Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبکه خبر»
2024-04-23@09:01:11 GMT

درمان عفونت لثه را جدی بگیرید

تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۶۱۷۶۳۴

رئیس شورای سیاست‌گذاری سمپوزیوم افق‌های نوین ۲۰۲۰ با بیان این مطلب گفت: خونریزی لثه هنگام مسواک زدن، متورم شدن لثه، بوی بد و طعم ناخوشایند دهان از جمله نشانه های ابتلا به بیماری لثه است. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، دکتر برزویی با اشاره به این که  بیماری‌های لثه درد ندارند گفت: افراد باید هر ۶ ماه یکبار اقدام به جرم‌گیری دندان کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی  افزود: همایش افق‌های نوین ۲۰۲۰ در زمینه ایمپلنت و بازسازی استخوان از تاریخ ۲۹ آذرماه سال جاری در کشور آذربایجان شهر باکو برگزار خواهد شد که اساتید برجسته کشور در حوزه دندانپزشکی در این مراسم سخنرانی خواهند کرد.

دکتر برزویی گفت: این نخستین پروژه و یک گام مهم ملی که در فاصله کوتاهی پس از سمپوزیوم در کشور آذربایجان شروع به فعالیت می‌کند که در زمینه آموزش، درمان و همچنین ارزآوری برای کشور از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

وی افزود: اساتید ایرانی دانش خود را در زمینه دستاوردهای نوین درمانی در حوزه دندانپزشکی به متخصصان آذربایجانی انتقال خواهند داد.

دکتر برزویی گفت: در شرایطی که کشور به دلیل مسائل بین‌المللی از تعادل اقتصادی مناسبی برخوردار نیست این اقدام می‌تواند منجر به اشتغالزایی در حوزه دندانپزشکی برای متخصصان ایرانی شود.

 دبیر علمی سمپوزیوم  نیز گفت: خوشبختانه ما جزء ۱۰ کشور برتر دنیا در زمینه درمان‌های دندانپزشکی هستیم و می‌توانیم دانش خود را به کشورهای همسایه انتقال دهیم.
مقدس گفت:۹۰ درصد بیماران مراجعه کننده به درمان ایمپلنت نیازمند نیستند . انجام ایمپلنت نیازمند شرایطی مانند ضخامت لثه و استخوان مناسب و لثه کافی است که اگر دندانپزشک این شرایط را مد نظر قرار ندهد انجام ایمپلنت با شکست مواجه خواهد شد.

وی درباره لزوم توجه به مسائل بهداشتی برای پیشگیری از بیماری‌های لثه افزود: باید توجه کنیم که به هیچ عنوان زیبایی جایگزین دندان از دست رفته نخواهد بود اما متأسفانه درمان‌های زیبایی در کشور ما رواج یافته است و بسیاری از مردم جامعه به دنبال انجام عمل‌های زیبایی اصلاح لبخند هستند.

خونریزی لثه هنگام مسواک زدن، متورم شدن لثه، بوی بد و طعم ناخوشایند دهان از جمله ابتدا به بیماری لثه به شمار می‌رود اما توجه داشته باشیم که معمولاً بیماری‌های لثه به نسبت بیماری‌های دندان از درد برخوردار نیستند.

این متخصص لثه گفت: درمان دیرهنگام عفونت‌های لثه منجر به پیشروی این بیماری خواهد شد و لازم است بهداشت دهان رعایت شود. وی در پایان گفت: جرمگیری از جمله مواردی است که می‌تواند از بروی بیماری‌های دهان و لثه جلوگیری کند و انجام این کار هیچ آسیبی به دندان‌ها وارد نمی‌کند همچنین توصیه می‌شود افراد هر ۶ ماه یکبار اقدام به جرم‌گیری دندان کنند.

منبع: شبکه خبر

کلیدواژه: لثه عفونت بیماری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۱۷۶۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز واکسیناسیون «پنوموکوک» برای نوزادان در آبادان

به گزارش خبرنگار مهر، روح الله شکری پیش از ظهر امروز دوشنبه در گفت‌وگویی رسانه‌ای اظهار نظر کرد: ایمن‌سازی یکی از مؤثرترین روش‌های پیشگیری از بیماری‌های دوران کودکی است، نقش واکسیناسیون در سلامت جامعه خیلی مهم است. پس از تأمین آب آشامیدنی سالم هیچ مداخله‌ی دیگری حتی آنتی‌بیوتیک‌ها چنین تأثیر عمده‌ای در کاهش مرگ‌ومیر و ناتوانی نداشته است.

وی افزود: در حال حاضر در کشور ما کودکان علیه ۱۰ بیماری خطرناک و کشنده از جمله سل، فلج اطفال، دیفتری، کزاز، سیاه سرفه، سرخک، سرخجه، اوریون، هپاتیت ب و هموفیلوس آنفلوانزا واکسینه می‌شوند.

سرپرست مرکز بهداشت آبادان ادامه داد: با فعالیت‌های بهداشتی و درمانی در کشور ما توانستیم در راستای کنترل، حذف و ریشه‌کنی برخی از بیماری‌های واگیر و مهلک گام برداریم.

وی گفت: در حال حاضر واکسن پنوموکوک برای کودکان، تا یک‌سالگی به واکسیناسیون روتین کشور ما اضافه شده که نویدبخش کنترل و کاهش بار بیماری‌های ناشی از عفونت‌های پنوموکوکی است.

شکری افزود: این واکسن سبب کاهش بار جهانی بیماری‌های ناشی از عفونت‌های پنوموکوکی می‌شود. این باکتری‌ها، عامل عفونت‌های مهاجم باکتریال در کودکان، طیف وسیعی از بیماری‌هایی مانند مننژیت، عفونت باکتریال تب‌دار، عفونت گوش میانی، سینه پهلو، سینوزیت و سپتیسمی (عفونت خون) است. این بیماری‌ها، یکی از علل اصلی مرگ‌ومیر در کودکان زیر پنج سال در سراسر جهان و پیشگیری از آنها با واکسن پنوموکوک امکان‌پذیر است.

سرپرست مرکز بهداشت آبادان بیان کرد: این واکسن به صورت تزریقی در سن ۲ ماهگی، ۴ ماهگی و یک‌سالگی علیه عفونت‌های پنوموکوکی تزریق می‌شود.

کد خبر 6085308

دیگر خبرها

  • «پویش سلامت دهان و دندان» ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت برگزار می‌شود
  • عفونت‌های ادراری و پروستات از جمله بیماری‌های شایع
  • اجرای طرح ارتقای سلامت دهان و دندان در مدارس عشایری
  • آغاز واکسیناسیون «پنوموکوک» برای نوزادان در آبادان
  • آغاز واکسیناسیون پنوموکوک نوزادان در آبادان
  • اجرای طرح ارتقای سلامت دهان و دندان در مدارس عشایری کشور
  • واکسیناسیون پنوموکوک در آبادان آغاز شد
  • بهره مندی ۳۶ هزار کودک دزفولی از خدمات فلورایدتراپی
  • آغاز اجرای آزمایشی برنامه ملی سواد سلامت دانش آموزان عشایری در چهارمحال و بختیاری
  • اجرای طرح سلامت دهان و دندان دانش‌آموزان