Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-04-27@01:23:12 GMT

مسابقات مناظره فرصتی برای توسعه فردی و اجتماعی است

تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۶۰۷۲۱۷

مسابقات مناظره فرصتی برای توسعه فردی و اجتماعی است

به گزارش ایکنا از گیلان، عباس صادقی، رئیس دانشگاه جامع علمی – کاربردی استان گیلان امروز، 29 آبان ماه در اختتامیه دومین دوره مسابقات مناظره با محوریت «مهارت، کارآفرینی و اشتغال» ویژه دانشجویان دانشگاه جامع علمی – کاربردی استان گیلان که در سالن اجتماعات سازمان آتش نشانی رشت برگزار شد، ضمن قدردانی از معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی استان جهت همکاری در برگزاری این رویداد علمی – فرهنگی، اظهار کرد: در هر فضایی که ارتباطات ذهنی شکل می گیرد، با دو بخش سخت افزار(ظاهری) و نرم افزار(درونی) مواجه هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه مناظره نیز دارای چارچوب های ظاهری و درونی است، افزود: مکان مناظره، تیم های مناظره کننده، تبلیغات و اطلاع رسانی و داوران در برگزاری یک مناظره خوب مهم است، اما پیام های اصلی یک مناظره و اثرگذاری آن در جامعه مهمتر می باشد.

رئیس دانشگاه جامع علمی – کاربردی گیلان، مسابقات مناظره را یک فضای تمرینی برای حضور در عرصه های بزرگتر و حساس تر دانست و گفت: ما در مناظره درست انتقاد کردن و درست انتقاد پذیرفتن را تمرین می کنیم و یاد می گیریم نظر مخالف را تحمل کنیم و به نظر مخالف احترام بگذاریم.

صادقی، با بیان اینکه مسابقات مناظره گفت وگو کردن را به دانشجویان به عنوان نسل آینده ساز جامعه یاد می دهد، خاطرنشان کرد: مدیریت زمان و احترام به وقت دیگران یکی از بزرگترین درس های مناظره است و دانشجویان را برای موقعیت های جدی تر آماده می کند.

وی ادامه داد: باید از فرصت مسابقات مناظره برای توسعه فردی و اجتماعی خودمان استفاده کنیم، زیرا همه ما برای پیشرفت وجودی خودمان مسئولیت داریم و در جا زدن در هیچ مکتبی مورد تایید نیست. باید آثار و نتایج این مناظره ها در زندگی ما نمود عینی داشته باشد و بتوانیم انسان های بهتری برای جامعه خود باشیم.

این مقام مسئول، با بیان اینکه ترویج فرهنگ گفت وگو و مناظره نباید محدود به برگزاری مسابقات شود، اظهار کرد: مناظره پایان ناپذیر است و لذا در طول سال باید این کرسی های آزاداندیشی برای دانشجویان در مراکز دانشگاهی برقرار باشد و امیدوارم همواره شاهد برگزاری یک مناظره منطقی، اخلاقی، خوب و مستدل باشیم.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری بین المللی قرآن عباس صادقی مسابقات مناظره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۰۷۲۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بسیج اساتید باید کارکرد متفاوتی در جهاد تبیین داشته باشد

ایسنا/گیلان رئیس دانشگاه گیلان با بیان اینکه بسیج اساتید باید کارکرد متفاوتی در جهاد تبیین داشته باشد، گفت: مهمترین مسئله این است که بسیج اساتید باید در بیرون و داخل دانشگاه چاره‌اندیشی کند.

محمد دوستار، رئیس دانشگاه گیلان امروز ۶ اردیبهشت‌ماه در نشست با مسئولین کانون‌های بسیج اساتید استان که با حضور رئیس بسیج اساتید کشور در دانشگاه گیلان برگزار شد، اظهار کرد: بسیج شجره طیبه‌ای است که به ابتکار حضرت امام(ره) کارکردهای متعددی در حوزه‌های سازندگی، علمی، اقتصادی، نظامی، فرهنگی و غیره دارد و ابعاد مختلف آن بسته به شرایط زمانی و مکانی برجسته می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه بسیج سرمایه اجتماعی بوده که در همه اقشار نفوذ کرده است، افزود: در استان به همت همه همکاران که در بسیج اساتید دست در دست یکدیگر داده‌اند، همگرایی شکل گرفته و ان‌شاءالله تداوم داشته باشد.

رئیس دانشگاه گیلان با بیان اینکه بسیج اساتید باید کارکرد متفاوتی در جهاد تبیین داشته باشد، گفت: مهمترین مسئله این است که بسیج اساتید باید در بیرون و داخل دانشگاه چاره‌اندیشی کند؛ در بیرون دانشگاه مسائلی نظیر اقتصاد، عفاف و حجاب و... نیاز به اندیشه محوری دارند و بسیج اساتید هم حاملان اندیشه هستند؛ همچنین در داخل دانشگاه هم چالش اساسی همگرایی دانشجویان و اساتید است که اساتید باید دانشجویان را همراه کنند.

دوستار ادامه داد: حدود ۹۰ هزار دانشجو در استان گیلان داریم، پیشنهاد می‌کنم زمینه‌ای فراهم شود بین اساتید و دانشجویان در داخل دانشگاه همگرایی خوبی صورت گیرد، در این راستا باید با تمام توان و ظرفیت برنامه‌های کاربردی داشته باشیم و بتوانیم دانشجویان را جذب کنیم.

هادی مدبری، سرپرست سازمان جهاددانشگاهی گیلان هم در این نشست با بیان اینکه بسیج اساتید می‌تواند باعث تقویت همدلی و مشارکت بین جامعه دانشگاهی شود، اظهار کرد: ارتباط دانشگاه با صنعت، فناوری و نوآوری در پژوهش از مأموریت‌های جهاددانشگاهی بوده که با اهداف تعالی بسیج اساتید همسو است.

وی افزود: باید در بسیج اساتید برای رسیدن به اهداف یک نقشه راه با هدف تبیین مسائل و شناسایی نیازها و ارائه راهکار داشته باشیم؛ تدوین نقشه راه منجر به یکپارچگی، همدلی و هم افزایی در اجرای اهداف بین مجموعه دانشگاه‌ها بنابر ظرفیت‌های هر واحد می‌شود.

مدبری با تأکید بر اینکه باید از ظرفیت‌های اساتید و نخبگان دانشگاهی استان، در رفع مشکلات و مسائل و توسعه استان استفاده کنیم، گفت: محیط زیست، دریای خزر، پسماند سراوان، اقتصاد دریامحور، تالاب انزلی از مسائل مهم در گیلان هستند که می‌طلبد از طرح‌ها و پژوهش‌های جامعه علمی و اساتید بومی استان برای آنها راهکار ارائه شود.

مجتبی ملکی، سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی گیلان هم در ادامه با بیان اینکه بسیج از بانشاط‌ترین نیروهاست، در شورای عالی انقلاب فرهنگی مأموریت‌هایی به بسیج سپرده شد، گفت: چقدر از ظرفیت نخبگانی و پتانسیلی اساتید استان با وجود چالش‌هایی نظر پسماند، دریای خزر و محیط زیست استفاده شده است؟ در واقع بسیج اساتید مظلوم واقع شده در حالیکه بسیج اساتید در جهت نظام و انقلاب در برهه‌های مختلف اثرگذاری خود را اثبات کرده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اجرای ۱۶ طرح طبقه بندی مشاغل جدید در کارگاه های گیلان
  • کاهش ۳ درصدی نرخ بیکاری گیلان
  • برگزاری نماز جمعه در همه شهر‌های گیلان
  • مقوله حجاب اولویت دانشگاه است
  • بسیج اساتید باید کارکرد متفاوتی در جهاد تبیین داشته باشد
  • افزایش تولیدات علمی و فرهنگی دانشگاه در راستای تحقق شعار سال
  • هفته‌ فرهنگی اصفهان فرصتی برای معرفی هنرمندان و اندیشمندان است
  • آزادی فردی و اجتماعی باید مطابق شریعت باشد
  • قهرمانی نخبگان گیلان در لیگ برتر شطرنج بانوان کشور
  • ایجاد نشاط اجتماعی در جوامع محلی با برگزاری مسابقات ورزشی