Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، عبدالکریم گراوند در آیین بزرگداشت میلاد پیامبر اکرم (ص) در مسجد جامع اهل سنت بوشهر عنوان کرد: همه باید تلاش کنیم که قلوب امت اسلامی به هم نزدیک شود و وحدت و انسجام جامعه اسلامی بیشتر شود.

وی با بیان اینکه تقویت وحدت در بین امت اسلامی یک تکلیف است، تصریح کرد: وحدت و پرهیز از تفرقه در بین امت اسلامی مربوط به زمان و مکان خاصی نیست و در همیشه تاریخ باید این اتحاد و همدلی وجود داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



استاندار بوشهر اتحاد و همدلی را نعمتی بزرگ دانست و افزود: باید از این نعمت به خوبی مراقبت کنیم و به دشمنان اجازه ندهیم که نقشه‌ها و دسیسه‌های خود برای ایجاد تفرقه در بین مسلمانان را عملی کنند.

وی با بیان اینکه بقای جامعه اسلامی نیازمند باهم‌بودن و اتحاد و همدلی امت اسلامی است، ادامه داد: نظام مقدس جمهوری اسلامی و رهبران آن همواره به دنبال ایجاد وحدت در بین جوامع اسلامی بوده‌اند و امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب تاکید ویژه‌ای بر وحدت دارند.

گراوند از قرآن کریم به عنوان بزرگترین سرمایه مسلمانان و اولین محور وحدت نام برد و خاطرنشان کرد: پیامبر اکرم (ص) نیز از دیگر محور‌های اتحاد اسلامی است که همه باید حول قرآن و پیامبر اسلام برای تقویت وحدت تلاش کنیم.

وی با اشاره به تلاش‌های گسترده دشمنان اسلامی با همراهی برخی از سران کشور‌های اسلامی برای جنگ‌افروزی در سطح منطقه بیان کرد: دشمنان در تلاش هستند تا بین امت‌های اسلامی جنگ و کشتار راه بیاندازند و اکنون در برخی مناطق شاهد وقوع جنگ‌هایی هستیم.

استاندار بوشهر تاکید کرد: در استان بوشهر شاهد اتحاد و انسجام بسیار خوبی بین امت اسلامی هستیم و همه اهل سنت و تشیع علاقمند به این نظام و انقلاب هستند و وحدت بسیار خوبی وجود دارد.

وی گفت: باید مراقبت کنیم که این اتحاد و همدلی دچار مشکل نشود و اجازه ندهیم که دشمنان به خواست خود مبنی بر تفرقه امت اسلامی دست یابند.

انتهای پیام/م

لزوم تقویت وحدت بین امت اسلامی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: قرآن ائمه اطهار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۰۶۵۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش گرایش مردم به لیست‌ها در دور دوم انتخابات مجلس

عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی گفت: به نظر می‌رسد مردم با توجه به اینکه در دور قبل به لیست‌ها توجه چندانی نداشتند و کاندیدای‌های خود را فارق از فهرست‌ها انتخابات کردند، در مرحله دوم به دلیل اینکه فرصت کمتری برای بررسی و شناسایی وجود دارد، گرایش و توجه بیشتری به لیست‌ها داشته باشند.

حمیدرضا ترقی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، با اشاره به آرایس سیاسی فهرست‌ها در مرحله دوم دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: به طور طبیعی و طبق تجربیات گذشته میزان مشارکت در دور دوم انتخابات کمی کاهش پیدا خواهد کرد.

وی با بیان اینکه ۴۵ نماینده باقی مانده منتخب در این مرحله از انتخابات، می‌توانند نقش تعیین کننده‌ای در سرنوشت مجلس داشته باشند، اذعان کرد: در این میان به طور ویژه نمایندگان تهران نقش موثرتری خواهند داشت و امیدواریم مردم با توجه به شرایط سخت اقتصادی از تأثیر مجلس در سفره، معیشت و شرایط اقتصادی آگاهی داشته باشند و با مشارکت خوب خود مجلسی قوی را تشکیل دهند که هم به مشکلات و مسائل اجتماعی و هم به مسائل اقتصادی مردم نظر مطلوب‌تری داشته باشد.

عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی تاکید کرد: در مجموع میزان مشارکت به حد دوره اول نخواهد رسید اما در حد قابل قبولی خواهد بود که بتواند مجلس را کامل کند و برآیند فراگیر برای تأثیرگذاری بر نظام قانونگذاری کشور باشد.

وی در ادامه به فهرست‌های ارائه شده اشاره کرد و افزود: عمده نامزدهای باقی مانده مربوط به سه ائتلاف شورای ائتلاف، شورای وحدت و امنا هستند و در این بین حزب موتلفه اسلامی هم به صورت مستقل فهرست انتخاباتی ارائه می‌دهد که البته مشترکاتی با شورای ائتلاف، شورای وحدت و امنا دارد.

ترقی ادامه داد: در مجموع به نظر می‌رسد مردم با توجه به اینکه در دور قبل به لیست‌ها توجه چندانی نداشتند اما احتمالاً در مرحله دوم به دلیل اینکه فرصت کمتری برای بررسی و شناسایی وجود دارد، گرایش به لیست‌ها تا حدودی بیشتر خواهد شد.

وی اضافه کرد: همچنین به نظر می‌رسد رقابت در این مرحله بیشتر در درون جریان اصولگرایی و انقلابی صورت گیرد؛ هر چند نتیجه انتخابات این مرحله هر چه که باشد غالب نمایندگان از طیف جریانات اصولگرایی در مجلس خواهند بود.

عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی با اشاره به اختلاف سلایق جریان‌های اصولگرایی یادآور شد: منشأ بخشی از اختلافات روش اولویت بندی مسائل در مدیریت مجلس است که شاهد بودیم؛ اگر بتوانیم چنین مواردی را به حداقل برسانیم و اولین‌های مقام معظم رهبری را ملاک بررسی‌های مجلس قرار دهیم، اختلاف نظرها به طور طبیعی برطرف می‌شود.

وی با بیان اینکه تأکیدات مقام معظم رهبری بر حفظ وحدت و پرهیز از رفتارهای غیراخلاقی موجب می‌شود زمینه وحدت و انسجام در مجلس افزایش پیدا کند، خاطر نشان کرد: مهمترین مسئله پس از ورود نمایندگان جدید به مجلس، انتخاب هیئت رئیسه است که اگر از آن عبور کنیم وحدت و انسجام به میزان قابل توجهی افزایش پیدا خواهد کرد.

کد خبر 750582

دیگر خبرها

  • اتحاد ملت‌ها، انزوای صهیونیسم
  • سیره و روش امام صادق(ع) تعامل با اهل سنت بود
  • احترام سبب وحدت مضاعف در بین مذاهب اسلامی می شود
  • مرتضوی: عمل به قرآن در جوامع اسلامی سبب اتحاد بیشتر می‌شود
  • افزایش گرایش مردم به لیست‌ها در دور دوم انتخابات مجلس
  • اصل حج بر وحدت بین مسلمانان است
  • حجاج حال معنوی سفر زیارتی را از دست ندهند
  • امام صادق (ع) آغازگر جهاد در عرصه فقه بود
  • مکتب کلامی امام صادق علیه السلام و امتداد آن تا عصر حاضر
  • امام جعفر صادق(ع) بر اتحاد و وحدت امت اسلامی توصیه می‌کردند