Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تقریب»
2024-05-07@23:05:38 GMT

​تیراژ چاپ کتاب در کشور نامعقول است

تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۶۱۳۶۳۶

​تیراژ چاپ کتاب در کشور نامعقول است

به گزارش حوزه فرهنگ و هنر خبرگزاری تقریب، علیرضا مختارپور دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور در نشست هم‌اندیشی کتابداران کتابخانه‌های مساجد کشور که در ستاد عالی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد برگزار شد، به ارائه نکاتی دربارۀ جذب مخاطب توسط کتابداران پرداخت و گفت: لازم است کتابداران خود کتابخوان باشند و علاوه بر این، از مهارت قصه‌گویی و معرفی کتاب برای کودکان استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یک کتابدارِ خوب باید بتواند کتاب را به خوبی معرفی کند.

مختارپور  افزود: راه‌های مختلفی برای معرفی کتاب وجود دارد که از جمله آن‌ها فضای مجازی است. فضای مجازی رقیب کتاب و مطالعۀ آن نیست، این در حالی است که در دنیای امروز برخی فضای مجازی را مضرر می‌دانند اما ما می‌توانیم از فضای مجازی به نفع خودمان استفاده کنیم و این بستگی به نوع مدیریت ما دارد که تا چه اندازه می‌توانیم از این فضا به نفع خودمان بهره ببریم.

وی خاطرنشان کرد: برخی معتقدند مطالعه برای پر کردن اوقات فراغت است. در حالیکه مطالعه بیانگر امری تفننی نیست. مطالعه یکی از مهم‌ترین و شگفت‌آورترین فعالیت‌های انسانی است. به عنوان مثال، فردی در گوشه‌ای از جهان نشسته و مطالبی را در قالب مجموعه‌ای از کلمات می‌خواند و از این طریق، کشفی بزرگ رخ می‌دهد؛ این یک واقعۀ شگفت‌آور است. در واقع وقتی به مطالعه می‌پردازیم، اثری وصف‌ناشدنی در ما به وجود می‌آید.

بیشتر بخوانید: انس با کتاب، بهترین دانشگاه است

دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور دربارۀ تعریف فلاسفه از مطالعه گفت: برخی از فلاسفه در تعریف تفکر از واژه «فکر کردن» استفاده می‌کنند. هر کس بیشتر مطالعه کند، قدرت او در استفاده از کلمات بیشتر می‌شود و به تبع آن، بهتر فکر می‌کند. به عبارت دیگر،  قدرت تفکر ما به ازای افزایش مطالعه بیشتر می‌شود.

مختارپور به وضعیت نشر در مهرماه سال 97 اشاره کرد و گفت: طبق آخرین آمار رسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در مهر سال 97، تعداد 6 هزار و 961 عنوان کتاب در 10 میلیون و 900 نسخه به چاپ رسیده است. 50 درصد این کتاب‌ها کمک‌درسی است و مبلغی در حدود 141 میلیارد تومان هزینه کتاب‌های کمک‌درسی می‌شود.

وی اضافه کرد: در کشورهای پیشرفته تعداد ناشران زیر یک‌ هزار ناشر است اما ما 13 هزار ناشر داریم و 3 هزار ناشر دیگر نیز در صف دریافت پروانه هستند، اما تعداد شمارگان کتاب‌های ما بسیار اندک است. در سال‌های اولیه پیروزی انقلاب اسلامی متوسط تیراژ انتشار کتاب در ایران 20 تا 30 هزار نسخه بود اما اکنون کتاب‌های تک‌چاپ هم داریم که نامعقول است. مطالعه کتاب در اوایل انقلاب یک ارزش محسوب می‌شد، اما اکنون ارزش به حساب نمی‌آید. 

دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور گفت: مطالعه بر وزن مفاعله است و این یعنی یک جریان دو سویه. مرحوم اشراق در تعریف مطالعه می‌گوید: مطالعه طلوع آدمی بر جان کتاب و طلوع کتاب بر جان آدمی است.

انتهای پیام/

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۱۳۶۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اگر با صورت آرایش‌کرده ورزش کنیم چه خواهد شد؟

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، احتمالا درباره اینکه شب‌ها نباید با آرایش به تختخواب برویم، زیاد شنیده‌اید، اما در مورد رفتن به باشگاه ورزشی با آرایش چطور؟

بیشتر بخوانید: راهکارهایی برای درمان خشکی پوست در زمستان

طبق مطالعه‌ای که به‌تازگی در مجله زیبایی پوست (Journal of Cosmetic Dermatology) منتشر شده، برای سلامت پوست واقعا مهم است که با آرایش به باشگاه بروید یا بدون آرایش.

هافینگتون پست به نقل از دانگسون پارک، نویسنده این مطالعه از دانشگاه ملی آموزش کره جنوبی، نوشت که برای سلامتی پوست بهتر است با صورت تمیز ورزش کنید.

این مطالعه با شرکت ۴۳ داوطلب نشان داد که پوست افرادی که کرم پودر داشتند، در مقایسه با افراد دارای پوست تمیز، رطوبت بیشتری را در خود نگه می‌دارد. این می‌تواند به این معنی باشد که عرق نمی‌تواند به آن اندازه‌ای که باید از زیر محصولات آرایشی تبخیر شود.

بر اساس این مقاله، استفاده از کرم پودر حین ورزش هوازی می‌تواند چربی پوست را نیز کاهش دهد و باعث خشکی آن شود.

علاوه بر این، آرایش می‌تواند منافذ پوست را مسدود کند.

دکتر جاستین هگزتال، مشاور پوست شرکت بهداشتی لاروش پوزای، به وب‌سایت «سلامت زنان» (Women’s Health) گفت که چنین شرایطی می‌تواند به جوش‌هایی که به «آکنه ورزشی» مشهورند، منجر شود.

به گفته او، منافذ مسدودشده وقتی با چربی پوست پر می‌شوند و در معرض هوا نیستند، سفید و ناهموار به نظر می‌آیند. این منافذ در نهایت ممکن است ملتهب شوند و اینجا است که پاپول‌ها (جوش‌هایی به شکل برجستگی قرمز)، پاسچول‌ها (جوش‌های سرسفید) و گاهی اوقات کیست‌های عمیق‌تر ظاهر می‌شوند.

برای آرایش کردن اصرار دارید؟

اگرچه ورزش کردن با پوست تمیز بهترین حالت برای سلامتی پوست است، اگر بدون آرایش راحت نیستید، می‌توانید با حداقل آرایش ضمن اینکه احساس بهتری پیدا می‌کنید، آسیب کمتری به پوست وارد کنید.

برای این حالت، آرین گیلبرت، متخصص پوست، پیشنهاد می‌دهد که قبل از تمرین، صورتتان را با یک شوینده ملایم بشویید تا مطمئن شوید منافذ پوستتان تمیز است و آرایش نمی‌تواند باکتری‌های زیادی را روی آن حبس کند.

علاوه بر این، او توصیه می‌کند از کرم‌پودر و هر محصول چرب و سنگین استفاده نکنید، تا مانع خروج عرق و سموم از پوست نشوید که نتیجه آن ایجاد جوش سرسیاه و آکنه است.

منبع: سلامت نیوز

انتهای پیام/

کد خبر: 1229672 برچسب‌ها دانستنی ها

دیگر خبرها

  • رسانه‌ها به مساله مطالعه ضریب بدهند
  • حکم محمود مهرابی قابل فرجام‌خواهی در دیوان عالی کشور است
  • اگر با صورت آرایش‌کرده ورزش کنیم چه خواهد شد؟
  • وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه بازدید از روند آماده‌سازی نمایشگاه کتاب تهران مطرح کرد؛باید فضای تبلیغی و محیطی تهران در قُرُق نمایشگاه بین‌المللی
  • باید فضای تبلیغی و محیطی تهران در قُرُق نمایشگاه بین‌المللی کتاب باشد
  • پدر، مادر، ما متهمیم ...
  • احمدوند: در نمایشگاه کتاب برنامه‌های ویژه‌ای برای فلسطین تدارک دیدیم/ کلیه ناشران در فضای مسقف جانمایی شدند
  • دولتی یا خصوصی بودن ناشران ملاک واگذاری غرفه در نمایشگاه کتاب نیست + فیلم
  • کشور‌های مختلف برای محافظت از کودکان چه کردند؟
  • چرا تشکل های دانشجویی دانشگاه را اصل نمی دانند؟/ گزارش