Web Analytics Made Easy - Statcounter

کرمان- ایرنا- مدیرکل دفتر امور مراتع کشور گفت : در سالجاری 24 میلیارد و 500 میلیون تومان اعتبار برای اجرای طرحهای آب و خاک و آبخیزداری به منابع طبیعی این استان اختصاص یافته است .

به گزارش ایرنا ، ترحم بهزاد روز سه شنبه در جریان بازدید از طرحهای آبخیزداری منابع طبیعی سیرجان به خبرنگار ایرنا گفت : سهم طرحای آبخیزداری سیرجان از این میزان اعتبار یک میلیارد و 260 میلیون تومان بوده است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی همچنین گفت : در مجموع امسال 700 میلیارد تومان از محل صندوق توسعه ملی به سازمان جنگل ها اختصاص یافت که از این میزان 5 میلیارد و 800 میلیون تومان برای عملیات بیولوژی و بیومکانیکی در نظر گرفته شده است.
بهزاد ادامه داد: از این میزان اعتبار 2 میلیارد و 700 میلیون تومان هم به استان کرمان تخصیص داده شد تا در برنامه تعریف شده چهار هزار هکتار جهت طرح های حفاظت و ذخیره نزولات و تامین چاله های فصلی و کوپه کاری هزینه شود.
وی با بیان اهمیت مراتع و منابع طبیعی گفت : در طرح های منابع طبیعی کنترل سیل و فرسایش خاک و کاهش رسوبات و افزایش بهبود پوشش گیاهی مورد نظر است و باید آبهای زیرزمینی با اجرای طرح ها تقویت شود.
مدیرکل منابع طبیعی گفت : با اختصاص اعتبارات لازم که افزایش خوبی نسبت به سال گذشته داشته ایم امسال در مجموع 24 میلیارد و 700 میلیون تومان اعتبار منابع طبیعی استان را در 14 شهرستان و 27 حوزه کاری برای 55 طرح در حوزه منابع طبیعی و آبخیزداری اجرایی تعریف کرده ایم.
مهدی رجبی زاده افزود: تا پایان دی ماه این تعداد طرح به اتمام می رسند تا از نزولات آسمانی بتوانیم بهره کافی در طرح های آبخیزداری در سال جاری و بهار آینده داشته باشیم.
وی توانمند سازی جوامع محلی و توجه به مشکلات مردم در مناطق اجرای طرح های مختلف آبخیزداری را از اولویت و اهداف اجرای طرح ها عنوان کرد و گفت : 14 تسهیل گر برای تحقق این امر با منابع طبیعی استان همکاری می کنند تا مشکلات مردم در این حوزه ها حل شود.
فرماندار سیرجان هم گفت : طرح های آبخیزداری با توجه به مصرف بالای آب توسط صنایع و معادن نقش حیاتی و مفیدی را در این شهرستان دارد و امیدواریم بتوانیم در قالب این طرح ها به اهداف مورد نظر برسیم .
منصور مکی آبادی افزود : معادن و صنایع شهرستان آماده هرگونه همکاری با منابع طبیعی هستند و طرح های جنگل کاری و فضاهای سبز در مناطق معدنی در حال انجام است.
سیرجان در 180کیلومتری جنوب غربی کرمان قرار دارد.
7435/ 5054

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد اعتبار منابع طبيعي كرمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۰۶۰۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سلاجقه در پاسخ به قدس آنلاین/پسروی آب خزر در محدوده طبیعی و عادی است

علی سلاجقه امروز در حاشیه جلسه هیئت‌وزیران بابیان اینکه دریای خزر نوسانات متعدد دارد و با توجه به شرایط اقلیمی و بهره‌برداری ۵ کشور از این دریا، این احتمال دارد که در فصول و سال‌های مختلف عقب‌نشینی یا بالاآمدگی داشته باشد؛ الآن در بازه زمانی عقب‌نشینی هستیم.

وی در خصوص میزان عقب‌نشینی آب دریای خزر و اینکه در محدوده طبیعی است یا نه به خبرنگار قدس آنلاین گفت: در میانگین نوسانات، وضعیت فعلی طبیعی است و سال‌هایی داشته‌ایم که این عقب‌نشینی بیشتر بوده است.

وی افزود: قرار گرفتن در دوره عقب‌نشینی دریا مدیریت هماهنگ 5 کشور ساحلی را می‌طلبد  و ما باید در قالب کنوانسیون تهران وظایف خود را اجرا کنند و دولت سیزدهم پس از ۶ سال این کنوانسیون را احیا کرد.

سلاجقه تأکید کرد: در ژنو، توافقات خیلی خوبی شد؛ کاپ ششم هم در تهران برگزار می‌شود و کشورها اگر آب‌بند یا سدی ایجاد کرده‌اند، باید تکالیف و تدابیر قانونی در خصوص آن اندیشیده و اجرا شود.

وی همچنین با اشاره  به بارندگی‌ها و سیلاب‌های اخیر در استان‌های جنوبی، گفت: این روزها مردم سیستان و بلوچستان با سیلاب و خسارت‌هایش دست‌به‌گریبان هستند اما دو ماه دیگر مردم این خطه باید له‌له آب بزنند و این نشان می‌دهد  اصل کار زیربنایی برای این استان و کل کشور  موضوع آبخیزداری به شکل علمی و صحیح است.

وی افزود: آبخیزداری به‌عنوان یک حرکت زیربنایی برای کشور ما باید مبنا قرار گیرد و اگر عملیات آبخیزداری به نحو مطلوب انجام شود، نه از بین برند اعتبارات بسیاری مشکلات در آینده حل می‌شود.

وی گفت: آبخیزداری یک علم است و تمام دستگاه‌ها باید در پایداری حوزه آبخیز همکاری کنند و اگر این امر محقق شود با حداقل هزینه مشکلات استان‌های جنوبی حل خواهد شد.

وی در خصوص جمع‌آوری کیسه‌های نایلونی، گفت: طبق اساس‌نامه دولت، کیسه‌های زیر25 میکرون باید از چرخه تولید و توزیع و مصرف در بازه زمانی 5 ساله باید حذف شوند و خطوط تولید آن‌ها به کیسه‌های زیست‌تخریب‌پذیر تغییر کنند.

وی افزود: با استفاده از ظرفیت‌های علمی و فناوری داخلی شیوه‌نامه تولید کیسه‌های جایگزین زیست‌تخریب‌پذیر تدوین شد که  قدری زمان برد و منجر شد که ما دو سال را از دست بدهیم و الآن باید کشور یک جهش داشته باشد تا 40 درصد عقب‌ماندگی در حذف کیسه‌های پلاستیکی جبران شود.

منبع: قدس آنلاین آرش خلیل خانه

دیگر خبرها

  • رفع تصرف ۲۰ هکتار از اراضی ملی در شهرستان طارم
  • سلاجقه در پاسخ به قدس آنلاین / پسروی آب خزر در محدوده طبیعی و عادی است
  • سلاجقه در پاسخ به قدس آنلاین/پسروی آب خزر در محدوده طبیعی و عادی است
  • رفع تصرف یک هکتار از اراضی ملی بابل
  • افت ۲۵ متری سفره‌های آبخوان منطقه کاشمر
  • ترویج اهمیت درختداری بین دانش آموزان بافتی
  • کشف و توقیف بیش از ۲ هزار کیلوگرم چوب قاچاق در ارزوئیه
  • برخورد قضایی با هرگونه برداشت گیاهان دارویی در استان کرمان
  • آبگیری ۱۵ میلیون متر مکعبی سازه‌های آبخیزداری بندرلنگه
  • نشست بین المللی شورای حکام مدیریت جامع حوزه‌های آبخیزداری