Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-29@10:42:21 GMT

قیمت‌های از سقوط سخت ۶ درصدی دیشب بازگشت

تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۶۰۹۹۷۳

قیمت‌های از سقوط سخت ۶ درصدی دیشب بازگشت

 به گزارش خبرنگار مهر به نقل از رویترز، روز چهارشنبه، قیمت‌های نفت اندکی از سقوط سنگین بیش از ۶ درصدی روز گذشته خود را جبران کردند. گزارش افت بیش از حد ذخایر نفت تجاری آمریکا و واردات بی‌سابقه‌ هند، بازارها را تقویت کرد.

 اما با گزارش آژانس بین‌المللی انرژی که هشدار داد با شرایط سخت اقتصادی و سیاسی، وضعیت مبهم و نامشخص بی‌سابقه‌ای در بازارهای نفت به وجود آمده است، سرمایه‌گذاران به اوج اضطراب خود رسیدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 قیمت پیش‌خرید هر بشکه نفت خام برنت دریای شمال، بنچ‌مارک بین‌المللی قیمت نفت، تا ساعت ۷:۱۰ به وقت تهران، ۶۶ سنت یا ۱.۱ درصد جهش کرد و به ۶۳.۱۹ دلار رسید.

 قیمت پیش‌خرید هر بشکه نفت خام نیمه‌سنگین تگزاس غرب آمریکا، دابلیوتی‌آی، ۶۶ سنت یا ۱.۲ درصد بالا آمد و به ۵۴.۰۹ دلار رسید.

 سود روز چهارشنبه پس از این به دست آمد که موسسه سوخت آمریکا در واپسین ساعات روز سه‌شنبه گزارش داد که میزان ذخایر نفت تجاری آمریکا در هفته گذشته به طور غیرمنتظره‌ای ۱.۵ میلیون بشکه افت کرده است. به این ترتیب تا هفته منتهی به ۱۶ نوامبر میزان ذخایر نفت تجاری آمریکا به ۴۳۹.۲ میلیون بشکه رسید.

 تاجران می‌گویند که واردات بی‌سابقه نفت خام از سوی هند، که تقریبا به ۵ میلیون بشکه در روز رسیده است، از قیمت‌های نفت پشتیبانی می‌کند.

 با این حال جهش قیمت نفت در روز چهارشنبه، در مقابل سقوط سنگین بیش از ۶ درصدی روز گذشته که هم‌زمان با سقوط سنگین بازارهای سهام جهانی اتفاق افتاد، ناچیز است.

 رییس آژانس بین‌المللی انرژی، فاتح بیرول، روز سه‌شنبه گفت: اقتصاد جهانی دوره بسیار سختی را پشت سر می‌گذارد و بسیار شکننده است.

 شرکت کارگزاری سی‌ام‌سی مارکتز در یادداشتی روزانه خود گفت: افزایش وحشت در مورد رشد اقتصادی جهان، بازارهای نفت را به هم ریخته است و باعث سقوط سهام اروپایی و آمریکایی شده است.

 با افزایش تولیدات و بدتر شدن چشم‌انداز تقاضا، سازمان اوپک در نظر دارد برای جلوگیری از تکرار اشباع بازارهای نفت مانند سال ۲۰۱۴، تولید نفت خود را بین ۱ تا ۱.۴ میلیون بشکه در روز کاهش دهد.

کد خبر 4464329

منبع: مهر

کلیدواژه: قیمت نفت نفت برنت نفت خام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۰۹۹۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شوک شدید به بازار طلا / زیان سکه‌بازان سنگین شد

کاهش قیمت سکه طی یک هفته گذشته نزدیک به ۳ میلیون تومان بود. روند قیمتی بازار نشان می‌دهد که زیان سکه‌بازان در ۷ روز گذشته ۵.۵ درصد بود و هر قطعه سکه امامی به قیمت ۴۲ میلیون و ۴۰۹ هزار تومان رسید.

سکه امامی البته در روز سه‌شنبه، ۴ اردیبهشت‌ماه وارد کانال ۴۱ میلیون تومان شد، اما دوباره به کانال بالاتر بازگشت.

قیمت نیم‌سکه هم یک میلیون و ۴۰۰ هزار تومان، ربع‌سکه یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان و سکه گرمی ۵۰۰ هزار تومان کاهش قیمت در هفته گذشته داشت.

در حال حاضر هر قطعه سکه امامی ۴۲ میلیون و ۴۰۹ هزار تومان، سکه بهار آزادی ۳۹ میلیون و ۱۹۵ هزار تومان، نیم سکه ۲۴ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان، ربع‌سکه ۱۵ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان و سکه گرمی ۶ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان قیمت دارد.

اما در این میان، زیان خریداران طلا در هفته گذشته در حدود ۸ درصد بود؛ به طوری که هر گرم طلای ۱۸عیار ۳۰۶ هزار تومان کاهش قیمت داشت. در حال حاضر هر گرم طلای ۱۸عیار در بازار ۳ میلیون و ۵۲۳ هزار تومان قیمت دارد. هر مثقال طلا هم ۱۵ میلیون و ۲۵۹ هزار تومان بود.

نادر بذرافشان، رییس اتحادیه طلا و جواهر در همین رابطهه درباره وضعیت یک هفته اخیر بازار سکه و طلا می‌گوید: در هفته‌ای که گذشت، اونس جهانی طلا میانگین ۴۴ کاهش اونس جهانی طلا را داشتیم؛ البته میزان کاهش تا ٨٠ دلار هم رسید، اما نوسانات طی دو روز اخیر، این میزان کاهش را کمتر کرد.

وی متذکر می‌شود: به‌تبع روند نزولی قیمت‌ها در بازار‌های جهانی و همچنین با توجه به آرامش در بازار ارز داخلی و نوسان حداقلی نرخ ارز در داخل و همچنین نبود هیجان در اخبار سیاسی و اقتصادی جهان، بازار سکه و طلای داخلی نیز به‌دور از هرگونه التهاب، روند کاهشی قابل توجهی را تجربه کرده است.

این مقام صنفی در پایان بر رکود حاکم بر بازار و نبود تقاضا تاکید و نسبت به ادامه این روند که از سال گذشته بر بازار حکمفرما شده و از ابتدای سال جاری نیز تشدید شده است، ابراز نگرانی می‌کند.

منبع: خبرآنلاین

tags # قیمت سکه ، قیمت طلا سایر اخبار اسرار تکامل آلت‌ جنسی؛ رابطه جنسی انسان‌های اولیه مثل گوریل‌ها بود؟ (تصاویر) «زو»؛ گاو عقیم و غول‌پیکری که توسط انسان‌ها به وجود آمد! اتفاق عجیب که همزمان با انقراض دایناسورها در زمین رخ داد! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟

دیگر خبرها

  • کلنگ زنی مینی پالایشگاه دهدشت/ تولید ۱٠ هزار بشکه بنزین
  • هشدار نشریه اقتصادی درباره رکود تورمی در آمریکا
  • ریزش سنگین دلار در بازار تهران؛ بازگشت دوباره به کانال ۵۰ هزاری را شاهدیم؟
  • ریزش سنگین ارز/احتمال بازگشت دلار به کانال ۵۰ هزاری تقویت شد
  • بازگشت دلار به کانال ۵۰ هزار تومان
  • افزایش ۵۰۰ هزار بشکه‌ای تولید نفت ایران
  • فرمان کنترل اوپک به دست امارات می‌افتد؟
  • شوک شدید به بازار طلا / زیان سکه‌بازان سنگین شد
  • برنج هندی عقب‌نشینی کرد
  • سرنگونی پهپاد پیشرفته آمریکا در سواحل یمن