Web Analytics Made Easy - Statcounter

انتخاب ناظران مجلس در کمیسیون ماده ۱۰ احزاب، بررسی طرح تنظیم بخشی از مقررات مالی آموزش و پرورش، حضور رییس سازمان بسیج مستضعفین در مجلس از جمله مهمترین اخبار امروز (چهارشنبه ۳۰ آبان ماه) مجلس شورای اسلامی هستند.

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان، انتخاب ناظران مجلس در کمیسیون ماده ۱۰ احزاب، بررسی طرح تنظیم بخشی از مقررات مالی آموزش و پرورش، حضور رییس سازمان بسیج مستضعفین در مجلس از جمله مهمترین اخبار امروز (چهارشنبه ۳۰ آبان ماه) مجلس شورای اسلامی هستند که می‌توانید مشروح آن را در لینک‌های زیر بخوانید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

جلسه علنی امروز چهارشنبه (۳۰آبان ) مجلس شورای اسلامی به ریاست «مسعود پزشکیان» آغاز شد. «امیر حسین قاضی زاده هاشمی» عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی دستور جلسه امروز را به شرح زیر قرائت کرد.

رسیدگی به گزارش کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات در خصوص طرح یک فوریتی تنظیم برخی از مقررات مالی ــ اداری و پشتیبانی از وزارت آموزش و پرورش، گزارش کمیسیون ویژه‌ حمایت از تولید ملی و نظارت بر اجرای اصل "۴۴" قانون اساسی در خصوص آسیب شناسی وضعیت شاغلان و بیکاران با رویکرد حمایتی، گزارش کمیسیون حقوقی و قضایی در خصوص لایحه حمایت از اطفال و نوجوانان در دستور کار امروز مجلس قرار دارد.

رسیدگی به تقاضای عده ای از نمایندگان در خصوص رسیدگی به طرح جامع مدیریت شهری طبق اصل ۸۵ قانون اساسی، بررسی گزارش کمیسیون برنامه و بودجه در خصوص طرح یک فوریتی اصلاح قانون بودجه سال ۹۷، گزارش کمیسیون اقتصادی مبنی بر رد تقاضای تحقیق و تفحص از میزان مطالبات غیر قابل وصول و مشکوک وصول بانک‌های کشور از دیگر دستور کارهای امروز مجلس است.

انتخاب دو تن از نمایدگان به عنوان ناظر در هیات واگذاری‌های بنگاه‌های دولتی به بخش بنگاه‌های غیر دولتی و انتخاب دو تن از نمایندگان داوطلب به عنوان عضو کمیسیون احزاب نیز در دستور کار امروز نمایندگان مجلس قرار دارد.

 

پس از آن «مسعود پزشکیان» در ابتدای جلسه علنی امروز چهارشنبه (۳۰آبان) مجلس شورای اسلامی با گرامیداشت هفته بسیج، گفت: با پشوانه بسیج توانستیم در مقابل تمام قدرت‌هایی که اراده کرده بودند انقلاب‌مان را زمین‌گیر و روند گذشته را بر کشور حاکم کنند، بایستیم و انقلاب با قدرت ادامه پیدا کرد.

 

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه برای حل مشکلات امروز و آینده کشور به همان باور و اعتقادی نیاز داریم، اظهار داشت: در زمان جنگ همه مردم بدون در نظر گرفتن مناصب و منافع شخصی برای حفظ آب و خاک با تمام وجود در صحنه حاضر شدند تا انقلاب را حفظ کنند. کارگر، کشاورز و کارمند کار و زندگیش را تعطیل می‌کرد و برای دفاع از آب و خاک در صحنه‌ها و جبهه‌ها حاضر می‌شد.

وی ادامه داد: هر زمان که کشور، انسان‌ها و مردم به این باور برسند که برای حفظ ارزشها نیاز به حضور تمام قد در میدان مبارزه است آن زمان است که یقینا خواهیم توانست همه مشکلات را حل کنیم، فقط کافی است این باور در ما به وجود بیاید که با بسیج و با حضور اعتقاد و باورمان می‌توانیم مشکلات پیش‌رو را حل کنیم.

 

در ادامه جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی «غلامحسین غیب‌پرور»، رییس بسیج مستضعفین با حضور در جلسه علنی مجلس ضمن ارایه گزارشی از دستاوردهای بسیج سازندگی گفت: همه شما نمایندگان با بسیج و فرهنگ بسیجی آشنا هستید. حدود ۲ سال است رویکردی در بسیج شروع شده است با تاسی از فرمانده کل قوا به عنوان اعتلای بسیج نامگذاری شده است در واقع اعتلای بسیج رشد و بالندگی بسیج را در این می داند که مسایل مورد نیاز انقلاب را کشف، برنامه ریزی و برای آنان اقدام کند.

 

غیب پرور با تاکید بر سخنان مقام معظم رهبری در باب اهمیت بسیج گفت: مقام معظم رهبری فرمودند بسیج کلید حل مشکلات کشور است و بر این موضوع تاکید کردند که بسیج یک پدیده رمزآلود و استثنایی نظام جمهوری اسلامی ایران است.

 

وی اضافه کرد: مقام معظم رهبری بر این مسئله تاکید کردند که بسیج مجموعه بسیاری از گره ها را باز کرده و در حل بسیاری از مشکلات نقش تعیین کننده داشته است.

وی گفت: ما در بسیج کاری را دنبال می کنیم که از قبل از اثربخش بودن آن مطمئن شده باشیم اگر اثربخشی آن ر ا در کف جامعه نبینیم کاری انجام نمی دهیم و این اثربخشی منطبق بر نیازهای انقلاب و جامعه است.

 

رییس بسیج مستضعفین با بیان اینکه کارهای بسیج را جهادی انجام می دهیم، گفت: ما در بسیج تمام تلاشمان را انجام می دهیم که کارها گران تمام نمی شود و ارزان تمام شدن کارها یکی از مولفه های کار ماست.

 

بنابراین گزارش، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در ادامه جلسه علنی امروز طرح تنظیم برخی از مقررات مالی، اداری و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش را مورد بررسی قرار دادند.

 

نمایندگان در ماده ۱ این طرح مصوب کردند، معادل یک درصد درآمد شرکت‌ها و بانک‌های دولتی و موسسات انتفاعی وابسته به دولت در قانون بودجه سنواتی در ردیف خاص پیش‌بینی و به سرجمع اعتبارات هزینه‌ای و تملک دارایی‌های سرمایه‌ای وزارت آموزش و پرورش اضافه می‌شود تا در جهت توسعه عدالت آموزشی، بهبود معیشت فرهنگیان، تامین سرانه آموزش و پرورش و پرداخت مطالبات فرهنگیان هزینه شود.

 

طبق این مصوبه این اعتبار صد در صد تخصیص یافته تلقی می‌شود و خزانه‌داری کل کشور موظف است به صورت ماهانه حداقل یک دوازدهم یک درصد کل درآمدهای سال قبل را به وزارت آموزش و پرورش پرداخت کرده و در پایان سال مالی با شرکت‌ها و بانک‌های مذکور تسویه کند.

 

همچنین نمایندگان مجلس شورای اسلامی «قاسم میرزایی نیکو» را با 104 رأی موافق و «پروانه مافی» را با 92 رأی موافق از مجموع 145 رأی موافق برای اعضای ناظر مجلس در کمیسیون ماده 10‌ احزاب انتخاب کردند.

 

بنابراین گزارش، همچنین نمایندگان «علی اسماعیلی» را با 82 رأی موافق و «علی اکبر کریمی» را با 81 رأی موافق از مجموع 137 رأی ماخوذه برای اعضای ناظر مجلس در هیات واگذاری فعالیت ها و بنگاه های دولتی به بخش غیردولتی انتخاب کردند.

 

یادآور می شود: «علی لاریجانی» زنگ پایان نشست علنی امروز (چهارشنبه، 30 آبان ماه) مجلس شورای اسلامی را رأس ساعت 11 و 54 دقیقه به صدا درآورد.

 

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: جلسه بعدی مجلس (سه شنبه، 6 آذرماه) رأس ساعت 8 با دستور هفتگی قوه مقننه برگزار خواهد شد./

 

 

 

 

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: هفته وحدت ارزانی ارومیه وحدت آذربایجان غربی حسن روحانی ستاد عالی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور هفته کتاب و کتابخوانی جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان همدان خبرگزاری شبستان اخبار مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۱۶۷۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم توجه نمایندگان مجلس به نقش دانشگاه در توسعه مازندران

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران،  رحمت عباس‌نژاد سرستی در نشست هم‌اندیشی نمایندگان و منتخبان استان مازندران در مجلس شورای اسلامی با هیاُت رئیسه دانشگاه مازندران به ماموریت‌های توسعه استان مطابق سند آمایش آموزش عالی در استان اشاره کرد وگفت:  جایگاه برتر صنعت دانش‌بنیان، مدرن و دوستدار محیط زیست در کشور، تامین حیات و بقای محیط زیست شکننده و منحصر به‌فرد استان، کاهش اتکای اقتصاد استان به رشد بخش مستغلات و بازار زمین، مدیریت و حکمرانی سیاسی _ اداری شمال کشور، مدیریت و نظارت بازرگانی در سطح فراملی و ملی در شمال کشور و مرکزیت گردشگری طبیعی، ورزشی و فرهنگی در سطح ملی و شمال کشور ازجمله ظرفیتهای موجود برای دستیابی به توسعه بیشتر مازندران است.

دکتر عبدالوحید فیاضی منتخب مردم نور و محمودآباد در مجلس شورای اسلامی نیز با اشاره به این‌که برای بهبود وضعیت استان و کشور و ماموریت‌هایی که در این زمینه بر دوش داریم، باید وارد یک تعامل و مراوده شویم، گفت: آن تعامل، منجر به پیشرفت خواهد شد و ما را به مدار توسعه‌یافتگی نزدیک می‌نماید.

دکتر فیاضی با تاکید بر این مطلب که دانشگاه مازندران با پیشینه بسیار خوب و عناصر کارآمدی که از نخبگان علمی هستند، برای کشور ما کارساز است، تصریح کرد: باید مراتب مراوده و ارتباطات ما با دانشگاه معنادار و هدف‌مند باشد و برای خارج‌شدن از بن‌بست، باید مشکلات را مشخص کرده و راهبرد‌های برون‌رفت از آن را نیز مشخص نماییم و وارد گردونه‌ای شویم که با کار تعاملی، مشکلات و مسایل جامعه و کشور را حل نماییم.

دکتر غلامرضا شریعتی نماینده مردم بهشهر، نکا و گلوگاه در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست به مسایل و مشکلات استان اشاره کرد و گفت: مازندران عقب‌افتادگی‌های جدی دارد و مشکل اساسی که به نظر بنده سد راه پیشرفت و توسعه استان است موضوع بین سازگاری محیط زیست و پیشرفت و توسعه استان است.

نماینده مردم بهشهر، نکا و گلوگاه در مجلس شورای اسلامی افزود: با توجه به پیشرفت‌های علمی که در کشور در حال انجام است و در سطح دانشگاه‌ها هم بسیار مشهود و محسوس می‌باشد، انتظار می‌رود برای حل مشکلات و مسایل استان نیز به طور جدی دانشگاه‌ها وارد عمل شود.

دکتر شریعتی خاطرنشان کرد: از دانشگاه مازندران با توجه به امکانات و عناصر علمی موجود در آن، انتظار می‌رود مشکلات محیط زیستی و پسماند و ... را حل نماید. دانشگاه مازندران باید شجاعت و جسارت لازم را برای حل معضلات استان با کمک صنعت داشته باشد. ما دانشگاه را برای حل علمی مشکلات نیاز داریم.

دکتر احمد فاطمی منتخب مردم بابل در مجلس شورای اسلامی نیز با تاکید بر این نکته که دانشگاه باید نشاط و امید را به جامعه تزریق کند، گفت: دانشگاه باید جامعه‌ای را که دارای رخوت است، امید را در آن جامعه تقویت نماید.

دکتر فاطمی با انتقاد از برخی از مسوولان به دلیل مواجهه غیراصولی با حضور دانشجویان در فعالیت‌های سیاسی صحیح گفت: اساتید دانشگاه با طرح و ایده به میدان بیایند. از دانشگاه می‌خواهیم در بخش‌های مختلف اقتصادی، گردشگری، پسماند و ... ورود کند و در حل معضلات استان مشارکت فعال داشته باشد.

دکتر حسن حسن‌نتاج منتخب مردم بابل در این نشست با تاکید بر این‌که حل نظام مسایل و مشکلات اساسی کشور باید علمی باشد نه هیاتی و گعده‌ای، گفت: دانشگاه ظرفیت خوبی است که متاسفانه از این ظرفیت، هم در استان و هم در کشور غافلیم.

دکتر حسن‌نتاج یکی از ایرادات دانشگاه‌ها را تقسیم شدن آنها دانست و افزود: از نکات مهم و قابل تامل در دانشگاه‌ها این است که اعتماد به نفس در میان دانشجویان از بین رفته است. اساتید دانشگاه‌ها باید تلاش کنند تا حس خودباوری در بین دانشجویان شکوفا شود که در غیر این‌صورت، قطعا با مهاجرت بیشتر نخبگان مواجه خواهیم بود.

منتخب مردم بابل در مجلس شورای اسلامی، یکی از چالش‌های اصلی استان مازندران را فقدان زیرساخت‌های لازم برای توسعه و پیشرفت عنوان کرد و خاطرنشان ساخت: مجمع نمایندگان استان، ظرفیت بسیار خوبی است که می‌بایست آن را جدی گرفت و از این فرصت در راستای تامین زیرساخت لازم به خوبی استفاده نمود.

دکتر علی‌اصغر باقرزاده نماینده مردم بابلسر و فریدونکنار در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست گفت: این جلسات می‌تواند در گام اول، دل‌ها را به یکدیگر نزدیک نماید که با این‌کار، افکار هم می‌تواند به تعالی بیاندیشد. افکار مختلفی که موجب خیر و صلاح مملکت و تعالی استان بشود.

دکتر باقرزاده با تاکید بر این نکته که مازندران را به عنوان یک کلان‌شهر می‌شناسیم، اظهار داشت: در بحث منطقه آزاد، تمامی نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی پای کار آمدند و من معتقدم که تمام نمایندگان استان می‌بایست با اتحاد، برادری، وفاق و همدلی و به صورت یکپارچه برای توسعه و تعالی استان مازندران تصمیم بگیرند و عمل کنند.

 ایزدی‌فرد معاون دانشجویی دانشگاه مازندران به اهداف این معاونت در دانشگاه اشاره کرد و افزود: عمده هدف ما در معاونت دانشجویی دانشگاه، سلامت دانشجویان است.

دکتر مرتضی علویان معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه مازندران با تاکید بر این‌که دانشگاه مادر استان می‌تواند مدیریت کلان استان را برعهده بگیرد، گفت: بسیاری از طرح‌های ما در مازندران، فاقد پیوست فرهنگی است در حالی‌که پیوست فرهنگی بسیار مهم و کارساز است.

دکتر قشقاوی منتخب مردم رباط کریم و بهارستان در مجلس شورای اسلامی نیز که به‌عنوان یکی از مازندرانی‌ها در مجلس حضور دارد، میهمان این نشست بود، بزرگ‌ترین عامل افزایش سکته و سرطان، بی‌توجهی به معضل زباله است که باید حسابی و جدی در این خصوص فکر کنیم، اظهار داشت: خوش‌بختانه زمینه فراهم است و فقط اهتمام ویژه مسوولان را لازم دارد. متاسفانه استان ما به خاطر بی‌توجهی به بازیافت و زباله در مرز سرطان‌پروری قرار دارد.

دکتر قشقاوی با بیان این‌که در این دوره از مجلس شورای اسلامی، افراد قوی و باسابقه‌ای از استان مازندران به مجلس راه یافتند، اظهار داشت: به فضل الهی، حضور شما نخبگان و افراد قوی در مجلس باعث شکوفایی بیشتر استان مازندران شود.

دکتر علی بابایی کارنامی نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست به توانمندی‌های استان مازندران اشاره کرد و گفت: ظرفیت‌های استان مازندران بسیار بالاست. نادیده گرفتن استان مازندران در سطح ملی نیز، اشتباه بزرگی است. در هیچ کجای کشور نمی‌توانید این امکانات و ظرفیت‌هایی که در مازندران است را مشاهده کنید. ما در مازندران هم دشت داریم، هم کوه، هم دریا، هم جنگل و ...

کارنامی نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی افزود: جایی که می‌تواند از این ظرفیت‌ها به نحو مطلوبی استفاده کرده و مشکلات استان را برطرف نماید، دانشگاه است. در گذشته، مسوولان استان، دانشگاه‌ها و ظرفیت‌های موجود در دانشگاه‌ها را ندیدند که امروز ما در حوزه پسماند مشکل داریم. اگر کارگروه‌های تخصصی آن زمان ایجاد می‌شد، اکنون ما این مشکلات را نداشتیم.

دکتر بابایی کارنامی در بخش دیگری از سخنانش به استفاده درست از نخبگان دانشگاهی در سایر کشور‌ها اشاره کرد و افزود: ما در حوزه‌های مختلف از دانشگاه‌های خود غافل شدیم. اکثر کشور‌هایی که موفق هستند به این خاطر است که دانشگاه‌های خود را وارد اتاق‌های فکر خود کرده‌اند. در بحث اقتصاد دریامحور هم نتوانستیم تا به امروز از این ظرفیت‌های علمی موجود در دانشگاه‌ها استفاده نماییم. ان‌شاءالله با تشکیل مجمع نمایندگان استان، باید به سرعت برنامه ریزی کرده و از این استراتژی در راه اعتلای استان بهره بگیریم.


دکتر یحیی کامیابی معاون اداری، مالی و پشتیبانی دانشگاه نیز در این نشست، با تاکید بر این‌که ۹۰ درصد اعتبارات صرف دستمزد و حقوق می‌شود، گفت: در سال گذشته با کمک نمایندگان استان به‌ویژه نماینده شهرستان بابلسر، اعتبار دانشگاه مازندران افزایش یافته است و انتظار داریم برای کسب موفقیت‌های بیشتر، کمک‌های بیشتری به دانشگاه مازندران شود.

دکتر کامیابی با گلایه از این‌که مسوولان استان، ۳درصد بودجه متوازن ما را به سایر دستگاه‌ها اختصاص می‌دهند، اظهار داشت: ما انتظار داریم که این اعتبار به دانشگاه‌های استان مازندران نیز اختصاص یابد.

دکتر جمال قاسمی معاون پژوهش و فن‌آوری دانشگاه نیز در این نشست با اشاره به کارکرد کشوری و جهانی دانشگاه‌ها گفت: ما نباید به دانشگاه‌ها نگاه محلی داشته باشیم که بعضا به دانشگاه‌ها آسیب خواهد رساند. نگاه ما این است که اثرپذیری علمی دانشگاه باید در جامعه احساس شود.

دکتر قاسمی افزود: دو وظیفه قانون‌گذاری و نظارت، از وظایف مهم مجلس شورای اسلامی است. از نمایندگان انتظار داریم که راه برون‌رفت کشور ما از مشکلات موجود را که توجه ویژه به دانش بنیان و دانش‌پایه است در دستور کار قرار دهند. زیرا اگر از فرصت‌ها استفاده نکنیم، همان فرصت‌ها بعدا به چالش تبدیل خواهند شد.

دیگر خبرها

  • درخواست انتخاباتی عضو دفتر رهبری از مردم /انتخاب هیات رئیسه مجلس دوازدهم در انحصار نمایندگان تهرانی نخواهد بود
  • مسیر اجرایی با انتخاب نماینده اصلح ترسیم می‌شود/نمایش نشاط عمومی با مشارکت مردم
  • لیست نامزدهای شورای وحدت در دور دوم انتخابات تهران
  • لزوم توجه نمایندگان مجلس به نقش دانشگاه در توسعه مازندران
  • با نمایندگان مجلس در بروجرد و کوهدشت+گزارش
  • جوکار: طبق قانون شفافیت قوای سه گانه آراء نمایندگان باید در دسترس عموم قرار گیرد
  • جوکار: طبق قانون " شفافیت قوای سه گانه " آراء نمایندگان باید در دسترس عموم قرار گیرد + فیلم
  • پایان دوره آموزشی نمایندگان منتخب مجلس دوازدهم
  • مردم تقسیم‌بندی‌های سیاسی مجلس را مشخص می‌کنند
  • منع نمایندگان هیات مدیره شرکت‌های دولتی از داوطلبی مجلس