Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا، صفحات معارفی رسانه‌ها، امروز سه‌شنبه 29 آبان‌ماه، اخبار متعددی را منتشر کرده‌اند که در ادامه مورد بررسی قرار می‌دهیم.
فارس
صفحه فعالیت‌های قرآنی خبرگزاری فارس، تا ساعت 14:30 امروز تعداد پنج خبر منتشر کرده است. این صفحه در خبری با عنوان «برگزاری مسابقات سراسری قرآن بسیج بارویکرد جدید/ معرفی دارالقرآن‌های برتر بسیج» آورده است: محمد ذوالفقاری مدیر دارالقرآن بسیج کشور گفت: مسابقات قرآن کریم بسیج را به عنوان یکی از راهبرد‌های مهم در این مسیر برگزار و امسال بیست‌وششمین دوره این رقابت‌ها با رویکرد گفتمان‌سازی بیّنات و مسلمات قرآنی در ۴ بخش کتبی، آوایی، هنری و پژوهشی ویژه گروه‌های صالحین و آحاد بسیجیان خواهر و برادر و در سه مرحله حوزه، ناحیه و استان برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

که امسال فقط بخش‌های هنری و پژوهشی در سطح کشور برگزار خواهد شد.
وی از برگزاری ۱۲ رشته در دو بخش کتبی و شفاهی خبر داد و گفت: این دوره از مسابقات در ۱۲ رشته به صورت کتبی و شفاهی برگزار می‌شود که بخش هنری و پژوهشی این دوره از مسابقات تنها در مرحله کشوری اجرا خواهد شد. همچنین در بخش هنری شرکت‌کنندگان باید آثار خود را از میان یکی از موضوعات زیر آماده و به دبیرخانه مرکزی جشنواره ارسال کنند.
ذوالفقاری درباره موضوعات بخش هنری مسابقات گفت: در بخش عکس علاقه‌مندان باید آثار خود را با موضوع خانواده قرآنی در قالب یک سی دی، در بخش خوشنویسی براساس آیه ۱۷ سوره مبارکه لقمان و در بخش مستند قرآنی باید آثار موضوعات قهرمان قرآنی شما کیست؟ و حلقه‌های قرآنی صالحین برای ما ارسال کنند که در بخش مستند باید آثار در قالب مستند ۵ دقیقه‌ای به دبیرخانه مسابقات ارسال شود. ذوالفقاری درباره زمانبندی اجرای این مسابقات گفت: مرحله حوزه‌های مقاومت هم‌اکنون در حال برگزاری است و تا ۳۰ آبان ادامه دارد. همچنین مرحله نواحی مسابقات از تاریخ ۲۰ لغایت ۳۰ آذر‌ماه برگزار می شود و مرحله استانی مسابقات دهه مبارک فجر برگزار خواهد شد.
چهار خبر دیگر این صفحه در روز جاری شامل کرسی‌های تلاوت نفحات‌القرآن از سر گرفته شد+جزئیات، برگزاری کرسی‌های تلاوت رضوی در هفته وحدت/ برپایی ۳۱ محفل با مشارکت قاریان اهل سنت، «آیت مهربانی» ویژه برنامه رادیو قرآن در هفته وحدت و ترتیل صفحه ۵۱۱ قرآن باصدای استاد پرهیزکار+صوت و متن آیات است.
تسنیم
صفحه دین، قرآن و اندیشه خبرگزاری تسنیم، امروز هم پرکار بوده و تعداد 9 خبر منتشر کرده است. این صفحه در خبری با عنوان «برگزیدگان جشنواره الحافظون معرفی شدند» آورده است: اسامی برگزیدگان مسابقات الحافظون اعلام شد تا طی مراسمی که امروز در حسینیه فاطمه‌الزهرا(س) تهران برگزار می‌شود، از این افراد تجلیل شود. مرحله نهایی ششمین دوره جشنواره قرآنی الحافظون، از 19 آبان‌ماه آغاز شد و پس از یک هفته رقابت، جمعه 25 آبان‌ماه به کار خود پایان داد.
این مسابقات در رشته‌هایی همچون حفظ یک جزء، حفظ سه جزء و حفظ پنج جزء، حفظ 10 جزء، حفظ 15 جزء، حفظ 20 جزء و حفظ کل قرآن کریم ویژه گروه‌های سنی هفت سال، 8 تا 16 سال و 17 سال به بالا در دو بخش بانوان و آقایان برگزار شد.
در ششمین دوره جشنواره قرآنی الحافظون که به همت سازمان قرآن وعترت بسیج تهران بزرگ برپا شده 350 نفر به مرحله نهایی راه یافتند. اسامی برگزیدگان این مسابقات اعلام شده است و طی مراسم اختتامیه که روز سه‌شنبه، 29 آبان‌ماه در حسینیه فاطمه‌الزهرا(س) سپاه محمدرسول‌الله(ص) تهران برگزار می‌شود، از این افراد تجلیل می‌شود.
این صفحه در خبری دیگر با عنوان «گناهی که کفاره آن را موسسات قرآنی می‌پردازند» آورده است: حدود سه ماه است که جلسات هیات رسیدگی به موسسات قرآن در پی اختلافات به وجود آمده در فرآیند ادغام اتحادیه‌های قرآنی کشور، بدون حضور معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و نمایندگان اتحادیه‌ تشکل‌های قرآنی تشکیل می‌شود. هیئت رسیدگی به موسسات قرآن و عترت، متشکل از 9 نفر از نمایندگان دستگاه­‌ها و نهادهای مختلف اعم از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سازمان تبلیغات اسلامی و شورای توسعه فرهنگ قرآنی و غیره است که تمامی موسسات فرهنگی قرآن و عترت با عناوین مختلف اعم از مرکز، مجمع، بنیاد، انجمن یا دیگر عناوین مشابه که توسط افراد حقیقی یا حقوقی تشکیل شده‌اند، تحت نظارت این هیئت فعالیت می‌کنند. بر اساس آیین‌نامه‌ مصوب شورای توسعه فرهنگ قرآنی کشور، معاون قرآنی وزیر ارشاد به‌عنوان رییس این هیات و نماینده سازمان تبلیغات که رییس سازمان دارالقرآن است، به‌عنوان دبیر این هیات اداره امور را عهده‌دار هستند.
حسین بهبودی، دبیر کمیته پیگیری اتحادیه مدغم کشوری روز گذشته گفت: صدور پروانه برای 200 موسسه مدغم قرآنی بلاتکلیف مانده است، چراکه برای ثبت پروانه فعالیت موسسات در سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، امضای معاون قرآنی وزیر ارشاد به‌عنوان رییس هیات رسیدگی به موسسات لازم است. حالا با این اوضاع، این موسسات هستند که بیشترین خسارت را در این میان خواهند دید. بلاتکلیفی صدور پروانه فعالیت موسسات، بسیاری از موسسات را با مشکلات متعددی به‌خصوص در مورد معافیت‌های مالیاتی به‌دنبال خواهد داشت؛ چراکه موسسات قرآنی در صورت ارائه اظهارنامه در موعد مقرر که در چارچوب اساسنامه هیات رسیدگی به موسسات است، معاف از مالیات هستند.
دیگر اخبار این صفحه در روز جاری شامل حکم صله رحم با اقوامی که پایبند به مسائل دینی نیستند چیست؟، برنامه کرسی‌های تلاوت نفحات‌ در هفته وحدت، حفظ عزت مسلمانان سیاست اصلی پیامبر(ص) در پیمان‌های بین‌المللی، تلاوت عبدالفتاح طاروطی در حرم امام حسین(ع)، تعریف گناه از اصل گناه بدتر است +فیلم، آموزش و پرورش از ظرفیت روحانیون در مناطق محروم استفاده کند و راهکارهای وحدت‌ در نگاه رهبر انقلاب +صوت است.
ایسنا
صفحه دین و اندیشه خبرگزاری دانشجویان ایران، امروز پرکارتر روزهای قبل بوده و تعداد پانزده خبر قرآنی و معارفی منتشر کرده است که شامل برگزاری محافل قرآنی در ۱۱ استان سنی‌نشین به مناسبت هفته وحدت، مقاومت، جریانی زنده و سرافراز در منطقه است/هدف‌مان این نیست که سنی را به شیعه تبدیل کنیم، آموزش و پرورش می‌تواند در مدارس مناطق محروم از روحانیون مستقر استفاده کند، کنفرانس بین‌المللی دین و مبارزه با خشونت برگزار می‌شود، برای دولت هیچ فرقی نمی‌کند که منطقه‌ای سنی یا شیعه‌نشین باشد، تذکر صدر اعظم نوری درباره سکوت نهادهای ناظر در تخریب باغ اراج، برای شکست توطئه‌های دشمنان باید متحد باشیم، با اتکا بر مشترکات توطئه‌های دشمنان را نقش بر آب کنید، امیدواریم اتحاد بین فرق در ایران الگویی برای امت اسلام شود، وجود برادری به معنای واقعی میان اهل تسنن و تشیع در جنوب کرمان، وجود وحدت واقعی میان اهل سنت و تشیع، باید از اختلافات سلیقه‌ای، قومی و مذهبی پرهیز کنیم، لزوم برگزاری جلسه با سازمان اوقاف برای تعیین تکلیف باغ اراج، انسجام و وحدت مانع طمع دشمنان به کشورهای اسلامی است و راهکارهای ایجاد وحدت در جهان اسلام است.
ایبنا
صفحه دین خبرگزاری کتاب ایران، امروز فقط یک خبر با عنوان «کتاب و کتاب‌خوانی در قرآن و کلام معصومین (ع)» منتشر کرده است.
ایرنا
صفحه معارف خبرگزاری ایرنا، امروز تعداد پنج خبر منتشر کرده است. این صفحه در خبری با عنوان «130 هزار نفر خادم یار حرم رضوی شدند» آورده است: حجت‌الاسلام والمسلمین حجت گنابادی، در آیین تکریم و معرفه مدیر دفتر آستان قدس رضوی در استان بوشهر افزود: 130 هزار خادم یار در 15 عرصه فرهنگی در اقصی نقاط ایران به فعالیت خادم یاری می پردازند. خادم یاران در40 هفته در محل سکونت خود و 10 هفته نیز در آستان قدس رضوی بصورت یک روز در هفته می توانند خدمت رسانی داشته باشند.
گنابادی ادامه داد: یک نمونه از این فعالیت‌ها خدمت داوطلبانه معلمان خادم یار به خانواده شهدا مدافع حرم افغان و اهل سنت در استان خراسان رضوی است. در ارتباط با خادمی نیز سال های سال نوجوانان و جوانان امکان فعالیت در این زمینه را نداشتند، اما اکنون زمینه حضور آنها برای فعالیت خادم یاری فراهم شده است.
گنابادی افزود: تا میلاد امام جواد بیش از 60 هزار تن از نوجوانان و جوانان سراسر کشور به عنوان خادم یاران حرم رضوی عضو شدند. وی در ارتباط با آمار زیارت اولی های آستان قدس رضوی اظهارداشت: از 2 سال پیش تاکنون با راه اندازی دفاتر آستان قدس رضوی در استان های کشور 800 هزار زیارت اولی به زیارت امام رضا (ع) مشرف شدند.
سه خبر دیگر این صفحه در روز جاری شامل انقلاب اسلامی در دعواهای سیاسی مظلوم واقع شده است، تغییر، عنصر تغییرناپذیر آیین تشیع است، روحانیون آماده همکاری در مدارس مناطق محروم هستند و انتقاد تند از تعطیلی بخش شبانه مدارس دینی در کردستان عراق است.
میزان
صفحه دین و اندیشه خبرگزاری میزان، امروز صزفا یک خبر با عنوان «امام صادق(ع) به شیعیان در برخورد با اهل تسنن چه توصیه‌ای کرده است» منتشر کرده است.
مهر
صفحه قرآن و متون دینی خبرگزاری مهر نیز امروز صرفا یک خبر با عنوان «برپایی کرسی های نفحات؛ ویژه هفته وحدت» منتشر کرده است.
باشگاه خبرنگاران جوان
صفحه قرآن و عترت باشگاه خبرنگاران جوان، امروز تا ساعت 14:30 تعداد هشت خبر با عناوین «برگزاری محافل قرآنی در ۱۱ استان سنی‌نشین بمناسبت هفته وحدت»، «آموزش و پرورش می‌تواند در مدارس مناطق محروم از روحانیون مستقر استفاده کند»، «وقف های مردم به سمت نیازهای روز جامعه رفته است»، «آیه‌ای که عمل به آن زندگی انسان را تضمین می‌کند»، «زندگی‌نامه شهید ابراهیم عیسی مداری»، «پیامبر اکرم (ص) شخصیت اول تاریخ بشریت هستند/ هفته وحدت از برکات ولادت ایشان است»، «خداوند دوستدار چه جوانی است؟» و «تعریف انسان مومن/ لحظه‌ای شیرین و لذتبخش برای مومنان» منتشر کرده است.


انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری ایکنا سیاست و اقتصاد اخبار معارفی رسانه ها جشنواره الحافظون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۰۴۲۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه‌سازان و مجریان در دیدار با رئیس رسانه ملی چه گفتند؟

در مراسم تجلیل از برنامه سازان نوروز و ماه مبارک رمضان، برنامه‌سازان و مجریان حاضر به بیان دیدگاه‌های خود پرداختند. با شماری نیز در حاشیه این مراسم درباره برنامه‌های ویژه‌ای که در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان روی آنتن داشتند گفتگو کردیم که در ادامه می‌آید.

استقبال خوب مردم و شاعران از «سرزمین شعر»

 علیرضا قزوه، رئیس مرکز شعر، موسیقی و سرود و داور برنامه «سرزمین شعر» نیز در این مراسم با بیان اینکه بعد از سال‌ها آرزوی شاعران برآورده و فضای اختصاصی برای آنها با مشارکت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی درنظر گرفته شد گفت: شعر به خانه‌های مردم آمد و شبکه چهار از طرحی که ارائه داده بودیم استقبال کرد. ۱۵۰۰ شاعر اعلام آمادگی کرده بودند که در مسابقه شرکت کنند و در نهایت ۸۰ شاعر در برنامه حضور یافتند. برنامه در کشور‌های فارسی زبان هم دیده شد و اقبال مردمی هم داشت. تلاش می‌کنیم برنامه تداوم یابد.

توجه به اقوام مختلف، نقطه قوت «ایران دوست‌داشتنی»

 فلورا سام از میزبانان برنامه «ایران دوست داشتنی» در مورد این برنامه و امتیاز‌های خاص آن به خبرنگار هفته‌نامه صداوسیما گفت: توجه به قومیت‌ها از جمله نکات مثبت و ویژه این برنامه است.

وی ادامه داد: این برنامه تلاش کرد بین مردم باشد. کسانی که به این برنامه دعوت شدند، در عین داشتن مهارت‌های خاص، مشهور نبودند. در این برنامه شاهد حضور قومیت‌ها با فرهنگ، تاریخ، موسیقی، صنایع دستی بودیم. امیدوارم در نشان دادن زیبایی‌های ایران عزیز موفق شده باشیم و این نوع به تصویر کشیدن در مخاطب تأثیر گذاشته و او را به این سمت سوق دهد که ایران خودمان از ظرفیت‌های خوبی، چون گردشگری برخوردار است.

«ایران دوست داشتنی» جایش را در دل مردم باز کرد

 پدارم کریمی مجری «ایران دوست داشتنی» شبکه یک گفت: این برنامه به لحاظ ساختار برنامه متفاوتی بود و با نگاهی که به آداب و رسوم و سنت‌های اقوام مختلف ایران داشت، توانست پای خرده فرهنگ‌ها را به تلویزیون و در نهایت دل مردم باز کند. وی خصوصیت بارز ایران دوست داشتنی را مردمی‌بودن آن دانست و تصریح کرد: با برنامه‌ریزی‌های هدفمند، تصمیم بر این شد که به جای نگاه کلی به استان به سراغ شهر‌ها و خرده‌فرهنگ‌ها برویم و دریچه‌ای باشیم برای نشان دادن و در نهایت حفظ آنها.

خرده‌فرهنگ‌ها و موسیقی نواحی در «چهارگاه»

 اسماعیل آذر، مجری برنامه سحرگاهی «چهارگاه» ماه مبارک رمضان در شبکه چهار از دیگر مهمانان این نشست بود. وی در خصوص برنامه چهارگاه گفت: در این برنامه از حضور استاد حسام‌الدین سراج و حسن بلخاری بهره بردیم. این برنامه تجلی وحدت و پرداختن به خرده‌فرهنگ‌ها بود. توجه به فرهنگ، موسیقی نواحی و هرآنچه به لطافت روح برمی‌گشت، از جمله خصوصیات منحصربه‌فرد این برنامه بود. در این برنامه شاهد حضور دانشمندان و فیلسوفان هم بودیم که نقطه قوت خوبی بود.

«شب عیدی» برنامه محترمی‌بود

 المیرا شریفی‌مقدم، مجری شبکه دو با اشاره به اینکه به مدت پنج شب، برنامه «شب عیدی» را روی آنتن داشتیم گفت: بازتاب این برنامه بسیار خوب بود و بازخورد‌های مثبتی از مخاطبان گرفتیم و این را شنیدم که گفتند شب عیدی، برنامه محترمی‌بود.

یک اتفاق شیرین در «شب عیدی»

 وحید رونقی، مجری برنامه تحویل سال نو شبکه دو اظهار کرد: از اینکه در لحظات شیرین تحویل سال در کنار مردم عزیز ایران بودم خوشحالم.

وی به حضور استاد علی نصیریان در این برنامه اشاره کرد و گفت: از اتفاقات شیرین این برنامه حضور استاد نصیریان بود چرا که پاسداشت بزرگ‌تر‌ها از سنت‌های دیرینه ما ایرانی‌هاست.

«محفل»، برنامه قرآنی ناب و بی‌حاشیه‌ای بود

 حجت‌الاسلام قاسمیان، میزبان برنامه محفل به نمایندگی از عوامل برنامه محفل در این مراسم گفت: ۲۵۰ نفر تلاش کردند و ما شش نفر دیده می‌شدیم. چندین ماه قبل از برنامه سوژه‌پردازی آغاز شده بود و هماهنگی و آمادگی قبلی خوبی برای ضبط برنامه وجود داشت.

محفل یک برنامه قرآنی ناب بدون حاشیه و اضافاتی بود و اگر نشان داد می‌تواند این اندازه مخاطب جذب کند از این برمی‌آید که مردم قرآن را دوست دارند و جذابیت‌های فراوانی در آن نهفته است.

نور و صفای قرآن در «محفل»

 حامد شاکرنژاد از کارشناسان برنامه محفل گفت: آنچه امسال در این برنامه چشمگیر بود، بخش بین‌الملل و حضور قاریان بین‌الملل بود. خودم به عنوان مخاطب هر موقع این برنامه را می‌دیدم، نور و صفای قرآن را احساس می‌کردم.

شاکرنژاد رسالت محفل را شادی‌آفرین توصیف کرد و گفت: قرآن برای همه بشریت هدایت‌گر و چراغ روشنی‌بخش است و هر کسی انسان را از تاریکی‌ها و ظلمات خارج کند، او را خوشحال کرده است و به نظرم رسالت قرآن شاد کردن مردم است.

اهمیت حضور برنامه‌های معارفی در فضای بین‌المللی

 محمد اقدم‌نژاد، کارگردان «محفل» با بیان اینکه این برنامه تلاش کرده یک نشان در حوزه برنامه‌های معارفی و قرآنی تلویزیون باشد گفت: آنچه اکنون برای ما اهمیت دارد این است که ما در سطح بین‌المللی دیده شویم و این را یک رسالت برای خودمان می‌دانیم که حضور حافظان و قاریان قرآن را در فضای بین‌المللی گسترش دهیم. وی تلاش رسانه ملی برای تأکید بر برنامه‌های معارفی را ستود و اظهار کرد: پیش از این بخشی از برنامه‌های مذهبی و معارفی تلویزیون در ساختار‌های سخنرانی و یا گفتگو محور روی آنتن می‌رفت، اما چند سالی است که رویکرد رسانه ملی درآمیختن ساختار‌های مختلف برنامه‌سازی در حوزه معارفی و قرآنی است.

اقدم‌نژاد تصریح کرد: محفل تلاش کرد که در فصل دوم مخاطب عام را با قصه‌گویی و نمایش سرگرم کند، چراکه مخاطب دوست دارد فضایی صمیمی و داستان‌گو را تجربه کند. خوشبختانه این فضا در دیگر برنامه‌های معارفی هم دیده می‌شود و امیدوارم شاهد برنامه‌هایی با خلاقیت بیش‌تر در حوزه معارفی باشیم.

اتفاق خوب تلاقی نوروز و ماه رمضان

 حامد مدرس یکی از مجریان و بازیگران برنامه «سرسفره خدا» با اشاره به قدمت ۹ ساله این برنامه اظهار کرد: سر سفره خدا متعلق به هیچ‌یک از ما نیست و برنامه مخاطب است. ما پابه‌پای مخاطب و نیازهایش جلو آمدیم و امسال توانستیم یکی از پرمخاطب‌ترین برنامه‌ها برای کودکان و نوجوانان باشیم.

وی برنامه‌سازی برای کودکان در حوزه معارفی را کاری دشوار و حساس دانست و گفت: بچه‌ها با دقت برنامه‌ای که دوست دارند را دنبال می‌کنند، اما وقتی قرار است یک برنامه معارفی روی آنتن برود حساسیتش هم برای رسانه ملی و هم برای بچه‌ها بیش‌تر می‌شود، چرا که باید با ابزار جذاب بازی و سرگرمی مفاهیم قرآنی را به بچه‌ها یاد بدهیم.

این مجری کودک درباره مهم‌ترین ویژگی این فصل از برنامه بیان کرد: از سال اول که این برنامه شروع شد، هر سال به بازیگران آن اضافه شده‌است. من، احسان مهدی و امیر سهیلی پای ثابت بودیم و امسال چهار شخصیت معلم، خاله احسان، کوثر خانم و خادم مسجد به برنامه آمدند تا فضای برنامه به حوزه نمایش نزدیکتر شود، چرا که بچه‌ها عاشق نمایش و قصه هستند.

مدرس در ارزیابی خود از برنامه‌های رمضانی امسال بیان کرد: تلاقی نوروز و رمضان اتفاق خوبی بود که دست ما را در برنامه‌سازی باز گذاشت و توانستیم در فضای بهاری، بهار قرآن را با بچه‌ها جشن بگیریم. من این اتفاق را در برنامه‌های دیگر سیما هم دیدم و تا جایی که دنبال کردم برنامه‌های رمضان امسال با بهجت و شادی همراه بود و این اتفاق معنی جشن و عید رمضان را کامل کرد.

بهجت و انذار در رمضان شریف

 حســن سلطانی، گـوینــده پیش‌کسوت و مجری برنامه «ماه خدا» که امسال اولین تجربه تولید برنامه سحرگاهی در حرم مطهر رضوی را پشت سر گذاشته است درباره تولید این برنامه گفت: ۱۳ سال است که مجری ویژه‌برنامه سحرگاهی رمضان شبکه یک هستم و مخاطبان به حضورم عادت کرده‌اند و من نیز این توفیق را گرانقدر می‌شمارم که ۳۰ شب در ماه رمضان با مردم گفتگو می‌کنم و مناجات می‌خوانم.

وی تولید برنامه‌های معارفی سیما را در سال‌های اخیر موفقیت‌آمیز و روبه جلو توصیف کرد و افزود: رمضان امسال دو برنامه «محفل» و «زندگی پس از زندگی» را می‌دیدم و انتخاب این دو برنامه را نوعی راهبرد موفق برای رسانه ملی می‌دانم، چرا که هر دو توانستند از دو جنبه مهم با مخاطب ارتباط برقرار کنند. وی بهترین هدیه‌ای که در ماه رمضان نصیبش شد را حضور در حرم مطهر رضوی و توفیق یک بار دیگر شب زنده‌داری در رمضان امسال دانست و این اتفاق رسانه‌ای را که تعدادی از برنامه‌های رادیو وتلویزیون در این حرم تولید شدند را ستود.

بیان زیبایی‌های حقیقی

 حسن بلخاری استاد زیبایی‌شناسی که یکی از مجریان ویژه‌برنامه سحرگاهی شبکه چهار سیما بود درباره برنامه «چهارگاه» گفت: تلاقی ایامی، چون ماه مبارک رمضان با ایام عید نوروز اتفاق خوشایند و بی‌نظیری بود که فضایی را برای بیان فرهنگ و ادبیات ایران در این دو مناسبت فراهم کرد.

وی با اشاره به تجربه اجرا در برنامه «چهارگاه» افزود: من پیش از این در رسانه ملی با برنامه‌های گفتگو محور حضور داشتم، اما در این برنامه در کنار حسام‌الدین سراج استاد آواز ایرانی و حسن متین رضوانی، پژوهشگر حوزه موسیقی ایرانی نگاهی متفاوت و نو به فرهنگ بومی در حوزه‌های شعر، موسیقی، مناجات، ادعیه، تعزیه و ... داشتیم که برای مخاطبان این شبکه اتفاق تازه و نویی بود.

این استاد زیبایی‌شناسی روند برنامه‌سازی مناسبتی در رسانه ملی را موفق دانست و اظهار داشت: برنامه‌هایی از این دست فضا را برای بیان موضوعات هنری فراهم کرده و نگاهی متفاوت و جذاب را به حوزه‌های هنری می‌بخشد. برنامه‌های معارفی می‌توانند با بیان زیبایی‌های حقیقی روح‌نواز و چشم‌نواز باشند.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری رادیو تلویزیون

دیگر خبرها

  • جشنواره قرآنی «حیات» در مشهد برگزار می‌شود
  • عوامل ویژه برنامه‌های قرآنی در ماه رمضان تجلیل شدند
  • جهانی شدن تنها از طریق قرآن ممکن خواهد بود
  • پیوند قرآن و مردم با هوش مصنوعی در قاب شبکه تهران
  • پایان نخستین جشنواره حیات در مازندران با اعلام نفرات برتر
  • نخستین جشنواره قرآن و عترت دانشجویی در مازندران
  • برنامه‌سازان و مجریان در دیدار با رئیس رسانه ملی چه گفتند؟
  • کاربران کتابخانه‌های عمومی ۴۷۰۰ ساعت به طرح «بهار در بهار» اختصاص دادند
  • معرفی برگزیدگان کشتی قهرمانی نونهالان خراسان جنوبی
  • معرفی برگزیدگان کشتی قهرمانی نونهالان خراسان جنوبی، انتخابیه کشوری