Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، فضل الله اکبری شامگاه سه شنبه در نشست شورای اداری شهرستان بم افزود: شرکت ملی پخش فراورده های نفتی 37 منطقه دارد که پهناورترین آن منطقه استان کرمان با 9 ناحیه در شرق استان شناخته شده است.
وی گفت:با توجه به اینکه در بحث سوخت رسانی دو وظیفه متناقض یعنی توزیع فراورده نفتی و صیانت از ان برعهده ماست درست و بهینه مصرف کردن آن ، مسئولیت ما را دو چندان می کند و این اتفاق جز با همکاری سازمان ها و ارگان های دیگر امکانپذیر نخواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اکبری درخصوص نفت سفیدحرارتی اظهارداشت : 74 هزار خانوار در چهار شهرستان شرقی استان کرمان جهت دریافت نفت سفید حرارتی شناسایی و ثبت نام شده اند که 12میلیون و 950 هزار لیتر از اول مهر تاکنون در این مناطق توزیع شد و نسبت به سال گذشته 10 درصد افزایش عرضه داشتیم.
اکبری ادامه داد: یکسری از خانوارها هنوز برای دریافت کالابرگ ثبت نام نکرده اند و قصد داریم در اوایل هفته اینده قراردادی با اداره پست جهت سرویس دهی بهتر منعقد کنیم و ثبت نام کالابرگ از طریق مراجعه به اداره پست صورت گیرد.
وی عنوان کرد: مبنای ما برای تامین سوخت مایع خانوارهایی است که نفت سفید دریافت می کنند و هنوز گاز کشی نکرده اند که طبق امار برای شهرستان بم 722تن و جمعا چهارشهرستان شرق استان یکهزار و 661تن سوخت مایع نیاز است.
اکبری گفت : اشخاصی که کارت سوختشان منقضی شده و یا سهمیه کفاف انها را نمی دهد در هر شهرستان دو جایگاه کارت آزاد دارند که می توانند با مراجعه از سهیمه آزاد استفاده کنند.
وی ضمن اشاره به سهمیه ای شدن بنزین تصریح کرد: بمنظور جلوگیری از قاچاق سوخت و استفاده بهینه از بنزین محدودسازی کارتها در برنامه قرار دارد و شهرستان ریگان به عنوان پایلوت این امر در حال اجراست.
شهرستان بم در 195 کیلومتری شرق کرمان قرار دارد.
9912/ 5054
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی استان کرمان بنزین شورای اداری قاچاق گاز 40 سالگی انقلاب منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۱۴۵۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زمان واریز سهمیه بنزین اردیبهشت‌ اعلام شد | چند لیتر واریز می شود؟

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، این دومین سهمیه ماهانه سال ۱۴۰۳ است که به کارت‌های هوشمند سوخت شخصی واریز خواهد شد، همچنین سهمیه سوخت خودروهای عمومی و خدماتی مطابق جدول سهمیه طرح مدیریت مصرف سوخت واریز می‌شود.

سقف ذخیره سهمیه بنزین کارت‌های هوشمند سوخت برای مالکان خودروهای شخصی و موتورسیکلت‌ها هم‌اکنون ۶ ماه است، بنابراین سهمیه واریزی ماهانه خودروهای شخصی و موتورسیکلت‌ها در صورت استفاده نکردن، حداکثر تا ۶ ماه در کارت‌های هوشمند سوخت قابل ذخیره خواهد بود.

متقاضیان کارت سوخت بخوانند | زمان تحویل کارت سوخت کوتاه شد

هم‌اکنون کشور در شرایط ناترازی تولید و مصرف بنزین قرار گرفته و لازم است مدیریت بهینه‌ مصرف سوخت و استفاده از کارت سوخت شخصی به‌منظور جلوگیری از عرضه خارج از شبکه سوخت، بیش از پیش مدنظر قرار گیرد تا کشور را در معرض خطر واردات سوخت قرار ندهد.

کد خبر 845234 برچسب‌ها سوخت - بنزین (کارت سوخت هوشمند) سوخت - بنزین (سهمیه‌ بندی) خبر مهم سوخت - بنزین (پمپ بنزین)

دیگر خبرها

  • ۶۰ لیتر سهمیه بنزین اردیبهشت امشب واریز می‌شود
  • زمان واریز و میزان سهمیه بنزین خودروها اعلام شد
  • دارندگان کارت سوخت بخوانند/ سهمیه بنزین چه تغییری کرد؟
  • کارت سوخت‌ ها شارژ شد
  • زمان شارژ سهمیه بنزین اردیبهشت ماه
  • کارت سوخت‌ها شارژ شد؟
  • سهمیه بنزین اردیبهشت شنبه شارژ می‌شود
  • زمان واریز سهمیه بنزین اردیبهشت‌ اعلام شد | چند لیتر واریز می شود؟
  • زمان شارژ سهمیه بنزین اردیبهشت ماه اعلام شد + جزئیات
  • چرا استفاده از کارت سوخت شخصی برای دولت به یکباره مهم شد؟