Web Analytics Made Easy - Statcounter

بیمارستان ۵۴۰ تخت‌خوابی چابهار علی‌رقم نیاز مبرم به وجودش و نبود محدودیت و تنگای مالی برای احداث بیش‌ از سه‌سال در بلاتکلیفی به سر می‌برد.

 

چابهار با وجود اهمیت، جمعیت بالا و جمعیت بالاترش در آینده با یک بیمارستان ۱۸۲ تخت‌خوابی روزگار می‌گذارند که آن‌هم در ابتدا بیمارستان نبوده و دهه ۷۰ شمسی از یک مرکز درمانی ۲۵ تخت‌خوابی تامین اجتماعی با توسعه نامتوازن و غیراصولی به یک بیمارستان ۱۸۲ تخت‌خوابی تبدیل شده که به گواه مدیران محلی در چابهار ضریب اشتغال تخت در آن به‌دلیل فشار بالای جمعیت بیش‌از ۱۰۰ درصد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

عبدالغفور ایرانژاد نماینده مردم چابهار در مجلس می‌گوید: در هفته‌ها و ماه‌های اخیر تماس فراوانی از سوی مردم با دفاتر من در حوزه انتخابیه چابهار می‌شود و مرتب مردم درخواست تعیین تکلیف نهایی شروع ساخت بیمارستان ۵۴۰ تخت‌خوابی چابهار بعد از گذشت ۳ سال از گرفتن مصوبه‌اش را دارند.

 

وی می‌افزاید: چابهار با ۳۰۰ هزارنفر جمعیت تنها یک بیمارستان ۱۸۶ تخت‌خوابی دارد که آن‌هم تنها مختص به ۳۰۰ هزار نفر جمعیت چابهار نیست، ۶۰۰ تا ۸۰۰ هزارنفر از جمعیت شهرستان‌های سرباز، کنارک، نیکشهر، قصرقند و حتی جاسک برای درمان به این بیمارستان چابهار می‌آیند‌.

 

نماینده مردم چابهار در مجلس ‌تصریح می‌کند: فشار مضاعف بر تنها بیمارستان چابهار و عدم خدمت‌رسانی مطلوب و حتی متعادل از یک طرف و بلاتکلیفی در شروع ساخت بیمارستان جدید ۵۴۰ چابهار مردم بندر راهبردی چابهار را کلافه و سردرگم کرده است‌.

 

وی با بیان اینکه فشار جمعیتی اشتباهات پزشکی را در بیمارستان متداول کرده و خدمات‌رسانی را در آن مختل کرده است، می‌گوید: وزیر بهداشت در سفر دی ماه ۹۴ خود به چابهار قول ساخت یک بیمارستان جدید و مجهز ۵۴۰ تخت‌خوابی در حد و قواره چابهار را داد اما با آنکه سه‌سال از آن زمان می‌گذرد، این بیمارستان علی رقم نبود محدودیت مالی و تعیین زمین احداث هنوز کلنگ‌زنی نشده است‌.

 

ایرانژاد ادامه می‌دهد: در آخرین خبرها پس از تعیین زمین در منطقه آزاد چابهار قرار بود این بیمارستان اردیبهشت ماه امسال کلنگ‌زنی شود اما بازهم به‌تاخیر افتاد؛ تاخیر مکرر در احداث این بیمارستان درحالی است هیچ محدودیت مالی برای ساخت بیمارستان مانند دیگر پروژه‌های عمرانی برای آن وجود ندارد، منابع مالی قرار است با فروش مرکز درمانی سینا در شهر چابهار که هم‌اکنون تغییر کاربردی به تجاری داده است، تامین شود.

 

وی گفت: اگر بیمارستان چابهار تاکنون درسال‌های ۹۵ و ۹۶ با توجه به نیاز مبرم شروع می‌شد، حالا با توجه به منابع مالی موجود از پیشرفت حداقل ۵۰ درصد برخوردار بود و مردم امیدی به تاسیس یک مرکز درمانی مجهز درخور بندر راهبردی چابهار داشتند‌.

 

نماینده مردم چابهار در مجلس‌ تاکید می‌کند: به‌تاخیر افتادن شروع عملیات اجرایی بیمارستان یک‌بار با بهانه جانمایی یک زمین مناسب و یک‌بار دیگر با بهانه تصویب نهایی با توجه به نیاز مبرم مردم چابهار و حوزه به ساخت بیمارستان جدید هیچ توجیهی ندارد و مردم را کلافه‌تر و سردرگم‌تر می‌‌کند‌.

 

بیمارستان‌های چابهار و ایرانشهر همزمان کلنگ‌زنی شوند

 

 

معین‌الدین سعیدی رئیس شورای اسلامی شهرستان چابهار می‌گوید: انتظار ما این است که در سفر اخیر وزیر بهداشت به بلوچستان در آذرماه، بیمارستان‌های چابهار و ایرانشهر باهم کلنگ‌زنی شوند.

 

وی می‌افزاید: تاخیر در پروژه بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی در حالی است که بخشی از منابع ساخت بیمارستان جدید از فروش بیمارستان سینا تامین خواهد شد و مدیریت شهری چابهار با تغییر کاربری مرکز مذکور به تجاری موافقت کرده است و این را باید سهم آورده مردم چابهار تلقی نمود که نیازی به منابع اولیه دولتی ندارد‌.

 

سعیدی خاطرنشان می‌کند: با توجه به قول اکید مقام عالی وزارت بهداشت مبنی برکلنگ زنی همزمان دو پروژه ایرانشهر و چابهار و نیز اختصاص زمین ۲۳ هکتاری توسط سازمان منطقه آزاد، مردم چابهار این انتظار بحق را دارند که کلنگ زنی بیمارستان چابهار نیز همزمان با کلنگزنی پروژه بیمارستان ایرانشهر اتفاق افتد تا شهر راهبردی و استراتژیک چابهار از یک بیمارستان مجهز محروم نشود.

منبع: انرژی امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۱۲۸۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسیب های بی خوابی و شب بیداری

وقتی تا دیروقت بیدار می‌مانید، به مغز، قلب، روده‌ها، کلیه‌ها و کبدتان آسیب می‌رسانید. طبق توصیه بنیاد ملی خواب آمریکا، مدت زمان خواب ایده آل برای بزرگسالان ۷ تا ۹ ساعت است. کم‌خوابی می‌تواند به عملکردهای داخلی و حتی اندام‌های بدن آسیب برساند و منجر به ایجاد انواع بیماری‌ها شود:

۱. مشکلات مغزی

براساس مطالعات، بیدار ماندن طولانی، سلول‌های مغز را از بین می‌برد. خواب کافی برای بهبود عملکرد یادآوری و حافظه بسیار مهم است. کم‌خوابی و بی‌خوابی در طول شب، ریسک ابتلا به زوال حافظه و آلزایمر را افزایش می‌دهد.

۲. افزایش فشار خون

افرادی که شب‌ها تا دیروقت بیدار می‌مانند یا کمتر از ۵ تا ۶ ساعت می‌خوابند، بیشتر در معرض خطر ابتلا به فشار خون بالا هستند. کمبود خواب، اثرات استرس را بر بدن تشدید می‌کند که این شرایط با افزایش فشار خون، ضربان قلب بالا و التهاب همراه است.

۳. چاقی

کم‌خوابی باعث ایجاد عدم تعادل هورمونی در بدن و در نهایت باعث پرخوری و افزایش وزن می‌شود.

۴. دیابت

کمبود خواب، عملکرد بدن برای پردازش گلوکز و میزان انسولین تولیدشده توسط بدن را مختل می‌کند. از همین رو، کم‌خوابی و بی‌خوابی یک ریسک‌فاکتور مهم در ایجاد دیابت نوع ۲ به شمار می‌آید.

۵. سرطان

بر اساس مطالعات، نداشتن خواب کافی شبانه، خطر رشد سلول‌های سرطانی را افزایش می‌دهد. هم‌چنین خواب ناکافی با افزایش ریسک ابتلا به سرطان سینه، سرطان روده بزرگ و سرطان پروستات مرتبط است.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

دیگر خبرها

  • عکس هوایی از آخرین بازمانده‌؛ چه خوابی برای شش مرکز تهران دیده‌اند؟
  • خسارات سیل به جاده هاوتردد سخت مردم چابهار
  • احداث ۲۰ پروژه جدید در جنوب تهران/ ساخت پارکینگ زیرسطحی در محله جوادیه
  • اجرای بزرگ‌ترین پروژه درمانی خراسان شمالی آغاز شد
  • آغاز بزرگ‌ترین پروژه درمانی خراسان شمالی/ کلنگی که در نهایت بر زمین خورد
  • هزینه بیش از ۶ هزار میلیارد تومان برای زیرساخت‌های ایلام
  • پیشرفت ۶۰ درصدی طرح احداث محل های اسکان پرستاران بیمارستان امام حسین (ع)تربت حیدریه
  • نماینده چابهار: ماجرای باغ ازگل که بدون اطلاع امام جمعه به نام او زده شده، بر دین اثر منفی دارد یا چند تار موی زنان؟
  • تمایل به ساخت فیلم در عرصه جوانی جمعیت دارم
  • آسیب های بی خوابی و شب بیداری