Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - يزد- ايرنا- فرماندار اردکان گفت: صنعت بايد به دانشگاه احساس نياز پيدا کند و هيچ طرح و پروژه‌اي را بدون اخذ نظر کارشناسان و صاحب‌نظران آن اجرا نکند.

به گزارش ايرنا هادي مقيمي روز چهارشنبه در آيين گشايش دفتر ارتباط صنعت و دانشگاه اردکان افزود: متأسفانه اين روند در کشور وجود ندارد و در بسياري از موارد، مشکلات با آزمون‌ و خطا، دريافت‌هاي تجربي و با هزينه‌هاي فراوان برطرف مي‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي اضافه کرد: تا زماني که واحدهاي پژوهش و تحقيقات در صنايع فعال نشوند، همچنان هزينه‌هاي توليد بالا و بهره‌وري در کشور پايين خواهد بود.
اين مسئول اظهار داشت: دفتر ارتباط صنعت و دانشگاه بايد ضعف‌هاي صنعت شهرستان را شناسايي و احصا کند و با تشکيل کميته‌هاي مختلف، براي رفع آن‌ها راهکار ارائه کند
وي تقويت ارتباط بين‌بخشي صنعت و دانشگاه را نياز اصلي براي شناسايي مشکلات بخش صنعت و ارائه راهکارها دانست و اظهار اميدواري کرد با گشايش دفتر ارتباط صنعت و دانشگاه، اين موضوع اتفاق بيفتد.
فرماندار اردکان با اشاره به مشکلات موجود در کشور به‌ ويژه حوزه صنعت گفت: بهره‌وري پايين، هزينه بالاي توليد و ضعف مهارت‌هاي فني تحصيل‌ کردگان نتيجه عدم ارتباط تنگاتنگ بخش علمي و صنعتي جامعه است.
عضو هيات مديره شرکت شهرک صنعتي شهرستان اردکان نيز اظهار داشت: با توجه به اينکه دفتر ارتباط با صنعت با کليه مديريت‌ها و بخش‌هاي تابع دانشگاه ارتباط دارد تلاش کنيد با تصويب شيوه‌نامه‌ها، تدوين قوانين و استقرار ساختاري مشخص مخصوصا در دانشکده‌ها شاهد حرکت‌هاي عملي در اين حوزه باشيم.
عباس علي روستايي، مهمترين درخواست صنعت و جامعه از دانشگاه را پرداختن به مشکلات متعدد شهرستان در زمينه‌هاي صنعتي،‌ اجتماعي و زيست محيطي دانست و با ابراز تاسف از اينکه در اين سال ها دانشگاه و صنعت هر کدام مسير جداگانه خود را رفته‌اند خواستار پايان دادن به وضع موجود شد.
رييس دانشگاه اردکان هم ضمن تبريک هفته وحدت و هفته جهاني کارآفريني، تقارن اين افتتاحيه را با ولادت حضرت رسول اکرم (ص) به فال نيک گرفت و هدف از تشکيل اين دفتر را حل مشکلات صنعت و تعامل بيشتر دانشگاه با صنعت عنوان نمود.
فاطمه بهجتي اردکاني افزود: اميدواريم با همکاري تمام مديران دانشگاه بتوانيم به اهداف اين برنامه و گسترش طرح‌هاي تحقيقاتي محصول محور دست پيدا کنيم.
وي تصريح کرد: به همين منظور در تلاش هستيم بستري را فراهم کنيم که اساتيد و دانشجويان بتوانند حداقل يک روز در هفته را در صنعت بگذرانند و از نزديک با مشکلات اين بخش آشنا شوند.
بهجتي افزود: اين در حالي است که اسناد و قوانين بالادستي مجموعه وزارت علوم نيز در همين راستا در حال بازنگري هستند.
وي با بيان اينکه در طي سال هاي متمادي ديوار بلندي از بي‌اعتمادي بين صنعت و دانشگاه شکل گرفته است بيان داشت اگرچه اين گام ها ممکن است به سرعت نتواند اين ديوار را تخريب کند ولي حداقل مي‌تواند ترک‌هايي را براي فروريزي آن ايجاد کند.
رييس دانشگاه اردکان در پايان با بيان اهداف دفتر ارتباط با صنعت گفت: فراهم سازي زمينه‌هاي توسعه علم و فناوري از طريق ايجاد محيطي مناسب براي شکوفايي خلاقيت و اشاعه و بکارگيري دستاوردهاي جديد پژوهش و فناوري، بستر سازي جهت پياده سازي ايده هاي نو مبتني بر دانش توسط صاحبان ايده، ايجاد زمينه مناسب براي ظهور و حمايت از خلاقيت نيروهاي جوان، فناوري و تجاري سازي علم در دانشگاه، تشکيل بانک اطلاعاتي از نياز صنايع در خصوص استفاده از کارآموزان و... از مهمترين اهداف دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه اردکان اعلام کرد.
علي تقديري مديرعامل شرکت شهرک صنعتي اردکان هم بر عزم جدي اعضاي هيأت مديره شرکت شهرک صنعتي اردکان براي تعامل با دانشگاه تاکيد کرد.
در پايان اين مراسم تفاهم‌نامه‌ همکاري بين دانشگاه اردکان و شرکت شهرک‌هاي صنعتي امضاء و مورد تبادل طرفين قرار گرفت.
مرکز شهرستان 98 هزار نفري اردکان در 60 کيلومتري شمال شهر يزد قرار دارد.
7544/ 6197
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۱۴۲۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهارت آموزی به یک هزار دانشجو در واحد‌های صنعتی دزفول

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، سیدمحمدمهدی صافی با اشاره به تحول در رویکرد آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد: رویداد بزرگ صدرا (صنعت، دانشگاه، راه اشتغال) در راستای اجرای سیاست‌های کلان دانشگاه آزاد اسلامی مبنی بر ایجاد تحول در نظام آموزش و ارتقای کیفیت آموزشی و مهارتی دانشجویان در دانشگاه آزاد دزفول آغاز به کار کرد.

وی با اشاره به استقبال بالای واحد‌های صنعتی برای مشارکت در این رویداد ادامه داد: ۳۱ شرکت صنعتی شمال خوزستان برای پذیرش یک هزار دانشجو در قالب کارآموزی طرح پویش در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول اعلام آمادگی کرده‌اند و در نمایشگاه صدرای این دانشگاه حضور دارند.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول گفت: یادگیری نکات عملی و تجربی در محیط کار، ارتقای سطح مهارتی و کارآمادگی دانشجویان، افزایش اعتماد به نفس، کسب تجربه و ایجاد سابقه کاری مرتبط با رشته تحصیلی و فراهم شدن فرصت استخدام پس از فارغ‌التحصیلی از مزایای کارآموزی طرح پویش است.

وی افزود: گسترش و اجرای بهینه طرح پویش (اشتغال همزمان با تحصیل)، معرفی دانش آموختگان دانشگاه به بنگاه‌های اقتصادی، ایجاد فرصت اشتغال و مهارت آموزی دانشجویان در بنگاه‌های اقتصادی و همچنین استفاده از خبرگان صنعت و خدمات به عنوان مدرسان مهارتی در دانشگاه از اهداف برگزاری این رویداد است.

صافی با بیان اینکه رویداد صدرا فرصت مناسبی برای صنعت به منظور جذب و استفاده از دانشجویان علاقه‌مند و جویای کار فراهم می‌کند، گفت: حضور دانشجو در محیط کار در حین تحصیل و تجربه عملی دانش و مهارت‌هایی که در دانشگاه کسب کرده است نقش تعیین کننده‌ای در اشتغال زایی برای فارغ التحصیلان دانشگاهی دارد.

وی تغییر ذائقه اجتماعی در انتخاب رشته‌های دانشگاهی را از دیگر اهداف برگزاری این رویداد دانست و افزود: رویداد صدرا و آشنایی جوانان به ظرفیت‌های شغلی صنایع و بنگاه‌های کارآفرین موجود نقش تعیین کننده‌ای در ذائقه سازی و هدایت جوانان به سمت رشته‌های کاربردی مورد نیاز صنعت دارد.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی دزفول بیان کرد: انعقاد تفاهم‌نامه‌های آموزشی، پژوهشی و فناوری میان دانشگاه و صنایع و فراهم کردن فرصت حضور اساتید و دانشجویان در صنعت به منظور شناسایی و حل مشکلات و مسائل مبتلا به واحد‌های صنعتی از دیگر دستاورد‌های مهم رویداد صدرا است.

۵۰ واحد صنعتی و صاحبان کسب و کار برای شرکت در رویداد بزرگ صدرا اعلام آمادگی کردند که از این تعداد ۳۱ واحد صنعتی، کارآفرین و فعال در بخش کسب و کار در نمایشگاه این رویداد ظرفیت‌ها و نیاز‌های خود را ارایه کردند.

رویداد صدرا مخفف «صنعت، دانشگاه و راه اشتغال» است که با مشارکت دانشگاه‌ها، شرکت‌های مختلف فناور و مراکز رشد و شرکت‌ها و بنگاه‌های اقتصادی و صنعتی به منظور ایجاد ارتباط میان دانشگاه، صعت و اشتغال برگزار می‌شود.

برگزاری نمایشگاه و رویداد صدرا زمینه‌ساز حضور دانشجویان در طرح پویش یا همان اشتغال همزمان با تحصیل برای دانشجویان است. برگزاری رویداد صدرا در دانشگاه‌های توانسته است زمینه اشتغال بسیاری از دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاهی را در سراسر کشور فراهم کند

فعالیت این نمایشگاه که از دهم اردیبهشت ماه آغاز شده تا دوازدهم اردیبهشت ماه میزبان دانشجویان این واحد است. علاقه‌مندان می‌توانند از ساعت ۹ تا ۱۴ با حضور در این نمایشگاه ضمن آشنایی با ظرفیت‌ها و نیاز‌های واحد‌های صنعتی، تولیدی و کارآفرین امکان فعالیت در این واحد‌ها به عنوان کارورز را دارند.

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ ۵۰ دانشجو در فاز نخست شاغل می‌شوند
  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ اشتغال ۵۰ دانشجو در فاز نخست
  • آغاز بکار دفتر استاندارد و استانداردسازی در چهارمحال و بختیاری
  • افتتاح چهارمین دفتر استاندارد و استاندارد سازی در چهارمحال و بختیاری
  • نقش‌آفرینی صنعت در دانشگاه با مسئله‌محوری/ اختصاص مکانی برای دفتر گسترش ارتباط «صنعت و دانشگاه»
  • نقش‌آفرینی صنعت در دانشگاه با مسئله‌محوری/ اختصاص مکانی برای دفتر گسترش ارتباط صنعت با دانشگاه
  • مهارت آموزی به یک هزار دانشجو در واحد‌های صنعتی دزفول
  • قطار ارتباط دانشگاه با صنعت به سرعت پیش می‌رود
  • معرفی ۲۵۰ موقعیت شغلی در نمایشگاه کار دانشگاه صنعتی امیرکبیر
  • رویداد صدرا با حضور ۶۰ شرکت در دانشگاه آزاد بوئین‌زهرا آغاز شد