Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاهده زیست محیطی پاریس به صورت ویژه در دستور کار فراکسیون محیط زیست و توسعه پایدار مجلس شورای اسلامی قرار گرفت.

اخبار اجتماعی ایران/ محمدرضا تابش رییس فراکسیون محیط زیست و توسعه پایدار مجلس شورای اسلامی گفت: در جلسه صبح امروز، چهارشنبه 30 آبان شورای مرکزی فراکسیون، تاثیرات و محدودیت های احتمالی توافق پاریس که ایران نیز به آن پیوسته ، مورد بررسی قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: توافق پاریس علیه تغییرات اقلیمی و تاثیرات آن است و هدف اصلی آن قوت بخشیدن به واکنش جهانی نسبت به تهدیدات تغییرهای آب و هوایی است.

تابش افزود: ایران و ۱۴۷ کشور از ۱۹۷ کشور عضو کنوانسیون توافق کرده اند تا افزایش دمای جهانی در این قرن را به زیر دو درجه سانتی‌گراد برسانند و ما هفته آینده در نشستی باحضور وزرای امورخارجه، نفت، صنعت و رییس سازمان حفاظت محیط زیست عملکرد کشور در اجرای توافق را بررسی خواهیم کرد.

رییس فراکسیون محیط زیست همچنین به توقف توسعه مدارس طبیعت و نشست فراکسیون با بنیاد کودک و طبیعت و سازمان محیط زیست اشاره کرد و گفت: شورای مرکزی فراکسیون کمیته ای را با مسولیت آقای کوچکی نژاد نایب رییس کمیسیون آموزش مجلس و نایب رییس فراکسیون محیط زیست مامور کرد تا در نشست با نمایندگان وزارت آموزش و پرورش‌، وزارت جهادکشاورزی وسازمان حفاظت محیط زیست، موانع توسعه این مدارس را شناسایی و رفع نمایند.

در این نشست جبار کوچکی نژاد نماینده مردم رشت و نایب رییس فراکسیون محیط زیست بر ضرورت توسعه مدارس طبیعت تاکید کرد و گفت: باید از تعلق خاطر نهادهای مدنی در افزایش توجه کودکان و نوجوانان به مسایل مهم زیست محیطی کشور حداکثر بهره را برد.

در ادامه این نشست شمس الله شریعت نژاد رییس کمیته خاک و عضو شورای مرکزی فراکسیون گزارش آخرین وضعیت لایحه حفاظت خاک، لایحه حفاظت از محیط بانان و لایحه حمایت از حقوق حیوانات را ارایه کرد.

فریده اولاد قباد عضو هیات رییسه فراکسیون و نماینده فراکسیون در کارگروه ملی کاهش آلودگی هوا ضمن ارایه گزارشی از نشست های کارگروه، به ضرورت اصلاح ماده 8 قانون هوای پاک به عنوان درخواست کارگروه ملی آلودگی هوا اشاره کرد.

وی افزود: در تاریخ 9 مرداد 97 طرح دوفوریتی با امضای تعدادی از نمایندگان درخصوص ماده 8 قانون هوای پاک و ناشی از توجه آنها به مراکز اسقاط خودرو ارایه شد که متاسفانه تمامی خلاهای قانونی ماده 8 را رفع نمی کند.

گفتنی است شورای مرکزی مقرر کرد تا شریعت نژاد عضو شورای مرکزی فراکسیون پیشنهادات اصلاحی کارگروه ملی آلودگی هوا در خصوص ماده 8 قانون هوای پاک را بررسی و آن را از طریق کمیسیون کشاورزی به جریان اندازد.

در این نشست همچنین گزارش اتحادیه تاکسیرانی های شهری کشور در خصوص توقف طرح نوسازی تاکسی های فرسوده مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد در نشست آتی فراکسیون موانع اجرایی این طرح با دعوت از دستگاه های ذیربط مورد بررسی قرار گیرد.

در ابتدای این نشست محمدرضا تابش گزارشی از اقدامات فراکسیون در خصوص نشست با دبیرشورای عالی امنیت ملی پیرامون پرونده قضایی فعالان محیط زیست، درخواست گزارش عملکرد از طرح تنفس جنگل ها، قانون ایمنی زیستی،طرح احیای دریاچه ارومیه، صید بی رویه فانوس ماهیان و طرح اصلاح ساختار سازمان حفاظت محیط زیست را ارایه کرد./خانه ملت

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۱۱۹۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توضیح سلاجقه درباره ایمن‌سازی قلمرو یوزپلنگ آسیایی

آفتاب‌‌نیوز :

علی سلاجقه روز پنجشنبه در حاشیه سفر به استان سمنان و همراهی با رییس جمهور در دور دوم استانی رییس جمهور افزود: حفاظت از یوزپلنگ آسیایی به عنوان دغدغه ملی در دستور کار جدی دولت سیزدهم، شخص رییس جمهور و سازمان حفاظت از محیط زیست است.

وی ادامه داد: وزارت راه و شهرسازی در ایمن‌سازی قلمرو یوزپلنگ آسیایی پای کار آمده و اقدامات ارزشمندی از جمله نصب سرعت‌گیر و دوربین کنترل سرعت انجام داده است که در نتیجه آن و اطلاع رسانی‌ گسترده، مشارکت مردمی در حفاظت از محیط زیست افزایش چشمگیری پیدا کرد.

وی بیان کرد: برای ایمن‌سازی قلمرو یوزپلنگ آسیایی در محدوده استان سمنان باید اعتبار کافی از منابع وزارت راه و شهرسازی به سازمان حفاظت محیط زیست و اداره‌کل استان سمنان تخصیص یابد.

این مسوول اضافه کرد: طبق تاکید وزارت راه و شهرسازی مشکلی در تحقق تعهد و انتقال اعتبار به حفاظت محیط زیست استان سمنان برای انجام اقدامات راهبری در حفاظت از این گونه ارزشمند وجود ندارد.

وی تاکید کرد: مدیریت و احیای یوزپلنگ آسیایی طرح ملی است و سازمان حفاظت محیط زیست به عنوان متولی حیات وحش، امن‌سازی قلمرو یوزپلنگ آسیایی از وجود خطراتی مانند حضور سگ‌های گله و ولگرد و تامین طعمه به میزان کافی را در دستور کار دارد.

معاون رییس جمهور و رییس سازمان حفاظت محیط زیست به دغدغه دولت برای مهار ریزگردها اشاره کرد و گفت: برای نخستین بار وزارت نیرو در مهار ریزگردها و همچنین احیای دریاچه ارومیه در سال گذشته به خوبی پای کار آمد و با رهاسازی آب سدها و تخصیص حق آبه محیط زیست از تصفیه پساب دریاچه ارومیه به احیای آن کمک کرد.

وی بیان کرد: روند مطلوب بارش‌های بهاری در کشورهای همسایه نشان‌دهنده شرایط مناسب برای کنترل ریزگردهاست، اما حل این مشکل به اقدامات گسترده داخلی و بین المللی احتیاج دارد.

سلاجقه تاکید کرد: در زمینه مدیریت تالاب‌ها نباید فقط به امید بارندگی بود و باید فراتر رفته و از ظرفیت‌هایی مانند پساب و تصفیه خانه برای احیای این پهنه‌های آبی استفاده کرد.

معاون رییس جمهور و رییس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: بعد از میزان تخصیص آب آشامیدنی بیشترین میزان تخصیص در رتبه دوم مربوط به حق‌آبه محیط زیست و در رتبه‌های بعدی مربوط به کشاورزی و صنعت است.

۱۶ درصد از مناطق حفاظت شده کشور در استان سمنان قرار دارد و حدود ۳۰ درصد از انواع گونه های گیاهی و جانوری کشور از جمله گونه های خاصی مانند یوزپلنگ آسیایی، پلنگ ایرانی، زاغ بور و گورخر ایرانی در این استان زیست می کنند.

پارک ملی کویر در شهرستان گرمسار و پارک توران یا خارتوران در شاهرود ۲ ذخیره گاه حفاظت شده حیات وحش مهم دنیا به ترتیب در غرب و شرق استان سمنان است و هم چنین استان منطقه های حفاظت شده در محدوده جنگل ابر و پرور و پنج منطقه شکارممنوع دارد.

مناطق حفاظت شده در استان سمنان ۲.۳ میلیون هکتار و در مجموع بین ۱۵ تا ۲۰ هزار هکتار عرصه های طبیعی تحت مدیریت اداره کل حفاظت محیط زیست استان است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • ۱۴۴ متخلف زیست محیطی دستگیر شدند
  • توضیح سلاجقه درباره ایمن‌سازی قلمرو یوزپلنگ آسیایی
  • پایش زیست محیطی مشترک واحد تولیدآلیاژ در شوط
  • دستگیری ۷۰۳ شکارچی و صیاد متخلف در سال گذشته
  • ایجاد موزه تاریخ طبیعی و تنوع زیستی شهرستان بروجرد دستور کار محیط زیست لرستان قرار گرفت
  • کشف و جمع آوری تورهای متخلفین صید غیرمجاز در تالاب نوروزلو میاندوآب
  • ۲۰ درصد پسماندهای خانگی پلاستیک‌ است
  • کسب رتبه دوم خراسان رضوی در پایش‌ های زیست محیطی کشور
  • ارزش‌گذاری اقتصادی محیط‌زیست در راستای تحقق شعار سال
  • خراسان رضوی در پایش‌های زیست محیطی کشور دوم شد