Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-25@07:47:36 GMT

مصرف آرد اصناف و صنایع خراسان شمالی رصد می شود

تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۶۰۶۳۲۷

مصرف آرد اصناف و صنایع خراسان شمالی رصد می شود

بجنورد- ایرنا- سرپرست اداره تنظیم بازار اداره کل صنعت، معدن و تجارت خراسان شمالی گفت: با راه اندازی سامانه فروش آرد سایر مصارف و ثبت نام از اصناف و صنایع آرد بر، میزان مصرف این محصول در این واحدها کنترل و رصد می شود.

احمد پورکاظم روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: به منظور ساماندهی و مدیریت مصرف آرد آزاد در واحدهای صنعتی، صنفی و تولیدی استان، تمام واحدهای مزبور برای دریافت آرد مورد نیاز باید اقدام به ثبت نام در سامانه فروش آرد به نشانی eflour.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ir کنند.
وی افزود: ثبت نام از واحدها در حال انجام است و صنایع و اصناف آردبر دارای پروانه بهره برداری و کسب از جمله کارخانه های ماکارونی، واحدهای خشکه پزی، نانوایی های آزادپز و قنادی ها برای دریافت آرد باید در سامانه مزبور ثبت نام کنند.
وی خاطرنشان کرد: این اقدام با هدف ساماندهی توزیع آرد در میان صنایع و اصناف آردبر، رصد و کنترل میزان مصرف، جلوگیری از تخلف ها در زمینه مصرف آرد و در مجموع مدیریت مصرف این محصول در دستور کار است.
پورکاظم گفت: در صورت کامل نشدن ثبت نام، شرکت غله و خدمات بازرگانی و کارخانجات تولید آرد استان نمی‌توانند نسبت به تامین آرد مورد نیاز این واحدها اقدام کنند.
وی با بیان اینکه این سامانه از ابتدای آذرماه قابلیت اجرا دارد، خاطرنشان کرد: تا کنون نیمی از اصناف استان در این سامانه ثبت نام کرده اند.
سرپرست اداره تنظیم بازار اداره کل صنعت، معدن و تجارت خراسان شمالی گفت: میزان دقیق مصرف آرد در اصناف مشخص نیست اما بر اساس برآوردها، ماهانه یکهزار تن آرد در این واحدها مصرف می شود و پنج واحد صنعتی نیز سالانه 20 هزار تن آرد مصرف دارند.
7185/5132

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد مصرف آرد اصناف خراسان شمالي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۰۶۳۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همت عشایر گیلان در جهش تولید با تولید انواع محصولات

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان ؛ فریدون طالبی گفت: عشایر گیلان پارسال هزار و ۴۷۵ تن گوشت قرمز تولید کرده اند که نسبت به سال ۱۴۰۱ افزایش ۱۳۱ تنی داشت.
وی با اشاره به اینکه پرورش دام، تولید گوشت قرمز، شیر، روغن حیوانی، پشم گوسفند، ماست، پنیر و کره نیز از فرآورده‌های دامی عشایر است افزود: عشایر استان گیلان سال گذشته ۵ هزار و ۶۵۶ تن شیر تولید کرده اند که نسبت به سال قبل ۶۸ تن افزایش داشت.
رئیس اداره امورعشایر گیلان گفت: جمعیت عشایری استان پارسال ۲۲ تن عسل، ۲۲۷ تن پشم و ۵۳ هزار جلد پوست گوسفندی هم تولید کرده اند.
فریدون طالبی اضافه کرد: عشایرگیلان همچنین حدود ۵ و ۳ دهم (۵.۳) تن گیاهان دارویی شامل آویشن، گلپر، گل گاوزبان نیز برداشت کرده اند.
وی با اشاره به تولیدات صنایع دستی عشایرگفت: عشایر گیلان ۲۴ هزار و ۵۰۰ مورد صنایع دستی شامل قالی، جاجیم، گلیم، جوراب پشمی، شال و کت و شلوار تولید می‌کنند. 
رئیس اداره امور عشایر گیلان با اشاره به اینکه گیلان هزار و ۵۹۸ خانوار عشایر با ۶ هزار و ۵۴۵ نفر جمعیت مورد تایید سازمان آمار کشور دارد، افزود:بیشترین جمعیت عشایری گیلان در شهرستان‌های غربی استان زندگی می‌کنند.

دیگر خبرها

  • همت عشایر گیلان در جهش تولید با تولید انواع محصولات
  • هوش مصنوعی چگونه به بهینه سازی انرژی کمک می‌کند؟
  • هوش مصنوعی چگونه به بهینه سازی انرژی به کمک می‌کند؟
  • تفاهم نامه مدیریت مصرف در حوزه صنایع شهرستان خوی امضا شد 
  • تأمین بهینه برق صنایع در تابستان با همکاری در مدیریت مصرف
  • اصناف متخلف محلات هفت میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریال جریمه شدند
  • تشدید نظارتهای صنفی درچهارمحال و بختیاری
  • ۳۴ هکتار به محدوده شهر گرمه الحاق شد
  • نود متقاضی خانواده دارای سه فرزند در شیروان، زمین دریافت می‌کنند
  • (تصاویر) زندگی روستایی در خراسان شمالی