Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تقریب»
2024-05-08@16:08:55 GMT

جان باختن ۸۵ هزار کودک در یمن به دلیل سوء تغذیه

تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۶۱۸۶۷۳

جان باختن ۸۵ هزار کودک در یمن به دلیل سوء تغذیه

به گزارش حوزه بین الملل خبرگزاری تقریب، سازمان "نجات کودکان" که مقر آن در کشور انگلیس است، اعلام کرد: حدود 85 هزار کودک زیر 5سال یمنی به سبب سوء تغذیه شدید جان خود را از دست داده‌اند.
 
 تامر کرولوس، مدیر دفتر این سازمان در یمن گفت: در مقابل هر کودک یمنی که به سبب بمباران و گلوله‌ کشته می‌شود، دهها کودک در این کشور نیز به خاطر گرسنگی می میرند و این مشکلی است که حل کامل آن ممکن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
کرولوس افزود: سیستم ایمنی این کودکان در نهایت ضعف قرار دارد تا آنجا که بعضی از آنها چنان دچار ضعف و سستی شدند که حتی قادر به گریستن هم نیستند.
 
وی در ادامه گفت: پدران از دیدن کودکانشان که از بیماری و گرسنگی در حال مردن هستند، به شدت رنج می برند و این درحالی است که قادر به هیچ اقدام مفیدی برای کودکان شان نیستند.‎
 
بر اساس گزارش پایگاه خبری الخلیج الجدید، وی هشدار داد که زندگی حدود 150 هزار کودک در بندر الحدیده در معرض خطر قرار دارد.
 
سازمان نجات کودکان وضعیت یک کودک یمنی به نام نصیر را که تنها 13 ماه دارد،‌ تحت نظر قرار داده است؛ وی از جمله کودکانی است که از سوء تغذیه شدید رنج می‌برد. نصیر در ماه اکتبر تحت درمان قرار گرفت، اما با آغاز ماه اکتبر حال وی بار دیگر رو به وخامت رفت.
 
سعاد، مادر این کودک فلسطینی به شبکه بی بی سی انگلیس گفته است: من از نگرانی حال و روز بسیار بد کودکان خود، نمی توانم بخوابم و همواره در رنج و عذاب به سر می برم. ‎
 
ماه گذشته میلادی سازمان ملل هشدار داد که گرسنگی و قحطی جان حدود 14 میلیون یمنی را  تهدید می‌کند.
 
سازمان ملل برای ازسرگیری گفت‌وگوها در راستای پایان دادن به جنگ سه ساله علیه یمن که سبب بروز بدترین بحران انسانی در جهان شده است، تلاش می‌کند.
 
انتهای پیام/

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۱۸۶۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌نویس آیین‌نامه جامع تغذیه و رستوران‌های دانشجویی بررسی می شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان امور دانشجویان، دومین نشست مدیران امور دانشجویی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی سراسر کشور ۱۹ الی ۲۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ با حضور دکتر داداش‌پور معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رئیس سازمان امور دانشجویان، دکتر گنجی رئیس صندوق رفاه دانشجویان، دکتر نعیمی معاون امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان، دکتر دانشور مدیر کل امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان برگزار می شود.

در این نشست که به میزبانی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری برگزار می‌شود حاضرین پس از ارائه تجارب موفق خود در حوزه دانشجویی به تبادل نظر در خصوص پیش‌نویس آیین‌نامه جامع اسکان در سراهای دانشجویی، پیش‌نویس آیین‌نامه جامع تغذیه و رستوران‌های دانشجویی خواهند پرداخت.

در بخش دوم این نشست دو روزه شرکت کنندگان در کارگاه آموزشی تحلیل آسیب‌های روانی- اجتماعی دانشجویان که از سوی دفتر مشاوره، سلامت و سبک زندگی سازمان امور دانشجویان برگزار خواهد شد؛ شرکت می کنند.

گفتنی است در پایان این نشست از مدیران دانشجویی شایسته مناطق با اهداء لوح تقدیر، تجلیل به عمل خواهد آمد.

کد خبر 6098219

دیگر خبرها

  • دلیل اصلی پرخاشگری در کودکان چیست؟
  • کتاب‌های این روزها باب میل کودکان است؟
  • «کودکان اُتیسمی» روی مرز باریک مرگ و زندگی
  • جنین‌هایی که از شکم‌ مادرشان در اینستاگرام کار می‌کنند
  • پیش‌نویس آیین‌نامه جامع تغذیه و رستوران‌های دانشجویی بررسی می‌شود
  • پیش‌نویس آیین‌نامه جامع تغذیه و رستوران‌های دانشجویی بررسی می شود
  •  تلاش برای شاد کردن کودکان غزه
  • یونیسف: ۶۰۰ هزار کودک در رفح مصدوم، بیمار و دچار سوء تغذیه هستند
  • ۶۰۰ هزار کودک در رفح مصدوم، بیمار و دچار سوء تغذیه هستند
  • اختلال اوتیسم؛ نشانه‌ها، علل و راه‌های درمان آن