Web Analytics Made Easy - Statcounter

پول‌نیوز - عضو هیات مدیره بانک رفاه گفت: بانک رفاه در حوزه پدافند غیرعامل اقدامات خوبی داشته است، به نحوی که سامانه های نرم افزاری اصلی بانک کاملاً تولید داخل است.

به گزارش گروه بانک و بیمه پول‌نیوز، فرشید فرخ نژاد جانشین رئیس کمیته پدافند غیرعامل بانک با اعلام این مطلب افزود: سامانه های سخت افزاری و مخابراتی بانک رفاه نیز علی رغم استفاده ناگزیر از تجهیزات غیر بومی، پشتیبانی و راهبری آن کاملاً متکی بر نیروهای داخلی بوده و هیچ گونه وابستگی مستقیمی به دانش فنی و نیروهای غیر بومی وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با توجه به موقعیت متمایز کشور ما که همواره در معرض تهدیدات دشمنان و تحریم های ناعادلانه قرار دارد، توجه به این مهم را بسیار حائز اهمیت دانست.

فرخ نژاد درخصوص فرصت ها و تهدیدهای توسعه رمز ارزها برای صنعت بانکداری ایران به ویژه در دوران تحریم با بیان اینکه راه اندازی رمز ارزها می تواند نوید بخش تغییرات مثبتی در نظام پولی و اقتصادی کشورها تلقی شود، خاطر نشان ساخت: هنوز راه درازی تا رسیدن به اهداف اصلی خود در پیش دارد. در هر صورت مزایا و کاربردهای این پدیده بر کسی پوشیده نیست و فراگیر شدن کاربرد آنها می تواند تاثیرات قابل توجهی بر بازار پولی و مالی کشور بگذارد.

عضو هیات مدیره بانک رفاه در مورد سامانه هایی که بانک رفاه راه اندازی کرده است، گفت: در حال حاضر بانک رفاه چه از منظر تولید و راهبری سامانه های نرم افزاری خود و چه پشتیبانی و راهبری زیر ساخت های سخت افزاری، مخابراتی و امنیتی به طور کامل متکی به توان فنی بومی و داخلی کشور بوده و هیچ گونه قرارداد و یا وابستگی مستقیمی به شرکت های خارجی ندارد.

وی درخصوص حمایت و حضور بانک در استارتاپ های حوزه سایبری و بانکی اعلام کرد: بانک رفاه علاوه بر حضور و حمایت همه جانبه این حوزه با دانشگاه صنعتی شریف نیز طی یک تفاهم نامه همکاری هایی را آغاز کرده که منجر به ایجاد و راه اندازی مرکز نوآوری بانک رفاه شده است، همچنین بانک رفاه در راستای ایفای مسئولیت های اجتماعی و حمایت از فعالیت های دانش بنیان با رویکرد خلاقانه، تاکنون حامی همایش های بسیاری در این زمینه بوده است.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: نرم افزار بانک رفاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۱۲۹۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت اختراع کاربردی دانشجوی دانشگاه لرستان

ایسنا/لرستان اختراع کاربردی دانشجوی دانشکده دامپزشکی دانشگاه لرستان، مصطفی شهبازی‌پاچال، با عنوان دستگاه تلقیح مصنوعی ملکه (زنبور عسل) مجهز به سنسور بیهوشی، از سوی مرکز مالکیت معنوی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، ثبت شد.

مصطفی شهبازی‌پاچال ششم اردیبهشت در جمع خبرنگاران اظهار کرد: یکی از ظرفیت‌های لرستان، زنبورداری و تولید عسل است و اختراع اینجانب در راستای این ظرفیت‌ها و ارتقای تولید است.

وی با بیان اینکه نژاد زنبورهای ایرانی دارای ضعف‌هایی است وتلاشم این بوده است با این اختراع، ضعف‌ها رفع شود، گفت: نژادهای مختلف زنبور در جهان را مورد بررسی علمی و تحقیقاتی قرار دادم؛ با تلقیح مصنوعی می‌توان در نژاد مورد نظر، نقاط ضعف را برطرف کرد.

این دانشجوی دکترای دامپزشکی دانشگاه لرستان، با بیان اینکه رفتار نیش‌زنی زنبورهای بومی ایران، شدید است و این یک ضعف است و رغبت زنبوردار برای رسیدگی به کندوها، کمتر می‌شود، تصریح کرد:دستگاه اختراع شده توسط اینجانب، براساس تلقیح مصنوعی، باعث رفع این ضعف می‌شود.

شهبازی‌پاچال  ادامه داد: توانایی زنبورهای بومی برای سپری‌ کردن فصل سرد زمستان، پایین است؛ به همین علت، در فصل زمستان، زنبورداری بومی بدون تلقیح مصنوعی، بین ۴۰ تا ۵۰ درصد تلفات دارد؛ این، یک نقطه ضعف است؛ با تلقیح مصنوعی از طریق دستگاه مذکور، این ایراد رفع خواهد شد.

وی، خاطرنشان کرد: زادآوری و تولید محصولات برخی زنبورهای بومی، پایین است؛ از طریق تلقیح مصنوعی دستگاه مذکور، این ضعف هم رفع می‌شود.

این دانشجوی دکترای دامپزشکی دانشگاه لرستان گفت:اگر دستگاه به مرحله تجاری‌سازی و تولید انبوه برسد می‌توانیم صادرات هم داشته باشیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی در صنعت دریا
  • ‌بازار دائمی صادرات ۱۵ میلیون قطعه‌ای مرغ
  • تولید سالانه بیش از ۱۶ میلیون قطعه مرغ بومی در فارس
  • ثبت اختراع کاربردی دانشجوی دانشگاه لرستان
  • حمایت استاندارد ایلام از رشد تولید در استان
  • بیش از ۳۰۰ برنامه هفته کار و کارگر در مازندران برگزار می‌شود
  • اطلاعیه جدید وزارت کار برای یارانه بگیران؛ این پیامک‌ها جعلی است
  • کنسرسیوم بانکی با هفت امضا مالک پرسپولیس شد
  • فروش بیشتر برای فروشندگان، بازگشت وجه برای خریداران از طریق "طرح ماندگار" بانک رفاه کارگران
  • تجدید میثاق مدیران و کارکنان بانک رفاه کارگران با آرمان‌های بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی