Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، جلسه هم اندیشی طراحان، دانشجویان و تولیدکنندگان لباس برای دومین جشنواره ملی طراحی لباس و پارچه‌ کودک و نوجوان عصر سه شنبه ۲۹ آذر در باغ زیبا برگزار شد.

در این جلسه طراحان، تولیدکنندگان، مسئولان کارگروه مد و لباس مد و لباس وزارت ارشاد و دانشجویان رشته طراحی حاضر بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ابتدا پدرام، یکی از اعضای کانون طراحان لباس توضیحاتی را درباره این جشنواره ارائه کرد.

جزایری استاد دانشگاه و از اعضای سیاست گذاری جشنواره لباس کودک هم ضمن معرفی خود گفت: دنیای کودکان بر خلاف تفکر عوام دنیای پیچیده ای است. اگر برخورد خوبی با بچه‌ها در حوزه طراحی شود، نتایج خوبی در آینده بچه‌ها رقم می‌خورد. برای بچه‌های پیش دبستانی تصویر بیش از هر چیز دیگر انتقال معنا می‌کند. در طراحی لباس کودکان، می‌توان چند طرح مختلف روی لباس بچه درست کرد و با توصیه مادر، بچه‌ها قصه‌ای بگویند.

در ادامه قبادی رئیس کارگروه مد و لباس گفت: ما در سال‌های قبل به موضوع مد و لباس کودکان توجه نمی‌کردیم، اما حالا توجه بیشتر شده و ارتباط میان جامعه علمی و طراح ایجاد شده است. چند سالی است که مد و لباس در کشور شکل گرفته و فراگیر شده است. باید این حوزه را تخصصی کنیم. نمی‌شود در بخشی از مد و لباس کودک فعال و در بخشی غیر فعال باشیم. باید جریان مد و لباس را همگام دیگر بخش‌ها جلو ببریم. موضوع لباس کودکان در دنیا اهمیت دارد و تولید کنندگان بزرگ لباس در دنیا به حوزه کودک توجه دارند.

وی افزود: وقتی مد در دنیا شکل گرفت، حوزه تخصصی این رشته به شکل موازی با آن پیش رفت، اما در کشور ما اینگونه نیست. یکی از حوزه‌های مغفول در بحث لباس حوزه کودک و نوجوان است. ما با چند میلیون مخاطب مواجهیم که سازندگان آینده جامعه هستند. یکی از مهمترین عناصر کودکان موضوع پوشش و لباس است. این موضوع شامل دو بخش آموزش و توانمندی آن آموزشهاست.

قبادی در ادامه اظهار کرد: سالیان سال بچه‌های ما با آن حوزه سر و کار دارند. ما اگر مد و لباس کودکان و نوجوان را مورد توجه قرار دهیم، متوجه می‌شویم که لباس صرفاً جنبه پوشانندگی ندارد و یک مسیر فرهنگی و اجتماعی است. لباس نشان دهنده هویت و شخصیت ماست. ما با توجه به مد کودک و نوجوان طبعاً زمینه‌های تثبیت و ترفیع جامعه را در نظر خواهیم گرفت. یکی از ضرورت‌های طراحی لباس کودک توجه به نگاه تجاری در این عرصه است. موضوع دیگر این است که خیلی از طراحان هویت کار‌ها را نمی شناسند. بسیاری از طراحی‌ها هویت ندارد و این موضوع باعث می‌شود که نتیجه مطلوبی حاصل شود. آیا می‌توانیم ده دقیقه درباره طرحمان صحبت کنیم؟

در ادامه برنامه، پرسش و پاسخ انجام شد. یکی از دانشجویان در خصوص شوی تولیدات دانشجویان و مد زنده در خواست داشت. پدرام در پاسخ به این درخواست گفت: ما در دوره گذشته ویترین ملی داشتیم که مخصوص معرفی آثار بود. امسال در بخش‌های جانبی امکان دارد که مثلا در بخش عکس لباس طراحان جوان را تن کودکان کرده و در این بخش به عنوان عکس استفاده کنیم.

قبادی درباره حمایت از تولیدکنندگان شهرستانی به یکی از حضار گفت: شما اگر در جشنواره‌های مختلف حاضر باشید، با درج اسمتان می‌توانید خود را در عرصه تولید فعال و نامتان را معرفی کنید. بسیاری از همین طراحان فعال در ابتدای کار رشته کار دستشان نبود، اما آنقدر در جشنواره‌های مختلف مد و لباس شرکت کردند تا سرانجام در این کار راه افتادند. نباید همه منتظر باشند ما کاری کنیم تا اتفاق خاصی رخ دهد و تولید کنندگان کارشان دیده شود و پیشرفت کنند. تلاش خود طراح و حضور مداوم در این جشنواره‌ها سبب معرفی آن طراح می‌شود.

انتهای پیام/

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مد روز وزارت ارشاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۰۴۲۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سومین جلسه دادگاه پسران معاون سابق قوه قضائیه برگزار شد/ خودروهای مازراتی ، پورشه و بنز متعلق به چه کسی بود؟

سومین جلسه در سال ۱٤۰۳ از دادگاه رسیدگی به اتهامات فرزندان معاون سابق قوه قضائیه برگزار شد.   به گزارش فارس، سومین جلسه در سال ۱٤۰۳ از دادگاه رسیدگی به اتهامات فرزندان معاون سابق قوه قضائیه به ریاست قاضی فرخ نیا در دادسرای رسیدگی به جرایم اقتصادی برگزار شد.   در این جلسه متهم ح.‌ی به دفاع از خود پرداخت و اتهام جرم حمل، نگهداری و استعمال ماده مخدر موسوم به گل را قبول کرد و هزینه سنگینی صرف مواد را پذیرفت.   وی پس از برعهده گرفتن مواد مخدر، مقادیر کشف شده گل را بیش از ۱۱ گرم دانست که برای مصرف در یک مهمانی تهیه کرده بوده است؛ با این حال قاضی اعلام کرد که آزمایش اعتیاد متهم نیز مثبت بوده است.   متهم ح.‌ی که به گفته خودش بیشترین اعترافات علیه پسران معاون سابق قوه قضائیه را داشت، گفت من حتی دوستانم را در مواجهات رو در رو توجیه می‌کردم که همه چیز را تایید کنند.   این متهم همکاری خود را با متهم ا. م. م از سال ۹۲ اعلام کرد.   متهم ح.‌ی که وکیلش با ۲ متهم دیگر یکی است مانند م. ص. م گفت که اموال ضبط شده توسط ضابطان قضایی متعلق به دیگران است و از قاضی خواست تا آن‌ها را پس از حسابرسی پس بدهند.   در حالیکه در جلسه قبل متهم م. ص. م مدعی شده بود در هیچ‌یک از اموال کسب شده از مسیر نامشروع با دیگر متهمان سهم ندارد، متهم ح.‌ی در پاسخ به سوال قاضی که پرسید خودروی مازراتی خودرو پورشه و بنز متعلق به کیست پاسخ داد: این اموال متعلق به دو پسر معاون سابق قوه قضاییه است که با زمزمه وکیل، ادعای خود را اصلاح و نام م. ص. م را حذف کرد.   این متهم درباره مالکیت ۳۶ واحد ملک کامرانیه، ۲ ویلا در پلور، خودروهای لکسوس و ۲۰۷ اظهار بی‌اطلاعی کرده و گفت که وکیلش به این سؤالات پاسخ می‌دهد، اما وکیل نیز از پاسخ به این سوالات خودداری کرد.   این متهم اجاره خانه‌ای در خیابان فرشته به نام خود را تایید کرد، اما درباره اینکه لوازم آن خانه چقدر ارزش داشته و اینکه هم‌اکنون کجا هستند، اظهار بی‌اطلاعی کرد. علاوه بر این موارد ح‌ی مدعی شد که بخشی دیگری از این اموال متعلق (مجموعه) بوده است.   در ادامه جلسه دادگاه قاضی پرسید که مجموعه دقیقا چه کسانی هستند؟   متهم در پاسخ به قاضی گفت: «دو فرزند معاون اول اسبق و من»   وی مبلغ پرداخت شده برای مواد مخدر از نوع گل را هم در ابتدا حدود ۳۰۰ میلیون برای ۲ سال عنوان کرد و در ادامه گفت: «مبلغ دقیق را نمی‌داند و کارشناس پرونده باید قیمت آن را اعلام کند.» کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • بایدها و نبایدهای رفتاری در برخورد با کودکان و 7 اشتباه والدین در تربیت فرزندان
  • نشست کارگروه راهبری به‌کارگیری هوش مصنوعی در صنعت نفت برگزار شد
  • نخستین نشست کارگروه راهبری به‌کارگیری هوش مصنوعی در صنعت نفت برگزار شد
  • جلسه تحلیل و بررسی مسائل منطقه برگزار شد
  • پیش بینی دولتمرد حسن روحانی از وضعیت اقتصادی؛ سال سختی پیش‌رو است
  • سومین جلسه دادگاه پسران معاون سابق قوه قضائیه برگزار شد/ خودروهای مازراتی ، پورشه و بنز متعلق به چه کسی بود؟
  • پاسخ به ابهامات انجمن طراحان گرافیک/توجه به جوانان در هیات مدیره
  • چرا فلسفه کانت در میانه جنگ‌های امروزین هنوز کار می‌کند؟
  • جهاد دانشگاهی و کارگروه مد و لباس تفاهمنامه امضا کردند
  • ‌برگزاری کارگاه آموزشی بازتاب داستان‌های کهن در ادبیات کودک و نوجوان معاصر در شیراز