Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدرضا پورابراهیمی در گفتگو با مهر با اشاره به اظهارات اخیر محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه در خصوص پولشویی در ایران گفت: اظهارات اخیر آقای ظریف تعجب همه را برانگیخت. از یک فرد کارکشته سیاسی که مسئولیت وزارت امور خارجه را برعهده دارد بعید بود که چنین اظهارات نسنجیده، غیرمنطقی و غیرقابل پذیرش را بیان کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم کرمان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: بنده باور نمی‌کردم که آقای ظریف چنین اظهاراتی را بیان کرده باشد، اما شاهد بودیم که در سایت های مختلف خبری حتی تصاویر و صوت مصاحبه وی منتشر شده بود.

رئیس کمیسیون اقتصادی تاکید کرد: اگر آقای ظریف ادعا کرده است که در کشور رقم های قابل توجهی پولشویی انجام می‌شود، باید مشخص شود که وی در چه جایگاهی به این اطلاعات دسترسی داشته و چرا تا امروز هیچ اقدامی برای بررسی این موضوع انجام نداده است.

عضو فراکسیون نمایندگان ولایی گفت: طبق قانون مدنی، اگر کسی به اطلاعاتی دسترسی داشته باشد و این اطلاعات در خصوص ضرر و زیان فرد، جامعه و یا گروهی باشد، این فردی که به اطلاعات دسترسی دارد و اطلاعات را ارائه نمی‌کند، مجرم است.

پورابراهیمی اظهارداشت: متولی مبارزه با پولشویی دولت و قوه مجریه است. طبق ماده ۴ قانون مبارزه با پولشویی، وزیر اقتصاد متولی مبارزه با پولشویی در کشور است. در کنار آن وزارت کشور، بانک مرکزی و وزارت صنعت معدن و تجارت باید به صورت هماهنگ این موضوع را پیگیری کنند.

وی با بیان اینکه طبق قانون مبارزه با پولشویی وزارت اقتصاد مسئول مبارزه با پولشویی است، گفت: آقای ظریف با اظهاراتش در مرحله اول، وزارت اقتصاد و تیم مبارزه با پولشویی را زیر سوال برده، در مرحله دوم دولت را زیر سوال برده و از همه مهمتر نظام جمهوری اسلامی را زیر سوال برده است و باید پاسخگوی اظهارات خود باشد.

سوال از ظریف در مورد پولشویی کلید خورد

پورابراهیمی اظهارداشت: اکنون در مجلس سوالی از وزیر امور خارجه کلید خورده است؛ بنده به عنوان طراح این سوال خواستار ارائه مستندات آقای ظریف مبنی بر وجود پولشویی گسترده در کشور شدم. در بخشی از این سوال نیز از عدم ارائه این اطلاعات تا امروز انتقاد شده است و آقای ظریف باید به زودی در صحن علنی مجلس حضور یافته و به این سوالات پاسخ دهد.

وی تاکید کرد: اگر ظریف چنین اطلاعاتی را در اختیار داشته، سوال اینجاست که چرا تا امروز ارائه نکرده است. سوال بعدی ما از وزیر اقتصاد خواهد بود که چرا علیرغم در اختیار داشتن چنین اطلاعاتی با پولشویی مبارزه نکرده است.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس تصریح کرد: اگر چنین اطلاعاتی وجود ندارد نیز باید مشخص شود چرا آقای ظریف چنین ادعای ناروایی را مطرح کرده است. متاسفانه امروز ادعاهای آقای ظریف از VOA و صدای اسرائیل شنیده می شود. این اظهارات برای جمهوری اسلامی هزینه زیادی داشته است.

پورابراهیمی گفت: مدت ها قبل قانون مبارزه با پولشویی و قانون مبارزه با تامین مالی تروریسم در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسیده است و تصویب این قوانین ربطی به FATF نداشت.

از نسبت ناروای ظریف علیه مخالفان FATF نخواهیم گذشت

وی تاکید کرد: گلایه بیشتر ما این است که آقای ظریف اتهام پولشویی را علیه مخالفان FATF و CFT بیان کرده است. هیچ ارتباطی بین مخالفان این دو لایحه و پولشویی وجود ندارد و از اساس اظهارات آقای ظریف ادعای باطل است و نسبت ناروای پولشویی به مخالفان این دو لایحه اتهام ناروا است که ما از این اتهام نخواهیم گذشت. سوال ما از وزیر امور خارجه مطرح خواهد شد و باید آقای ظریف در صحن علنی مجلس پاسخ دهد.

وی تصریح کرد: وزارت اقتصاد نیز در این خصوص مورد سوال نمایندگان قرار خواهد گرفت. اگر این موضوع اثبات شود، بدین معناست که وزارت اقتصاد کوتاهی کرده است و ما باید تکلیف وزیر اقتصاد را روشن کنیم یا اینکه از بیخ و بُن این ادعا غلط است و آقای ظریف باید از ملت ایران عذرخواهی کند.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۱۴۷۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مبارزه علیه آفت سن گندم در بهمن

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز فارس، روابط عمومی جهاد کشاورزی بهمن اعلام کرد: بر اساس پایش‌ کارشناسان این مرکز از مناطق بهمن و صغاد آفت سن گندم در این مناطق به نرم مبارزه رسیده است.

بر اساس این گزارش، مبارزه علیه آفت سن گندم از پنج شنبه ۶ اردیبهشت به مدت پنج اجرا می شود.

گندمکاران برای سم پاشی مزارع از سموم دسیس به میزان نیم لیتر در هکتار و فنیروتیون یک لیتر در هکتار استفاده کنند.

دیگر خبرها

  • واکنش وزارت خارجه به ادعای آمریکا علیه شرکت‌های ایرانی
  • واکنش وزارت خارجه به ادعای آمریکا علیه اشخاص و شرکت‌های ایرانی
  • سطح مبارزه علیه ملخ های بومی به ۲۷ هزارهکتار رسید
  • واکنش وزارت خارجه به اتهام تازه آمریکا علیه ایران
  • امسال قطعی برق برای کشاورزان نخواهیم داشت
  • خوش چهره: در جمع روحانیون برجسته سخنرانی می کردم، سوال شان این بود که مگر مملکت ما کمونیستی است که اینقدر بر اقتصاد تکیه می شود؟!
  • استقبال از کتاب جدید ظریف/ وزیر خارجه سابق ایران: امیدوارم این کتاب گامی هر چند کوچک به سوی درک بهتر سیاست خارجی و بهبود جایگاه ایران در جهان باشد
  • ببینید | مسعود ده‌نمکی: حاجی گرینوف‌ها جزو مخالفان سر سختم هستند
  • مسعود ده‌نمکی: حاجی گرینوف‌ها جزو مخالفان سر سختم هستند + فیلم
  • مبارزه علیه آفت سن گندم در بهمن