Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی داوری پایتخت در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما در خصوص وضعیت ایمنی ساختمان های تجاری و مسکونی در پایتخت گفت: ساختمان های قدیمی و بلندمرتبه در شهر تهران نیاز به اصلاح وضعیت دارند و براساس برآورد انجام شده بیش از هزارو 500 ساختمان به لحاظ ایمنی دچار اشکال هستند و سازمان آتش نشانی به دلیل خلاهای قانونی نمی تواند وارد عمل شود و بیشتر اقدامات به صورت دعوت است، بنابراین نیاز به تغییر قوانین است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی در خصوص مراکز تجاری بلندمرتبه نیز گفت: به طور کلی 243 مرکز تجاری در شرایط بسیار حاد داشتیم که بخشی از آنها پلمپ شده اند وبخشی دیگر نیز اقدامات اصلاحی را شروع کردند اما ما راضی نیستیم و بایستی هرچه زودتر اقدامات ایمنی انجام و کامل شود.
داوری افزود: متاسفانه خلا قوانین و مشکلات باعث شده است تا سازمان آتش نشانی اقدامات قانونی لازم را نداشته باشد اما ما هیچ وقت از تلاش دست برنخواهیم داشت و در طرحی جدید به عنوان طرح نظام بازرسی ایمنی در تلاش هستیم تا وضعیت ساختمان ها را به لحاظ ایمنی بررسی کنیم.
وی گفت: در ساختمان های جدید ضوابط به طور جدی باید رعایت بشود در غیر این صورت پایان کار داده نمی شود اما موضوع مهم مجوز بهره برداری است یعنی تا قبل از اتمام اقدامات ایمنی نبایستی افراد در مجتمع های مسکونی ساکن شوند که متاسفانه مجوز بهره برداری هنوز تعریف نشده است.
داوری در خصوص وضعیت ایستگاه های اتش نشانی پایتخت گفت: در حال حاضر 131 ایستگاه آتش نشانی در پایتخت داریم که به استانداردهای مورد نظر بسیار نزدیکیم و بهترین شاخصه زمان پاسخگویی در حادثه است یعنی از هنگامی که یک شهروند با سامانه 125 تماس می گیرد تا هنگام رسیدن به محل حادثه است که در دنیا بهترین استاندارد 6 دقیقه تعریف شده است.
وی گفت: یک دقیقه زمان تماس و ردوبدل اطلاعات ، یک دقیقه اقدام ایستگاه برای آماده شدن و 4 دقیقه زمان رسیدن به محل حادثه است که در پایتخت این موضوع 6 دقیقه تا 6 دقیقه و 15 ثانیه است.  

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: ناایمنی مسکونی ایمنی حریق اطفا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۰۳۰۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویداد ویژه «ایمنی و حمل و نقل» در پایتخت

همزمان با هفتم اردیبهشت ماه که به نام روز ایمنی حمل و نقل نامگذاری شده، رویداد ویژه ایمنی و حمل و نقل به‌صورت یکپارچه در مناطق ۲۲گانه شهر تهران برگزار می‌شود.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، براساس دستورالعمل ابلاغی از سوی شهرداری تهران، اهداف اصلی این رویداد که به‌صورت هماهنگ و یکپارچه در مناطق مختلف پایتخت برگزار می‌شود، ترغیب شهروندان به استفاده از حمل و نقل همگانی، رعایت ایمنی در سفر‌های درون‌شهری، مشارکت سازمان‌های مرتبط و نهاد‌های مردمی و نیز توجه ویژه به موتورسیکلت‌سواران، عابرین پیاده و... اعلام شده است.   

 مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهر تهران در این باره گفت: این رویداد، اقدامی نمادین است تا با عزم و اراده مشترک، توجه افکار عمومی را به موضوع ایمنی و رعایت مقررات مربوط به حمل و نقل شهری معطوف کنیم.  

 شهریار افندی‎زاده تاکید کرد: راهبرد ایمنی، نیازمند همکاری همه دستگاه‌ها و نهاد‌های متولی و البته همراهی شهروندان است؛ بنابراین، تمام دستگاه‌های مرتبط از جمله پلیس راهور، شهرداری‌ها، شرکت‌های سازنده خودرو، آموزش و پرورش، مسئولان اجرایی و سایر ارگان‌ها و سازمان‌ها، حتی رسانه‌ها  نیاز است در کنار هم  برای مقابله با تلفات ناشی از حوادث ترافیکی چاره‌اندیشی کنند.

 به گفته مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهر تهران، رویداد "ایمنی حمل و نقل" درنظر دارد توجه شهروندان تهرانی به‌خصوص اقشار در معرض خطر تصادفات مانند کودکان، افراد مسن، دوچرخه‌سواران، موتورسواران و...، همچنین مدیران شهری، متولیان حوزه حمل و نقل و ایمنی، کاربران و فعالان فضای مجازی و سازمان‌های مردم ‎نهاد را به موضوع مهم رعایت مقررات ایمنی در خیابان‌ها و معابر پایتخت جلب کند.

 افندی‌زاده با اشاره به اینکه این برنامه از چهارم اردیبهشت ماه آغاز و تا دهم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ ادامه خواهد داشت، تاکید کرد: تمرکز بر برنامه‌های آموزشی، ایمنی تردد در خیابان ویژه دانش‌آموزان، اجرای برنامه‌های مشارکتی با سازمان‌های مردم‌نهاد و تولید و انتشار محتوای رسانه‌ای از جمله: اکران پوستر رویداد در ساختمان‌های شهرداری‌های مناطق، نواحی، پارک‌های آموزش ترافیک، همچنین روی انواع سازه‌های تبلیغاتی، پرتابل، بیلبورد، استرابورد و عرشه پل یا نمایش در تلویزیون‌های شهری و تولید و انتشار اخبار از رویداد‌های مربوط، از جمله فعالیت‌هایی است که طی یک هفته انجام می‌گیرد.

دیگر خبرها

  • آتش‌سوزی در بیمارستان امام حسین تهران
  • رویداد ویژه «ایمنی و حمل و نقل» در پایتخت
  • آتش نشانان آتش‌سوزی مهیب در یک مجتمع مسکونی را مهار کردند
  • کپسول آتش نشانی وسیله‌ای ضروری برای ساختمان‌های مسکونی و تجاری
  • انجام ۶۵ مورد ماموریت آتش‌نشانی در شهرکرد
  • آتش سوزی منزل مسکونی در سبزوار ۲ مصدوم داشت
  • تشکیل کارگروه ایمنی ساختمان های شهر زرند
  • انفجار و حریق در مغازه تولید رنگ و اسپری در خیابان معراج اصفهان
  • زن ۵۰ ساله میرآبادی در رودخانه غرق شد
  • خانم ۵۰ ساله در رودخانه خدرآباد میرآباد جان خود را از دست داد