Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- اتحادیه اروپا به عنوان بخشی از استراتژی جدید خود در قبال هند-اقیانوسیه قصد دارد روابط نظامی خود با هند را گسترش داده و نقش دهلی نو در تامین یک آسیای چند قطبی در میان اقدامات چین برای کنترل شرایط جغرافیایی و آسیایی را به رسمیت بشناسد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری میزان، روزنامه اکونومیک تایمز روز سه شنبه در گزارشی نوشت: بر اساس استراتژی اتحادیه اروپا، تروریسم یک تهدید مشترک برای هند و این اتحادیه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مقابله با افراط گرایی از جمله تامین مالی تروریسم و جلوگیری از تروریسم خشونت آمیز از اولویت های هند و اتحادیه اروپا است.

در این استراتژی که قرار است امروز اعلام شود آمده است که اتحادیه اروپا و هند باید برای پیگیری اهداف مشترک در سازمان های بین المللی و منطقه ای، از جمله در سازمان ملل متحد، گروه جی 20، گروه ویژه اقدام مالی (FATF) و

مجمع جهانی مبارزه با تروریسم ، به ویژه در خصوص تأمین مالی تروریست ها و فهرست تعیین تروریست ها، با یکدیگر همکاری کنند.

در میان عناصر معرفی شده در استراتژی اتحادیه اروپا، به توسعه روابط نظامی با ارتش هند، از جمله بین فرماندهان نیروهای مسلح هند و سازه های نظامی اتحادیه اروپا، و همچنین تمرینات مشترک در زمینه منافع امنیتی مشترک اشاره شده است. همکاری های آینده میان هند و اتحادیه اروپا می تواند شامل تبادل تجربه در آموزش، توسعه قابلیت ها، مشارکت در مأموریت ها، عملیات ها و تحقیق در سیستم های دفاعی باشد.

اتحادیه اروپا تصمیم گرفته است با استفاده از رویکردهای مختلف، همکاری های امنیتی با آسیا را افزایش دهد.
سیاست استراتژی اتحادیه اروپا با اشاره به رویکرد چین، بر یک آسیای چند قطبی که هند نقش کلیدی در آن دارد تاکید می کند.

بر اساس این استراتژی، اتحادیه اروپا و هند به صورت مشترک معتقدند که یک رویکرد به سوی ارتباط باید از لحاظ زیست محیطی، اقتصادی، اجتماعی و مالی پایدار باشد و زمینه های یکسان برای کسب و کار فراهم کند، و همچنین به استانداردهای بین المللی احترام بگذارد و زمینه گسترش حاکمیت آن را فراهم نماید.

در این استراتژی همچنین به تعهد اتحادیه اروپا برای امضای یک قرارداد تجارت آزاد با هند تاکید شده است.
سال گذشته هند و اتحادیه اروپا در مذاکرات خود نتوانستند در خصوص قرارداد تجارت آزاد به توافق برسند.
مذاکرات تجارت آزاد هند و اتحادیه اروپا که از سال 2007 آغاز شده است تاکنون به دلیل تفاوت های دو طرف در موارد مختلف از جمله حقوق معنوی و نرخ گمرک خودرو به نتیجه نرسیده است.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: گزارش گروه بین الملل خبرگزاری میزان حقوق معنوی تفاوت استراتژی استانداردهای بین المللی نرخ گمرک اجتماعی مالی اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۰۷۰۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بورل: چند کشور اروپایی به زودی فلسطین را به رسمیت می‌شناسند

آفتاب‌‌نیوز :

جوزپ بورل این اظهارات را در نشست مجمع جهانی اقتصاد که در ریاض برگزار می‌شود مطرح کرد. 

در حال حاضر از میان ۲۷ کشور عضو اتحادیه اروپا تنها هشت کشور، فلسطین را به عنوان کشور مستقل به رسمیت شناخته‌اند. این کشور‌ها عبارتند از: لهستان، بلغارستان، مجارستان، جمهوری چک، اسلواکی، سوئد و قبرس. 

در ماه‌های گذشته کشور‌های ایرلند، اسپانیا، اسلوونی و مالت آمادگی خودشان را برای پیوستن به این ۸ کشور اعلام کرده‌اند. 

با وجود این، اتحادیه اروپا به عنوان یک نهاد کشور فلسطین را به رسمیت نشناخته است. برخی از مهم‌ترین کشور‌های عضو اتحادیه اروپا از جمله آلمان و فرانسه معتقدند که به رسمیت شناختن فلسطین تنها از رهگذر مذاکرات بر سر راهکار دو دولتی قابل حصول خواهد بود.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • تحولات جهانی به سود ایران است
  • مجارستان جلوی کمک نظامی اتحادیه اروپا به ارمنستان را گرفته است
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • تاکید ایران و قطر بر توسعه روابط تجاری و سرمایه گذاری
  • گزارش جالب دویچه‌وله؛ روش های دور زدن تحریم ها ازسوی ایران و روسیه | چین در ظاهر هیچ نفتی از ایران وارد نمی‌کند؛ در عوض...
  • تحقیقات اتحادیه اروپا از متا بر سر کنترل اطلاعات غلط
  • بورل: چند کشور اروپایی به زودی فلسطین را به رسمیت می‌شناسند
  • دیدار نخست وزیر بورکینافاسو و معاون اول رئیس جمهور
  • دیدار وزیر خارجه بحرین با بشار اسد پس از ۱۳ سال
  • وزیر خارجه بحرین با بشار اسد دیدار کرد