Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا -

عسل و ليمو هر دو از خواص ضد ويروسي سود مي برند
آنچه عسل را به محصولي جذاب تبديل مي کند محتواي ترکيبات گياهي زيست‌فعال و آنتي اکسيدان هاي آن است. عسل هاي تيره‌تر به طور معمول مقدار بيشتري از اين ترکيبات را در خود جاي داده اند.
از دوران باستان، عسل هم به عنوان يک ماده غذايي و هم يک دارو مورد استفاده قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عسل حاوي ترکيبات مفيد بسياري است که فوايد سلامت مختلف را ارائه مي کنند.
عسل مايعي غليظ و شيرين است که توسط زنبور عسل توليد مي شود. بو، رنگ و مزه عسل به نوع گل هايي که زنبور عسل از آنها تغذيه کرده است، بستگي دارد.
از نظر غذايي، يک قاشق غذاخوري عسل (21 گرم) حاوي 64 کالري و 17 گرم قند، از جمله فروکتوز، گلوکز، مالتوز و ساکارز است. عسل تقريبا فاقد فيبر، چربي يا پروتئين است.
همچنين، عسل حاوي مقدار کمي - کمتر از يک درصد از مقدار مصرف توصيه شده روزانه - از ويتامين ها و مواد معدني مختلف است، اما بايد مقدار زيادي از اين محصول را مصرف کنيد تا نيازهاي روزانه شما را پسخگو باشد.
اما آنچه عسل را به محصولي جذاب تبديل مي کند محتواي ترکيبات گياهي زيست‌فعال و آنتي اکسيدان هاي آن است. عسل هاي تيره‌تر به طور معمول مقدار بيشتري از اين ترکيبات را در خود جاي داده اند. در ادامه با برخي از فوايد سلامت عسل بيشتر آشنا مي شويم.
عسل براي سرماخوردگي
عسل از خواص آنتي اکسيداني، ضد باکتري و ضد ميکروبي برخوردار است که به مبارزه با سرماخوردگي و علائم آن کمک مي کنند. عسل مي تواند به تسکين گلو درد کمک کند. همچنين، عسل سيستم ايمني بدن انسان را تقويت مي کند که به بهبودي سريع‌تر و کاهش خطر ابتلا به سرماخوردگي در آينده کمک مي کند.
عسل براي سمزدايي
توانايي هاي شفابخش عسل دير زمانيست که شناخته شده اند. عسل نه تنها به بهبود زخم ها کمک مي کند، بلکه به پيشگيري از بيماري هاي مزمن نيز کمک مي کند. عسل حاوي خواصي است که به تسريع فرآيند سمزدايي و کارايي هرچه بيشتر آن کمک مي کنند. رژيم غذايي سمزدايي عسل، مواد مغذي و ويتامين هاي ضروري مانند ويتامين B6، تيامين، کلسيم، آهن، منيزيم، منگنز، و غيره را براي حصول اطمينان از جريان پايدار انرژي در اختيار بدن قرار مي دهد. ترکيب عسل با يک چاي گياهي و دارچين مي تواند به سمزدايي بدن کمک کند.
عسل براي مشکلات سينوس
رژيم غذايي ضعيف، مواجهه مداوم با مواد شيميايي سمي و افزايش سطوح استرس مي توانند خطر ابتلا به مشکلات سينوس را افزايش دهند. از اين رو، بهره‌مندي از يک سيستم ايمني قوي براي مقابله با اين شرايط و باکتري ها مي تواند به پيشگيري از عفونت هاي سينوس کمک کند. پيشگيري همواره بهتر از درمان است. مصرف روزانه عسل مي تواند از ابتلا به عفونت پيشگيري کند. ترکيب عسل با مواد ديگر مانند سرکه سيب و دارچين مي تواند خواص اين ماده غذايي را هرچه بيشتر افزايش دهد.

ترکيب عسل و دارچين را مي توانيد براي تسکين درد دندان استفاده کنيد
عسل براي کاهش وزن
مصرف منظم عسل به همراه دارچين مي تواند به کاهش وزن حتي در افراد چاق کمک کند. 30 دقيقه پيش از صبحانه با معده خالي و پيش از خواب، مصرف ترکيب عسل و دارچين در يک فنجان آب جوش را مد نظر قرار دهيد. مصرف منظم اين نوشيدني به پيشگيري از انباشت چربي در بدن کمک مي کند.
عسل براي سرفه
عسل و ليمو هر دو از خواص ضد ويروسي سود مي برند. افزون بر اين، ليمو حاوي ويتامين C است که يک آنتي اکسيدان قوي محسوب شده و مي تواند سيستم ايمني بدن انسان را تقويت کند. عسل بخش داخلي گلو را پوشش مي دهد و خارش و تحريک که مي تواند موجب سرفه شود را تسکين مي دهد. از اين رو، جاي شگفتي نيست که نوشيدني عسل-ليموي گرم درماني رايج براي سرفه و سرماخوردگي است. عسل مي تواند به کاهش تکرر و شدت سرفه کمک کند.
عسل براي دندان درد
ترکيب عسل و دارچين را مي توانيد براي تسکين درد دندان استفاده کنيد.
نيم اينچ چوب دارچين را شکسته و آن را به پودر تبديل کنيد. همچنين، شما مي توانيد از پودر دارچين استفاده کنيد.
مقداري از ترکيب عسل و دارچين را مستقيم روي دندان بريزيد. شما مي توانيد اين کار را با انگشت تميز، مقداري پنبه يا يک تکه گاز پانسمان انجام دهيد.
اين کار را دو يا سه بار در روز انجام دهيد تا زماني که درد تسکين يابد.

خواص عسل
منبع:asriran.com


منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۰۹۷۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا «طلای ابلهان» واقعا ارزشمند است؟

عبارت «طلای ابلهان» از آن جهت در مورد سنگ پیریت به کار می‌رود که رنگ طلایی و پر زرق و برق این ماده می‌توانسته گاهی جویندگان مشتاق طلا را فریب بدهد. اما حالا مشخص شده همین «طلای ابلهان» احتمالا بیشتر از چیزی که به نظر می‌رسد ارزش دارد. 

به گزارش فرادید، تازه‌‌ترین تحقیقات نشان داده است که پیریت نمونه‌برداری‌شده از ایالات متحده حاوی مقدار شگفت‌انگیزی عنصر شیمیایی لیتیوم (Li) است، چیزی که اگر بخواهیم به انقلاب باتری دامن بزنیم، جهان به شدت به آن نیاز دارد. 

شیلی باتاچاریا، ژئوشیمیدان رسوبی و دانشجوی دکترا که با پروفسور شیخا شارما در آزمایشگاه IsoBioGeM دانشگاه ویرجینیای غربی کار می‌کند، گفته که ارتباط پیریت با لیتیوم بی‌سابقه است. 

مطالعه این محققان روی ۱۵ نمونه سنگ رسوبی دِوُنیان میانی از حوضه آپالاچی در ایالات متحده متمرکز بود. تجزیه و تحلیل‌ها نشان داد مقدار شگفت‌انگیزی لیتیوم در کانی‌های پیریت در شِیل وجود دارد. این نتیجه غیرمنتظره بود. بهتاچاریا می‌گوید: «من در تلاشم تا بفهمم لیتیوم و پیریت چگونه می‌توانند با هم ارتباط داشته باشند.» 

این کشف غافلگیرکننده در جریان یک تحقیق انجام شد؛ تحقیق درباره اینکه آیا محوطه‌های صنعتی قدیمی می‌توانند منبع لیتیوم باشند یا خیر. چنین مکان‌هایی ممکن است حاوی مواد زائد معدنی باشند، یعنی توده‌های فرعی مواد معدنی که پس از استخراج ماده معدنی مورد نظر باقی می‌مانند. 

مشخص شد کانی‌های پیریت در شِیل، منبع خوبی از لیتیوم هستند که می‌تواند خبر خوبی برای انقلاب باتری باشد، اما محققان نمی‌خواهند بیش از حد درباره این موضوع هیجان‌زده شوند، چون هنوز نمی‌دانند یافته‌ها مربوط به مکان خاصی است یا خیر، به این معنا که پیریت جاهای دیگر ممکن است به اندازه نمونه‌های آزمایش‌شده‌ی فعلی حاوی لیتیوم نباشد. 

شفاف‌سازی در مورد منابع بالقوه‌ی جدید لیتیوم یا «طلای سفید»، خبر مهمی در عصر مدرن است، چون جهان به دنبال تولید باتری برای آینده‌ای سبزتر است. لیتیوم بسیار واکنش‌پذیر است، درنتیجه می‌تواند انرژی الکتریکی را به طور کارآمد ذخیره و آزاد کند، اما در حال حاضر، برای پیشبرد برنامه‌های پایداری به مقدار بیشتری از آن نیاز داریم. 

هانا ریچی، دانشمند داده دانشگاه آکسفورد در وبلاگی با عنوان «آیا جهان لیتیوم کافی برای حرکت به سمت وسایل نقلیه الکتریکی را دارد؟» توضیح می‌دهد: «ما در حال حاضر سالانه حدود ۱۰۰۰۰۰ تن [لیتیوم] تولید می‌کنیم. تا سال ۲۰۳۰، آژانس بین‌المللی انرژی پیش‌بینی می‌کند ما به ۲.۵ تا ۵ برابر نیاز داریم: ۲۴۰۰۰۰ تا ۴۵۰۰۰۰ تن.» 

به طور خلاصه، به نظر می‌رسد کمیابی آنقدر مشکل نیست، بلکه مشکل اصلی ظرفیت تولید است؛ بنابراین منابع بالقوه جدید پیریت می‌تواند خبر بسیار خوبی باشد. بهتر از این خبر اینست که یافتن طلای سفید از این طریق، حتی می‌تواند سبزترین راه‌حل باشد. 

محققان می‌گویند: «در حالی که سنگ‌های اولیه لی (پگماتیت، آب نمک سالار و خاک رس مربوط به آتشفشان) به خوبی شناخته شده‌اند، شناسایی منابع لیتیوم اضافه که بتوان به طور ایمن و اقتصادی از آن‌ها بهره‌برداری کرد، مطلوب است.

استفاده از مواد حاصل از عملیات صنعتی قبلی (مانند مواد زائد معدنی یا برش‌های حفاری) به عنوان منبع لیتیوم اضافه جذاب است، چون یا ضایعات جدید کمی تولید می‌کند یا اصلاً ضایعاتی تولید نمی‌کند.»

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • خواص شگفت‌انگیز روغن ماکادمیا برای سلامتی، پوست و مو
  • خواص زیره: ۹ خاصیت علمی اثبات شده
  • دم‌کرده این گیاه مثل یک خواب‌آور قوی عمل می‌کند
  • معجزه استقلال خوزستان در سیرجان؛ ۲گل بعداز ۹۰
  • عوارض مصرف بیش از اندازه میوه
  • چرا «طلای ابلهان» واقعا ارزشمند است؟
  • دانشمندان: تصورات ما درباره غول‌های یخی اشتباه بود
  • سپیداج ؛ آیا تا کنون این جاندار که 3 قلب دارد را دیده اید؟! (+عکس)
  • این موجودات دوست داشتنی را بخورید!
  • غذا‌های مناسب برای پرکاری تیروئید