Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  گروه استان های  باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان؛ مسعود رضایی گفت: طرح سرشماری مسکن روستایی از ۲۱ مهر به مدت یک ماه صورت گرفت و اکنون نیز اطلاعات سرشماری و فرم‌های آمارگیری، تجمیع و برای تحلیل و اعلام نتیجه نهایی به تهران ارسال شده است.

وی اظهار داشت: با توجه به اینکه برنامه ریزی و اطلاعات از مؤلفه‌های توسعه هر منطقه محسوب می‌شود، این طرح نیز با هدف بررسی وضعیت مسکن روستایی و برنامه ریزی به منظور توسعه اصولی روستا‌ها اجرایی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تجزیه و تحلیل ساخت و ساز‌های صورت گرفته در روستا را از اهداف این طرح برشمرد و گفت: اولویت بندی ساخت مسکن در مناطق روستایی، طراحی و ساخت و تدوین برنامه‌های آینده برای گسترش روستا‌ها از دیگر برنامه‌های طرح سرشماری مسکن روستایی است.

رضایی با بیان اینکه در این طرح روستا‌های بالای ۲۰ خانوار به صورت نمونه انتخاب شدند، بیان کرد: با حضور ۵۰ آمارگیر در طرح سرشماری، واحد‌های روستایی به صورت کمی و کیفی بررسی شدند که علاوه بر مشخص شدن آمار مسکن روستایی، واحد‌های غیرمقاوم شناسایی و برای بهسازی انان برنامه ریزی خواهد شد.

سومین دوره طرح آمارگیری مسکن روستایی لرستان سال ۹۲ در سطح پنج هزار و ۴۱۷ واحد مسکن روستایی استان اجرایی شد.

در این طرح روستا‌های نمونه به صورت تصادفی و بر اساس استاندار‌های لازم انتخاب شدند و مشخصات تخصصی، نوع سازه، امکانات بهداشتی و تاسیسات سرمایشی و گرمایشی واحد‌های مسکن روستایی بررسی و ثبت شد.

طرح سرشماری مسکن روستایی هر پنج سال یکبار اجرا می‌شود و نتایج آن به صورت منظم تدوین و برای اجرای طرح‌های مقاوم سازی بکار گرفته خواهد شد.
۱۶۳ هزار مسکن روستایی در ۲ هزار و ۸۶۴ روستای لرستان وجود دارد که ۶۱ درصد آن مقاوم سازی شده است.

طرح آمار گیری روستایی پیش از در سال‌های ۸۲، ۸۷ و ۹۲ در استان اجرا شده است.

هم اکنون یک هزار و ۳۷۵ دهیاری در لرستان وجود دارد و استان سه هزار و ۴۱۵ روستا دارد که از این تعداد یک هزار و ۵۶۹ روستا بالای ۲۰ خانوار است و ۶۱۶ هزار و ۷۷۰ نفر در قالب ۱۷۳ هزار و ۷۳۵ خانوار جمعیت روستایی لرستان را تشکیل می‌دهند.

انتهای پیام /د

۶۰۰۸ واحد مسکن روستایی در لرستان سرشماری شد

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: خانواده مسکن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۱۲۳۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقاوم سازی ۳۵۰ هزار واحد نهضت ملی روستایی درکشور

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، غلامرضا صالحی در جلسه چهار ساعته شورای معاونین بنیاد مسکن انقلاب اسلامی آذربایجان‌غربی اظهار کرد: حدود پنج درصد برنامه نهضت ملی روستایی کشور برای آذربایجان‌غربی برنامه ریزی شده است و با توجه به تعریف ۳۵۰ هزار واحدی، ۱۷ هزار و ۵۰۰ واحد در برنامه نهضت ملی روستایی این استان قرار دارد.

وی ادامه داد: در این میان ۲۴۰ هزار واحد به بانک معرفی شده است که این رقم در آذربایجان‌غربی ۱۲ هزار و ۶۰۰ واحد است.

صالحی با اشاره به تعداد قردادهای نهضت ملی روستایی گفت: از این تعداد نیز ۱۱۰ هزار واحد قراردادشان عقد شده که ۶ هزار و ۸۰ واحد آن مربوط به آذربایجان‌غربی است.

وی با اشاره به تعداد واحدهای مسکونی روستایی گفت: در حال حاضر پنج میلیون و ۶۰۰ هزار واحد روستایی در کشور وجود دارد که بنیاد مسکن در قالب خدمات مختلف در تبیین اهداف خود برای ارتقا سطح کیفیت زندگی در این واحدهای روستایی است.

صالحی اضافه کرد: پنج درصد این تعداد واحد روستایی به تعداد ۲۵۸ هزار و ۴۵۵ واحد در روستاهای آذربایجان‌غربی قرار دارد.

وی با اشاره به چالش‌های استانی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گفت: برخی موانع باعث عدم چابک سازی و تسریع در روند اجرایی امور می‌شود که امروز با تغییر روند اداری در استان‌ها توانسته‌ایم گام‌های بلندی در راستای خدمت به جامعه روستایی و شهری از سمت بنیاد مسکن برداریم.

رییس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کشور بیان کرد: در برنامه هفتم توسعه، سیاست بنیاد مسکن انقلاب اسلامی بر کاربردی نمودن معیارها و برنامه‌های تعریفی است و از این رو خدمت به روستاها جزو اولویت‌های کاری این نهاد است.

صالحی با تاکید بر اینکه آذربایجان‌غربی در طول تاریخ جزو اولین‌های اتفاقات فرهنگی و اجتماعی بوده است افزود: نباید امروز از امتیاز پایین آذربایجان‌غربی و عقب ماندگی آن در برخی شاخص‌های بنیاد مسکن را نادیده گرفت که البته امیدواریم با تغییر مدیریتی که در این استان صورت گرفت شاهد پیشرفت و توسعه همه شاخص‌های این استان در رده کشوری باشیم.

 

دیگر خبرها

  • واحد‌های مسکن روستایی ویلایی با ظرفیت‌های مردمی ساخته می‌شوند
  • تخصیص تسهیلات ۳۵۰ میلیون تومانی برای نوسازی مسکن روستایی
  • مقاوم سازی ۳۵۰ هزار واحد نهضت ملی روستایی درکشور
  • ۳۰۲ کیلومتر راه روستایی در لرستان آسفالت شد
  • مقاوم سازی پنج هزار واحد آذربایجان‌غربی به برنامه بنیاد مسکن اضافه شد
  • واگذاری ۳۰ هزار قطعه زمین روستایی در آذربایجان غربی
  • مقاوم سازی بیش از ۴ هزار واحد مسکن روستایی
  • حفظ اصالت و هویت روستاهای هدف گردشگری در قوچان
  • ۴۰۰ روستایی در چناران تسهیلات ساخت مسکن دریافت کردند
  • دریافت تسهیلات ساخت مسکن ۴۰۰ روستا در چناران