Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا از استان زنجان؛  مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان از احداث اولین کارخانه تولید فرآورده‌های جانبی از تفاله کارخانجات روغن‌کشی زیتون کشور در شهرستان طارم خبر داد و تصریح کرد: با احداث این کارخانه برای نخستین بار در سطح کشور اقدام به فرآوری و مدیریت علمی پسماندهای کارخانجات روغن‌کشی زیتون شده و بهره وری در حوزه صنایع تبدیلی زیتون نمودی واقعی می یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بهاره دادلویی اجرای این طرح را نقطه عطفی در حوزه صنایع تبدیلی زیتون در سطح کشور دانست و بیان داشت: این کارخانه هم‌اکنون با ظرفیت 14 هزار تن در سال و با جذب ماده خام 20 هزار تن در شهرستان طارم در حال احداث بوده و تا پایان امسال به بهره‌برداری می رسد.

وی میزان سرمایه گذاری ثابت این طرح را 19 میلیارد و 810 میلیون ریال اعلام و خاطرنشان کرد: در این کارخانه تفاله و ضایعات زیتون فرآوری شده و مواد قابل مصرف همچون خوارک دام، روغن، صابون و کربن اکتیو تولید خواهد شد.

دادلویی از تولید انرژی های تجدید پذیر و سوخت سبز در کارخانه مذکور خبر داد و اضافه کرد: بهره برداری از این کارخانه اثرات زیست محیطی فرآوانی به دنبال دارد به طوری که با جمع آوری سالانه حدود 17 هزار تن تفاله زیتون از سطح شهرستان و منطقه مانع از آلودگی رودخانه قزل اوزن شده و مدیریت پسماندها در سه استان همجوار گیلان، قزوین و زنجان در شعاع 50 کیلومتر  شکل خواهد گرفت.

مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان عنوان کرد: مزایای این طرح قابل قیاس با سایر واحدهای روغن کشی نیست و کاملا متفاوت از نظر نحوه روغن کشی، مواد اولیه و محصول نهایی بوده و برای اولین بار در ایران اجرا می شود.

وی با اشاره به ارزش افزوده بالای اجرای این طرح خاطرنشان کرد: سالانه حدود600 تن روغن زیتون پمیس در این کارخانه تولید خواهد شد که مصرف انسانی و  قابلیت صادراتی داشته و با توجه به کیفیت آن کاربرد غذایی و صنعتی نیز دارد.

دادلویی با اشاره به وجود 19 واحد فعال مجوز دار و دارای پروانه روغن کشی زیتون در شهرستان طارم تصریح کرد: از نظر سطح، میزان تولید و فرآوری زیتون، شهرستان طارم رتبه نخست را در سطح کشور داراست.

مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان افزود: طرح فوق در زمینی به مساحت 13 هزار و 650 متر مربع و با زیربنای 4 هزار و 550 متر در حال اجرا است و بهره برداری از آن اشتغالزایی 45 نفری را به دنبال دارد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: انرژی روغن زیتون زیست محیطی سازمان جهاد کشاورزی استان کربن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۱۲۳۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صنعتگران مهم‌ترین رکن تحقق اقتصاد مقاومتی در کشور هستند

استاندار کردستان در بازدید از کارخانه تراکتور سازی در سنندج که به مناسبت هفته کار و کارگر انجام شد، گفت: تقویت و ایجاد چرخه تولید در کردستان مستلزم جذب سرمایه‌گذار و فراهم نمودن بستری جهت نگهداری و ماندگاری سرمایه‌گذار در استان است.

اسماعیل زارعی کوشا گفت: امکانات و توانمندی‌های این کارخانه به عنوان یک واحد بزرگ ملی با دستیابی به تکنولوژی ساخت انواع تراکتور با تامین ۴۰ درصد نیاز‌های داخلی، مازاد محصولات خود را به بازار‌های خارجی صادر می‌کند.

وی تولید و اشتغال را از ضرورت‌های اجتناب ناپذیر توسعه اقتصاد دانست و گفت: صنعتگران مهم‌ترین رکن تحقق اقتصاد مقاومتی در کشور و به تبع در استان هستند لذا حمایت از صنایع و واحد‌های تولیدی سهم موثری در رونق اقتصادی و ایجاد اشتغال پایدار دارد.

استاندار کردستان مجموعه تراکتور سازی کردستان را یکی از سرمایه گذاری‌های موفق استان دانست و گفت: قطعا مدیریت بالغانه و بدون حاشیه در این کارخانه همراه با تلاش بی وقفه کارکنان این مجموعه شرایط مطلوبی را برای ثبت رکورد در تولید و صادرات این محصول فراهم کرده است و رضایت‌مندی موجود بین پرسنل نشان از مدیریت مجرب و همکاری و حمایت دستگا‌های ذیربط است.

 کارخانه تراکتور سازی کردستان از سال ۱۳۸۳ در سنندج تاسیس شده و امسال تولیدات خود را نسبت به مدت مشابه سال قبل ۴۰ درصد افزایش داده است.

یکی دیگر از افتخارات این شرکت تولید انحصاری تراکتور مدل ۲۸۵ بوده که ویژه صادرات است و خریدارانی در کشور‌های منطقه دارد و علاوه بر تامین نیاز داخلی به کشور‌های افغانستان، عراق، سوریه، سودان، ونزوئلا، آفریقا، کویت، هلند، ترکیه و یمن تراکتور صادر می‌کند.

تراکتور سازی کردستان یکی از شرکت‌های موفق گروه تراکتور سازی ایران است و این واحدی صنعتی عمده تولیداتش را صادر می‌کند و در سال گذشته نیز در این زمینه عملکرد چشمگیری داشته است.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • بازدید رئیس شبکه دامپزشکی فریمان از کارخانجات خوراک دام فریمان
  • رصد ۳۰ نمونه از محصولات کارخانجات خوراک دام و طیور در کرمان 
  • بهترین نوع زیتون از نظر طب سنتی | طبع زیتون گرم است یا سرد ؟ ؛ هر آنچه درباره زیتون باید بدانید
  • کارخانه هایی که بسیج کارگری دارند تعطیل نشده اند
  • پیله مشکلات نوغاندارای؛ نبود صنایع تبدیلی است
  • خواص «زیتون» معجزه‌گر
  • تولید بیش از ۶۱۰ هزار تن شکر در شرکت توسعه نیشکر
  • برداشت ۳۸ هزار تن شکر در کشت و صنعت هفت تپه
  • صنعتگران مهم‌ترین رکن تحقق اقتصاد مقاومتی در کشور هستند
  • احداث کارخانه فرآوری شرط واگذاری معادن جدید استان کرمان