Web Analytics Made Easy - Statcounter

دادستان مشهد گفت:بهتر است قبل از ورود دستگاه قضایی و تشکیل پرونده کیفری دستگاه‏‎های مسئول هر چه سریع‌تر به وظایف و تکالیف خود در ساماندهی فاضلاب شهرک صنعتی چرمشهر عمل کنند.     به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد ، غلامعلی صادقی دادستان عمومی و انقلاب مرکز خراسان رضوی با اشاره به اقدامات دستگاه قضایی در جهت اجرای قوانینی که می‌تواند نقش موثری در مقابله با آلودگی هوای مشهد داشته باشد، گفت:با توجه به اینکه اخیرا آیین نامه‌های اجرایی قانون هوای پاک تصویب و ابلاغ شده است امیدواریم دستگاه‌ها به وظایف خود به درستی عمل کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی تصریح کرد:در این قانون بسیاری از دستگاه‎ها و سازمان‌ها تکالیفی بر عهده دارند و سازمان حفاظت محیط زیست باید نظارت‌های لازم را داشته باشد و در صورت تخلف و عدم اجرای تکالیف قانونی توسط دستگاه‌ها و سازمان‌های مرتبط در مرحله اول مراتب به سازمان بازرسی و در صورت بروز جرم به دادستانی منعکس گردد.

دادستان مشهد گفت: یکی از عوامل موثر در جهت مقابله با آلودگی هوا، گسترش فضای سبز شهری است و قانونگذار در مواد ۲۲ و ۲۷ قانون هوای پاک به آن اشاره کرده است که در حال حاضر بخشی از ارتفاعات جنوب شهر و همچنین بخشی از حریم کشف رود توسط شهرداری درختکاری شده است که گسترش و تکمیل طرح کمربند سبز در این دو منطقه امری ضروریست و امیدواریم همانند سابق، شهرداری اهتمام ویژه‌ای به این طرح داشته باشند.
صادقی به طرح گردشگری و ساخت هتل در تنها پارک جنگلی مشهد نیز انتقاد کرد و افزود: اجرای این طرح به وسعت ۱۲ هکتار در پارک جنگلی طرق، می‌تواند در آینده باعث تضییع حقوق عمومی و تصرف مابقی این پارک باشد و چه نیازی است که در پارک جنگلی، هتل احداث گردد صرفاً به این بهانه که شرکت مذکور می‌خواهد تصفیه خانه درست کند، که می‌طلبد سازمان بازرسی نیز پیگیری و نظارت‌های لازم را در این خصوص داشته باشد تا حقوق مردم نیز حفظ گردد.

وی تصریح کرد:لازمه اجرای طرح‌های گردشگری علاوه بر اخذ مجوزات و رعایت مقررات قانونی؛ باید توجه به حفظ و گسترش فضای سبز و نیز پیوست‌های فرهنگی و اجتماعی باشد که متاسفانه در اصلاح قرارداد فی مابین شهرداری و شرکت ثابت کیش این موارد از متن قرارداد حذف شده است.
دبیر شورای حفظ حقوق بیت المال در اراضی، منابع طبیعی و حقوق عامه استان خراسان رضوی در خصوص آخرین وضعیت رودخانه کشف رود گفت: نکته اساسی در خصوص این رودخانه این است که رودخانه کشف رود، رودخانه حفاظت شده محیط زیستی است و اجرای هر طرح و برنامه‌ای در کشف رود باید با هماهنگی محیط زیست صورت پذیرد.

صادقی افزود: به نظر می‌رسد با توجه به جاری بودن فاضلاب غیر استاندارد در این رودخانه، به منظور پیشگیری از برداشت غیرمجاز، بهترین گزینه در کشف رود، اجرای طرح کمربند سبز در حریم آن در محدوده مشهد است.
وی تصریح کرد: قبلا هم تذکرات لازم به دستگاه‎های مسئول داده شده است که اجرای طرح‌هایی مانند شهرک گلخانه‌ای می‌تواند مقدمات تصرفات بعدی در کشف رود را فراهم سازد و از سوی دیگر آبیاری بخشی از محصولات کشاورزی و صیفی جات در این گلخانه‌ها به وسیله فاضلاب غیر استاندارد رها شده در کشف رود، سلامت مردم را به مخاطره خواهد انداخت و دستگاه قضایی برابر قانون و در راستای صیانت از حقوق عمومی با دستگاه‌های خاطی برخورد خواهد کرد.

دادستان مشهد در خصوص وضعیت شهرک صنعتی چرمشهر گفت:در خصوص وضعیت ساماندهی فاضلاب شهرک صنعتی چرمشهر، محیط زیست اعلام نموده است که فاضلاب تصفیه شده این شهرک، خارج از استاندارد‌های مجاز است که در همین راستا قرار شد محیط زیست ، سازمان صنعت معدن و تجارت و شرکت شهرک‌های صنعتی استان جلسه‌ای برگزار موضوع بررسی و نتیجه را اعلام کنند.

وی تصریح کرد: در اجرای قانون هوای پاک دستگاه قضایی به صورت جدی در حال پیگیری اجرای قانون مذکور توسط دستگاه‌ها و سازمان‌های مسئول است و تاکنون ده‎ها مکاتبه و جلسه در این خصوص توسط معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم صورت گرفته است تا حق آحاد مردم که استفاده از هوای پاک و سالم است در مشهد محقق گردد.   منبع/میزان   انتهای پیام//ج.ر   اجرای طرح کمربند سبز در حریم کشف رود در محدوده مشهد

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: قوه قضاییه محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۰۹۷۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصفهان رکورددار آلودگی هوا/ هوای ۲۰ کلان‌شهر سالم و پاک ثبت شد

آلودگی هوا زمستان و تابستان نمی‌شناسد و در تمام سال چهره آسمان را کدر می‌کند، بنابراین آمار و میزان آلایندگی‌ها برای شهروندان مهم است تا بدانند هر روز شاخص کیفی شهرها در چه سطحی قرار دارد، لازم است بدانیم امروز هوای یک شهر ناسالم و تعداد ۲۰ شهر سالم و پاک است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، اگر نگاهی به روز گذشته و امروز _پنجشنبه سیزدهم اردیبهشت_ بیندازیم، می‌توانیم میزان و شدت آلودگی هوا که بر آسمان شهرهای مختلف گسترده شده است را به‌خوبی حس کنیم، از این‌رو خبرگزاری ایمنا به مقایسه شاخص کیفی هوا در شهرهای مختلف پرداخته است، بنابراین بر اساس سامانه برخط کنترل کیفیت هوای سازمان حفاظت محیط زیست، امروز شاخص کیفی هوای هیچ‌کدام از شهرها در وضعیت بسیار خطرناک (قهوه‌ای)، بسیار ناسالم (بنفش) و ناسالم (قرمز) قرار ندارد.

بر این اساس، دستگاه سنجش کیفیت هوا امروز در کلانشهر اصفهان با شاخص ۱۲۴ در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس (نارنجی) قرار دارد، به طوری که روز گذشته شهر اهواز در موقعیت ناسالم (نارنجی) قرار داشت.

در همین راستا، شرایط کیفی هوا امروز در ایستگاه کلانشهرهای تبریز با شاخص ۵۹، کرج با شاخص ۶۴، تهران با شاخص ۶۱، مشهد با شاخص ۶۷، زنجان با شاخص ۷۸، سمنان با شاخص ۶۱، زاهدان با شاخص ۶۸، قم با شاخص ۶۳، کرمان با شاخص ۶۰ و اراک با شاخص ۶۹، در وضعیت هوای سالم (زرد) قرار دارد.

لازم به یادآوری است که روز گذشته دوازدهم اردیبهشت، شهرهای اصفهان، کرج، بوشهر، تهران، شهرکرد، مشهد، زنجان، سمنان، زاهدان، قم، سنندج، کرمان، کرمانشاه، خرم‌آباد و اراک، در وضعیت هوای سالم (زرد) بودند.

قابل توجه است که امروز دستگاه سنجش کیفیت هوا در کلان‌شهرهای ارومیه با شاخص ۳۳، اردبیل با شاخص ۵۰، بوشهر با شاخص ۴۵، شهرکرد با شاخص ۴۴، بیرجند با شاخص ۴۰، اهواز با شاخص ۵۰، سنندج با شاخص ۲۴، کرمانشاه با شاخص ۴۶، یاسوج با شاخص ۲۹ و همدان با شاخص ۳۳، در وضعیت پاک (سبز) قرار دارد، اما روز گذشته شهرهای تبریز، ارومیه، اردبیل، بیرجند، شیراز، قزوین، یاسوج و همدان در وضعیت پاک (سبز) ثبت شدند.

به این ترتیب امروز شرایط کیفی هوای کلان‌شهرهای ایلام، بجنورد، شیراز، قزوین، گرگان، رشت، خرم‌آباد، ساری، بندرعباس و یزد ثبت نشده است، در حالی که روز گذشته شهرهای ایلام، بجنورد، گرگان، رشت، ساری، بندرعباس و یزد بدون داده ثبت شد.

در نهایت بر اساس داده‌های موجود سامانه برخط کنترل کیفیت هوای سازمان حفاظت محیط زیست و مقایسه شاخص کیفی هوا، امروز هیچ‌کدام از شهرها در وضعیت بسیار خطرناک (قهوه‌ای)، بسیار ناسالم (بنفش) و ناسالم (قرمز) ثبت نشدند، اما یک شهر ناسالم (نارنجی)، تعداد ۱۰ شهر سالم (زرد)، شمار ۱۰ شهر پاک (سبز) و تعداد ۱۰ شهر بدون داده ثبت شده‌اند، در حالی که روز گذشته یک شهر ناسالم (نارنجی)، تعداد ۱۵ شهر سالم (زرد)، هشت شهر پاک (سبز) و هفت شهر بدون داده درج شدند.

شاخص کیفی هوا از صفر تا ۵۰ هوای پاک (سبز)، ۵۱ تا ۱۰۰ هوای سالم (زرد)، ۱۰۱ تا ۱۵۰ ناسالم برای گروه‌های حساس (نارنجی)، ۱۵۱ تا ۲۰۰ ناسالم برای عموم (قرمز)، ۲۰۱ تا ۳۰۰ بسیار ناسالم (بنفش) و ۳۰۱ تا ۵۰۰ بسیار خطرناک (قهوه‌ای) است.

کد خبر 749993

دیگر خبرها

  • تکرار حمایت قاطع دستگاه قضایی شهرستان از طرح نور
  • هوای تهران در شرایط قابل قبول
  • شاخص آلودگی هوای اصفهان امروز جمعه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ + آخرین وضعیت
  • اصفهان رکورددار آلودگی هوا/ هوای ۲۰ کلان‌شهر سالم و پاک ثبت شد
  • قصه سنگلج به کجا رسید؟
  • اجرای پروژه توسعه زیرساختی پارکینگ باران در مجتمع گردشگری صفه
  • پاسخ میراث فرهنگی به ماجرای «سنگلج»
  • پاک‌ترین و آلوده‌ترین کشورهای جهان
  • جزئیات آلودگی‌ هوا در شهرهای خوزستان
  • قرار است در پارک‌های تهران هتل بِروید یا چرخه رانت‌خواری بچرخد؟/ «شهرداری همان هتل نیمه‌کاره را بسازد، چرا می‌خواهد هتل جدید بسازد؟»