Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوادث باشگاه برنا، محمود قدیری عصر امروز در نشست خبری چهارمین همایش ملی و نخستین همایش بین‌المللی و نمایشگاه صنعت ایمنی کشور اظهار کرد: هدف از برگزاری این همایش این است که از مسائل نمایشی به مسائل محتوایی سوق پیدا کنیم.

 

معاون پیشگیری و حفاظت از حریق آتش‌نشانی تهران خاطرنشان کرد: در هیچ‌کدام از رشته‌های دانشگاهی، مسئله ایمنی تدریس نمی‌شود و به همین دلیل نمی‌توانیم کار علمی انجام دهیم؛ اگر فکری به حال این مسئله نکنیم می‌توانیم شاهد فجایع بدتری از پلاسکو باشیم، در دنیا رشته‌هایی در حوزه مهندسی حریق کار می‌کنند که آنجا مسائل عمرانی، مکانیک و اجتماعی با یکدیگر تدریس می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در زمان حریق، بهترین پاسخ‌گرها، آتش‌نشانهای حاضر در محل هستند و باید مسائل اجتماعی را با مسائل تکنیکال ادغام کنیم.

قدیری با بیان اینکه اکنون در دانشگاه خواجه‌نصیر طوسی 19 دانشجو در حال تحصیل رشته مهندسی حریق هستند، گفت: در این همایش سعی بر این است که دانشگاه‌ را همراه خود کنیم، باید بدانیم چه کنیم حریق رخ ندهد و در صورت بروز حریق، سیستمها و نیروهای آتش‌نشانی چگونه عمل کنند اما متأسفانه فقط تمرکز بر این است که آتش‌نشانان چه‌زمانی می‌رسند و چه می‌کنند.

وی تصریح کرد: مهمترین فاکتور در ایمنی شهر، مسائل اجتماعی است؛ اکنون ساختمانهایی داریم که سیستم ایمنی دارند اما فرهنگ اجتماعی پایین درباره ایمنی، استفاده از این تجهیزات را با مشکل روبه‌رو می‌کند، اگر مردم این مسائل را آمورش ببینند تلفات کاهش پیدا می‌کند.

قدیری با اشاره به حضور 21 دانشگاه در این همایش خاطرنشان کرد: در دنیا تاریخ نشان می‌دهد که نخستین ایستگاه‌های آتش‌نشانی را شرکتهای بیمه ایجاد کردند اما در کشور ما آن‌چنان که باید و شاید، بیمه نقش خود را در حوزه پیشگیری ایفا نمی‌کند، بنا نداریم کسی را از خود دور کنیم اما مجبوریم بگوییم چه خطراتی جامعه را تهدید می‌کند.

معاون پیشگیری و حفاظت از حریق آتش‌نشانی تهران یادآور شد: از رسانه‌ها انتظار داریم به جامعه آتش‌نشانی کمک کنند تا پیام خود را به گوش همه برسانیم.

چهارمین همایش ملی و نخستین همایش بین‌المللی آتش‌نشانی و ایمنی شهری 6 و 7 اسفند امسال در سالن همایش‌های بین‌المللی هتل المپیک تهران برگزار می‌شود.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: آتش نشانی المپیک سیستم ایمنی صنعت مکانیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۰۲۸۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تهران و قم میزبان همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین شدند

کمال اکبری در نشست خبری همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین که در سالن جلسات دانشکده دین و رسانه قم برگزار شد از ارسال ۱۵۳ مقاله به دبیرخانه خبر داد و گفت: از این تعداد ۵۰ مقاله چاپ و در اختیار مخاطبان قرار خواهد گرفت.

رئیس دانشکده دین و رسانه افزود: استقبال مراکز علمی از جمله دانشگاه تهران، دانشگاه قم، پژوهشگاه‌های وابسته به حوزه و دانشگاه و نیز مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه از همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین بسیار عالی بود. نیازمند استفاده از ظرفیت‌های حوزوی و دانشگاهی برای تولیدات صدا و سیما هستیم.

دبیر همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین، محور‌های این همایش را "دین، فرهنگ و نظامات رسانه‌ای"، "دین، جهانی شدن و رسانه‌های نوین"، "دین و زیبایی‌شناسی رسانه‌های نوین"، "زبان دین و زبان رسانه‌های نوین" و "دین دیجیتال و رسانه‌های نوین" اعلام و خاطرنشان کرد: "روش‌شناسی مطالعات دینی و رسانه‌های نوین"، "فرهنگ، حکمرانی و رسانه‌های نوین"، "رسانه، خرده‌فرهنگ‌ها و تفاهم فرهنگی"، "رسانه‌های نوین، خانواده و سبک زندگی"، "هویت دینی، عدالت‌طلبی و رسانه‌های نوین"، "دین و قالب‌های برنامه‌سازی در رسانه‌های نوین" از دیگر محور‌های این همایش است.

اکبری عنوان کرد: "استعاره و تمثیل در رسانه‌های نوین"، "فرصت‌ها و چالش‌های دین در رسانه‌های نوین"، "چالش‌های اخلاقی حضور دین در رسانه‌های نوین"، "چالش‌های حقوقی حضور دین در رسانه‌های نوین"، "هنر‌های رسانه‌ای و عرفی‌سازی دین"، "دین، رسانه‌های نوین و چالش‌های زیست‌محیطی"، "تنظیم‌گری رسانه‌های نوین و حکمرانی فضای مجازی"، "فرهنگ و آینده‌پژوهی رسانه‌های نوین"، "علوم شناختی، دین و رسانه‌های نوین"، "هوش مصنوعی، دین و رسانه‌های نوین"، "رسانه‌های نوین و بازآفرینی انقلاب اسلامی" و "دین و تنوع زیبایی‌شناسی‌های نوظهور" از دیگر محور‌های این همایش ملی است.

رئیس دانشکده دین و رسانه قم گفت: این همایش برای تولید ادبیات علمی و فرهنگی در مبحث رسانه‌های نوین است، بنا به تغییرات ساختاری سازمان صداوسیما در استفاده از فرصت رسانه‌ای و فضای مجازی، پژوهش علمی در این زمینه ضروری است. همایش «دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین» تلاشی از سوی همه اندیشمندان، اساتید حوزه و دانشگاه برای تولید ادبیات نظری در حوزه رسانه‌های جدید است.

دبیر این همایش تصریح کرد: اولین همایش «دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین» پس از برگزاری ۱۷ پیش نشست در طول ۶ ماه گذشته و برگزاری ۱۱ نشست علمی، هشتم و نهم خرداد در استان تهران و قم با معرفی مقالات برگزیده برگزار خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • ۱۱۷ نفر در ۲ دوره المپیاد علمی دانشجویی برگزیده شدند
  • گرایش جوانان به رشته های علوم پایه و فنی مهندسی در حال کاهش است
  • همایش بین المللی مدیریت ورزشی در اردبیل برگزار شد
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • دانشگاه‌ها از مسائل کشور جدا نشوند
  • جزییات آتش سوزی انباری در خیابان لاله‌زار
  • همایش «دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین» برگزار می‌شود
  • توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی
  • تهران و قم میزبان همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین شدند
  • مهار حریق در ساختمان ۴ طبقه شهرک پردیسان