Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-05-06@22:42:17 GMT

تفحص از دانشگاه آزاد از دستورکار مجلس خارج شد

تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۶۰۴۱۰۱

حجت‌السلام علیرضا سلیمی، عضو هیئت‌رئیسه کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی، با اشاره به جلسه عصر امروز این کمیسیون، گفت: در این جلسه طرح تحقیق و تفحص از دانشگاه آزاد مطرح شد که پس از استماع نظرات موافقان و مخالفان این طرح رای نیاورد و از دستورکار کمیسیون خارج شد.

وی با بیان اینکه در این جلسه رئیس دانشگاه آزاد (طهرانچی) گزارشی از وضعیت این دانشگاه به اعضای کمیسیون ارائه کرد، افزود: رئیس دانشگاه آزاد اعلام کرد بیش از این دانشگاه،  20 هزار حساب داشت که اکنون با تجمیع آنها  2 هزار حساب وجود دارد که با این اقدام و یکپارچه شدن حساب‌ها جلوی برخی تخلفات مالی گرفته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم محلات در مجلس تصریح کرد: طهرانچی درباره جذب اعضای هیئت علمی در دانشگاه آزاد نیز اعلام کرد در این زمینه سیستم یکپارچه‌ای وجود دارد و هیچ فردی نمی‌تواند در این زمینه اعمال نظر کند.

عضو هیئت‌رئیسه کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس ادامه داد: رئیس دانشگاه آزاد درباره مشکل پذیرفته‌شدگان رشته پزشکی این دانشگاه نیز اعلام کرد، 50 هزار نفر پذیرفته شده بودند که 24 هزار نفر فرم شماره 15 را تکمیل کرده بودند.

سلیمی عنوان کرد: به گفته رئیس دانشگاه آزاد از این 24 هزار نفر حدود 4200 نفر پذیرش نهایی شده بودند که تاکنون 599 نفر تعیین تکلیف شدند.

وی اضافه کرد: طهرانچی در این جلسه اعلام کرد باتوجه به افزایش ظرفیت‌های دانشگاه در رشته پزشکی برخی از دانشجویان پذیرفته شده در آذرماه تعیین تکلیف می‌شوند و به افرادی که تراز نمره آنها پایین است، خسارت پرداخت می‌شود.

عضو هیئت‌رئیسه کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس اظهار داشت: در بخش دیگری از جلسه امروز کمیسیون طرح برگزاری اجتماعات و  راهپیمایی بررسی شد. یک بند که درباره مستثنی شدن دانشگاه از قوانین مربوطه و اینکه آنها قوانین خاص خود را داشته باشند، تصویب شد.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: آموزش و تحقیقات مجلس دانشگاه آزاد رئیس دانشگاه کمیسیون آموزش و تحقیقات آموزش و تحقیقات مجلس دانشگاه آزاد شورای اسلامی نماینده مردم هیئت رئیسه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۰۴۱۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمیسیون اصل ۹۰ پیگیر اجرایی شدن سامانه ستاد




به گزارش خبرگزاری صداوسیما،به نقل از خانه ملت، علی خضریان در تشریح نشست این کمیسیون در خصوص بررسی آخرین وضعیت سامانه ستاد بابیان اینکه استفاده از سامانه تدارکات الکترونیکی یکی از راهکارهای کلیدی مبارزه با فساد است افزود: الکترونیکی کردن فرآیند انجام معاملات از طریق سامانه‌های الکترونیکی در مسیر شفافیت گامی مهم است که نظارت بر خط و سریع را ممکن می‌کند.

این نماینده مجلس گفت: افزایش بهره وری و کاهش کسری بودجه با توجه به اینکه بخش قابل توجهی از بودجه دولت صرف انجام معاملات می‌شود، بخشی دیگر از مزایای این سامانه است همینطور سیاست‌گذاری، اجرای سیاست‌ها و ارائه خدمات با توجه به اهمیت معاملات دولتی در اقتصاد و نقش و جایگاه آن در پیشرفت کشور، توجه به تصمیم سازی بر مبنای اطلاعات در این حوزه بسیار مهم است.

عضو هیأت رئیسه کمیسیون اصل نود مجلس تصریح کرد: با ایجاد سامانه ستاد می‌توان بر تمامی مراحل انجام معاملات نظارت کرد. همچنین با استفاده از فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی می‌توان ظرفیت‌های نظارتی را افزایش داد.

خضریان با اشاره به اهمیت اصلاح ساختار بودجه مبتنی بر عملکرد و آمایش سرزمین خاطرنشان کرد: یکی از گلوگاه‌های اصلی نظام بودجه ریزی مبتنی بر عملکرد، شفاف‌سازی منابع صرف شده و خروجی‌ها و پیامدها است که روش اصلی تحقق آن، استفاده از سامانه تدارکات الکترونیکی دولت است با توجه به اهمیت این موضوعات کمیسیون اصل نود به عنوان بازوی نظارتی مجلس و اهمیت زیادی برای اجرایی شدن این سامانه داشته است.

سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس ادامه داد: در آخرین جلسه این کمیسیون نشستی با موضوع پیگیری انجام تکالیف قانونی مندرج در جزء ۳ و ۴ بند ک تبصره ۱۰ قانون بودجه سال ۱۴۰۲ کل کشور برگزار و مقرر شد جهت حل مسائل الکترونیکی شدن مزایدات دوایر اجرای ثبت سازمان ثبت اسناد و املاک، مرکز توسعه تجارت الکترونیکی وزارت صنعت، معدن و تجارت به عنوان متولی به شکلی عمل کند که تا در مهلت ۱۰ روزه مزایدات یک استان به صورت آزمایشی در سامانه ستاد ثبت شود. و مزایدات اراده تصفیه امور ورشکستگی در یک استان از این طریق انجام شود و مشکلات پیمانکار سامانه نیز پیگیری و مرتفع شده و گزارش همه اقدامات به کمیسیون ارسال شود.

دیگر خبرها

  • هرگونه صدور ویزا برای اربعین باید در خارج از استان خوزستان باشد
  • شیوه نامه افزایش حقوق و دستمزد سال ۱۴۰۳ دانشگاه آزاد تشریح شد
  • کمیسیون اصل ۹۰ پیگیر اجرایی شدن سامانه ستاد
  • جذب دانشجو در دانشگاه فرهنگیان ۳۰۰ درصد رشد کرد
  • چهار نفر از اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس تحریم شدند
  • جلسه کمیسیون دائمی هیأت امنای مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد
  • دانشگاه آزاد بسیاری از مرز‌های علمی کشور را درنوردیده است
  • قائم مقام دانشگاه آزاد اسلامی: چک‌های بی محل و پرداخت‌های خارج از ضوابط در دانشگاه آزاد وجود ندارد
  • امیرعبداللهیان: توقف جنگ در دستورکار سازمان همکاری قرار دارد
  • کمبود ۹۰۰۰ ماما در کشور