Web Analytics Made Easy - Statcounter

«مراببخش» نام قطعه‌ای است با آهنگسازی میدیا فرج‌نژاد و خوانندگی «ترکاش» که از امروز منتشر شده است.

به گزارش خبرگزاری شبستان، قطعه‌ی «مرا ببخش» با آهنگسازی میدیا فرج‌نژاد و با صدای ترکاش از صبح امروز چهارشنبه 30 آبان منتشر شده تا در اختیار علاقه‌مندان قرار گیرد. شعر این قطعه را علیرضا کلیایی سروده و با تهیه کنندگی مهدی باقریان و از سوی «آوای سوته‌دلان» منتشر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

میدیا فرج‌نژاد درباره این قطعه می‌گوید: «مرا ببخش» برای من تجربه جدید و چالش جذابی است. در این کار سعی کرده‌ام فرمت‌های مختلف تنظیم در موسیقی که در دهه‌های مختلف و در نقاط مختلف دنیا مرسوم بوده را با موسیقی ایرانی تلفیق کنم. در واقع ارکستراسیونی که متعلق به موسیقی ما نیست، به خدمت موسیقی ایرانی درآمده و در نهایت هم آنچه شنیده می‌شود از حس و حال موسیقی ایرانی جدا نیست.

 

او ادامه می‌دهد: اگر احساس کنم تنظیم قطعه‌ای نیاز دارد که به سمت موسیقی دهه هفتاد فرانسه بروم، یا اینکه نیاز باشد از موسیقی الکترونیک استفاده کنم، حتما این کار را می‌کنم. یکی از تجربی‌ترین بخش‌های رزومه کاری‌ام همین همکاری با آقای «ترکاش» است. در این اثر آوازها و خط ملودی کاملا ایرانی است. در سازبندی ساز ایرانی داریم. اما در تنظیم فرمت‌های خاصی را به کار بسته‌ام. در ژانربندی هم هیچ اصراری ندارم که این اثر موسیقی سنتی ایرانی باشد. در تنظیم هیچ آدابی و ترتیبی نجسته‌ام.

 

این آهنگساز موسیقی ایرانی درباره خواننده تازه‌ترین اثرش می‌گوید:‌ خواننده این قطعه «ترکاش» است. به جرات می‌توانم بگویم که از نظر گستره صوتی، تکنیک و جنس صدا یکی از بهترین خوانندگانی است که تا کنون دیده‌ام. سواد موسیقی کافی دارد و موسیقی مقامی را می‌شناسد و آواز کلاسیک هم کار کرده است. هوش خوانندگی بالایی هم دارد.

 

فرج‌نژاد تاکید می‌کند: بارها از خودم پرسیده‌ام که در چنین دوره‌ای خواننده‌ای مانند ترکاش که ابزار درستی دارد چرا شناخته شده نیست. این مسئله انگیزه‌ای شد که حتی الامکان فضای شنیده شدن بیشتر را برای این دست خواننده‌های توانا فراهم کنم. البته پیشتر هم با خوانندگان جوان و همنسل کار کرده‌ام و همیشه دوست داشتم که برای آنها راهگشا باشم.

 

 دیگر عوامل ساخت قطعه «مرا ببخش» عبارتند از: بهنام ابوالقاسم – نوازنده پیانو، پدرام فریوسفی – نوازنده ویلن و ویولا، آتنا اشتیاقی – نوازنده ویلنسل، پیمان توسلی – نوازنده سازهای الکترونیک، تینا بخشی – طراحی لباس و گریم، فرشاد عظیمی – مجری گریم، معین هاشمی‌نسب – عکس، میلاد فاتحی طراح گرافیک.

 

ضبط، میکس و مسترینگ این اثر در استودیو 54 انجام شده است.

پایان پیام/32

منبع: شبستان

کلیدواژه: هفته کتاب و کتابخوانی هفته وحدت ارومیه حسن روحانی همایش خراسان جنوبي هفته کتاب جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان همدان آذربایجان غربی وحدت میدیا فرج نژاد مرا ببخش انتشار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۱۷۲۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این سریال مشهور، صداوسیما را به شدت عصبانی کرد

آفتاب‌‌نیوز :

یک روزنامه متعلق به صداوسیما در مطلبی به بررسی سریال حشاشین پرداخت:

روزنامه جام جم متعلق به صداوسیما در مطلبی به بررسی سریال «حشاشین» پرداخت: حشاشین مصداق کاملی از همان چیزی‌ست که از آن به‌عنوان پروژه از آن خودسازی و جعل حقیقت در راستای تاریخ‌سازی نام بردم؛ سریالی که بر مبنای مفاهیم خاصه جریان قدرت غرب و با بودجه مستقیم صهیونیست‌ها در سینمای به اصطلاح مصر ساخته و پرداخته می‌شود؛ اثری که ماحصل همان رفتار سازمان‌یافته در جهت میل به خواسته‌های معین است، محصولی که در شش ماه از آب و گل در می‌آید و میلیون دلاری خرجش کرده‌اند.

 براساس مستندات مطالعاتی نیرو‌های تادیبی حسن صباح نیرو‌هایی زبده، نخبه و مقید به اصول اخلاقی شیعی بوده‌اند، نیرو‌هایی که زهد و ریاضت پایه اصلی آموزش‌های ایشان بوده است، نیرو‌هایی که در جهت مأموریت‌های سری و سخت خود حتی از تزویج هم سر می‌پیچیدند تا آمادگی روحی و جسمی خویش را شبانه‌روز در جهت مأموریت‌ها حفظ کنند، حالا این را بگذارید در برابر عیاشانی چاقو به دست که حشاشین برای‌تان تصویر می‌کند که تمام خواست و طلب‌شان زن و زیور و شراب و مخدر است.

مجموعه حشاشین که محصولی میلیون دلاری وحاصل همکاری چندین کشور با یکدیگر است که همچون دیگر محصولات رسانه غرب در پس رنگ و لعاب اکشن و هیجان و کیفیت تصویربرداری‌اش آنچه می‌خواهد را بادمل‌های چرکینش به خورد مخاطب می‌دهد، خوراندنی که حتی مخاطب عامه هم متوجه حس بدولزجش می‌شود، اثری که غلو می‌کند و دروغ‌های صد من یک غازش رادرپس صحنه‌های عاشقانه و اکشن‌های مهیج و توفانی پنهان می‌نماید.

منبع: سایت برترینها

دیگر خبرها

  • سنندج؛ خاستگاه فرهنگ و هنر اصیل ایرانی
  • نظر علیرضا طلیسچی درباره حضورش در شب‌های زودیاک و آهنگ پرطرفدارش «پاقدم»
  • ببینید | نماهنگ «نحن المقاومون» با صدای ابوذر روحی منتشر شد
  • پهپاد‌ انتحاری ایرانی ، ابزار کارآمد روسیه در جنگ اوکراین
  • داستان تیتراژ سریال دلیران تنگستان
  • داستان تیتراژ سریال«دلیران تنگستان»/ وقتی موسیقی ایرانی محترم است
  • مالیات عایدی بر سرمایه در بازار خودرو چه اثری دارد؟
  • این سریال مشهور، صداوسیما را به شدت عصبانی کرد
  • مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی البرز:صدای امثال علی نژاد ها در غرب برای بی حجاب کردن دختران معصوم این مملکت صدای کودتای سازمان سیا است
  • شنیدن فهرست بهاری خوانندگان در اردیبهشت/ «غزه» همچنان مهم است!