Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - اعضاي مجمع عمومي شرکت سهامي بيمه ايران ضمن ارزيابي مثبت و رو به رشد فعاليت ها و عملکرد بيمه ايران، صورت هاي مالي سال 1396 شرکت را به تصويب رساندند.
به گزارش خبرگزاري آريا، مجمع عمومي عادي ساليانه شرکت سهامي بيمه ايران به رياست باقري معاون بانک و بيمه وزارت امور اقتصادي و دارايي و با حضور اعضاي مجمع، سليماني رييس کل بيمه مرکزي ايران، پور محمدي معاون برنامه ريزي سازمان برنامه و بودجه کشور، نمايندگان وزارت امور اقتصادي و دارايي، وزارت صنعت، معدن و تجارت، سازمان برنامه و بودجه، سازمان حسابرسي ( حسابرس قانوني بيمه ايران) و اعضاي هيات مديره بيمه ايران برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در اين جلسه صورت هاي مالي سال96 بيمه ايران مورد بررسي قرار گرفت و پس از بحث و تبادل نظر به تصويب رسيد.
بر اساس اين گزارش، محسن پورکياني رييس هيات مديره و مديرعامل بيمه ايران در گزارشي جامع به مجمع عمومي، با اشاره به رشد 8 درصدي حق بيمه صادره اين شرکت در سال گذشته نسبت به سال 95 – باوجود خارج کردن پورتفوي 2 هزار ميلياري رشته درمان چند سازمان بزرگ – اظهار داشت: هم اکنون بيمه ايران به طور ميانگين روزانه 33 ميليارد تومان خسارت به هم ميهنان زيان ديده در اقصي نقاط کشور پرداخت مي کند.
مديرعامل بيمه ايران با ارائه آماري دقيق از حساب هاي مالي شرکت، بهبود شاخص هاي اقتصادي عمده و اساسي بيمه ايران در سال 96 و رشد همراه با شتاب اين شاخص ها در هفت ماه سال 97 ، افزود: فعاليت هاي بيمه اتکايي شرکت 293 درصد، سرمايه گذاري ها 37 درصد و درآمدهاي ناشي از سرمايه گذاري ها 12 رصد رشد داشته است.
پورکياني با اشاره به اصلاح پرتفوي زيانده درمان و کاهش سهم آن به 14 درصد در سال گذشته و نيز کاهش نسبت خسارت پرداختي به حق بيمه صادره از 77 درصد به 61 درصد (در 7 ماه سال 97) ، پرداخت خسارت هاي عمده در حوزه انرژي، زلزله کرمانشاه، هواپيماها و...، اجراي طرح جامع املاک در بيمه ايران به منظور مولدسازي دارايي ها که منجر به فروش بسيار خوب دارايي هاي ثابت مازاد شرکت شد، استقرار سيستم يکپارچه مالي، توسعه سامانه دريافت و پرداخت الکترونيکي، ادامه ساماندهي پروژه سيستم جامع بيمه گري و پيش بيني و اجراي راهکارهاي زيان انباشته در دو بخش اقدامات درون و برون سازماني را از اهم اقدامات انجام شده يا در حال اجراي شرکت در سال گذشته و امسال برشمرد.
همچنين، دکتر سليماني رييس کل بيمه مرکزي در سخناني با اشاره به سهم 33 درصدي بيمه ايران در کل پرتفوي صنعت بيمه کشور و اينکه مردم به بيمه دولتي ايران اطمينان کامل دارند بر ضرورت شتاب بخشيدن به سهم بيمه زندگي در کل پرتفوي بيمه ايران و صنعت بيمه کشور تاکيد کرد.
حميد پورمحمدي، معاون سازمان برنامه و بودجه نيز در سخناني کوتاه با قدرداني از خدمات ارزنده بيمه ايران به کشور، از حمايت کامل اين سازمان از بيمه ايران خبر داد.
در ادامه، اعضاي مجمع نيز نقطه نظرات کارشناسي خود را در خصوص عملکرد شرکت در سال گذشته مطرح و پس از بررسي و تبادل نظر در مسايل فني و حسابرسي، ضمن قدرداني و تشکر از شفافيت گزارش هاي ارائه شده مديرعامل بيمه ايران، صورت هاي مالي سال 96 بيمه ايران را تصويب کردند.
-->

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۰۵۵۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌مندی اصحاب فرهنگ و هنر از خدمات بیمه تأمین اجتماعی

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر از معرفی ۶۱ هزار نفر از اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه به سازمان تأمین اجتماعی خبر داد و گفت: بنا داریم تا تمامی هنرمندان فاقد بیمه بتوانند به سهولت از مزایای بیمه تأمین اجتماعی برخوردار شوند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، سید مجید پوراحمدی برخورداری از بیمه پایه تأمین اجتماعی را یکی از مهمترین خواسته‌های اهالی فرهنگ و هنر عنوان کرد و گفت: صندوق اعتباری هنر طی این سال‌ها با بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود نسبت به ارائه خدمات بیمه تأمین اجتماعی به واجدین شرایط در سراسر کشور اقدام کرده است. 

وی افزود: در حال حاضر بیش از 61 هزار نفر از اصحاب فرهنگ، هنر، رسانه و فعالان قرآن و عترت از سوی صندوق به سازمان تأمین اجتماعی معرفی شدند که بیشترین تعداد بیمه شدگان به ترتیب به رشته‌های موسیقی، تجسمی، نمایشی و قرآن و عترت مربوط می‌شود.

پوراحمدی درباره نسبت سنی جمعیت تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی صندوق هنر اظهار کرد: 68 درصد بیمه شدگان کمتر از 44 سال و 31 درصد بین 45 تا 64 سال قراردارند. کمتر از یک درصد بیمه شدگان بالای 64 سال هستند.  همچنین 62 درصد بیمه شدگان مرد و 38 درصد زن هستند. 

وی گفت:  قریب به 7 هزار نفر از اعضای صندوق در سال 1402 به سازمان تأمین اجتماعی معرفی شدند و تعداد بیمه شدگان صندوق با رشد 12 درصدی به 61 هزار نفر رسید.

اعضای صندوق اعتباری هنر از مرز 103000 نفر گذشت

مشاور وزیر فرهنگ با اشاره به تخصیص یارانه به خدمات بیمه تأمین اجتماعی صندوق هنر تصریح کرد: تلاش می‌کنیم با تخصیص یارانه و تسهیل فرایند، تمامی اهالی فرهنگ، هنر و رسانه که  فاقد بیمه هستند بتوانند به سهولت از مزایای بیمه تأمین اجتماعی برخوردار شوند.

وی افزود: بر این اساس صندوق بطور میانگین 60 درصد از حق بیمه تأمین اجتماعی سهم اعضا را به سازمان تأمین اجتماعی پرداخت می کند که در سال 1403 ماهیانه 717 هزار تومان به ازای هر بیمه شده به عنوان سهم پرداختی صندوق هنر به سازمان تأمین اجتماعی پرداخت می شود.
وی در ادامه افزود: پیش بینی می شود سهم پرداختی صندوق به سازمان تأمین اجتماعی برای اعضای بیمه شده در سال 1403 بالغ بر 500 میلیارد تومان باشد. 

پوراحمدی با اشاره به نرخ های بیمه تأمین اجتماعی صندوق هنر گفت: بیمه اعضای صندوق هنر ذیل بیمه ی حرف و مشاغل آزاد سازمان تأمین اجتماعی تعریف می شود و بیمه شدگان براساس نیاز و به اختیار خود یکی از نرخ های14 یا 18درصدی را انتخاب می کنند. 

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر در بخش دیگر سخنان خود به سهم پرداختی بیمه شدگان اشاره کرد و گفت: در سال 1403 مبلغ ماهیانه حق بیمه تامین اجتماعی (سهم فرد) در نرخ 14 درصد 286 هزار و 647 تومان و 18 درصد 573 هزار و 295 تومان از سوی سازمان تأمین اجتماعی در ماه های 30 روزه تعیین شده است.

رئیس هیئت مدیره صندوق اعتباری هنر درباره شرایط سنی برخورداری از خدمات بیمه تأمین اجتماعی صندوق اعتباری هنر ادامه داد: شرایط سنی متقاضیان این بیمه برای درخواست و عقد قرارداد حداقل 18 و حداکثر 50 سال است. افراد بالای 50 سال سن باید دارای سابقه پرداخت حق بیمه قبلی به میزان برابر مدت مازاد حداکثر سنی باشند. 

به گفته وی افرادی که حداقل 10 سال سابقه پرداخت حق بیمه دارند از اعمال شرط سنی معاف هستند.

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر با اشاره به تسریع در معرفی متقاضیان به سازمان تأمین اجتماعی گفت: پیش از این معرفی افراد به صورت شش ماهه و سه ماهه انجام می‌گرفت. طی پیگیری و توافق با سازمان تأمین اجتماعی جهت کاهش مدت زمان انتظار برای برقراری بیمه ، هم اکنون معرفی افراد در کمترین زمان ممکن یعنی به صورت ماهانه انجام می‌شود. 

پوراحمدی در پایان با اشاره به اضافه شدن بیمه توافقی 27 درصد به سایر نرخ های مصوب اظهار کرد: براساس توافق بعمل آمده، مقرر شد با مهیا شدن زیر ساخت‌های فنی سازمان تأمین اجتماعی بزودی این نرخ در دسترس اعضای واجد شرایط قرار گیرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خداحافظی همیشگی پرسپولیس و استقلال با پدر!
  • برتری استان یزد در کسب جایگاه بالاترین ضریب نفوذ بیمه در کشور
  • چگونه خسارات سیل را کاهش دهیم؟
  • هواشناسی ایران / احتمال وقوع سیلاب در ۶ استان کشور
  • سازمان تاکسیرانی تهران پیگیر بیمه کردن رانندگان تاکسی
  • سرپرست سازمان تاکسیرانی تهران: ۱۰هزار راننده تاکسی بیمه تامین اجتماعی ندارند
  • استان یزد، رتبه نخست ضریب بیمه در کشور
  • اعلام جزییاتی از بیمه تامین اجتماعی اصحاب فرهنگ و هنر در سال ۱۴۰۳
  • بهره‌مندی اصحاب فرهنگ و هنر از خدمات بیمه تأمین اجتماعی
  • بهره‌مندی ۶۱ هزار نفر از اصحاب فرهنگ و هنر از بیمه تأمین اجتماعی