Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-07@20:48:56 GMT

موضوع سونامی سرطان بی اساس است

تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۶۱۷۹۶۳

موضوع سونامی سرطان بی اساس است

به گزارش ایرنا ، کتر عبدالرسول طالعی چهارشنبه در جمع خبرنگاران افزود:برخی تغییرات در جامعه از جمله تغییر در سبک زندگی می‌تواند روند ابتلا به سرطان را افزایش دهد بر همین اساس می‌توان گفت در دهه های اخیر سبک زندگی اغلب افراد در جامعه به سمت ابتلا به سرطان رفته است.
وی گفت: مصرف بی رویه فست فودها، استفاده بی رویه از شیرینی و غذاهای آماده، افزایش چاقی به دلیل کاهش تحرک و عادت کردن به زندگی ماشینی از جمله مواردی است که ابتلا به سرطان را افزایش می دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ابتلا به سرطان پستان در بانوان و سرطان پروستات در مردان را شایع ترین انواع سرطان دانست و گفت: سرطان پستان و دهانه رحم در زنان از جمله موارد شایع مبتلایان سرطان است که نیاز به پیشگیری و کنترل دائم دارد.
این متخصص سرطان ‌شناسی با بیان اینکه سلول های سرطانی خود به خود از بین نمی روند و مداوا نمی شوند گفت: درمان سرطان نیاز به انواع جراحی رادیوتراپی و شیمی درمانی دارد و کسانی که فکر می کنند با مداخلات جراحی، سرطان به سایر نقاط بدن گسترش پیدا می کند برداشت صحیحی از این موضوع ندارند.
طالعی با بیان اینکه 15 میلیون مورد جدید سرطان در جهان کشف شده است گفت 80 درصد از این افراد حداقل نیاز به یک عمل جراحی برای درمان سرطان دارند.
وی همچنین گفت: سال گذشته در مرکز جراحی سرطان دانشگاه علوم پزشکی شیراز یک هزار و 200 بیمار مبتلا به سرطان مورد عمل جراحی قرار گرفتند.
طالعی افزود:هر چند تلاش‌های فراوانی برای تأمین داروهای مبتلایان سرطان انجام شده است اما تداوم تحریم ها دسترسی به داروهای بیماران سرطانی را با مشکل مواجه کرده است.
این استاد پژوهشگر دانشگاه علوم پزشکی شیراز همچنین گفت: نخستین کنفرانس جراحی سرطان در شیراز با حضور 12 مهمان برجسته خارجی از کشورهای استرالیا، فرانسه، ژاپن، سوئد، ایتالیا، آمریکا، ترکیه و عمان همچنین استادان برجسته داخلی هفتم تا نهم آذر ماه در شیراز برگزار می شود.
دبیر اجرایی این کنگره نیز اظهار داشت: در این کنگره علمی 400 متخصص سرطان شناسی و استادان و پژوهشگران در رشته‌های آنکولوژی و رادیوتراپی و رادیولوژی تازه های علمی را بررسی می کنند.
دکتر مجید اکرمی اظهار داشت:بررسی مواردی از سرطان پستان، معده، پروستات و تومورهای بدخیم بافت نرم در این کنگره دو روزه از سوی پژوهشگران ارائه می شود.
اکرمی با بیان اینکه در سال گذشته 900 مورد بیماری سرطان سینه در شیراز مورد عمل جراحی قرار گرفتند گفت: این بیماران عمدتاً از استان های هرمزگان، بوشهر، کهگیلویه و بویر احمد ،خوزستان و استان های همجوار بودند.
دکتر صدیقه طهماسبی دبیر علمی این کنگره و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز با تاکید بر اینکه همه بانوان باید پیرامون سرطان پستان و سرطان دهانه رحم اقدامات پیشگیرانه انجام دهند گفت: این اقدامات با انجام آزمایش های ساده انجام می‌شود و می‌تواند از بروز بیماری‌های حاد جلوگیری کند.
وی اضافه کرد: 140 مقاله به کنفرانس جراحی سرطان در شیراز رسیده است و 88 مقاله در این کنفرانس ارائه خواهد شد ضمن آنکه شرکت کنندگان از سخنرانی های علمی استادان نیز بهره‌ مند خواهند بود.
6113 /1876
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی جراحی زنان سرطان سونامی مردان 40 سالگی انقلاب منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۱۷۹۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشت میزبان دوازدهمین کنگره ملی سوختگی ایران است

رامیار فرزان معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گیلان گفت: تاکنون ۳۶۱ مقاله در این کنگره دریافت شده که ۱۷۸ مقاله تایید، ۴۸ مقاله برای ارایه شفاهی و ۱۳۰ پوستر نیز در آن پذیرفته شده است.

وی با بیان اینکه سوخگی یک بیماری بسیار شایع است و افراد زیادی درگیر آن می‌شوند، افزود: توده‌ای از مردم با سوختگی درگیر هستند در حالیکه ۹۰ تا ۹۵ درصد سوختگی‌ها قابل پیشگیری اند.

رئیس دوازدهمین کنگره ملی سوختگی با بیان اینکه این کنگره در دوم و سوم خردادماه امسال به میزبانی رشت برگزار می‌شود، گفت: تمامی مقدمات لازم برای برگزاری این کنگره با مشارکت بخش خصوصی و نخبگان علمی اعم از متخصصان، پرستاران و پیراپزشکان انجام خواهد شد.

محمد طلوعی، فوق تخصص جراحی پلاستیک، ترمیمی و سوختگی و دبیر علمی دوازدهمین کنگره ملی سوختگی نیز در این نشست با بیان اینکه سالانه ۱۸۰ هزار مورد سوختگی در دنیا رقم می‌خورد، اظهار کرد: آمار سوختگی‌ها در کشور‌های توسعه نیافته بیشتر است.

وی با اذعان به اینکه دلیل بسیاری از سوختگی‌ها به دلیل فقدان زیرساخت‌های مناسب گرمایشی است، افزود: کشور‌های توسعه نیافته ۲۰ برابر کشور‌های توسعه یافته دچار سوختگی می‌شوند.

به گفته دبیر علمی دوازدهمین کنگره ملی سوختگی، اصلاح مصرف به ویژه در گاز، سوخت و دمای آب مصرفی می‌توان در کاهش سوختگی‌ها موثر شود.
دکتر طلوعی با اعلام اینکه در بیمارسان ولایت رشت به عنوان قطب درمان سوختگی، سالانه ۵۰۰ مورد سوختگی داریم، خاطرنشان کرد: چهار برابر این بیماران با مراجعه به مرکز سوانح و سوختگی ولایت به صورت سرپایی درمان می‌شوند.

وی با اشاره به طولانی بودن و تحمیل هزینه‌های مالی و روانی ناشی از سوختگی، خاطرنشان کرد: فرد سوخته تا سال‌ها تحت تاثیر قرار میگیرد و متحمل هزینه‌های روانی، اجتماعی و مالی می‌شود.
دبیر علمی دوازدهمین کنگره ملی سوختگی با بیان اینکه مردان بیشتر از بانوان درگیر سوختگی می‌شوند، گفت: بیشترین سنین سوختگی بین ۱۰ تا ۴۰ است و عمده و شایع‌ترین دلیل سوختگی‌ها نیز شعله‌ها هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • تبعات عدم توجه به مشکلات پزشکان در مناطق دورافتاده کشور
  • چهل و پنجمین کنگره علمی جامعه جراحان ایران
  • ماموگرافی برای غربالگری سرطان از ۴۰ سالگی
  • وزیر اسبق بهداشت: طرح اجباری پزشکان برداشته شود
  • کنگره ایران‌شناسی بین‌المللی می‌شود
  • طرح اجباری پزشکان برداشته شود
  • آنچه در یکصد و پنجاه و دومین جلسه شورای شیراز گذشت
  • رشت میزبان دوازدهمین کنگره ملی سوختگی ایران شد
  • رشت میزبان دوازدهمین کنگره ملی سوختگی ایران است
  • تشخیص زودهنگام سرطان، پنجره‌ای به سوی زندگی