Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-04-19@08:19:37 GMT

مزه تلخ مانند سیستم ایمنی عمل می کند

تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۶۰۲۳۴۴

مزه تلخ مانند سیستم ایمنی عمل می کند

به گزارش گروه علم و فناوری ایسکانیوز به نقل از دانشگاه ایالتی پزشکی شمال غربی، چرا ما طعم تلخ قهوه را دوست داریم. طعم تلخی مانند هشداری از سوی سیستم ایمنی در مورد ضرر مصرف خوراکی هایی است که دارای این مزه هستند.

با این حال، محققان متوجه شده اند که هرچه یک فرد بیشتر به طعم تلخ حساس باشد بیشتر قهوه می نوشد که این نشان دهنده یک حساسیت ناشی از تغییرات ژنتیکی در این افراد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این تحقیقات در دانشگاه ایالتی پزشکی شمال غربی و موسسه تحقیقات پزشکی QIMR Berghofer در استرالیا انجام و نشان داد که حساسیت توسط نوعی تغییرات ژنتیکی رخ می دهد.

طبق این تحقیقات افرادی که به مصرف قهوه روی می آورند به گونه ای می آموزند که طعم تلخ قهوه را از طریق تقویت حس مثبت خود تحمل کنند و به گونه ای می آموزند که چیزهای خوب را با قهوه ارتباط دهند.

انتهای پیام/

178 / 159 طعم تلخ قهوه دانشگاه ایالتی پزشکی شمال غربی مصرف قهوه

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: مصرف قهوه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۰۲۳۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیمارستان‌های شهر قم ملزم به دریافت پروانه ایمنی هستند

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری قم از لزوم دریافت پروانه ایمنی توسط مراکز خدماتی و عمومی مانند بیمارستان‌ها خبر داد.

مهدی اصفهانیان مقدم در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قم، اظهار کرد: با محوریت اداره کل مدیریت بحران استانداری قم و بر اساس دستورالعمل‌هایی که تنظیم شده است، برخی از مراکز خدماتی-عمومی ملزم به دریافت پروانه ایمنی شدند که از جمله این‌ها بیمارستان‌ها هستند.

وی افزود: جلسات با نظام پزشکی و اداره کل بحران به این نتیجه رسید که اکثر مراکز درمانی قبل از هر اقدامی پروانه ایمنی بگیرند.

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری قم اضافه کرد: در حال حاضر بیمارستان شهید بهشتی، کامکار و آیت‌الله گلپایگانی درخواست پروانه ایمنی کردند و برای گرفتن این پروانه باید سیستم‌های اطفا حریق، سیستم‌های ایمنی و تجهیزات امداد و نجات مورد بررسی قرار می‌گیرد و همین موجب افزایش ضریب ایمنی آن مجموعه می‌شود.

اصفهانیان مقدم ادامه داد: همین نگاه در حال دنبال شدن در بخش اصناف و صنایع است که با همکاری متولیان امر مثل پاساژها و مراکز خرید خودشان اقدام به کسب پروانه ایمنی کنند تا شاهد کاهش حوادث باشیم؛ همچنین بررسی وضعیت ایمنی مناطق هشتگانه نیز با محوریت ستاد مدیریت بحران در سال گذشته دنبال شد.

وی با بیان اینکه در رابطه با انجام فاز اول شناسایی مشاغل و اماکن پر خطر و خطرزا در شهر قم با محوریت سازمان مدیریت بحران و آتش‌نشانی انجام حدود ۸۳۱ مکان در فاز شناسایی قرار گرفتند، گفت: برای این منظور ۱۴ جلسه ستاد مدیریت بحران شهرداری در سطح مناطق هشتگانه در سال ۱۴۰۲ انجام شد.

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری قم با اشاره به تکمیل بیمه‌نامه حوادث باری ۲۳ ساختمان شهرداری قم اضافه کرد: مسئله تأمین سیستم برق اضطراری نیز موضوع دیگری بود که برای ساختمان‌های شهرداری قم در دستور کار قرار گرفت.

کد خبر 745543

دیگر خبرها

  • واردات قهوه به ۵۲ هزار تن رسید
  • واردات قهوه به ۵۲ هزارتن رسید
  • غذا‌های مفیدی که بدن هر بیماری را تقویت می‌کند
  • بهترین زمان برای نوشیدن قهوه
  • بیمارستان‌های شهر قم ملزم به دریافت پروانه ایمنی هستند
  • از سیر تا پیاز درباره قهوه
  • کشتی خرس‌های قهوه‌ای در قلب کوه‌های شمال ایران
  • قارچ چاگا ؛ برای افرادی که به سیستم ایمنی خود اهمیت می دهند(+عکس)
  • پایش۸۲ درصدی جامعه هدف آذربایجان غربی در طرح پایش ملی سلامت
  • نقش گیاهان خوراکی طبیعی و دارویی در سلامت