Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-26@21:10:26 GMT

دوباره به دام افتادن قاچاقچیان حیات وحش

تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۶۱۴۷۴۰

دوباره به دام افتادن قاچاقچیان حیات وحش

مستقیم فرمانده یگان حفاظت محیط زیست خراسان جنوبی در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند ؛  گفت:  از ابتدای سال تا کنون بیش از 15 هزار و 9  قطعه، رأس و انواع گونه های جانوری از  191 نفر شکارچی غیرمجاز ، متخلفین زیست محیطی ، قاچاقچیان پرندگان زینتی و قاچاقچیان حیات وحش در استان خراسان جنوبی کشف و ضبط شده است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این شکارچیان ، قاچاقچیان پرندگان زینتی و متخلفان زیست‌ محیطی در مناطق تحت مدیریت حفاظت محیط‌ زیست استان ، مناطق آزاد ، نقاط کویری و مناطق مرزی استان خراسان جنوبی دستگیر شدند.

مستقیم ادامه داد :که با توجه به حضور فعال مأموران اجرایی یگان حفاظت محیط زیست خراسان جنوبی تعدادی نیز قبل از انجام شکار غیر مجاز حیات وحش و در حین شروع به شکار دستگیر شدند.

 فرمانده یگان حفاظت محیط زیست خراسان جنوبی اظهار کرد: در این مدت 796 قطعه مرغ مینا ، 394 قطعه عروس هلندی و 120 قطعه کتوله هندی از قاچاقچیان و 1 رأس گوزن زرد ، لاشه و مقادیری گوشت 11 رأس قوچ وحشی ، 1 راس کل وحشی ، 3 رأس میش وحشی ، 1 رأس جبیر , 1 راس آهو ، ، 1 راس بزغاله وحشی ، 3 رأس بره وحش ، 9 سر خرگوش و 3 قطعه کبک وحشی و 120 قطعه کبک پرورشی ، 5 بهله شاهین بلوچی ، 2 قطعه کبوتر وحشی ، 5 قطعه طاووس ، 5 قطعه قرقاول ، 5 قطعه هوبره ، 8 قطعه کوکر ، 14 عدد تخم کبک ، 1 عدد تخم قرقاول , قطعه مرغابی وحشی از شکارچیان غیر مجاز کشف و ضبط گردیده است .


وی اظهار کرد: 153 عدد انوع ادوات و وسایل شکار غیرمجاز شامل انواع سلاح های شکاری ( گلوله زنی و ساچمه زنی ) انواع فشنگ سلاح‌های شکاری گلوله زنی و ساچمه زنی و بادی، انواع دام و تله شکار غیر مجاز حیات وحش، قفس نگهداری پرندگان وحشی، چاقو و دوربین چشمی و تعداد 27 قبضه سلاح شکاری گلوله زنی و ساچمه زنی ( سلاح های غیر مجاز و مجاز ) نیز از شکارچیان غیرمجاز در استان خراسان جنوبی کشف و ضبط شد.

مستقیم با بیان اینکه تعداد 14 نفر از شکارچیان غیر مجاز در حین شروع به شکار و قبل از انجام شکار غیر مجاز حیات وحش دستگیر گردیده اند تصریح کرد: همچنین تعداد 139 مورد تیمار و رها سازی انواع مختلف گونه های حیات وحش نیز توسط یگان حفاظت محیط زیست خراسان جنوبی از ابتدای سال جاری تا کنون  انجام شده است.

فرمانده یگان حفاظت محیط زیست و رییس اداره یگان حفاظت محیط زیست استان خراسان جنوبی  از مهم ترین دلایل این دستگیری ها و کشفیات را  انجام پایش شبانه روزی و مستمر مناطق و گشت ، کنترل منظم و نظارت دقیق بر مقررات شکار و صید در مناطق تحت مدیریت و آزاد ، مناطق مرزی و کویری خراسان جنوبی و استفاده نمودن از اصل حفاظت مشارکتی و همکاری فعال جوامع محلی ، آموزش مستمر و منظم گروههای هدف و استفاده نمودن از توان ، پتانسیل و ظرفیت چند جانبه حفاظتی در جهت حفاظت پایدار از عرصه محیط زیست استان ، پیشگیری نمودن از انجام شکار غیر مجاز حیات وحش، دستگیری شکارچیان غیر مجاز، متخلفین زیست محیطی و قاچاقچیان پرندگان زینتی و قاچاقچیان حیات وحش عنوان کرد.

انتهای پیام/ ط آ

کشف بیش از 15 هزار قطعه گونه های جانوری از ابتدای سال

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: محیط زیست قاچاقچیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۱۴۷۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم

حلیا سادات حسینی، در چهارمین روز از هفته زمین پاک و در مراسم پیاده روی خانوادگی و پاکسازی، در تفرجگاه نرجس خاتون در منطقه ۱۵ در جمع فعالین محیط زیست به اهمیت و مشارکت مردم در قبال کاهش پلاستیک و نجات زمین و حفظ آن برای نسل‌های آینده اشاره کرد.

وی به معضلات محیط زیستی که منجر به عدم داشتن زمینی پاک می‌شود اشاره کرد و افزود: عواملی، چون توسعه شهرها، افزایش جمعیت، توسعه نامتقارن و عدم رعایت عدالت محوری در توسعه شهرها، منجر به بروز معضلات متفاوت و گریبان گیر زمین می‌شود.

حسینی در ادامه گفت: آمار‌ها حاکی از آن است که وقتی فرسایش خاک داریم معضلات بسیار زیاد را با از دست دادن اکوسیستم خاک به دست می‌آوریم؛ لذا می‌بایست حفاظت از خاک را به معنای واقعی جدی بگیریم و به مواردی، چون نقاط انفصال فاضلاب‌ها، استفاده از گیاهان بومی، مصرف آب‌های زیرزمینی، کاشت گیاهان همسو و هم جهت با شرایط اقلیمی توجه ویژه‌ای داشته باشیم تا بتوانیم خاک حاصلخیز و پویا را حفظ کنیم.

مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران در ادامه به پاکسازی طبیعت اشاره کرد و گفت: در هفته زمین پاک و با همکاری سازمان حفاظت محیط زیست، قصد داریم با انجام کار‌های نمادین این هفته را مهم جلوه بدهیم و حساسیت را در بدنه شهروندان ایجاد کنیم تا نسبت به محیط زیست پیرامون خود و حفظ زمین پاک، دغدغه‌مند شوند.

وی در پایان به موضوع فرهنگ سازی و توانمند سازی شهروندان اشاره کرد و افزود: آمار‌ها نشان می‌دهد که ۶ درصد از آلایندگی کره زمین مربوط به استفاده از صنایع شیمیایی و پلیمری است که منجر به تولید پلاستیک می‌شود. امیدواریم در آینده با فرهنگ سازی و دغدغه‌مند کردن شهروندان نسبت به کاهش مصرف پلاستیک و حفظ محیط زیست، شاهد هیچ نوع آلایندگی که حیات خاک را به خطر می‌اندازد نباشیم.

منبع: مهر

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • معضلات از دست دادن اکوسیستم خاک/ حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم
  • فصل زاد و ولد حیات وحش؛ به محیط زیست آنها نزدیک نشوید
  • حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم
  • پاکسازی بیش از ۹۱۲ هکتار از اراضی خراسان رضوی
  • دستگیری صیادان غیر مجاز ماهی در باغملک
  • یگان حفاظت محیط زیست خراسان شمالی رتبه اول عملکرد کشوری را کسب کرد
  • غذا دادن دستی به حیوانات پرسه زن، مصداق حیوان آزاری است
  • ثبت تصویر ۴ راس مرال در جنگل‌های هیرکانی گیلان + فیلم
  • لطفا طبیعت را جارو نکنید!
  • دستگیری شکارچیان کبک وحشی و تیهو در پلدختر