Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بازار نیوز»
2024-05-03@04:03:40 GMT

پرداخت حقوق کارگران هفت تپه تا ۲۴ ساعت دیگر

تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۶۱۲۴۴۹

پرداخت حقوق کارگران هفت تپه تا ۲۴ ساعت دیگر

غلامرضا شریعتی گفت:مشکل تامین منابع شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه رفع و تا ۲۴ ساعت آینده حقوق معوق یک ماه کارگران پرداخت می‌شود.

گروه کار و تعاون بازارنیوز : به گفته شریعتی ، با همکاری معاون اول رئیس جمهوری، وزاری کشور، جهاد کشاورزی، تعاون، کار و رفاه اجتماعی و اقتصاد و امور دارایی، رئیس دفتر رئیس جمهوری مشکل تامین منابع رفع شده و تا ۲۴ ساعت آینده حقوق یک ماه و طی سه تا چهار روز بعد نیز باقیمانده حقوق معوق به کارگران پرداخت خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی همچنین با اشاره به اینکه کارگران شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه حقوق سه ماه گذشته خود را دریافت نکرده اند و معیشت آنان در شرایط نامناسبی قرار دارد، اظهار داشت: مسئولان شرکت نیشکرهفت تپه امکان دسترسی به منابع مورد نیاز برای پرداخت حقوق کارگران را نداشته اند.

استاندار خوزستان با تاکید بر اینکه هم اکنون فصل برداشت نیشکر و آماده سازی کارخانه است، ادامه داد: با پرداخت حقوق معوق کارگران نسبت به تبدیل نیشکر به شکر اقدام خواهد شد.

وی با بیان اینکه با فروش شکر شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه حقوق معوق کارگران طی ماه های آینده پرداخت خواهد شد، گفت: این شرکت در سال ۹۴ به بخش خصوصی واگذار شده است.

شریعتی با اعلام این مطلب که یک هزار هکتار از تاکستان و باغ های مرکبات شرکت مورد نظر به سیستم آبیاری قطره ای مجهز شده است به رادیو اقتصاد یادآور شد: احداث کارخانه های ام. دی. اف، کنستانتره و الکل سازی از جمله اقدام های موثری بوده که در شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه به انجام رسیده است.

رادیو اقتصاد 

لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000Azb برچسب ها: هفت تپه ، نیشکر هفت تپه ، بازارنیوز

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: هفت تپه نیشکر هفت تپه بازارنیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۱۲۴۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشت نیشکر در ۲۹ هکتار از زمین‌های کشاورزی گیلان

صالح محمدی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان با اشاره به آغاز کشت نیشکر در استان گفت: همه ساله ۲۹ هکتار از اراضی زراعی استان زیر کشت نیشکر می‌رود.

او با بیان اینکه شهرستان‌های صومعه سرا و لنگرود قطب تولید نیشکر در گیلان هستند، افزود: زمان کشت این محصول از نیمه اول اردیبهشت ماه آغاز می‌شود و زمان برداشت آن در آذر ماه هر سال است و فرآوری تا دی ماه ادامه داد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان همچنین تصریح کرد: نیشکرکاران در زمان کاشت، داشت و برداشت محصول از هیچ‌گونه سم و کودی استفاده نمی‌کنند.

به گفته محمدی، شکر سیاه تولید شده از کیفیت و بازارپسندی مناسبی برخوردار بوده و در قالب محصول سالم عرضه می‌شود.

او همچنین گفت: استان گیلان حدود ۱۸۰ بهره بردار در زمینه کشت محصول نیشکر دارد و روش پخت شکر سیاه به صورت سنتی در کارگاه‌های محلی است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان افزود: سال گذشته به ازای هر هکتار ۱۴۰۰ کیلوگرم شکر خشک به ارزش اقتصادی ۹۵ میلیارد ریال تولید شد. 

محمدی تصریح کرد: شکر سیاه، دوشاب و کف شکر از جمله تولیدات نیشکرکاران با استفاده از محصول برداشت شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • اژه‌ای: حکومت وظایف و مسئولیت‌هایی را در قبال کارگران بر عهده دارد
  • احقاق حقوق کارگران شهرداری، خط قرمز شورای ششم
  • شهرداری توان پرداخت حقوق به کارگران را ندارد؛ مسئولان کمک کنند
  • حقوق کارگران در موعد مقرر پرداخت شود
  • تاخیر در پرداخت حقوق کارگران معیشت آن‌ها را دشوارتر کرده است
  • تجلیل از کارگران نمونه شهرداری بندرعباس
  • راه‌حل رفع مشکل پرونده‌های معوق در سند تحول قضایی
  • قرارداد پیمانکاری در گروه ملی فولاد تخلف قانونی است / درویشی: فقط مطالبات صنفی کارگران را پیگیری می‌کنیم +فیلم
  • کشت نیشکر در ۲۹ هکتار از زمین‌های کشاورزی گیلان
  • تسهیلات و نبود نقدینگی عمده مشکلات واحد‌های صنعتی در قوچان است