باعث شد تا بورس ایران به عضویت «کمیته ۸» آیسکو درآید، کمیته ۸، هم اکنون ۴۰ عضو دارد و با تمرکز بر ارتقای سواد مالی و فرهنگ سازی فعالیت می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر شورایعالی بورس در توضیح فعالیت‌های این کمیته گفت: مأموریت اصلی این کمیته انجام خط مشی آیسکو برای آموزش سرمایه‌گذاری و سواد مالی است. همچنین این کمیته به هیئت مدیره آیسکو مشاوره می‌دهد و مسائل و موضوعات مربوط به حمایت از سرمایه‌گذاران را بررسی می‌کند.

رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار در تشریح اقدامات گسترده این سازمان در زمینه فرهنگ‌سازی بیان کرد: راه اندازی بورس مجازی (IRVEX)، انتشار کتب و جزوات آموزشی برای کلیه سطوح سنی، ساخت پویانمایی‌های آموزشی و برگزاری لیگ ستارگان از اقدامات مورد توجه آیسکو بود.

وی با اشاره به جذابیت لیگ ستارگان بورس برای دبیرکل آیسکو گفت: نحوه برگزاری لیگ ستارگان و همراهی جامعه دانشگاهی با بازار سرمایه برای دبیرکل آیسکو تحسین برانگیز بود.

دبیر کل آیسکو این رویداد را که موجب اتصال تجربیات کارشناسان و متخصصین بازار سرمایه و دانشجویان بود خلاقیتی نوظهور دانست و تبادل اطلاعات در زمینه قانون و مقررات، شیوه‌ها و روش‌ها و استفاده از پتانسیل و نبوغ جوانان را، یکی از راهکار‌های ارتقاء سواد مالی جامعه فرهنگی و دانشگاهی اعلام کرد.

محمدی با اشاره به واکنش مثبت دبیرکل آیسکو نسبت به اقدامات صورت گرفته در بورس ایران گفت: بولتن‌های خبری آیسکو در زمینه فعالیت‌های بازار سرمایه ایران به ویژه در خصوص فرهنگ سازی و سواد مالی مطالب مختلفی منتشر کرده اند. در پی انتشار این مطالب، پل اندروز، دبیرکل آیسکو، سازمان بورس و اوراق بهادار ایران را مورد تحسین قرار داد.

وی افزود: اندروز، در تاریخ ۲۲ آبان سال جاری در تماس تلفنی با مقامات سازمان بورس و اوراق بهادار، ضمن تقدیر و تشکر در زمینه اقدامات انجام شده، رسما از سازمان بورس برای بررسی درخواست عضویت در «کمیته ۸» دعوت به عمل آورد.

سخنگوی سازمان بورس و اوراق بهادار همچنین تصریح کرد: با عضویت سازمان بورس در این کمیته، سطح تعاملات بازار سرمایه ایران در عرصه‌های بین‌المللی ارتقای قابل توجهی داشته که این امر به نوبه خود افزایش استاندارد‌های بین‌المللی بازار سرمایه ایران و هم خوانی آن‌ها با استاندارد‌های پیشرو پذیرفته شده بین‌المللی در حوزه‌های مربوطه را به همراه خواهد داشت.

محمدی، در ادامه اظهاراتش به تلاش بورس ایران برای ارتقای جایگاه خود در آیسکو اشاره کرد و گفت: بازار سرمایه ایران با هدف بین المللی شدن، ارتقای سطح تعاملات و رسیدن به استاندارد‌های جهانی در فروردین سال ۹۵ به عضویت پیوسته آیسکو درآمد. در همین زمینه ما در تلاش هستیم، عضویت خود را به طبقه «عادی» ارتقا دهیم تا بتوانیم نقش موثرتری در تصمیم گیری‌ها و رای گیری‌های این نهاد بین‌المللی ایفا کنیم.

وی در خصوص اثرگذاری عضویت ایران در این نهاد مهم بین المللی گفت: عضویت سازمان بورس در آیسکو، راه عضویت ما در کمیته‌های مختلف فعال در این نهاد را هموار کرده است. عضویت در این کارگروه‌ها گام مهمی در تبادل تجربه با بازار‌های سرمایه پیشرو دنیا به شمار می‌رود. همچنین این موضوع می‌تواند به ارتقای بازار سرمایه ایران هم به لحاظ فنی و هم عملکردی کمک شایانی کند.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: بورس سرمایه گذاری اوراق سواد مالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۰۱۹۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد خیره‌کننده ایران در بازار تسلیحات پیشرفته جهانی

«شورای آتلانتیک» نوشت: ایران در مسیر جایگزینی روسیه به عنوان صادرکننده پیشتاز تسلیحات قرار دارد، به همین دلیل ایالات متحده نیازمند یک استراتژی مشخص برای مقابله با این روند است.

به گزارش مشرق، اندیشکده «شورای آتلانتیک» در گزارشی آورده است ایران به خوبی در راه تبدیل شدن به یک صادرکننده درحال پیشرفت تسلیحات در سطح جهان قرار دارد؛ تهران در سال‌های گذشته، فروش و انتقال پهپادهای خود را به نقاط مختلف جهان از آمریکای جنوبی تا آفریقا به سرعت افزایش داده است و به صورت ویژه کشورهای بیشتری به خرید این قابلیت‌ها از ایران علاقه مند شده اند.

«دنی سیترینوویچ» نویسنده این گزارش معتقد است که منافع اقتصادی ایران در این حوزه مشخص است زیرا تخمین زده می‌شود که هزینه هر پهپاد پرطرفدار شاهد ۱۳۶ بین ۲۰ هزار تا ۴۰ هزار دلار باشد. این موضوع در کنار گزارش‌هایی مبنی بر فروش بیش از ۲ هزار پهپاد ایرانی فقط به روسیه، نشان می‌دهد که تهران میلیون‌ها دلار از این معاملات به دست آورده است.

این تحلیلگر آمریکایی تاکید دارد: با این حال، دستاورد ایران از چنین تحرکاتی، بیشتر از منافع مالی آن است، چرا که این معاملات موقعیت سیاسی جمهوری اسلامی را در کشورها عمیق‌تر می‌کند و وابستگی به تهران و تولیدات آن را ایجاد می‌نماید.

کارشناس این اتاق فکر آمریکایی سپس به مقایسه تولیدات ایران با نمونه‌های مشابه پرداخته و آورده است: در این زمینه، ایران در مقایسه با کشورهایی مانند انگلستان یا آمریکا که توانایی‌های مشابهی را به سراسر جهان صادر می‌کنند، از مزایای قابل توجهی برخوردار است. پهپادها و سایر قابلیت‌های نظامی ایران، مانند موشک‌های کوتاه‌برد فاتح ۱۱۰، ارزان‌تر از رقبای غربی آن هستند. ضمن آنکه هیچ محدودیت سیاسی یا قانونی که مانع فروش این تسلیحات در سراسر جهان شود، برای ایران وجود ندارد. به نظر می‌رسد تهران هم هراسی ندارد که این محصولات به دست طرف‌های خارجی خطرناک بیفتد.

نویسنده با اشاره به کارایی تسلیحات ایرانی تاکید دارد: از همه مهمتر این است که محصولات ایران در میدان جنگ خود را ثابت کرده اند و این موضوع در استفاده روسیه از آنها در جنگ اوکراین یا توسط گروه‌های نزدیک به ایران همچون حزب الله لبنان، انصارالله یمن یا شبه نظامیان شیعه در عراق مشخص شده است.

کارشناس شورای آتلانتیک معتقد است: این شرایط به ایران اجازه فروش قابل توجه تسلیحات به بسیاری از کشورهای جهان به‌ویژه دولت هایی که غرب در زمینه تسلیحات برای آن‌ها محدودیت‌هایی را ایجاد کرده است، فراهم می‌آورد.

در بخش دیگری از گزارش با اشاره به جایگاه پیشین روسیه در بازار تسلیحات جهان، ادعا شده است که روسیه پس از حمله به اوکراین، به دلیل مجموعه‌ای از تحریم‌ها در بازار تسلیحات و تجهیزات نظامی دچار مشکلاتی شد. پس از این تحول ایران در نظر کشورهایی که پیش از این به تجهیزات نظامی روسیه وابسته بودند، به گزینه ای جذاب‌تر تبدیل شد. ضمن آنکه، سرمایه‌گذاری مشترک ایران و روسیه می‌تواند فروش تسلیحات متعارف آنها را افزایش دهد.

نویسنده این گزارش با اشاره به تحولات در دریای سرخ به کاخ سفید توصیه کرده است: دولت آمریکا باید جدی بودن شرایط را درک کند. نادیده گرفتن این روند می‌تواند به وضعیت غیرقابل برگشتی منجر شود که ممکن است ایران را به صادرکننده پیشروی تسلیحات در جهان تبدیل کند.

از دیگر پیشنهادهای این اتاق فکر به دولت بایدن آن است که تحریم‌های اقتصادی و سیاسی را علیه هر کشوری که به دنبال کسب توانایی‌های نظامی ایران است یا سرمایه‌گذاری‌های نظامی مشترک را با تهران انجام می‌دهد، اعمال کند زیرا این اقدام می‌تواند به عنوان یک عامل بازدارنده باشد. همچنین تسهیل کمک نظامی به کشورهای معامله کننده با ایران، از بین بردن جذابیت تسلیحات ایرانی و بی اعتبار کردن توانایی‌های نظامی ایران از دیگر ترفندها علیه تهران بیان شده است.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • مصرف سوخت در ایران ۲ تا ۳ برابر میانگین جهانی است
  • سرمایه‌گذاری در ۱۰۰ شرکت بورسی ایران هیچ ریسکی ندارد | بزرگ‌ترین بازار بورس ناشناخته جهان مربوط به ایران است
  • رشد خیره‌کننده ایران در بازار تسلیحات پیشرفته جهانی
  • ۱۸ کرسی منطقه‌ای والیبال به ایران رسید/ دیدار تقوی با دبیرکل کمیته ملی المپیک عمان
  • سرمایه‌گذاران این بازار بیشترین زیان را دیدند/ دلار به کانال ۵۰ هزار تومان باز می‌گردد؟
  • جزئیات «عرضه اولیه» سهام شرکت حسین و فرزندانش!
  • آخرین جزئیات از زمان رونمایی صندوق پوشش ریسک بازار سرمایه اعلام شد + فیلم
  • کارگاه دوره‌ای سرمایه‌گذاری به سبک ساده با همکاری سازمان بورس کشور برگزار شد
  • گشتی در اقتصاد ایران | بازگشت ایران و امارات به میز همکاری‌های اقتصادی
  • بهبود وضعیت بورس محتمل است/ مردم از طریق سبدگردان‌‎ها وارد بازار سرمایه شوند + فیلم