Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-04-29@14:07:31 GMT

برخی استاندارد دوگانه دارند

تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۶۰۷۸۵۵

برخی استاندارد دوگانه دارند

پس از آنکه ظریف بحث پولشویی را مطرح کرد، بسیاری از او سند خواستند، اما کسی از منتقدان دولت بابت ادعاهای گسترده خود، بویژه در بحث دوتابعیتی‌ها هیچ سندی نخواست. دلیل این تفاوت چیست؟ متأسفانه در کشور ما بویژه در دوره اخیر این نوع مسائل به وفور دیده می‌شود که برخی استانداردهای دوگانه دارند.     به این معنی که اگر از یک جناح خاص، کسی عملی را مرتکب شود یا حرف ناصوابی را مطرح کند، با او کاری ندارند و چه بسا سعی می‌کنند مسأله را لاپوشانی کنند، اما اگر همین مسأله از جناح مقابل باشد آن را به‌عنوان یک سوژه مطرح می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  استاندارد دوگانه چه آسیبی به اعتماد عمومی خواهد زد؟ هر مسأله‌ای ممکن است برای عده‌ای سؤال ایجاد کند و عده‌ای طرفدار، عده‌ای مخالف و عده‌ای بی‌تفاوت باشند. اما این نوع فضاسازی‌ها اثر تعیین‌کننده‌ای بر رویکردها و دیدگاه‌های مردم نسبت به شخصیت‌ها و جریان‌ها نخواهد داشت. به عبارت دیگر، مسائل ملی ورای این حرف‌ها است که نماینده‌ای جناحی بتواند تأثیری بر آن بگذارد. آیا امروز قاچاق یا پول‌های ناشی از فرارمالیاتی را می‌توان مصداق پولشویی دانست؟اطلاعات من در این زمینه محدود است و تنها در همین حد می‌دانم که در سال‌های گذشته مجلس این موارد را مشخص و تصویب کرده است و این نشان می‌دهد که چنین مسائلی در کشور بوده یا هست که قانون آن هم تصویب شده است. برخی از اساس برخورد سیاسی کردند و از اساس منکر پولشویی شدند؟ زمانی که ما مسئولیت داشتیم، اصولاً مسائلی مانند پولشویی در کشور مطرح نبود. زیرا در آن زمان پولشویی را در مواردی مانند پول‌های نجس مانند پولی که از قمار و این قبیل مسائل حاصل می‌شد، می گفتند.  

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۰۷۸۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کیفرخواست پرونده گروه (ش) با بیش از هزار شاکی در دادسرای تهران صادر شد

علی صالحی دادستان تهران درباره پرونده کثیرالشاکی موسوم به گروه (ش) اظهار داشت: متهمان این پرونده با مانور‌های متقلبانه اقدام به دریافت وجوه بدون مجوز در قبال پیش فروش خودرو کرده‌اند و با توجه به عدم ایفای تعهدات، ضمن ارتکاب اخلال ۶ هزار میلیارد ریالی در نظام اقتصادی کشور، مبالغ هنگفتی تحصیل مال نامشروع، پولشویی و ایراد خسارت به مالباختگان مرتکب شده‌اند.

دادستان تهران افزود: این پرونده هزار و ۲۹۴ شاکی و ۴۳ متهم دارد و متهمان اصلی که ۱۶ نفر هستند با عناوین اتهامی مشارکت در اخلال عمده در نظام اقتصادی از طریق دریافت وجوه بدون مجوز قانونی (در مجموع به مبلغ ۶۰۳۷ میلیارد و ۶۲۰ میلیون ریال)، مشارکت در کلاهبرداری شبکه‌ای و پولشویی تحت پیگرد قرار گرفته اند.

وی تصریح کرد: برای ۲۳ نفر از متهمان پرونده که به عنوان واسطه در جذب مشتری نقش داشته و پورسانت دریافت می‌کردند؛ به اتهام تحصیل مال از طریق نامشروع درخواست مجازات شده است، ضمن اینکه دو نفر از متهمان به اتهام پولشویی و دو نفر دیگر به اتهام اختفا و تصاحب صوری اموال متهمان در مرحله تحقیقات قضایی، تحت پیگرد قرار گرفته‌اند.

دادستان تهران با تأکید بر اهتمام دستگاه قضایی نسبت به رسیدگی به جرایم عمده و کلان اخلال گران در نظام اقتصادی کشور، گفت: متهمان این پرونده پس از دریافت وجوه کلان از طریق مانور‌های متقلبانه، گرچه ابتدا حدود ۲ هزار خودرو به مشتریان تحویل داده بودند، اما از اجرای تعهدات خود نسبت به ۲ هزار و ۷۵۴ خودروی باقی مانده سر باز می‌زنند که این موضوع موجب طرح شکایت از سوی مالباختگان و تشکیل پرونده کثیرالشاکی در مرجع قضایی می‌شود و بلافاصله تحقیقات قضایی آغاز و پرونده با ۱۲۹۴ شاکی و ۴۳ متهم با صدور کیفرخواست به دادگاه ارسال می‌شود.

دادستان تهران خاطرنشان کرد: مراجع نظارتی به منظور پیشگیری از عملکرد اخلال گران اقتصادی و تسریع در توقف اقدامات مجرمانه، مکلفند راجع به گزارش‌های کمیته مبارزه با پولشویی در مورد معاملات مشکوک، اقدامات به موقع و مؤثر انجام دهند، ضمن اینکه شهروندان هم باید قبل از افتادن به دام کلاهبرداران، در زمینه قانونی بودن فعالیت‌های شرکت‌های پیش فروش خودرو، تحقیق و بررسی کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی حقوقی قضایی

دیگر خبرها

  • رئیس سازمان ملی استاندارد: امضای ایرانی جهانی شد
  • کارشناس مسائل حقوقی عراق: بغداد حق دارد سفیر آمریکا را اخراج کند
  • کافی است انسان باشد!
  • کیفرخواست پرونده گروه (ش) با بیش از هزار شاکی در دادسرای تهران صادر شد
  • مکرون دوباره طرح کاربرد سلاح هسته‌ای در مقابل روسیه را مطرح کرد
  • جزئیات اجرای استاندارد «برچسب انرژی ساختمان» در ادارات
  • تعرض به اساتید زن دانشگاه‌های آمریکا بیانگر چهره دوگانه غرب
  • استفاده از خودروهای برقی، دوگانه سوز و هیبریدی راهکار برون رفت از بحران ناترازی بنزین 
  • یکی از مسائل مهم کشور، عفاف و حجاب است/ نظرات شهید مطهری راهگشا است
  • یکی از مسائل مهم کشور و مردم ما، مقوله عفاف و حجاب است/ نظرات شهید مطهری راهگشا است