Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-30@22:18:53 GMT

بافت مصنوعی به کمک بیماران می آید

تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۶۱۳۱۶۸

بافت مصنوعی به کمک بیماران می آید

به گزارش خبرگزاری مهر، مهران صولتی هشجین، در حاشیه اختتامیه چهارمین کنگره پیشرفت های مهندسی بافت و پزشکی بازساختی ایران، گفت: تولید بافت استخوان، پوست، قلب و عروق و اعصاب، از جمله تولیداتی است که در جهان مدنظر قرار گرفته و ما در ایران در حوزه استخوان و پوست تا حدودی موفق بوده ایم و تلاش می‌کنیم در حوزه‌های دیگر نیز ورود کنیم تا بتوانیم نیاز بیمارانی که در تصادفات و یا بیماری خاصی دچار آسیب بافتی شده‌اند را جبران کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: جدیدترین دستاوردهای علمی در حوزه مهندسی بافت با حضور اساتید و صاحب نظرات برجسته در این کنگره مطرح می‌شود و اشتراک بین زمینه‌های مهندسی و پزشکی از اهداف برگزاری این کنگره به شمار می‌رود.

صولتی هشجین با بیان اینکه مهندسی بافت یک حوزه بین رشته‌ای میان شاخه مهندسی، پزشکی و علوم پایه است، گفت: تلاش کرده‌ایم از طریق برگزاری این کنگره محققان و اساتید را گرد هم آوریم تا بتوانیم شاهد ورود هرچه بیشتر تحقیقات به بخش صنعت و بازار باشیم.

وی ادامه داد: مهندسی بافت یکی از رشته‌هایی است که طی یک دهه اخیر تاکنون تمرکز زیادی در دنیا ازجمله ایران بر روی آن شده است و درواقع توجه به آن نیاز بیمار، جراح و صنعت را تأمین می‌کند. این رشته در ایران جنبه تحقیقاتی آن به خوبی پیش رفته و در حال حاضر برخی از مؤسسات طلایه‌داران صنعت مهندسی بافت و تولید در این بخش شده‌اند که البته هنوز تا رسیدن به نقطه خیلی مطلوب فاصله خیلی زیادی داریم.

صولتی هشجین، تولید زخم‌پوش و قطعات مهندسی بافت در استخوان، فک، دهان، دندان و ارتوپدی را از جمله تولیدات تازه مهندسی بافت برشمرد و گفت: زنجیره تحقیق تا تولید در این رشته آغاز شده و در کنگره مهندسی بافت تلاش می‌کنیم که مخاطبین و بازار را با تولیدکنندگان آشنا سازیم.

دبیر اجرایی چهارمین کنگره پیشرفت‌های مهندسی بافت و پزشکی بازساختی ایران، خاطرنشان کرد: تولید بافت استخوان، پوست، قلب و عروق و اعصاب، ازجمله تولیداتی است که در جهان مدنظر قرار گرفته و ما در ایران در حوزه استخوان و پوست تا حدودی موفق بوده و تلاش می‌کنیم در حوزه‌های دیگر نیز ورود کنیم تا بتوانیم نیاز بیمارانی که در تصادفات و یا بیماری خاصی دچار آسیب بافتی شده‌اند را جبران کنیم.

کد خبر 4464582 حبیب احسنی پور

منبع: مهر

کلیدواژه: پیوند عضو عمل جراحی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۱۳۱۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گردشگری اولین رکن سند توسعه و پیشرفت نایین است

فرماندار شهرستان نایین گفت: گردشگری اولین رکن و اولویت اول سند توسعه و پیشرفت و یکی از پیشران‌های اصلی توسعه شهرستان نایین است.

محمد کریمی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در نائین با بیان اینکه با وجود ۱۲۰۰ اثر تاریخی باید پیشرفت نائین را در گردشگری دنبال کنیم، اظهار کرد: با جدیت پیگیر توسعه گردشگری و تکمیل زیرساخت‌های آن در شهرستان نائین هستیم زیرا موضوع گردشگری با توجه به ظرفیت‌ها و ویژگی‌های تاریخی و فرهنگی شهرستان، به‌عنوان اولین رکن و اولویت اول سند توسعه و پیشرفت در نظر گرفته شده است.

وی افزود: تمام تلاش ما در مجموعه اداری شهرستان نائین حمایت از سرمایه‌گذاران در حوزه گردشگری و صنایع دستی و تسهیل امور در جهت رفع مشکلات حوزه گردشگری و میراث فرهنگی است.

فرماندار شهرستان نائین عنوان کرد: بر همین مبنا جلسات کمیته تخصصی میراث فرهنگی با فواصل زمانی معین برگزار و در این جلسات به صورت مصداقی با حضور مدیران مربوطه و بعضاً شخص سرمایه‌گذار موضوعات و درخواست‌های این حوزه مورد بررسی و تصمیماتی در این راستا اتخاذ می‌شود که امیدواریم بتوانیم به‌عنوان خدمتگزار مردم، زمینه ایجاد سرمایه‌گذاری و به تبع آن ایجاد اشتغال و توسعه شهرستان را در مبحث مهم گردشگری پیگیری کنیم.

کریمی با اشاره به برگزاری منظم جلسات این کمیته تخصصی گفت: بسیاری از مشکلات و مسائل این حوزه که بعضاً چندین سال متوقف بود با ارائه راهکار و تعامل بین دستگاهی و همکاری مدیران شهرستان مرتفع شد و شاهد اقدامات خوبی در حوزه مرمت آثار تاریخی، تسریع در صدور مجوزها و ایجاد واحدهای بوم‌گردی و گردشگری و پیگیری ثبت آثار ملموس و میراث ناملموس فرهنگی بودیم که با مجموع این اقدامات، حوزه گردشگری و میراث فرهنگی را به‌عنوان یکی از پیشران‌های اصلی توسعه شهرستان تقویت کرده‌ایم.

وی خاطرنشان کرد: ساماندهی بافت تاریخی نائین خصوصاً محوطه پیرامونی نارین قلعه، بررسی مسائل و مشکلات مجموعه‌های بوم‌گردی و گردشگری در شهرستان، بررسی نحوه معرفی جاذبه‌های گردشگری در ورودی‌های شهر نائین و جذب مسافران عبوری، احیای مغازه‌های بازار تاریخی نائین از مسائل و مشکلات حوزه میراث فرهنگی و گردشگری در نائین است که نیاز به بررسی دارد.

فرماندار شهرستان نائین با اشاره به بیش از هزار اثر تاریخی که حدود ۱۰۰ اثر از آن ثبت ملی شده است، گفت: وجود بیش از ۱۰۲ هکتار بافت تاریخی در شهر نائین موجب شده است تا این شهرستان جز ۹ شهرستانی در کشور باشد که برای بافت تاریخی آن مشاور ویژه تعیین شده است؛ مطالعات بافت تاریخی در حال انجام است و حوزه احیای بافت تاریخی نائین باید با رعایت ضوابط و هماهنگی دستگاه‌های ذی‌ربط عمل کند.

کد خبر 749098

دیگر خبرها

  • تخصیص تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی برای سازندگان شهر هوشمند
  • ‌تازه‌ترین دست‌آوردهای هوش مصنوعی در تصویر برداری پزشکی
  • جدید‌ترین دستاورد‌ها در زمینه نقش هوش مصنوعی در تصویربرداری در سی و نهمین کنگره سالانه انجمن رادیولوژی ایران ارایه می‌شود
  • تصویربرداری از بیماران به‌سمت هوش مصنوعی می‌رود؟
  • ارائه جدیدترین دستاورد‌های هوش مصنوعی در تصویربرداری پزشکی
  • ارائه جدیدترین دستاوردهای هوش مصنوعی در تصویربرداری پزشکی
  • شهرداری در حوزه بافت فرسوده چه کرد؟
  • هوش مصنوعی زندگی‌ها را نجات می‌دهد/ کاهش ۹۰ درصدی مرگ و میر بیماران قلبی
  • گردشگری اولین رکن سند توسعه و پیشرفت نایین است
  • احداث پروژه چند منظوره «اومااویا» در سریلانکا