Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون عمران و توسعه امور شهری و روستایی وزیر کشور و رئیس سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور از برگزاری جشن بهار مهربانی همزمان با هفته وحدت و ایام ولادت پیامبر اعظم (ص) با همکاری شهرداری‌ها در سراسر کشور خبر داد.

به گزارش ایسنا، مهدی جمالی نژاد با اعلام این خبر گفت: به برکت میلاد خجسته پیامبر اسلام(ص) که برای جهانیان محبت، معنویت، برادری و اخلاق به ارمغان آورد و افتخار ما اینست که پیرو آن پیامبر رحمت هستیم، سعی شد تا امسال جشن ولادت حضرت محمد(ص) در فضایی متفاوت نسبت به سال‌های گذشته با همکاری تمامی دستگاه های ذیربط و حضور موثر شهرداری ها برگزار شود تا بتوانیم با تلاش‌های مضاعف همه دست اندرکاران امر در فرخنده طلیعه نور پیامبر رحمت و شفقت، زمینه نشاط مردم عزیزمان و تعمیق بیش از پیش پیوندهای وحدت و برادری در جامعه فراهم شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: به این منظور و با توجه به اهمیت افزایش نشاط و شادابی شهروندان، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با همکاری سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور و سایر دستگاه های مرتبط، برگزاری"جشن مهربانی"را  برنامه ریزی نموده است.

وی افزود: برگزاری این برنامه ها در ماه ربیع الاول و همزمان با هفته وحدت و میلاد حضرت محمد(ص) و امام جعفرصادق(ع) با همکاری موثر شهرداری‌ها و سازمان‌های مردم نهاد و فراهم نمودن زمینه مشارکت بالای شهروندان و خانواده‌ها، گروه‌های مردمی و نخبگان حوزه دین، فرهنگ و هنر؛‌ از ویژگی های جشن مهربانی است.

جمالی نژاد با بیان اینکه براساس گزارش‌های ارسالی بیش از 2000 برنامه در استانها برگزار می‌شود، اضافه کرد: در تهران هم برنامه‌های فرهنگی و هنری متنوعی در قالب بهار مهربانی با محوریت شهرداری و با همکاری دستگاههای ذیربط برای شهروندان پایتخت اجرا می شود.

رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور با بیان اینکه جشن‌های مهربانی از 29 آبان تا 4 آذر درشهرها برگزار می‌شود، افزود: در این برنامه سعی شده تا فعالیت‌های فرهنگی، هنری، مذهبی، آیینی، ورزشی نظیر نمایش های خیابانی، اجرای موسیقی، مسابقات فرهنگی و هنری و ورزشی، شعرخوانی، کارگاه‌های هنری، نکوداشت و .. با هدف ایجاد فضای نشاط  در جامعه، مشارکت خانواده‌ها و تحکیم وحدت و برادری در جامعه برگزار شود.

وی خاطرنشان کرد: برپایی نمایشگاه‌های کتاب و صنایع دستی و برگزاری جشنواره‌های غذایی از دیگر برنامه‌های این جشن می‌باشد.

وی ادامه داد: در این برنامه ها سعی شده تا از اماکن عمومی شهرها شامل بوستانها، پیاده‌راه‌ها و گذرگاه‌های تفریحی و تاریخی و ... با محوریت ادارات کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و شهرداری ها برای اجرای برنامه های فوق الذکر استفاده شود.

بر اساس گزارش روابط عمومی سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور، جمالی نژاد تصریح کرد: برای ایجاد نشاط و امید اجتماعی از طریق برگزاری این جشن ها سعی شده که برای همه گروه‌های سنی جامعه، برنامه های متنوع تعریف و اجرا شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سازمان شهرداريها وزارت كشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۱۲۹۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهمیت توجه به خودشفقتی در چیست؟

یک روان‌شناس گفت: در دنیای امروز به آسانی گرفتار انتقاد از خود و سرزنش خود هنگام اشتباه یا ناکامی می‌شویم، اما چه می‌شود، اگر به جای این سختی، با خودمان مهربان باشیم و با شفقت به خودمان نگاه کنیم؟ اینجاست که مفهوم خودشفقت معنا پیدا می‌کند.

سارا محمدی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، اظهار کرد: خودشفقت به معنای رفتار دوستانه و درک‌کننده با خودمان در لحظات سختی و چالش است؛ این به معنای نادیده گرفتن اشتباهات یا ضعف‌هایمان نیست، بلکه به معنای پذیرش آنها به عنوان بخشی از تجربه انسانی و ارائه حمایت و تشویق به خودمان برای حرکت به جلو است.

وی افزود: تفاوت های ظریفی بین خود شفقت، عزت نفس و خودباوری وجود دارد؛ عزت نفس به ارزیابی کلی شما از خودتان اشاره دارد و احساسی است که شما در مورد ارزش و لیاقت خود دارید؛ خودباوری به این معنا است که شما به توانایی‌های خود برای رسیدن به اهدافتان و غلبه بر سختی‌ها ایمان دارید، اما «خود شفقت» به مهربانی و درک شما نسبت به خود، به خصوص در زمان‌های سختی گفته می‌شود.

مدیرعامل انجمن صنفی مراکز مشاوره و روان‌شناسی استان اصفهان بیان کرد: در واقع «خود شفقت» به معنای بخشش خود برای اشتباهاتتان، پذیرش نقص‌هایتان و مراقبت از خودتان در سطح عاطفی است، از این رو خود شفقت به شما کمک می‌کند تا با احساسات دشوار کنار بیایید، تاب‌آوری خود را افزایش دهید و روابط سالم‌تری ایجاد کنید.

وی اضافه کرد: خودشفقت‌ورزی بر سه عنصر اصلی «مهربانی با خود»، «انسانیت مشترک» و «ذهن‌آگاهی» بنا شده است؛ مهربانی با خود به این معنی است که با خودتان همان طور که با یک دوست رفتار می‌کنید، رفتار کنید؛ این شامل صحبت‌های مثبت با خود، بخشش اشتباهات خود و مراقبت از نیازهای عاطفی و جسمی خود می‌شود.

محمدی گفت: انسانیت مشترک به این معنی است که به یاد داشته باشید که همه انسان‌ها اشتباه می‌کنند و رنج می‌برند، این به شما کمک می‌کند تا احساس شرم و انزوا را که ممکن است در زمان‌های سخت تجربه کنید، کاهش دهید.

وی افزود: همچنین ذهن‌آگاهی به این معنی است که توجه خود را به لحظه حال معطوف کنید و افکار و احساسات خود را بدون قضاوت مشاهده کنید و این امر موجب می‌شود تا از خود انتقادی و افکار منفی خود آگاه شوید و با آنها مقابله کنید.

این روان‌شناس در خصوص راه‌های افزایش خودشفقت‌ورزی بیان کرد: به جای تمرکز بر نقاط ضعف و اشتباهات خود، بر نقاط قوت و دستاوردهای خود تمرکز کنید؛ وقتی مرتکب اشتباه می‌شوید، خود را ببخشید و به جای سرزنش خود، از آن درس بگیرید، همچنین به نیازهای جسمی و عاطفی خود مانند خواب کافی، تغذیه سالم و ورزش منظم توجه کنید، بنابراین اجازه دهید احساساتتان را تجربه کنید، بدون اینکه آنها را سرکوب یا قضاوت کنید.

وی ادامه داد: تکنیک‌هایی مانند مدیتیشن و یوگا می‌توانند به شما کمک کنند تا ذهن‌آگاهی خود را افزایش دهید؛ اگر برای تمرین خودشفقت‌ورزی به تنهایی مشکل دارید، صحبت با یک دوست یا درمانگر حامی می‌تواند مفید باشد؛ لازم به ذکر است که هیچکس کامل نیست، همه ما اشتباه می‌کنیم و به زمان برای یادگیری و رشد از تجربیاتمان نیاز داریم.

محمدی خاطرنشان کرد: مطالعات نشان داده اند که خودشفقت می تواند موجب کاهش سطح استرس و اضطراب شود و به ما کمک می کند تا با چالش ها و مشکلات زندگی بهتر کنار بیاییم، بنابراین زمانی که با خودمان مهربان هستیم، با دیگران نیز مهربان تر خواهیم بود.

کد خبر 749559

دیگر خبرها

  • کدام شهرهای خوزستان بیشترین بارندگی را داشتند؟
  • برگزاری ششمین اجلاسیه هم اندیشی روحانیون کلان شهرهای کشور در قم
  • برگزاری مراسم روز ملی شوراها/ ۱۰ درصد شهرهای استان اصفهان بدون شهردار اداره می‌شوند
  • برگزاری یادواره شهدا در بوکان
  • برگزاری ویژه برنامه های گرامیداشت مقام معلم در شهرهای مختلف خراسان رضوی
  • هدف شهرداری از عقد قرارداد با چینی‌ها نوسازی ناوگان بوده است
  • برگزاری مراسم گرامیداشت فردوسی ترکمن‌ها در همه شهرستان‌های گلستان
  • اجرای ۶۴ برنامه در هفته عقیدتی و سیاسی شهرستان زهک
  • کارگران عامل مهم توسعه اقتصادی کشور هستند
  • اهمیت توجه به خودشفقتی در چیست؟