Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - تهران-ايرناپلاس- گرچه دفتر معاون اول رئيس جمهور با انتشار اطلاعيه‌اي شايعات در خصوص انتساب فاميلي اعضاي هيأت مديره شرکت نيشکر هفت تپه به جهانگيري را تکذيب کرد، اما شايد براي شما جالب باشد بدانيد اين گونه شايعات که هرازگاهي در فضاي مجازي نشر مي‌يابد، از کجا آب مي‌خورد؟

مطابق با گزارش خبرگزاري ايرنا، اعتراضات کارگران کارخانه نيشکر هفت‌تپه، روز گذشته، وارد پانزدهمين روز خود شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اين اعتراضات در ميان کاربران فضاي مجازي واکنش‌هاي زيادي را به دنبال داشت. به نحوي که مطابق با تحليل‌هاي حاصل از داده‌کاوي توييتر، مسئله اعتراضات کارگران هفت‌تپه، در سه روز ابتدايي هفته جاري بيشترين توييت‌ها را به خود اختصاص داده و به ترند اول توييتر فارسي بدل شده بود.
در اين ميان برخي از کاربران توييتري به بهره‌برداري سياسي از اين اقدامات مي‌پردازند. از کاربران مخالف جمهوري اسلامي ايران در توييتر گرفته تا کاربران مخالف دولت. يکي از اين بهره‌برداري‌هاي سياسي که کلاً با دروغ‌پردازي نيز همراه است، انتشار خبر دروغي عليه اسحاق جهانگيري، معاون اول رئيس‌جمهور بود که ادعا شده بود سه خواهرزاده اسحاق جهانگيري، عضو هيأت مديره کارخانه نيشکر هفت‌تپه هستند؛ ادعايي که در روز گذشته به‌صورت رسمي از جانب دفتر رئيس‌جمهور تکذيب شد.
**ماجرا از کجا آغاز شد؟
ظهر روز شنبه رضا حقيقت‌نژاد، از کاربران توييتري مخالف جمهوري اسلامي توييتي در رابطه با اعتراضات کارگران کارخانه نيشکر هفت‌تپه منتشر کرد که ذيل توييت او، براي اولين بار برخي کاربرهاي بي‌نام و نشان اقدام به طرح اين ادعا کردند که اسحاق جهانگيري سهامدار اين شرکت است:
اين قبيل ادعاهاي کذب از آن زمان به بعد جسته و گريخته عليه معاون اول رئيس‌جمهور ادامه داشت و برخي کاربران توييتري بي‌نام و نشان همچنان اسحاق جهانگيري را در ماجراي کارخانه نيشکر هفت‌تپه، ذي‌نفع مي‌دانستند. از سوي ديگر، طرح ادعاي واگذاري کارخانه نيشکر هفت‌تپه به بخش خصوصي توسط اسحاق جهانگيري نيز مزيد بر علت شده بود که ادعاهاي مطرح شده عليه اسحاق جهانگيري بيشتر منتشر شود. به‌عنوان مثال، فيلم‌هايي از مواضع کارگران کارخانه نيشکر هفت‌تپه، خصوصاً اسماعيل بخشي در فضاي توييتر منتشر مي‌شد که در آن، اسحاق جهانگيري عامل شکل‌گيري اين بحران‌ها معرفي مي‌شد. اسماعيل بخشي در اين فيلم مي‌گويد:
«سه سال پيش که همين آقاي جهانگيري نيشکر هفت‌تپه رو مفت داد به اين حضرات، ما مخالفت کرديم، اعتصاب کرديم ولي ما رو سرکوب کردند. الان هم هنوز همين دزدها تحت حمايت دولت هستند، با اطلاع دولت از کشور خارج شدند.»
در روز يکشنبه و در ادامه اين ادعاهاي مجعول، برخي از کاربران برانداز توييتري ادعاهاي خود را فراتر بردند و ويديوها و توييت‌هايي را با اين مضمون منتشر کردند:
يک کارگر از #نيشکر_هفت_تپه : جهانگيري خجالت بکش! دومادت پول مي‌دزده ميره آمريکا! بايد جواب ملتو بدي !‌ .... #هفت_تپه
**مخالفان داخلي دولت در اين رابطه چه مي‌گفتند؟
پس از انتشار تعداد محدودي توييت کذب عليه معاون اول رئيس‌جمهور توسط مخالفان جمهوري اسلامي در توييتر، مخالفان داخلي دولت نيز شروع به طرح ادعاهايي عليه اسحاق جهانگيري کردند. اولين بار کاربري به نام «مجيد قرباني» در ساعت 9:18 يکشنبه شب ادعا کرد که يکي از خواهرزاده‌هاي اسحاق جهانگيري، عضو هيأت مديره کارخانه نيشکر هفت‌تپه است. ادعايي که به مرور زمان تغيير کرد و مخالفان دولت مدعي شدند سه خواهرزاده اسحاق جهانگيري عضو هيأت مديره اين شرکت هستند!
بررسي‌هاي حاصل از داده‌کاوي نشان مي‌دهد که اين کاربر، پس از آن در توييتي جداگانه، با اشاره به مصاحبه‌اي به نقل از قديري ابيانه که در ارديبهشت سال 96 منتشر شده بود، ادعا کرد که دو تن از اعضاي هيأت مديره کارخانه نيشکر هفت‌تپه، خواهرزاده اسحاق جهانگيري هستند. توييتي که بعد از چند ساعت حذف شد.
در ادامه همان شب، اين بحث توسط يکي از سلبريتي‌هاي توييتري مخالف دولت ادامه يافت. «آدم ابن حوا» به‌عنوان يکي از مخالفان دولت در توييتر، در توييتي ادعا کرد که علت بازداشت کارگران، شعار دادن عليه اسحاق جهانگيري است. شعارهايي که پيش از اين توسط کاربران طيف برانداز تويتر منتشر شده بود. نکته جالب توجه در اين ميان، اشاره به ادعاهاي مجيد قرباني در اين رابطه ذيل کامنت‌هاي اين توييت است. روندي که مي‌توان از آن به‌عنوان رفرنس‌سازي ياد کرد و آدم ابن حوا نيز اين ادعا را تأييد کرد که «ردپاي جهانگيري در ماجراي اعتصاب هفت‌تپه هست»:
اين ادعا يک ساعت بعد يعني ساعت 11:09 شب، توسط همين کاربر ادامه پيدا کرد و در توييتي جداگانه گفت:
مي‌بينم که رد پاي دولت و جناب جهانگيري «دامت اکاذيبه» تو ماجراي کارخانه نيشکر هفت‌تپه هم پيدا شده! اينجاست که بايد گفت حضرات محترم دولت تدبير و اميد، يه کم يواش‌تر براندازي کنيد سر جدتون
**هشتگ‌سازي عليه اسحاق جهانگيري
فضاسازي‌هاي مذکور بر عليه اسحاق جهانگيري سرانجام در صبح روز دوشنبه در قالب حمايت سازمان‌يافته مخالفان دولت از يک هشتگ به نقطه نهايي خود رسيد. هشتگ #جهانگيري_گيت براي اولين بار در ساعت 10:56 دقيقه روز دوشنبه توسط کاربري به نام «مصطفي کُرفي» منتشر شد که اشاره به همان مصاحبه قديري ابيانه در ارديبهشت سال 96 داشت. در اين توييت آمده است:
يادتون باشه در #گزارش100روزه بعدي (اگر وجود داشته باشه) آقاي روحاني در مورد وام 30 ميلياردي به خواهرزاده‌ي نامزد پوششي توضيح ارائه کنن. دقيق بگن که چرا در دستگاه منتخبين آقاي روحاني چنين رانت‌هايي وجود داره! #جهانگيري_گيت
پس از آن بود که انواع توييت‌ها با اين هشتگ عليه اسحاق جهانگيري منتشر شد و مخالفان داخلي دولت شروع به تهمت‌پراکني عليه معاون اول رئيس‌جمهور کردند؛ ادعاهايي که خيلي زود و به‌صورت رسمي توسط دفتر اسحاق جهانگيري تکذيب شد و به همين خاطر توفيق چنداني در فضاي توييتر پيدا نکرد و فقط 132 توييت با حداقل 10 لايک با اين مضمون منتشر شد.
در اين ميان اهداف براندازان که مشخص است، اما آنچه در اين ميان ابهام برانگيز است، هم‌صدايي مخالفان داخلي دولت با براندازان در دروغ پراکني عليه مسئولان دولتي است.
براي مشاهده مستندات اين گزارش مي توانيد به آدرس زير مراجعه کنيد:
www.irnaplus.ir/fa/news/1478
**اداره کل اخبار چندرسانه‌اي**ايرناپلاس**
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۰۵۷۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شعله ور شدن اعتراضات ضد اسرائیلی در دانشگاههای آمریکا

خبرگزاری مهر، گروه بین الملل: جنبش دانشجویی در حمایت از فلسطین در سراسر آمریکا شدت گرفته و به چند کشور دیگر سرایت کرده و تاکنون صدها دانشجو توسط پلیس دستگیر شده‌اند.

دانشجویان در این کشورها همواره از گروههای پیشتاز حامی فلسطین بوده‌اند اما حملات وحشیانه و گسترده نظامیان صهیونیست علیه مردم بی‌دفاع فلسطین در بیش از ۲۰۰ روز گذشته و شهادت و مجروح شدن هزاران فلسطینی بی گناه، سبب شدت گرفتن موج اعتراضات در میان گروههای مختلف دانشجویی در دانشگاه‌های سراسر آمریکا و برخی کشورهای اروپایی شده است.

اکنون موجی سریع از اعتراضات که یادآور جنبش ضد جنگ ویتنام است، دانشگاه‌های سراسر ایالات متحده را در پاسخ به جنگ اسرائیل علیه غزه فرا گرفته است که منجر به دستگیری صدها نفر و آنلاین شدن تعداد زیادی از کلاس‌ها شده است، موجی که به دانشگاههای اروپا نیز رسیده و آن را تجربه کرده‌اند.

در گزارش حاضر بخشی از اعتراضات دانشجویان در آمریکا و اروپا علیه اسرائیل و درحمایت از فلسطین که رسانه‌ای شده، به تصویر کشیده شده است:

تظاهرات ضد اسرائیلی به کدامیک از دانشگاههای آمریکا سرایت کرده است؟

دانشگاه کلمبیا

حمله پلیس به دانشجویان و بازدداشت آنها در دانشگاه کلمبیا آمریکا اعتراضات ضد اسرائیلی را در آمریکا دوباره شعله ور ساخت.

دانشگاه کلمبیا یک دانشگاه خصوصی در شهر نیویورک است و درگیری میان دانشجویان و پلیس پس از آن صورت گرفت که برخی مقام‌های این دانشگاه از پلیس خواستند، کمپ اعتراضی دانشجویان علیه اسرائیل را جمع کند.

قبل از این درگیری‌ها، دانشجویان این دانشگاه از مسئولان دانشگاه خواستند تا روابط خود را با شرکت‌ها و موسسات اسرائیلی قطع کنند.

این گروه از دانشجویان اوایل روز چهارشنبه گذشته اقدام به برپایی چادرهایی در یکی از محوطه‌های چمن‌های دانشگاه نموده و پس از آن در همبستگی با فلسطین فریادها اعتراض بلند و کرده شعار ما حماس هستیم را می‌دادند.

با ادامه تنش در کلمبیا و ترس برخی از دانشجویان از پا گذاشتن در محوطه دانشگاه و دستگیری توسط پلیس، مسئولان این دانشگاه اعلام کردند که دانشگاه تا پایان ترم به یادگیری ترکیبی روی خواهد آورد، به این معنی که برخی از کلاس‌ها آنلاین خواهند شد.

اگرچه، کلمبیا جدیدترین دانشگاهی است که شاهد تظاهرات ضدصهیونیستی در آمریکاست اما این دانشگاه، پیشتر نیز سوابق اعتراض داشته است؛ به ویژه در سال ۱۹۶۸ زمانی که صدها دانشجو خشمگین از نژادپرستی و جنگ ویتنام، پنج ساختمان دانشگاه را اشغال کردند.

دانشگاه ییل

دانشگاه ییل یک دانشگاه خصوصی درشهر نیوهیون، ایالت کانکتیکات آمریکاست که طبق گزارش‌های رسانه‌ای، پلیس این شهر بامداد روز دوشنبه تعداد ۶۰ نفر از جمله ۴۷ دانشجو را دستگیر کرده است.

بازداشت‌ دانشجویان در بیش از یک هفته اخیر، پس از آن صورت گرفت که گروهی از دانشجویان فارغ التحصیل اعتصاب غذا کردند تا از یکی از مدارس و کالج‌هاش مشهور وابسته به دانشگاه یعنی «آیوی لیگ» بخواهند که از همکاری با شرکت‌های مسلح وابسته به اسرائیل صرف نظر کند.

گروه دانشجویی اعتصاب کنندگان «گرسنگی برای فلسطین» با ارسال نامه‌ای به «سالوی» مدیر دانشگاه، «ییل» را به "همدستی نسل کشی" در غزه متهم کرده و از او خواسته است که آشکارا به سرمایه گذاری دانشگاه در شرکت‌های تسلیحاتی وابسته به اسرائیل پایان دهد.

دانشگاه نیویورک

پلیس نیویورک در گزارشی اعلام کرد که تعداد ۱۳۳ معترض علیه اسرائیل را در اواخر روز دوشنبه پس از تظاهراتی در دانشگاه نیویورک در میدان مقابل دانشکده بازرگانی این دانشگاه، بازداشت شدند.

سخنگوی دانشگاه نیویورک به رسانه‌ها گفت این تظاهرات بدون اطلاع قبلی یا کسب مجوز از مراجع مرتبط برگزار شده است.

ماساچوست

ایالت ماساچوست، در شرق آمریکا به دلیل وجود موسسات آکادمیک و دانشگاهی شهرت گرفته اما بوستون مرکز این ایالت نیز در یک هفته اخیر شاهد برپایی چندین اردوگاه اعتراضی ضد جنگ ظالمانه اسرائیل علیه فلسطین بوده است.

دانشجویان کالج «امرسون» چادرهایی را در نزدیکی ساختمان‌های دانشگاهی در مرکز شهر بوستون برپا کردند. گروهی از دانشجویان دانشگاه تافتس نیز در این شهر یک کمپ چادری در پردیس «مدفورد» راه اندازی کردند.

هر دو گروه به این موضوع اعتراض دارند که کالج‌های آنها با سازمان‌های طرفدار اسرائیل و پروژه‌های تحقیقاتی مرتبط با تلاش‌های ضد فلسطینی ارتباط مالی دارند.

طبق گزارش‌های رسانه‌ای تاکنون بیش از ۱۲ کمپ و چادر توسط دانشجویان معترض در محوطه چمن دانشگاه در موسسه فناوری ماساچوست در کمبریج برپا شده است. دانشجویان خشمگین اعلام کردند که این کالج، از بودجه مستقیم در وزارت دفاع (جنگ) اسرائیل برخوردار است.

دانشگاه اموری

جنبش دانشجویان علیه اسرائیل در آمریکا خیلی زود همه گیر شد. دانشجویان این دانشگاه نیز با برپا کردن چادر و تجمعات اعتراضی خواستار آتش بس فوری در غزه و عدم ماشین جنگی تل‌آویو توسط واشنگتن و کاخ سفید شدند.

اما رسانه‌ها گزارش دادند نیروی پلیس ایالت جورجیا از تفنگ‌های شوکر در سرکوب و اعمال خشونت علیه این دانشجویان استفاده کردند و معترضان را در محوطه دانشگاه اموری Emory University در آتلانتای ایالت جورجیا دستگیر کردند.

دانشگاه هاروارد

تعدادی از دانشجویان دانشگاه هاروارد نیز یک روز پس از ممنوعیت فعالیت گروه «کمیته همبستگی فلسطین» و چند روز پس از محدود شدن دسترسی دانشگاه به چمنزار، در محوطه هاروارد چادر اعتراضی برپا کردند.

دانشگاه براون

دانشگاه براون از قدیمی ترین دانشگاههای آمریکا در شهر پراویدنس ایالت رود آیلند است که دانشجویان آن در جنبش کنونی فعالیت موثر داشته و بیش از یک دوجین کمپ یا چادر اعتراضی در پارک پردیس دانشگاه، برپا کردند و از مسئولان دانشگاه خواستند تا شرکت‌های سازنده سلاح برای اسرائیل را تامین مالی نکرده و با آن‌ها همکاری و فعالیت مشترک نداشته باشند.

دانشگاه میشیگان

دانشجویان معترض بیش از ۳۰ چادر در بخش مرکزی پردیس Ann Arbor دانشگاه میشیگان برپا کردند که پلیس در درگیری با دانشجویان تعداد زیادی از این خیمه‌ها را برچید و گروهی از دانشجویان را دستگیر کرد.

دانشگاه مینه سوتا

دانشگاه مینه‌سوتا در شهر مینیاپولیس در ایالت مینه‌سوتا آمریکا نیز عرصه کارزار پلیس و دانشجویان معترض بود. طبق گزارش‌های منتشره روز سه‌شنبه ۹ نفر از دانشجویان و معترضان ضد جنگ در دانشگاه مینه‌سوتا توسط پلیس و پس از برهم زدن کمپ اعتراضی آن‌ها، دستگیر شدند.

دانشگاه تگزاس

در جنوب آمریکا، گروه بزرگی از دانشجویان دانشگاه تگزاس روز چهارشنبه در شهر آستین، بخشی از محوطه چمنزار را اختصاص به برپایی چادر اعتراض به جنگ اسرائیل علیه فلسطین دادند که با حمله پلیس تعدادی از دانشجویان دستگیر و چادر آنها برچیده شد.

دانشگاه تگزاس در دالاس نیز دو شب قبل شاهد اقدام مشابه دانشجویان خشمگین بود.

دانشگاه برکلی

در ساحل غربی آمریکا دانشجویان دانشگاه برکلی در کالیفرنیا خیمه زدند و از مسئولان این دانشگاه خواستند تا از ارائه کمک مالی غیرمستقیم به اسرائیل اجتناب کنند و در عین حال یک برنامه مطالعات فلسطینی در این دانشگاه راه‌اندازی کنند.

دانشگاه کالیفرنیای جنوبی

در دانشگاه کالیفرنیای جنوبی در لس‌آنجلس، برخی از معترضان قبل از اینکه توسط نیروهای پلیس محلی دستگیر شوند، اقدام به برپایی چادر فلسطین کردند که تعدادی از دانشجویان برای حمایت از این اقدام در اطراف این چادر تجمع کردند.

دانشگاه پلی تکنیک هومبولت

تعدادی از دانشجویان دانشگاه پلی تکنیک ایالتی کالیفرنیا در شهر هومبولت به همراه گروه دیگری از معترضان دوشنبه شب پس از اشغال یک ساختمان این دانشگاه، با برخورد پلیس روبه رو شدند و پس از آن بود که اعلام شد محوطه دانشگاه تا پنجشنبه ممنوع الورود است و برخی کلاس‌ها نیز از حضوری به آنلاین تغییر شکل داده شد.

سیاتل

صدها دانش‌آموز دبیرستانی و دانشجو در شهر سیاتل ایالت واشنگتن روز سه شنبه در اعتراض به تهاجم اسرائیل علیه غزه تظاهرات کردند.

سایر دانشگاههای آمریکا

تعداد زیاد دیگری از دانشگاههای آمریکا همچنان در حال پیوستن به خیزش عظیم دانشجویان این کشور علیه جنایات اسرائیل هستند، طبق گزارش‌های منتشره رسانه‌های مختلف تا صبح جمعه محوطه دانشگاه نورث وسترن در ایوانستون ایلینوی و همچنین دانشگاه جورج واشنگتن شاهد اردو زدن دانشجویان معترض بوده است.

دانشجویان جورج واشنگتن با انتشار تصاویر اردو زدن خود در محوطه این دانشگاه در شبکه ‌های مجازی اعلام کردند که قصد ندارند به این زودی چادرهای حمایت از فلسطین را جمع کنند.

دانشگاهها در خارج از آمریکا

پس اوج گرفتن جنبش ضد اسرائیلی در دانشگاههای آمریکا، گردهمایی دانشجویان حامی فلسطین در کالج Sciences Po Paris در فرانسه برگزار شد. این دانشگاه با دانشگاه کلمبیای آمریکا فعالیت مشترک آموزشی دارد.

دانشجویان معترض فرانسوی خواستار قطع رابطه و همکاری این دانشگاه با دانشگاه‌ها و شرکت های درگیر در جنگ اسرائیل علیه غزه شدند.

دانشجویان فرانسوی پیشتر نیز تحت رهبری دانشجویان دانشگاه سوربون در پاریس مرکز این کشور تظاهرات اعتراض‌آمیز گسترده‌ای را علیه اسرائیل به راه انداختند و از دولت ماکرون خواستند تا از اسرائیل در جنگ غزه حمایت نکند و مسئولیت حمایت آشکار از فلسطینی ها را برعهده گیرد.

دانشگاه سیدنی استرالیا

تعدادی از دانشجویان دانشگاه سیدنی استرالیا نیز در یک فراخوانی از تمامی دانشجویان این دانشگاه خواستند تا در یک اردوی دانشجویی برای متوقف ساختن همکاری این دانشگاه با دانشگاه‌ها و سازندگان تسلیحات اسرائیلی شرکت کنند.

جمع بندی

دولت و کنگره آمریکا به رغم مخالفت شدید افکار عمومی خود، در ادوار مختلف به ویژه در روزهای اخیر حمایت‌های گسترده‌ای از جنگ و تجاوز اسرائیل علیه فلسطین کرده‌اند.

دولت آمریکا روز پنجشنبه ۳۰ فروردین،قطعنامه درخواست عضویت کامل کشور فلسطینی در سازمان ملل متحد را وتو کرد. وتوی این قطعنامه از سوی آمریکا در حالی صورت گرفت که فرانسه، چین و روسیه، سه عضو دائم شورای امنیت و همچنین دو متحد آمریکا یعنی ژاپن و کره جنوبی به پیش‌نویس این قطعنامه رای مثبت داده بودند.

همچنین مجلس سنای آمریکا بتازگی یک بسته کلان حمایت مالی از اسرائیل را شامل ۱۷ میلیارد دلار به تصویب رساند که ۴ میلیارد دلار آن صرف تکمیل سیستم‌های دفاع موشکی اسرائیل خواهد شد.

پس از این اقدامات بود شعله‌های خشم دانشجویان آمریکایی علیه حامیان اسرائیل از جمله در دانشگاه‌های این کشور بالا گرفت.

خبرگزاری الجزیره نقشه‌ای از دانشگاههای آمریکا که در جنبش دانشجویی ضد اسرائیل در روزهای اخیر شرکت داشته‌اند منتشر کرده که این نقشه همچنان در حال تکمیل است.

اکنون امواج خروشان اعتراض دانشجویان علیه اسرائیل تقریبا به سراسر آمریکا سرایت کرده است و تظاهرات دانشجویان طرفدار فلسطین به عنوان مهمترین جنبش ضد اسرائیلی تاریخ آمریکا در دهها دانشگاه آمریکا و اروپا با قدرت خواستار پایان یافتن جنگ در غزه، آتش بس و عدم حمایت حاکمان کاخ سفید از صهیونیست‌ها علیه فلسطینیان شده است.

این درحالی است که برخی از نمایندگان رسانه‌ها و ناظران بین‌الملل پیش‌بینی کردند که چادرهای اعتراضی دانشجویان در روزهای آتی بخش‌های بیشتری از آمریکا و اروپا را فرا می‌گیرد.

نمایندگان رسانه‌های مختلف گزارش دادند که اعتراضات تحت رهبری دانشجویان آمریکایی و اروپایی، عمدتا مسالمت آمیز و شعارهای آنها فقط حاوی پیام « فلسطین را آزاد کنید» بوده، اما معترضان با واکنش گسترده از سوی مقام‌های آمریکایی و اسرائیلی از جمله اتهامات یهودی ستیزی روبه‌رو شده‌ و به همین دلیل مورد حمله و سرکوب نیروهای پلیس قرار گرفته‌اند.

طبق گزارش‌ رسانه‌ها تاکنون صدها دانشجو به دلیل حمایت از فلسطین و شرکت در چادر زدن علیه اسرائیل در دانشگاههای مختلف آمریکا دستگیر شده‌اند.

«ودی آرمور» استاد حقوق در دانشگاه در این زمینه در گفت‌وگویی رسانه‌ای تاکید کرده که مقام‌های آمریکایی و اسرائیلی به منظور جلوگیری از گسترش اعتراضات دانشجویی از ادعاهای یهودستیزی برای خاموش کردن و سرکوب دانشجویان استفاده خواهند کرد و اعمال خشونت‌ و قلع و قمع معترضان نیز همزمان تشدید خواهد یافت.

کد خبر 6088993

دیگر خبرها

  • دو گزینه کاخ سفید در مقابل اعتراضات دانشجویی
  • آخرین اخبار از اعتراضات دانشجویان در آمریکا علیه جنگ غزه
  • شعله‌ور شدن اعتراضات ضد اسرائیلی در دانشگاه‌های آمریکا
  • شعله ور شدن اعتراضات ضد اسرائیلی در دانشگاههای آمریکا
  • هشدار جهانگیری درباره مهاجرت نخبگان
  • هشدار اسحاق جهانگیری درباره مهاجرت رتبه های اول کنکور از ایران / عزا می گیرم وقتی می بینم مردم ما خود را با کشورهای منطقه مقایسه می کنند نه اروپا
  • هشدار اسحاق جهانگیری درباره مهاجرت رتبه‌های اول کنکور از ایران
  • هشدار اسحاق جهانگیری درباره مهاجرت رتبه های اول کنکور از ایران /عزا می گیرم وقتی می بینم مردم ما خود را با کشورهای منطقه مقایسه می کنند نه اروپا
  • اسحاق جهانگیری: گفتم حاضر نیستم زن و بچه‌ام را سوار پیکان کنم
  • اسحاق جهانگیری: گفتم حاضر نیستم زن و بچه‌ام را سوار پیکان کنم /در جلسه با نمایندگان و حدادعادل گفتم اجازه نمی دهم تولید ال ۹۰ را متوقف کنید