Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین‌نیوز | 

به گزارش خبرنگار تین‌نیوز سه روز پیش بود که محمود حجتی وزیر جهاد کشاورزی در نامه‌ای به «محمد اسلامی» وزیر راه و شهرسازی خواستار اصلاح و ابلاغ فوری نرخ‌های مصوب حمل بار در پایانه‌ها شد.

حجتی در نامه خود به وزیر راه و شهرسازی آورده بود: نبود ثبات و رشد تصاعدی و بیش‌ازحد نرخ مصوب کرایه حمل از بنادر یکی از مهم‌ترین چالش‌های پیش‌روی شرکت‌های دولتی در پرداخت هزینه‌های حمل بار برای تأمین و تدارک به‌موقع نهاده‌های کشاورزی و کالاهای اساسی وارداتی و نیز پاسخگویی به دستگاه‌های نظارتی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او در این نامه با تأکید بر اصلاح فوری نرخ‌ها آورده بود: با توجه به اهمیت و حساسیت موضوع در صورت زمان‌بر بودن آن، به‌منظور حل مشکل و ایجاد امکان پاسخگویی به دستگاه‌های نظارتی تا ابلاغ نرخ‌های مصوب جدید، امکان صدور الحاقیه قرارداد برای حمل سریع‌تر محموله‌های (نهاده‌های کشاورزی و کالاهای اساسی) از بنادر به شرکت پشتیبانی امور دام کشور، شرکت بازرگانی دولتی ایران و شرکت خدمات حمایتی کشاورزی فراهم شود.

در این راستا بسیاری از کامیون‌داران در تماس تلفنی با خبرنگار تین‌نیوز درخواست وزیر کشاورزی را ناشی از عدم درک مشکلات بخش حمل‌ونقل دانسته‌اند.

یکی از کامیون‌داران دراین‌باره به خبرنگار ما گفت: درخواست آقای حجتی از وزیر محترم راه و شهرسازی در مورد بالا بودن کرایه حمل نهادهای کشاورزی از بنادر کشور را خواندم، جناب حجتی خوب است هم برای شما و هم برای کل تولیدکنندگان محترم این مهم روشن شده باشد که حمل‌ونقل در هر کشوری جز یکی از اهرم‌های اصلی تولید و رشد وشکوفای اقتصادی است.

او بابیان این‌که تنها بصرف کار تولیدی نمی‌شود تولید کرد، باید زمین‌های مناسب و بستر لازم برای کار تولیدی را فراهم کرد، گفت: حمل‌ونقل جاده ای از ابزار اصلی تولید است و این درحالی است که از سال ۹۴ کرایه حمل گندم و دیگر اقلام ضروری نهاده‌های کشاورزی و خوراکی آنها پرداخت نشده است .

او ادامه می دهد: شرکتهای دولتی خلیج فارس میلیاردها تومان کرایه کامیون‌داران را پرداخت نکرده اند. آیا یک بار بفکر افتاده‌اید که تلاشی برای پرداخت حق الزحمه کامیون داران داشته باشید؟ از سال ۹۴ کشور با رشد تورم شدیدی روبرو بوده و کرایه‌های عقب مانده هم نمی‌تواند در زندگی کامیون‌دار تاثیر داشته باشد،ولی چرا یکبار هم بفکر کامیون دار  نبوده اید.

او خطاب به وزیر کشاورزی ادامه داد: جناب وزیر خوب است که به فکر تولید کنندگان افتاده اید؟ ولی کرایه نقش بسزایی در پایین آوردن قیمت نهاده‌های کشاورزی یا بالا بردن قیمتها  ندارد. حضرت‌عالی دستور بفرمایید کارشناسان در جاهای دیگری دنبال رشد قیمت ها بگردند.

وی بابیان این‌که کرایه حمل‌ونقل در ایران پایین‌تر از تمام کشورهای همسایه است توضیح داد: در آسیا و اروپا کشورها برای حمل‌ونقل ارزش و اعتباری قائل هستند. شما برای رشد و شکوفای این صنعت عظیم چه کاری کرده‌اید؟ به‌جای این‌که یک‌طرفه به قضاوت بنشینید و خواستار همسان‌سازی و پایین آوردن کرایه حمل‌ونقل باشید با وزیر راه و شهرسازی و دیگر مسئولان در هیئت دولت به فکر راه‌حل‌های مناسب برای هر دو بخش هم حمل‌ونقل هم تولید باشید.

این راننده خودمالک ادامه داد: چگونه می‌توان کامیون‌دار را متقاعد کرد تا با کرایه مدنظر حضرت‌عالی و تولیدکنندگان بار حمل کنند درصورتی‌که لاستیک کامیون و دیگر اقلام مصرفی کامیون  رشد ۱۰۰ درصدی و در بعضی موارد رشد ۲۰۰ درصدی داشته است، چگونه می‌توان انتظار داشت کامیون‌داران بدون آنکه دولت محترم راهکار اساسی برای پایین آوردن قیمت اقلام موردنیاز کامیون ارائه دهد، همکاری داشته باشند.

سمانه واحدی راد خبرنگار

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: محمود حجتی کاهش کرایه حمل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۱۱۸۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خرید روزانه هزار تن مرغ از مرغداران داخلی

به گزارش خبرگزاری مهر، حسین شیرزاد مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور گفت: با اعطای نهاده مدت دار و عرضه بیش از یک میلیون تن نهاده با ارز ترجیحی و بهره‌گیری از مکانیزم استمهال شرکت پشتیبانی امور دام کشور خدمت مهمی به جامعه مرغداران کرده است، به‌گونه ای که عمده انبارهای مرغداران و زنجیره‌ها پر از نهاده است.

وی با تاکید بر اینکه با همه ظرفیتمان متعهد به خرید مرغ هستیم، افزود: شرکت با شیبی ۲۷ درصدی طی یک ماه گذشته به رکورد خرید روزانه ۱۰۰۰ تن مرغ رسیده است. البته خرید مرغ از اسفندماه آغاز شده بود و در ماه رمضان حدود ۱۷ هزار تن مازاد مرغ از استان‌ها خریداری شد.

مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور گفت: طی سه شب متوالی اخیر متوسط وزن مرغ‌ها در کشتارگاه‌ها بالای ۲ کیلو و ۹۰۰ گرم شده، بنابراین دیرکشتاری اتفاق افتاده چنانکه تا ۵۹ روزگی مرغ را نگه می‌دارند. پیامد این تاکتیک از سوی مرغداران افزایش ذخایر گوشت سفید در کشور است.

وی در ادامه افزود: شرکت پشتیبانی امور دام کشور امسال واردات گوشت مرغ را از دو ماه قبل در فراخوان و مناقصه‌های بین‌المللی متوقف کرده و با افتخار تکمیل و کهنه و نو شدن ذخایر استراتژیک مرغ کشور با تولید داخل صورت می‌گیرد.

این مقام مسؤول تاکید کرد: صنعت مرغداری نیاز به منابع مالی جدید، سرمایه در گردش مکفی و بیمه قیمت محصولات دارد و برای این منظور حتماً باید کریدورهای صادراتی فعال شود.

شیرزاد عنوان کرد: نیاز به تقویت کمی تعداد کشتارگاه‌ها و ارتقای کیفیت مدیریت صادرات مرغ در کشور داریم. صنعت مرغداری وارد یک کلاس جهانی جدید شده است.

مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور گفت: در حال حاضر همکاران شرکت و مدیران استانی بدون محدودیت به خرید بیش بود مرغ در استان‌ها مشغول هستند.

کد خبر 6089229 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • وابستگی به واردات نهاده‌های دامی با جایگزینی علوفه کم آب کاهش می‌یابد
  • واکنش مورایس به ازدواجش در ایران و روی آوردن به اسلام
  • پایش مزارع خرمشهر پژوهشگران
  • خرید روزانه هزار تن مرغ از مرغداران داخلی
  • کاهش سهمیه سوخت تراکتورداران مهمترین دغدغه کشاورزان اسدآبادی
  • نرخ کرایه تاکسی‌ در قزوین کاهش یابد
  • این دارو‌ها و خوراکی‌ها پلاکت خون را کاهش می‌دهند
  • راحت می‌گویند از افزایش نرخ ارز سود نمی‌بریم و نقشی در آن نداریم!
  • گلایه اهالی بازارهای سیار از افزایش اجاره‌ها
  • فرشاد مومنی: به سوی روند قهقرایی گسترش فقر و عقب ماندگی حرکت می کنیم/ راحت می گویند نقشی در افزایش نرخ ارز نداریم! / وزیر مسئول تولید، می گوید آنقدر واردات کرده ایم که گلوگاه های گمرکی بند آمده! با عنوان «اصلاحات پارامتریک» از جیب حقوق بگیران سرقت می کنند