Web Analytics Made Easy - Statcounter

روزنامه آفتاب با تیتر ایربگ خودرو لندرکروز چرا باز نشد؟ در ابتدا به معرفی شخصیت این افراد و شرح واقعه پرداخته و در ادامه با کارشناسان مساله گفت و گو کرد.
یک کارشناس خودرو می گوید: در بحث علل فنی بی شک باید یک تیم فنی که دسترسی به محل حادثه و خودروهای دخیل در حادثه داشته باشند؛ صحبت کنند.
فرید حسینی افزود: اما کم نیستند تصادفاتی در کشور که مراجع رسمی نیز مقصر اصلی یا یکی از مقصرین را بحث فنی خودرو دخیل در حادثه اعلام می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گفته حسینی بر اساس قوانین کیفیت و بهره وری در اروپا یک شرکت خودروساز ممکن است سالانه قریب به یک میلیارد یورو ضمانت برای پرداخت خسارت ناشی از ضعف فنی محصولاتش ارائه دهد، در کشور ما نیز قانون مربوط به کیفیت و بهره وری در مجلس تصویب شده، اما اجرای آن چندان مورد توجه سازمان ها نیست، هر چند در بحث خودرو پیش بینی های خوبی صورت گرفته است.
این کارشناس می گوید: در واردات خودرو، برخی واردکنندگان غیراصلی برای استفاده از معافیت ها، کالاهای خود را با استفاده از نیروی فنی ارزان قیمت تر کشورهایی مانند امارات یا عمان قبل از وارد کردن به کشور مونتاژ می کنند، در واقع این مونتاژهای غیر اصولی برای کسب سود بیشتر صورت می گیرد، به همین خاطر مواردی مانند اشکال در سیستم ایمنی و باز نشدن ایربگ ها در خودروهای پیشرفته خارجی ممکن است پیش از آنکه به دلیل بروز اشکال در کارخانه مادر باشد، به این موارد مربوط باشد، که لازم است در بررسی همه جانبه حوادث این چنینی این مساله نیز به عنوان یکی از احتمالات در نظر گرفته شود.
حسینی خاطرنشان کرد: ایران در زمینه تصادفات جاده ای در زمره کشورهایی قرار دارد که بالاترین میزان تلفات انسانی را در حوادث رانندگی به خود اختصاص داده است، از این رو تدوین رویه توسعه فنی خودروها، کارشناسی در ابعاد مهندسی راه ها و تقویت فرهنگ رانندگی از جمله موضوعات کلیدی به شمار می رود که می توانند بر کاهش سوانح جاده ای تاثیر مستقیمی داشته باشند.
روزنامه آرمان با درج گزارشی با عنوان نقاط حادثه خیز و تصادفات رانندگی نوشت: با وجود افزایش آمار تصادفات و کشته و زخمی شدن هزاران نفر در طول سال طی 2 سال اخیر پلس راهور اقدام به شناسایی و اصلاح نقاط حادثه خیز کشور کرد.
طبق آمار موجود پنج هزار و 300 نقطه حادثه خیز در کشور وجود دارد که در سال هزاران نفر را به دام حوادث رانندگی می‌ کشاند.
در سال گذشته 16 هزار و 201 نفر در حوادث رانندگی ترافیکی کشته شده‌ اند، این در حالیست که در دنیا به ازای هر 10 هزار خودرو حدود 9 نفر کشته می ‌شوند، اما در ایران به ازای این تعداد خودرو 37 تن کشته می ‌شوند و این آمار بر ضرورت اصلاح راه‌ های کشور و بالابردن سطح ایمنی خودروها تاکید دارد.
در ادامه این مطلب آمده است: هشت هزار نقطه حادثه خیز کشور به پنج هزار و 300 مورد کاهش یافته است، از نقاط حادثه خیز موجود در کشور 2 هزار نقطه درون شهری و سه هزار و 300 مورد برون شهری هستند، نیاز داریم که تقاطع ‌های حادثه خیز همسطح به غیرهمسطح تغییر یابد و این مهم نیازمند بودجه و برنامه مدون است.
در استان گلستان هم بیش از 80 نقطه حادثه خیز و پرخطر وجود دارد که با اقدامات شورای ترافیک استان این نقاط کاهش یافته است، اما برای رسیدن به وضعیت مطلوب باید بودجه استانی مشخص در این زمینه اختصاص یابد.
روزنامه تجارت با درج مطلبی با عنوان کمبود بودجه عامل تلفات سنگین جاده ای نوشت: آمار تلفات جاده ‌ای در ایران بسیار بالا است. توسعه نیافتن راه ‌ها، کمبود منابع برای نگهداری جاده ‌ها، ارزانی استفاده از سیستم حمل و نقل به نسبت راه آهن و پایین بودن کیفیت خودروها دلایل و عوامل افزایش تلفات جاده‌ ای محسوب می ‌شود.
در دوره مدیریت عباس آخوندی در وزارت راه و شهرسازی اهتمام جدی برای توسعه راه‌ ها وجود نداشت و اقدامات عمده‌ ای در این زمینه صورت نگرفت، حالا نمایندگان مجلس به یاری وزیر جدید آمده ‌اند تا در این راستا با هم افزایی زمینه کاهش هرچه بیشتر تلفات جاده‌ ای را فراهم آورند.
محمدرضا رضایی کوچی نماینده مجلس در گفت و گو با خبرنگار تجارت می گوید: پیش ‌بینی ما این است که عدد تلفات جاده‌ ای در سال آینده افزایش داشته باشد و اگر می‌ خواهیم عدد همچنان کاهش یابد، باید به سمت تامین منابع برای نگهداری و توسعه راه ‌ها برویم که نیاز است تا قیر به مقدار کافی و با قیمت مناسب در اختیار دستگاه های متولی و اجرایی قرار داده شود.
وی ‌ادامه داد: با وجود آن که قیر با سختی به این دستگاه ‌ها می ‌رسد و کیفیت رویه ‌های آسفالتی بسیار پایین است، انتظار است که دستگاه‌ های اجرایی مشکلات خود را در آسفالت‌ ریزی حل و سپس با استفاده از روش‌ های جدید و مدرن کیفیت آسفالت را افزایش دهند.
در ادامه این گزارش آمده است: تعدد کارخانه های تولید آسفالت وظیفه این مرکز را بیشتر می ‌کند، زیرا به نظر می‌ رسد که در تولید مصالح نظارت خوبی انجام نمی ‌شود و دانه ‌بندی نامناسب آسفالت باعث شده تا آسفالتی که باید عمری طولانی داشته باشد در مدت‌ زمان کوتاهی از بین برود.
متاسفانه این موضع خیلی جا نیفتاد و هنوز بطور قطع در اکثر جاده‌ های کشور از آسفالت استفاده می‌ شود، به همین خاطر باید وزارت راه و شهرسازی نظارت خود را بر تولید و اجراشدن رویه‌ های آسفالتی بیشتر کند، اما در چند ماه گذشته شاهد افزایش صادرات قیر به کشورهای همسایه به دلیل افزایش قیمت ارز بوده این که این مساله باعث ایجاد مشکل برای شرکت ‌های راه‌ سازی کشور شده است.
روزنامه جوان نیز در یادداشتی با عنوان بوی خون در جاده‌ های گلستان نوشت: وضعیت راه‌ های کشور اصلا مناسب نیست و این را می ‌توان از میزان تصادفات و تلفات جاده ‌ای به خوبی فهمید.
روزانه صد‌ها نفر در جاده ‌ها جان می ‌سپارند و چندین برابر آن هم آسیب می‌ بینند یا معلول می‌ شوند، بدون شک حادثه تصادف رییس سازمان تامین اجتماعی و همراهانش در گرگان مشتی است از خروار که این بار به خاطر شهرت فوت کنندگان در صدر اخبار قرار گرفت، اما سال ‌ها است که رسانه‌ ها با انعکاس اخبار مرتبط با مشکلات و حوادث جاده‌ ای سعی در جلب توجه مسئولان در جهت رفع نواقص و پایین آوردن آمار کشته و زخمی شدگان راه ‌ها دارند، ولی گویی هنوز هیچ کس این امر را جدی نگرفته است.
در این میان استان گلستان به عنوان یکی از زیباترین استان‌ های کشور در طول سال پذیرای میلیون ‌ها مسافر و گردشگر داخلی و خارجی است که از وضعیت بد جاده ‌هایش رنج می‌ برد.
در کنار مشکلات آسفالت و ناهمواری‌ های مسیر‌های موجود در گلستان، جاده ‌های این استان از لحاظ داشتن علایم ترافیکی و هشدار دهنده راهنمایی و رانندگی نیز فقیر بوده و نیازمند بازنگری و توجه هستند، بطوری که در سال های اخیر، با افزایش حجم خودرو‌ها و ترافیک جاده ‌ای، علایم راهنمایی و رانندگی و نیز وضعیت جاده‌ ها و راه‌ های گلستان همچنان بدون تغییر باقیمانده است.
در ادامه این یادداشت که به قلم محمدرضا هادیلو نگاشته شد، می خوانیم: گلستان به خاطر موقعیت جغرافیایی و بهره ‌مندی از تاریخی کهن با میراثی ماندگار دارای موقعیتی خاص و ویژه‌ای است.
این استان به دلیل همجواری با استان ‌های خراسان شمالی، سمنان و مازندران یک شاهراه ارتباطی موثر در شمال کشور بوده و نقش تاثیرگذاری در حوزه حمل و نقل جاده ‌ای ایفا می‌ کند، اما نبود امکانات مورد نیاز برای رانندگان و ضعف زیرساخت‌ ها در محور‌های آن هر روز حوادث ناگواری را در مسیر‌ها و محورهایش رقم می‌ زند.
شاید ساده ‌ترین و ملموس ‌ترین نمونه، فقدان روشنایی در نقاط متعددی از محور بین ‌المللی تهران - گرگان - مشهد که یکی از جاده‌ های پرترافیک کشور به شمار می ‌رود، باشد که به شدت رانندگان این محور را عذاب می ‌دهد. مشکلی که سال‌ ها در مورد آن بحث می شود و هیچ مسئولی نه می ‌بیند و نه می‌ شنود، کافی است یکبار راه‌ های این استان تجربه شود تا وقوع هر حادثه‌ای را بپذیریم.
در برخی جاده‌ ها مانند توسکستان، خروج خودرو از جاده و سرازیر شدن به سمت راست، بدون تردید به مرگ سرنشینان منجر می ‌شود که دلیل آن، مشکلات اساسی در جاده و نداشتن شانه خاکی است.
همچنین در تعدادی از بریدگی ‌های جاده سراسری، نبود چراغ‌ های راهنمایی و رانندگی بر آسیب‌ پذیری و بروز حوادث افزوده و خسارت زیادی بر جان و مال مردم وارد کرده است.
سایر روزنامه های کشور نیز همچون آرمان امروز، ابتکار، قانون، اطلاعات، همشهری، ایران، جمهوری اسلامی، کیهان، مردمسالاری و شرق با درج اخبار و گزارش های مشابه ضمن پوشش این حادثه خواستار چاره جویی مسوولان شدند.
مجلات و نشریات هفتگی نیز نوشتند: حادثه گلستان نباید فراموش شود چراکه تنها بحث یک فرد یا مسوول مطرح نیست هرچند عزیز بودند و فقدانشان جانگذاز ؛ اما از این رهگذر بهانه ای برای جلوگیری از کشته شدن افراد بی گناه در جاده های کشور بویژه خطه شمال که قتل گاه شده؛ هم هست.
3014/2729
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی جمهوری اسلامی سازمان تامین اجتماعی فوت قانون وزارت راه و شهرسازی 40 سالگی انقلاب منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۰۴۱۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات خدمات درمانی «رایگان» تامین‌اجتماعی به بیمه‌شدگان

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، مهدی اسلامی به مناسبت هفته سلامت، با اشاره به شعار روز بهداشت جهانی با عنوان "سلامت من، حق من" افزود: سازمان بهداشت جهانی اهداف نظام‌های سلامت را در سه سطح «توسعه پوشش جمعیتی»، «توسعه خدمات در تعهد» و «افزایش محافظت مالی» تعریف کرده است و در بخش درمان تأمین‌اجتماعی، هر سه این سطوح مورد توجه قرار گرفته و جزو وظایف قانونی این سازمان به شمار می‌رود.

معاون درمان سازمان تأمین‌اجتماعی اظهار کرد: سازمان تأمین‌اجتماعی تمام ظرفیت خود را برای «توسعه پوشش جمعیتی بیمه‌شدگان» به کار برده است، به‌طوری‌که درحال حاضر بیش از نیمی از جمعیت کشور یعنی بیش از ۴۷ میلیون نفر، زیر پوشش خدمات درمانی بیمه تأمین‌اجتماعی در دو بخش درمان مستقیم و غیرمستقیم قرار دارند.

اسلامی تصریح کرد: سطح دوم که «توسعه خدمات در تعهد» است، مسئله‌ای است که همه ساله به‌طور مستمر در سازمان تأمین‌اجتماعی پیگیری می‌شود و خدمات درمانی چه در حوزه درمان مستقیم و نیز درمان غیرمستقیم هر سال بر اساس بسته خدمات تعیین شده از سوی شورای عالی بیمه، بسط و توسعه می‌یابد و به‌طور مشخص داروهای جدید طبق سازوکار موجود تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرد.

وی با اشاره به سطح سوم اهداف سازمان بهداشت جهانی مبنی بر «افزایش محافظت مالی»، افزود: این مسئله نیز از طریق افزایش بودجه کلان بخش درمان سازمان تأمین‌اجتماعی تحقق می‌یابد. بودجه سازمان و بخش درمان همه ساله روندی رو به رشد دارد. سال گذشته بودجه درمان ۱۱۵۳هزار میلیارد ریال بود و این میزان در سال جاری به ۱۵۹۴ هزارمیلیارد ریال افزایش پیدا کرده است.

معاون درمان سازمان تأمین‌اجتماعی گفت: برای افزایش عمق محافظت مالی از افراد بیمه‌شده در برابر هزینه‌های نامتعارف درمانی، سازمان متبوع علاوه بر ارائه خدمات درمانی رایگان در شبکه گسترده مراکز درمانی ملکی، در درمان غیرمستقیم با همه مراکز درمانی دولتی و دانشگاهی و نیز اکثریت مراکز درمانی خصوصی، قرارداد خرید خدمت و همکاری دارد.

اسلامی اظهار کرد: از سوی دیگر در صورت مراجعه بیمه‌شدگان به مراکز درمانی بستری غیرطرف قرارداد، هزینه درمان آن‌ها بر اساس تعرفه رسمی دولتی، از سوی سازمان تأمین‌اجتماعی پرداخت می‌شود. به‌علاوه در خصوص بسته خدمات تحت پوشش، طبق روال موجود تمامی خدماتی که با تأیید تولیت نظام سلامت به تصویب شورای عالی بیمه می‌رسد، در پوشش خدمات مورد تعهد سازمان قرار دارد و در شهرهای فاقد بیمارستان ملکی هزینه درمان بخش بستری بیمه‌شدگان به‌صورت کامل و بدون کسر فرانشیز پرداخت شده است. همچنین هزینه درمان سالمندان بالای ۶۵ سال سن نیز به‌طور ۱۰۰ درصد در بخش بستری دولتی دانشگاهی از سوی سازمان پرداخت می‌شود.

وی گستره ارائه خدمات درمانی سازمان تأمین‌اجتماعی را بسیار وسیع دانست و افزود: ارائه خدمات کلینیکی، پاراکلینیکی و بیمارستانی، انجام اعمال تشخیص و معاینات طبی و معاینات قبل، حین و بعد از زایمان، فیزیوتراپی و وسایل کمک پزشکی (اروتز و پروتز) در تعهد سازمان تأمین‌اجتماعی قرار دارد.

معاون درمان سازمان تأمین‌اجتماعی تصریح کرد: همچنین ۹۰ درصد داروهای بیماران مبتلا به MS و ۱۰۰ درصد خدمات رادیوتراپی و شیمی‌درمانی در تعهد سازمان قرار گرفته است. از سوی دیگر، پرداخت ۱۰۰ درصد هزینه بیمه‌شدگان فوت شده در مراکز درمانی و بیمه شدگان بستری در بخش‌های ICU، NICU  و RCU  (بخش مراقبت‌های ویژه، نوزادان و ریوی) که به دستگاه تنفس‌دهنده مکانیکی وصل شوند، در تعهد سازمان قرار دارد.

اسلامی با بیان اینکه سازمان تأمین‌اجتماعی بزرگ‌ترین سازمان بیمه‌ای کشور، بزرگ‌ترین خریدار خدمات درمانی و دومین تولیدکننده خدمات درمانی پس از وزارت بهداشت است، تصریح کرد: درحال حاضر بیش از ۴۷  هزار نفر نیروی انسانی در بخش درمان سازمان مشغول به فعالیت هستند. همچنین سازمان دارای ۴۰۶ مرکز درمانی ملکی شامل ۷۹ بیمارستان و ۵ دی‌کلینیک ملکی با بیش از ۱۱هزار تخت فعال بیمارستانی و ۳۲۲ مرکز درمانی سرپایی است.

وی افزود: در بخش درمان غیرمستقیم نیز سازمان تأمین‌اجتماعی با ۱۲۴۸ بیمارستان و ۳۰۸۸ مرکز درمانگاه، ۱۷ هزار و ۴۲ پاراکلینیک، مراکز بهداشتی و درمانی دولتی و غیردولتی و پزشک مستقل طرف‌قرارداد است و خدمات درمانی مورد نیاز بیش از نیمی از جمعیت کشور را تأمین می‌کند.

وی گفت: پرداخت هزینه سفر بیمارانی که از مراکز درمانی شهرستان‌ها به سایر مراکز درمانی استان‌ها یا تهران اعزام می‌شوند نیز در تعهد سازمان تأمین‌اجتماعی قرار دارد.

معاون درمان سازمان تأمین‌اجتماعی رایگان بودن درمان و عمل‌های جراحی دارای هزینه گران را در مراکز ملکی یکی از مهم‌ترین خدمات تأمین‌اجتماعی برشمرد و اظهار کرد: انجام انواع اعمال جراحی رایج، جراحی تومورها، آسیب‌های ستون فقرات، تعویض مفصل ران و زانو و غیره که هزینه‌های بالایی دارد، به طور رایگان در مراکز ملکی تأمین‌اجتماعی برای بیمه‌شدگان این سازمان انجام می‌شود.

اسلامی گفت: همچنین عمل‌های جراحی قلب و عروق، آنژیوپلاستی و گذاشتن استنت قلبی، کارگذاری پیس‌میکرهای قلبی، آنوریسم‌ها (رگ‌برآمدگی) با Coil گذاری و نیز استفاده از استنت‌های مغزی زیر پوشش بیمه تأمین‌اجتماعی قرار داشته و این عمل‌ها در مراکز ملکی سازمان نیز به صورت ۱۰۰ درصد رایگان انجام می‌شود.

وی هزینه‌های شیمی درمانی و رادیوتراپی را نیز زیر پوشش بیمه تأمین‌اجتماعی برشمرد و اظهار کرد: همچنین هزینه درمان بیماران وصل به ونتیلاتور(دستگاه تنفس مصنوعی) که به طور طولانی باید در بخش‌های ویژه بستری باشند، زیر پوشش بیمه تأمین‌اجتماعی قرار دارد.

معاون درمان سازمان تامین‌اجتماعی ضمن بیان اینکه بسیاری از داروهای مصرفی بیماران از طریق بیمه ارائه می‌شود، اعلام کرد: هزینه داروهای گران‌قیمت بیماران خاص مانند دیالیزی، تالاسمی، هموفیلی، سرطان، MS، بیماری‌های ژنتیکی، پیوند اعضا و بسیاری از این قبیل داروها به صورت ۱۰۰ درصد و برخی به صورت ۹۰ درصد از طریق سازمان تأمین‌اجتماعی تقبل می‌شود.

وی گفت: بیماران خاص دیالیزی، تالاسمی و هموفیلی که زیر پوشش بیمه تأمین‌اجتماعی قرار دارند، خدمات درمانی آن‌ها مانند دارو، خدمات پاراکلینیکی از جمله آزمایش، تصویربرداری و غیره و نیز خدمات بستری علاوه بر مراکز درمانی ملکی سازمان در مراکز دولتی نیز به‌صورت کاملاً رایگان ارائه می‌شود.

معاون درمان سازمان تأمین‌اجتماعی اظهار کرد: همچنین خدمات گران‌قیمت مانند رادیوتراپی، شیمی درمانی، آزمایش‌های تشخیصی پیش از تولد بیماران خاص  در مراکز دولتی به صورت رایگان ارائه می‌شود.

وی با تاکید بر نقش مهم پیشگیری و سبک زندگی سالم در تأمین سلامت آحاد جامعه؛ راهبرد کلی بخش درمان سازمان را همراهی و همگرایی با سیاست‌های وزارت بهداشت در جهت غربالگری بیماری‌های فشارخون و دیابت و صعب‌العلاج مانند سرطان‌ها در بین جمعیت تحت پوشش اعلام کرد و بر ادامه و گسترش برنامه‌های پیشگیری و غربالگری بیماری‌های مذکور در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی ملکی این سازمان در سال جاری خبر داد.

اسلامی با تأکید براین‌که فراهم آوردن امنیت خاطر بیمه‌شدگان، رسالت اصلی سازمان تأمین‌اجتماعی است، تصریح کرد: ارائه خدمات درمانی از سوی سازمان تأمین‌اجتماعی به نیمی از جمعیت کشور، نشانگر نقش بی‌بدیل این سازمان در عرصه رفاه اجتماعی و تأمین سلامت بیمه‌شدگان و مستمری‌بگیران تحت پوشش است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پرداخت ۲۲۰۰ میلیارد تومان از مطالبات مراکز دانشگاهی طرف قرارداد تامین‌اجتماعی
  • تصادف پژو پارس با کامیون در قزوین یک‌کشته برجای گذاشت
  • تصادف والدین و دختری خردسال در انتظار پدر و مادر 
  • احداث درمانگاه تامین اجتماعی بردسکن در ردیف پروژه‌های کدد دار کشور قرار گرفت
  • اعتراض به کسر از حقوق مستمری بگیران تامین اجتماعی
  • کنایه رئیس سازمان تأمین اجتماعی به مشاغل سخت! / جدّیت قالیباف به روایت یک عضو جبهه پایداری
  • طلب ۶۹۶ میلیارد تومانی تامین اجتماعی از کارفرمایان قمی
  • جزئیات خدمات درمانی «رایگان» تامین‌اجتماعی به بیمه‌شدگان
  • بی عدالتی در حق بازنشستگان / حقوق مدیران سازمان تامین اجتماعی چقدر است؟
  • واریزبخشی از مطالبات مراکز درمانی طرف قرارداد تامین‌اجتماعی