Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اداره درآمد و امور مشترکین شرکت آب و فاضلاب روستایی گیلان گفت: وجود مصارف و انشعابات غیرمجاز علاوه بر آلوده کردن شبکه‌های آبرسانی، هزینه‌هایی را به شرکت‌های آبفار تحمیل کرده است.

به گزارش ایسنا، محمد رحیم‌زاده گفت: در سال‌های گذشته از آب به‌عنوان یک کالای اقتصادی یاد می‌شد اما با توجه به افزایش تقاضا و بحران کم آبی در جهان، هم اینک آب بعنوان کالای استراتژیک مطرح است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر مدیریت مصرف آب توسط آحاد جامعه افزود: قیمت تمام شده هر مترمکعب آب حدود 1500 تومان است که بر اساس تعرفه تکلیفی دولت، شرکت‌های آب و فاضلاب روستایی فقط 250 تومان را از مشترکان دریافت می‌کنند.

رئیس اداره درآمد و امور مشترکین شرکت آب و فاضلاب روستایی گیلان از دهیاران و اعضای شوراهای اسلامی روستایی خواست، انشعابات غیرمجاز را شناسایی و به امور آبفار شهرستان خود معرفی کنند.

وی خاطرنشان کرد: در زمان حاضر 290 هزار مشترک روستایی گیلان از نعمت آب شرب بهداشتی برخوردارند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: انشعابات غیرمجاز منطقه گیلان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۱۳۸۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتباری برای روستاهای ضرر دیده از طرح «قمرود» پرداخت نشده است

به گزارش خبرنگار مهر، یاسر اکبریان امروز چهارشنبه در جلسه بررسی مصوبات سفر رئیس‌جمهور به لرستان با بیان اینکه شرکت آب و فاضلاب لرستان هشت مصوبه در دور اول سفر رئیس‌جمهور به استان داشته است که شش مورد از آنها در حوزه فاضلاب و دو مورد در حوزه آب است، اظهار داشت؛ مشکلی که در لرستان وجود دارد این بوده که هیچ‌کدام از شهرهای استان آب شرب پایدار ندارند.

وی با اشاره پیشرفت ۷۵ درصدی تصفیه‌خانه فاضلاب خرم‌آباد، پیشرفت ۶۸ درصدی تصفیه‌خانه فاضلاب بروجرد، پیشرفت ۴۴ درصدی تصفیه‌خانه فاضلاب دورود، پیشرفت ۶۷ درصدی تصفیه‌خانه فاضلاب کوهدشت و پیشرفت ۹۵ درصدی تصفیه‌خانه فاضلاب پلدختر، عنوان کرد: همچنین یکی دیگر از طرح‌ها، پروژه «قمرود» است که تا کنون هیچ اعتباری برای آن اختصاص پیدا نکرده است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب لرستان، ادامه داد: بخشی از این پروژه در لرستان از سوی قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) اجرا و برخی از روستاها از آب شرب بهره‌مند شده‌اند، گفت: همچنین آبرسانی به شهر «شاپورآباد» الیگودرز در قالب این پروژه تا کنون عملیاتی شده است.

اکبریان، افزود: مابقی پروژه آبرسانی به روستاها در قالب طرح «قمرود» اعتباری برای تکمیل ندارند.

کد خبر 6087679

دیگر خبرها

  • رفع اتفاقات شبکه آبرسانی روستاهای شهرستان خوی
  • نشست تخصصی سلامت در شرکت آب و فاضلاب آذربایجان غربی
  • بهره مندی هشتاد درصدی جمعیت روستایی ارومیه از شبکه آب و فاضلاب
  • امدادرسانی آب و فاضلاب استان بوشهر به سیل زدگان سیستان و بلوچستان
  • آماده باش اکیپ‌های مدیریت بحران شرکت آب و فاضلاب یزد
  • اعتباری برای روستاهای ضرر دیده از طرح «قمرود» پرداخت نشده است
  • افتتاح بیش از ۸۰ درصد پروژه‌های جهاد آبرسانی
  • مهر و موم مرکز غیرمجاز ارائه خدمات زیبایی در خرمشهر
  • قطعی گاز منطقه‌ای در رشت
  • افتتاح بیش از ۸۰درصد پروژه‌های جهاد آبرسانی کرمانشاه تا پایان تیر