Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-05-02@23:31:21 GMT

تفکر بسیجی از خود بسیجی مهم‌تر است

تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۶۱۸۴۸۱

تفکر بسیجی از خود بسیجی مهم‌تر است

خبرگزاری میزان- معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش یادآوری کرد ۵۵۰ هزار دانش‌آموز در عرصه دفاع مقدس حضور داشته‌اند،۳۶ هزار نفر از آن‌ها به شهادت رسیده‌اند، ۲۵۰۰ دانش‌آموز آزاده و ۳ هزار دانش‌آموز جانباز هستند.

به گزارش گروه جامعه خبرگزاری میزان، علیرضا کاظمی معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش در پنجمین کنگره ملی همفکری بسیج دانش‌آموزی که در ساختمان قدیم مجلس برگزار شد، گفت: «یکی از نعمت‌های ارزشمند و بی‌بدیل الهی که از انفاس قدسی امام (ره) بر نظام جمهوری اسلامی اعطا شد، بسیج بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

وی ادامه داد: بسیج معجزه انقلاب است و امروز تمام دستاورد‌های حفاظت و حراست از آنچه امروز در اختیار ماست، در عرصه‌های مختلف مدیون وجود این تفکر است؛ تفکر بسیجی از خود بسیجی مهم‌تر است، زیرا که به بسیج قداست می‌دهد و باید مواظبت کنیم که بسیج را از تفکر بسیجی جدا نکنند.

کاظمی خطاب به دانش‌آموزان بسیجی اضافه کرد: مستقیم‌ترین و بهترین راه برای سعادت در دنیا و آخرت همین مسیری است که شما طی می‌کنید.

وی افزود: اگر به تاریخ بسیج دانش‌آموزی برگردیم به عظمت این سازمان بیشتر پی می‌بریم اولا در ایام جنگ و در دوران طلایی، ارزشمند و پرافتخار دوران دفاع مقدس به گواه تاریخ، بیشترین حضور را نوجوانان داشتند؛ ۵۵۰ هزار دانش‌آموز در عرصه دفاع مقدس حضور داشتند که ۳۶ هزار شهید تقدیم انقلاب کردند و ۲۵۰۰ نفر، آزاده و ۳ هزار نفر به مقام جانبازی نائل شدند.

معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: امروز نیز حضور مؤثر بسیج دانش‌آموزی در عرصه مقابله با تهدید‌های نرم دشمن، برای ما امید آفرین و برای دشمنان، یأس‌آور است.

وی گفت: در کنار مأموریت اصلی بسیج دانش‌آموزی، ماموریت‌های دیگری انتظار می‌رود، که اشاره خواهم کرد که یکی از آنها، تأمین منابع انسانی، شایسته، مؤمن، متدین و انقلابی و کارآمد برای نظام جمهوری اسلامی است؛ دانش آموزانی که با تفکرات عمیق، همه جانبه، قدرت نقد خلاقانه دارند و به تربیت دانش آموزان شجاع، مدیر و مدبر می‌پردازند.

کاظمی اضافه کرد: بسیج دانش‌آموزی یقینا مرکز بسط و نشر همه تفکراتی که نظام و انقلاب از آن نشأت گرفته است یعنی فرهنگ ایثار و شهادت، فرهنگ ولایت مداری، فرهنگ معنویت و خدا محوری و فرهنگ از خودگذشتگی و ایثار را باید نشر دهد و شما الگو‌های این تفکرات و فرهنگ هستید؛ یکی از کارکرد‌های بسیج دانش‌آموزی این است که الگو‌های تراز جمهوری اسلامی ایران به جامعه ارائه دهد.

کاظمی به فعالیت‌های که در آن‌ها بسیج دانش‌آموزی می‌تواند به خوبی ایفای نقش کند، اشاره کرد و گفت: «مهم‌ترین مأموریت آن، مقابله با تهدیدات جنگ نرم دشمن است که در تمام عرصه‌های سیاسی و اجتماعی و به ویژه اقتصادی ورود کرده است و اگر قرار باشد در این عرصه‌ها موفق باشیم باید توانمندی خودمان را افزایش دهیم و توانمندی در عرصه‌های معنوی و بصیرت و در حوزه‌های سیاسی و اجتماعی و طلایه داری در عرصه‌های علمی از مهمترین ابزار است.

وی ادامه داد: مأموریت دیگر، حساس بودن همه دانش آموزان در حوزه تحولاتی است که در نظام تعلیم و تربیت اتفاق می‌افتد؛ آموزش و پرورش مهمترین مأموریت خود را تحقق سند تحول بنیادین قرار داده است و بیشترین تلاش را وجهه همت خود قرار داده است و انتظار می‌رود تا سهم و نقش بسیج دانش‌آموزی در تحقق این مأموریت مشخص شود.

معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش افزود: ما به دنبال ارائه الگو برای مشارکت تشکل‌ها در تحقق سند تحول بنیادین هستیم.

وی افزود: مأموریت دیگر، جریان‌سازی‌های فرهنگی است که می‌توانید کمک کنید و هنوز کار‌های زیاد در ابعاد مختلف مانند توسعه فرهنگ اقامه نماز، قرآن و عترت داریم که می‌توانیم انجام دهیم؛ تمام آسیب‌های اجتماعی که در خانواده بسط و نشر پیدا کرده است نتبجه کمرنگ شدن عمود دین یعنی قرآن در زندگی است.

کاظمی ادامه داد: مورد بعدی توسعه مهارت‌ها برای زندگی سالم، درست، توسعه فضائلی اخلاقی و ایجاد روحیه امید و نشاط است؛ دشمن تلاش می‌کند با فشار بر مردم روحیه یأس را به وجود آورد.

وی گفت: جریان‌سازی‌های فرهنگی خیلی مهم است، در جهت شعار سال یعنی حمایت از کالای ایرانی نیاز به جریان‌سازی عمیق داریم یا در جهت فرهنگ حجاب و عفاف باید فعالیت کرد؛ البته امسال در تمام مدارس ابتدایی نمایشگاه‌های حجاب و عفاف را برگزار کردیم؛ همچنین در حوزه امر به معروف و نهی از منکر و نهضت حفظ قرآن از جمله برنامه‌هایی است که دنبال آن هستیم.

معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش افزود: استراتژی در وزارت آموزش و پرورش استفاده از ظرفیت تشکل‌ها به ویژه بسیج دانش‌آموزی است و در جلسات متعدد تأکید کردیم مأموریت ما به ویژه در بحث پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی را تشکل‌ها بهتر می‌توانند عمل کنند.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: علیرضا کاظمی آموزش و پرورش بسیج دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۱۸۴۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیت‌الله جنتی: معلمان، مجاهدان عرصه علم و فرهنگ هستند

دبیر شورای نگهبان با اشاره به ضرورت الگوگیری از نظام آموزشی امام صادق (ع) گفت: معلمان، مجاهدان عرصه علم و فرهنگ هستند.

به گزارش مشرق، آیت‌الله احمد جنتی در ابتدای جلسه روز چهارشنبه این شورا ضمن گرامیداشت روز معلم و سالروز شهادت استاد مرتضی مطهری (ره) اظهار داشت: برای معلمان که مجاهدان عرصه علمی و فرهنگ هستند، آرزوی توفیق دارم.

وی سپس درخصوص شهید مطهری اظهار داشت: در کنار آثار شهید مطهری که حقیقتا سرمایه فرهنگی و علمی جامعه ما است، باید سیره علمی اثرگذار ایشان نیز تبیین شود.

دبیر شورای نگهبان افزود: ویژگی ممتاز شهید مطهری (ره) نیازشناسی علمی و فرهنگی جامعه بود و چون حرکت خود را براساس این نیازشناسی دقیق ساماندهی کرد در بیداری جامعه نقش تاثیرگذار داشت.

آیت‌الله جنتی با بیان اینکه شهید مطهری معلم تراز انقلاب اسلامی بود، عنوان کرد: محتوای آثار شهید مطهری سرمایه‌ای عظیم برای مقابله با شبهات دشمنان امت اسلام است.

وی همچنین تاکید کرد که معلمی از نگاه معارف اسلامی یک شغل نیست، بلکه یک مجاهدت است و هرچه این مجاهدت کامل‌تر انجام شود، جامعه سعادتمندتر خواهد شد.

امام صادق (ع)؛ جهادگر بزرگ فرهنگی

دبیر شورای نگهبان در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به در پیش بودن سالروز شهادت امام صادق (ع) و عرض تسلیت بدین مناسبت، بیان داشت: ایشان در روزگاری که جهان اسلام با نفوذ افکار بیگانگان و همچنین تحریف معارف اسلامی مواجه بود، با تعیین درست اولویت‌ها، دست به جهاد بزرگ فرهنگی زدند.

وی خاطرنشان کرد: ثمرات ارزشمند آن جهاد بزرگ فرهنگی از سرمایه‌های ماندگار امت اسلام است.

آیت‌الله جنتی این نکته را هم یادآور شد که امام صادق (ع) همزمان با تدریس و تربیت شاگردان، نظام و ساختار آموزشی جامعی طراحی کردند که قابلیت الگوبرداری در همه زمان‌ها دارد و هرچه نظام آموزش و پرورش ما به این نظام آموزشی نزدیک‌تر شود، توفیقات بیشتری کسب خواهد کرد.

دیگر خبرها

  • فرمانده سپاه بوشهر: معلم محرک علم و مولد قدرت است
  • رصدخانه دانش‌آموزی به نام شهید تهرانی مقدم افتتاح می‌شود
  • تجلیل از ۱۵۰ استاد و مربی نظامی و عقیدتی بسیج در مشهد
  • نیمی از مدارس کشور مربی پرورشی ندارند/ افزایش اردوهای دانش آموزی
  • فعالیت‌های فرهنگی با پیوست هنری تاثیرگذاری بیشتری بر جامعه دارد
  • آیت‌الله جنتی: معلمان، مجاهدان عرصه علم و فرهنگ هستند
  • فرهنگ جهادی و تفکر بسیجی راهکار تحقق «ما می توانیم»
  • «معلمان» مجاهدان عرصه علم و فرهنگ هستند
  • انجام کارهای بی‌منت در گرو داشتن تفکر بسیجی است
  • انجام کارهای بی‌منت در گروه داشتن تفکر بسیجی است