Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  سرویس  طلاب  و روحانیون خبرگزاری بسیج، حجت الاسلام والمسلمین کاظم صدیقی سه شنبه شب در مراسم سالگرد آیت الله سید رضا  بهاءالدینی که بعد از نماز مغرب و عشاء در مسجد اعظم قم برگزار شد، اظهار داشت: این مراسم  در یادبود شخصیتی بزرگ، عالمی عارف و فقیه، اسوه اخلاق و مظهر زهد است.

وی با اشاره به جلوه های  قدرت و رحمت خداوند گفت: خداوند عالم هیچ موجودی را به حال خودش رها نکرده است و ملائکه هر موجودی را از مبدا تا مقصد همراهی می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امام جمعه موقت تهران افزود: در میان موجودات، بشر گرفتاری هایی دارد و گرفتار نفس عماره و طغیان خواست های نفسانی قرار دارد لذا این جهت هرکسی گرفتار نفسش شد سقوط کرد و حتی قرآن در این خصوص به علما هم هشدار می دهد.

وی خاطر نشان کرد: کسانی که تحت تأثیر هوس، قدرت، شهرت و شهوت و در کل جاذبه های دنیایی قرار ،فکر فردا را نمی کنند و گویا خودشان را همیشه دنیایی می دانند و ابدیت را از یاد برده اند.

حجت الاسلام والمسلمین صدیقی با بیان اینکه فطرت انسان ها در ابتدا فطرت توحیدی است گفت: خدا ما را به گونه ای آفریده که علاقه به دین و رسیدن به درجات بالا در ما وجود دارد و خداوند چراغ عقل را به عنوان حجت الله در درون ما روشن کرده است.

وی در بخشی دیگر از سخنان خود افزود: مراجع و علما از ابتدا در میدان بودند و این همه خون های شهدا برای تحکیم حکومت اسلامی بوده است، حال عده ای می خواهند حوزه ها را به دو دسته تقسیم کنند و مسئله آخوند حکومتی را مطرح می کنند، آیا کسی که از حکومتی که با انقلاب و خون مردم و جوانان شکل گرفته حمایت کند با کسی که اهتمامی به امور مسلمین ندارد و عبایش را سرش می کشد و نمازش را می خواند با هم یکسان اند.

مشاور عالی رئیس قوه قضائیه مطرح کرد: آنکه هدایت ها را استخرا ج و اکتشاف می کند بعثت انبیا است وخداوند انبیا را برای تعلیم و تربیت بشر فرستاد لذا انبیا معلم اند و کتب آسمانی مواد درسی است.

وی با اشاره به اینکه علمای ما هدایتگراند ابراز کرد: از جمله کسی که وجودش هدایت، نور و الگو بود و نفسش تاثیر داشت و قدرت تصرف داشت و از ولایت تکوینی برخوردار بود آیت الله بهاء الدینی بود.

حجت الاسلام والمسلمین صدیقی با بیان اینکه عالم فتنه گر انسان را از خدا دور می کند افزود: رسول خدا  در حدیثی بیان می دارد که پیش کسانی بنشینید که شما را به تردید وادار نمی کند؛ برخی در عمل و قول مردم را نسبت به شهدا و ولایت گرفتار تردید می کنند و لذا عالمی که مردم را به تردید می اندازند مؤمن نیستند.

وی گفت: کسی که زبان گویا دارد و عالم است اما دلش با خدا نیست و با بیگانگان است و ظاهر سازی می کند خطرناک است و پیغمبر از این گروه می ترسید؛ جاهل متمسک و روشنفکرانی که فتوا، اسلام و تعبد به احکام اسلامی را قبول ندارند، قبله این ها کاخ سفید و غربی ها هستند؛ افرادی که دم از اسلام می زنند، ولی اسلام را قبول ندارند و انواع خیانت ها را می بینند و این شبکه های مجازی که قتلگاه جوانان شده را خبر دارند، ولی سر بلند نمی کنند و اهمیتی نمی دهند.

رئیس هیات امنای بنیاد بین المللی غدیر ادامه داد: حوزه های ما امروز از قداستی برخوردار اند و امروز مدافعین حرم مایه سربلندی هستند؛ حوزویان خود به میدان می روند و سپس به مردم را همراه می کنند که این روش رسول خدا بوده است و حوزه ها در ابعاد مختلف از آبرو و حیثیتشان برای اسلام مایه می گذارند.

وی با بیان اینکه آیت الله بهاءالدینی  سر سوزنی غبار دنیا بر او نبود و آزاد از همه تعلقات عالم بود و چیزی نتوانست دلش را بلرزاند گفت: ایشان آوازه ای برای خود درست نکرد و اهل تبلیغات نبود و با طلاب رفتار خوبی داشت و بسیار متواضع بود.

به گزارش حوزه نیوز حجت الاسلام والمسلمین صدیقی افزود: آنکه برای جامعه ما خطر است کسانی هستند که جامعه را دو قطبی کرده و حزب درست کرده و می خواهند حوزه ها را به جان هم بیندازند و اوضاع را به هم بزنند که طبق حدیث رسول خدا نباید با این افراد ارتباط داشت، لذا ایجاد تفرقه و اختلاف‌افکنی میان علما و بزرگان حوزه و حوزویان سبب سوءاستفاده دشمنان می‌شود و باید از شکاف و اختلاف در حوزه جلوگیری شود.

 

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۱۳۹۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اینجا «بقیع» سند مظلومیت دیرینه شیعه

می‌گویند بقیع بهشت روی زمین است اما این بهشت در هشتم شوال ۱۳۴۴ هجری قمری به‌دست حکومت وهابی، به دلایل واهی تمامی گنبدها و قبه‌هایش تخریب شد و وسایل قیمتی داخل ضریحش به غارت رفت و این روزها تنها یادگار حرم بقیع، ضریح فولادی آن است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، امروز هشتم شوال یکی از تلخ‌ترین روزهای تاریخ شیعه است؛ روزی که قبرستان بقیع توسط وهابیت تخریب شد و به «یوم الهدم» معروف است چرا که مظلومیت اهل بیت عصمت و طهارت را بار دیگر به رخ جهانیان کشید.

قبرستان بقیع یکی از قدیمی‌ترین قبرستان‌های تاریخ و از مکان‌های مقدس و مورد احترام مسلمانان به‌شمار می‌رود که در اهمیت آن، احادیث و روایاتی نیز از ائمه معصومین (ع) وجود دارد، به طور مثال پیامبر اکرم (ص) فرموده‌اند: «از بقیع هفتاد هزار نفر که صورتشان مانند ماه چهارده شب است، محشور خواهند شد و بدون حساب وارد بهشت می‌شوند». در روایتی دیگر از آن حضرت آمده که در روز قیامت، هفتاد هزار تن با صفات نیکو از بقیع محشور می‌شوند، ایشان به کسانی که در بقیع دفن شوند، بشارت داده که شفاعت خواهند شد.

اهمیت بقیع از آنجایی مطرح می‌شود که می‌توان را اولین مزاری دانست که به دستور رسول اکرم (ص) توسط مسلمانان صدر اسلام ایجاد شده است و درباره معنای لغوی آن نیز ابن اثیر می‌گوید: بقیع در لغت به محل وسیعی که دارای درخت یا ریشه درخت باشد، گفته می‌شود و چون مکان بقیع پیش از آن دارای درخت غرقد و ریشه‌های آن بود، پس از قطع این اشجار نیز با همان اسم معروف شد.

در کتاب «آثار اسلامی مکه و مدینه» نوشته رسول جعفریان آمده که نام قبرستان بقیع پیش از ظهور اسلام جنه البقیع یا بقیع الغَرقَد بوده است و پیامبر اکرم (ص) توجه خاصی به این مکان که مهم‌ترین قبرستان مسلمانان در مدینه بود داشته‌اند؛ همچنین در این کتاب آمده است که: قبرستان بقیع علاوه بر محل دفن چهار تن از امامان معصوم، آرامگاه بسیاری از صحابه و تابعین نیز است.

میرزا حسین فراهانی در سفرنامه خود می‌نویسد: «چهار ائمه اثنی عشر در بقعه بزرگی که به صورت هشت ضلعی ساخته شده، واقع‌اند و گنبد اندرون آن، سفید کاری است».

ریچارد بورتون (Sir Richard Burton) جهانگرد غربی نیز در سال ۱۲۷۶ هجری قمری، گنبد ائمه بقیع را چنین معرفی می‌کند: «این قبه که در دست راست واردین به بقیع قرار گرفته، بزرگ‌تر و زیباتر از همه قبه‌ها است».

این جبیر، جهانگرد معروف در سال ۶۱۴ هجری قمری می‌گوید: «آن، قبه‌ای است مرتفع و سر به فلک کشیده که در نزدیکی درب بقیع واقع شده است».

بقیع، بهشتی در دل مدینه

می‌گویند بقیع بهشت روی زمین است چرا که علاوه بر مزار چهار امام شیعیان یعنی امام حسن مجتبی (ع)، امام زین‌العابدین (ع)، امام محمد باقر (ع) و امام جعفر صادق (ع) تعدادی از دختران و همچنین عمه‌های رسول الله (ص) و قبر حضرت امُّ البنین (س) و قبر حضرت اسماعیل بن جعفر الصادق، و قبر حضرت ابراهیم فرزند رسول الله (ص)، و قبور تمامی اصحاب و تابعین و ارحام و ازواج رسول الله (ص) و تعداد زیادی از بزرگان و صحابه اسلام نیز در آنجا وجود دارد.

اما باید بدانیم که قبرستان بقیع از ابتدا مانند تصاویری که این سال‌ها می‌بینیم نبوده چرا که در در قبرستان بقیع و سایر اماکن متبرکه حجاز قبل از تخریب، بر قبور ائمه و بزرگان اسلام گنبدها و بناهایی قرار داشت که سرانجام در هشتم شوال ۱۳۴۴ هجری قمری حکومت وهابی، به دلایل واهی تمامی گنبدها و قبه‌های موجود را تخریب کرد و وسایل قیمتی داخل ضریح به غارت رفت، تنها یادگار حرم بقیع، ضریح فولادی آن است که آن را ۸ قسمت کردند و هم اکنون، دور قبور شهدای احد قرار گرفته است، یکی از جهانگردان غربی به نام مستر ریتر (Riter) که به فاصله چند ماه از ویرانی این حرم بقیع را دید، آن را این گونه وصف می‌کند:

«چون وارد بقیع شدم، آنجا را همچون شهری دیدم که زلزله شدیدی به وقوع پیوسته و به ویرانه‌ای، مبدلش ساخته است، زیرا در جای جای بقیع، به جز قطعات سنگ و کلوخ در هم ریخته و خاک‌ها و زباله‌های روی هم انباشته و تیرهای چوبی کهنه و شیشه‌های درهم شکسته و آجرها و سیمان‌های تکه‌تکه شده، چیز دیگر نمی‌توان دید… ولی این ویرانی‌ها و خرابی‌ها، نه در اثر وقوع زلزله یا حادثه‌ای طبیعی، بلکه با عزم و اراده انسان‌ها به وجود آمده و همه آن گنبد و بارگاه‌های زیبا و سفید رنگ که نشانگر قبور فرزندان و یاوران پیامبر اسلام بود، با خاک یکسان شده است، چون برای مشاهده بیشتر این آثار که نشانگر قبور مسلمانان صدر اسلام و تاریخ سازان روزگار است در سنگ و کلوخ حرکت می‌کردم، از زبان راهنمایم می‌شنیدم که از شدت ناراحتی این جملات را تکرار می‌کرد: «استغفرالله، استغفرالله، لا حول و لا قوة الا بالله».

جریان تکفیری امروز یک مصیبت واقعی برای اسلام است

رهبر معظم انقلاب در تاریخ دوم اردیبهشت سال ۱۳۹۲ طی سخنانی با اشاره به حادثه تلخ و غم‌انگیز تخریب قبر صحابی جلیل‌القدر، جناب حجر بن عدی و اهانت به پیکر آن شخصیت بزرگوار اسلام تأکید کردند: آن‌چه که تلخی این حادثه را مضاعف می‌کند، وجود برخی افراد دارای افکار پلید، متحجر و عقب‌مانده در میان امت اسلامی است که تجلیل از بزرگان و برجستگان و چهره‌های نورانی صدر اسلام را شرک و کفر می‌دانند.

ایشان وجود چنین تفکر خرافی را یک مصیبت برای اسلام و مسلمانان دانستند و افزودند: این افراد کسانی هستند که گذشتگان آن‌ها قبور ائمه اطهار را در بقیع ویران کردند و اگر قیام سراسری مسلمانان بر ضد آنان نبود، مرقد مطهر پیامبر اسلام (ص) را نیز ویران می‌کردند.

رهبر انقلاب اسلامی خاطرنشان کردند: چنین انسان‌های بداندیش که حضور در مزار بزرگان و طلب رحمت خداوند برای آن‌ها و همچنین طلب رحمت کردن برای خود را شرک می‌پندارند، دارای تفکری باطل و روحیه‌ای پلید هستند؛ شرک آن است که افرادی آلت دست سیاست‌های سرویس‌های جاسوسی انگلیس و آمریکا شوند و با اقدامات خود مسلمانان را غم‌دار کنند.

ایشان خاطرنشان کردند: این چگونه تفکری است که اطاعت و عبودیت و خاکساری در مقابل طواغیت زنده را شرک نمی‌داند، اما احترام به بزرگان را شرک می‌شمارد؟!جریان تکفیری خبیث که از پشتیبانی‌های مالی و غیر مالی برخوردار است، امروز یک مصیبت واقعی برای اسلام به شمار می‌رود.

و اینک بقیع به‌عنوان یک سند زنده، مظلومیت یک هزار و ۴۰۰ ساله شیعیان را به تصویر می‌کشد و شیعیان همچنان چشم انتظار موعود بوده تا غبار غربت از آن رخت بر بندد.

کد خبر 745319

دیگر خبرها

  • معتمدین و بزرگان حلقه ارتباط پلیس و مردم هستند
  • بزرگان ادب فارسی سرچشمه‌های حکمت هستند
  • آسمان اردن مورد سوءاستفاده اسرائیل قرار نخواهد گرفت
  • عنایتی:از بزرگان تیم گله‌مند هستم/بازی برای من دوسر برد بود!
  • پلمب ۸۰ گاراژ جمع‌آوری زباله در شهر قم /برخی گاراژدارها از زباله گردها سوءاستفاده می‌کنند
  • جهان اسلام یکپارچه در مقابل جبهه کفر ید واحده تشکیل دهد
  • دورهمی بزرگان فوتبال ایران در کمپ تیم ملی
  • ارتش در حوزه‌های مختلف همواره در کنار مردم بوده است
  • اینجا «بقیع» سند مظلومیت دیرینه شیعه
  • علما نقش‌آفرینان کلیدی در تمدن نوین اسلامی و تحقق عدالت اجتماعی