Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-24@08:47:19 GMT

۲۲ میلیون نفر در یمن به غذا دسترسی ندارند

تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۶۰۸۹۰۴

۲۲ میلیون نفر در یمن به غذا دسترسی ندارند

یکی از کارشناسان سازمان ملل متحد اوضاع معیشتی و بهداشتی یمن را به دلیل جنگ عربستان علیه این کشور، خطرناک خواند و گفت میلیون‌ها نفر در یمن به غذا دسترسی ندارند.

به گزارش فارس، گزارش‌های متعلق به سازمان‌های حقوق بشری حکایت از اوضاع وخیم انسانی، معیشتی و بهداشتی یمن دارند.

خانم «آسترید استکلبرگ»، کارشناس سازمان ملل متحد سه شنبه (۲۹ آبان) گفت که مردم یمن در شرایط بسیار بدی زندگی می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او که در همایش «ایجاد جوامع مسالمت‌آمیز در کشورهای درگیر با جنگ مانند سوریه، لیبی و یمن» سخنرانی می‌کرد، گفت: «بیش از ۲۲ میلیون نفر در یمن به غذا، درمان و نیازهای ضروری احتیاج دارند».

کارشناس سازمان ملل متحد گفت که گزارش‌های متعلق به قشرهای مختلف جامعه یمن «دقیق» است و بسیاری از شهروندان این کشور در مرحله خطرناکی هستند.

او افزود: «بیماری وبا میلیون‌ها نفر از شهروندان یمن را تهدید می‌کند و این بیماری بزرگترین بحرانی است که با آن درگیر هستند».

به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک روسیه، خانم آسترید استکلبرگ همچنین گفت که یمن بزرگترین کانون انتشار وباء در قرن بیست و یک است و باید با همکاری جمعی باید حل شود.

ائتلاف سعودی و اماراتی از ابتدای سال ۹۴ به یمن حمله و این کشور را از زمین، دریا و آسمان محاصره کرد.

حملات این ائتلاف به زیرساخت‌های یمن از جمله بیمارستان‌ها و محاصره سه سال و اندی، علاوه بر اینکه منجر به کشته شدن ۵۰ هزار نفر شده، موجب بروز بیماری واگیر وبا در شهرها و وقع قحطی در بسیاری از مناطق یمن شده است.

منبع: تابناک

کلیدواژه: جنگ یمن بحران یمن فاجعه انسانی شرایط بسیار بد حقوق بشر نیازهای ضروری دسترسی به غذا بیماری وبا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۰۸۹۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشدید تحریم های اتحادیه اروپا علیه ایران

به گزارش همشهری آنلاین، جوسپ بورل در نشست با خبرنگاران در لوگزامبورگ عنوان کرد که تحریم‌های پیشنهادی، ممنوعیت انتقال قطعات مورد نیاز برای تولید پهپاد و موشک در ایران و صادرات آن به آنچه گروه‌های نبابتی ایران در منطقه خواند، شامل می‌شود.

وی گفت: «ما درباره گسترش تحریم‌ پهپادی ایران به نحوی که تولید موشک‌ و احتمال انتقال آن‌ها به روسیه را شامل شود، به توافق سیاسی دست یافتیم.» این مقام اروپایی ادامه داد که حوزه تحریم ها نیز بر اساس پیشنهاد اعضای شورا، کل منطقه خاورمیانه و دریای سرخ را شامل می‌شود.

گفتنی است که ایران با بهره گیری از حق ذاتی دفاع از خود مبتنی بر ماده ۵۱ منشور ملل متحد و در پاسخ به تجاوزات نظامی مکرر رژیم اسرائیل، به ویژه حمله نظامی علیه مکان دیپلماتیک ایران که در روز ۱۳ فروردین ماه (اول آوریل ۲۰۲۴) در نقض آشکار حقوق بین الملل و بند ۲ منشور ملل متحد صورت گرفت و متعاقب آن ناتوانی شورای امنیت برای اتخاد تدابیر لازم برای محکومیت و مسئولیت پذیر کردن متجاوز، مجموعه ای از حملات نظامی علیه اهداف نظامی در سرزمین های اشغالی را انجام داد.

جمهوری اسلامی ایران تاکید دارد که به اهداف و اصول حقوق بین الملل و منشور ملل متحد متعهد است اما در بکار گیری حق ذاتی دفاع از خود بر اساس حقوق بین الملل در هنگام ضرورت تردید نخواهد کرد.

ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان ساعاتی پیش در جمع خبرنگاران گفت: ایران به اقدام غیرقانونی رژیم صهیونیستی علیه مقر دیپلماتیک خود در دمشق پاسخی مشروع و قانونی داد و اعلام کرد که از نطر ما عملیات خاتمه یافته است، اما اگر رژیم صهیونیستی اقدام دیگری کند پاسخ سخت‌تری خواهیم داد.

وی تصریح کرد: سیاست تحریم‌ شکسته خورده است، برای ما اذیت و آزارهایی دارد اما برای تحریم کننده هم هیچ منفعتی نخواهد داشت و نتایج این اقدامات را دیده‌اند. آن‌هایی که از تحریم‌های فلج کننده صحبت می‌کردند امروز از پیشرفت های ایران در حوزه‌های فناورانه حیرت کرده‌اند و باید از تجارب گذشته درس بگیرند.

فاجعه انسانی در غزه ادامه دارد

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در بخش دیگری از سخنان خود به جنگ در غزه پرداخت و گفت:‌ در خصوص آزادی گروگان‌ها (اسرای اسرائیلی) پیشرفتی صورت نگرفته است، دورنمایی از برقراری آتش‌بس دیده نمی‌شود و فاجعه انسانی نیز در غزه کاهش نیافته است.

وی از ممانعت رژیم صهیونیستی برای انتقال کمک‌های بشردوستانه به داخل غزه انتقاد کرد و هشدار داد: تا زمانی که جنگ در غزه ادامه دارد صلح در منطقه خاورمیانه برقرار نخواهد شد.

بورل بر همین اساس عنوان کرد که اعضای شورا، در نشست امروز (دوشنبه) توافق کردند که از وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی و نخست وزیر جدید تشکیلات خودگردان فلسطین برای شرکت در نشست آتی شورای وزیران امور خارجه اتحادیه اروپا دعوت و در خصوص حل‌وفصل این مناقشه رایزنی شود.

به گزارش ایرنا، رژیم صهیونیستی طی بیش از ۶ ماه گذشته، کشتار گسترده‌ای را در غزه به راه‌ انداخته و ضمن بستن تمام گذرگاه‌ها، این منطقه را به یک ویرانه تبدیل کرده است.

شورای امنیت سازمان ملل متحد پیشتر قطعنامه‌ای را در حمایت از برقراری آتش‌بس فوری در نوار غزه تصویب کرد. در این قطعنامه از تمام طرف‌ها خواسته شده است که به توقف فوری درگیری‌ها در ماه مبارک رمضان احترام بگذارند اما جنایات رژیم اشغالگر علیه مردم مظلوم فلسطین، با وجود تصویب این قطعنامه، کماکان ادامه دارد.

بر اساس گزارش‌ها، تاکنون افزون بر ۳۴ هزار فلسطینی شهید و بیش از ۷۶ هزار نفر دیگر مجروح شده‌اند.

کد خبر 846465 منبع: ایرنا برچسب‌ها جوزف بورل - اتحادیه اروپا خبر ویژه ایران و اتحادیه اروپا

دیگر خبرها

  • بارگذاری اطلاعات مربوط به مراکز انتفاعی در وبگاه شفافیت شهرداری
  • بارگذاری اطلاعات مربوط به مراکز انتفاعی در سایت شفافیت شهرداری
  • توافق اروپا برای تحریم‌های بیشتر علیه ایران
  • کارشناس سازمان ملل: سیستم سلامت غزه به طور کامل نابود شده است
  • تشدید تحریم های اتحادیه اروپا علیه ایران
  • بحران نبود آب آشامیدنی در افغانستان
  • ابراز نگرانی سازمان ملل از بحران آب آشامیدنی در افغانستان
  • کنترل دسترسی کارکنان به شبکه و اهمیت آن برای سازمان‌ها
  • فساد در زنجیره تأمین داده‌های فضای مجازی
  • بازسازی جاده‌های دسترسی به مزارع وقنات،جنوب سیستان وبلوچستان