Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا از یزد، محمدعلی طالبی، سرپرست استانداری یزد صبح امروز در مراسم افتتاحیه نخستین همایش ملی هویت کودکان ایران اسلامی به میزبانی استان یزد اظهار کرد: در طول تاریخ بلند کشور ما انسان های بسیاری آمدند و رفتند اما آنچه باقی مانده، هویت ایران اسلامی ما در طول تاریخ است.
وی با اشاره به اینکه فرهنگ غنی کشور ما سینه به سینه و نسل به نسل انتقال یافته است افزود: البته تغییراتی که در هر دوره صورت گرفته با توجه مقتضیات زمانه و نیازهای جدید صورت گرفته است و ما وظیفه داریم این هویت را به نسل های آینده انتقال دهیم تا در سیر تداوم جامعه اختلالی پیش نیاد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


طالبی با بیان اینکه در زمان کنونی، انتقال هویت به سادگی انجام نمی شود، عنوان کرد: در گذشته منابع و مراجع هویت بخش جامعه ناپیوسته بود و کودکان در فرایند اجتماعی شدن هویت خود را صرفا از خانواده و چند مرجع نزدیک دریافت می کردند اما امروز هویت، به سبب زمانه و سبک های زندگی به روش های مختلف و در مجاورت فرهنگ ها و هویتهای متعدد قرار گرفته و در جریان رشد و اجتماعی شدن آنها در معرض پذیرش مولفه های گوناگون مختلف از فرهنگ ها هستند.
وی اضافه کرد: امروز انتقال هویت ایران اسلامی در کودکان دشوارتر از هر زمان دیگری است و با چالش های متعددی روبرو است که اگر این چالش ها مورد غفلت واقع شود، هویت ما که محور انسجام و وحدت جامعه است از دست خواهیم داد.
طالبی گفت: از این رو نهاد خانواده و مدرسه و رسانه های جمعی وظیفه اجتماعی کردن کودکان را برعهده دارند و باید این اقدام را با ظرافت و با جدیت انجام دهند تا انتقال هویت ایران اسلامی به درستی صورت گیرد.
وی ادامه داد: البته در این راه با بدسلیقگی هایی که نیازهای کودکان را در نظر نمی گیرد و موجب رنج و زدگی ها آنها می شود، پرهیز کرد و نیز با توجه شود که حفظ هویت ایران اسلامی به معنای ماندن در گذشته نیست و نسل های آینده ضمن هویت اصیلشان باید فرزند زمانه خود باشند نه جزیره ای جدا افتاده از جهانی که در آن زیست می کنند.
سرپرست استانداری یزد با بیان اینکه هویت ایران اسلامی با بازآفرینی مقتضیات زمانه ماندگار می ماند، تصریح کرد: توجه به تنوع قومی و مذهبی کشور و گسترش ابزارهای تبادل فرهنگی و تاثیرپذیری کودکان می طلبد تا با ظرافت مولفه های مشترک دینی، حس وطن دوستی و احترام به نمادهای ملی مانند پرچم و سرود مورد توجه قرار گیرد.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری ایکنا ایکنا یزد همایش ملی هویت کودکان ایران اسلامی سرپرست استانداری یزد استانداری یزد آموزش و پرورش یزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۱۸۹۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قاسمی: استادان در هویت‌سازی و فرهنگ‌سازی اهتمام داشته باشند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، نخستین نشست شورای رابطین امور بانوان و خانواده استان اصفهان در سال ۱۴۰۳ با حضور دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و عاصمه قاسمی مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در امور زنان و خانواده در سالن امیرکبیر دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان برگزار شد.

مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در امور زنان و خانواده در این نشست با اشاره به اثرگذاری استادان زن در جامعه اظهار کرد: شبکه بانوان فرهیخته دانشگاه آزاد اسلامی در سه سطح استادان، کارکنان و دانشجویان؛ شکل گرفته است که اهدافی همچون راهبری شبکه بانوان فرهیخته دانشگاه، توانمندسازی تخصصی شبکه بانوان فرهیخته دانشگاه؛ هماهنگی و نظارت بر عملکرد شورا‌های راهبری استان‌ها، هماهنگی و نظارت بر عملکرد مسئولین استان‌ها؛ ایجاد بستر تعاملی با فعالان حوزه زنان و خانواده داخل و خارج از دانشگاه را در دستور کار دارد.

قاسمی با بیان اینکه امور زنان و خانواده باید در امور دانشجویان خانم، با قوت وارد شوند، ادامه داد: ویژگی و فطرت نهادینه شده بانوان در آموزش و تعلیم و پرورش، به لحاظ پارامتر انتقال مفاهیم و دارا بودن مؤلفه‌ها و خصایص ذاتی همچون مهرورزی، صبوری و خستگی ناپذیری که خداوند در زن برای مادری قرار داده است، در شغل بسیاری از اساتید خانم تبلور یافته است.

وی با اشاره به هدف اساسی آموزش عالی خاطرنشان کرد: بانوان در هر رشته و مقطعی که تدریس می‌کنند، اهتمام ویژه‌ای را صرف صلح‌گرایی در محیط‌های سخت و ستیزه‌جو می‌نمایند. چنین معلمانی به ترویج فرهنگ تعامل، صلح و مدارا می‌پردازند و با گفتار و کردار خود، آموزش می‌دهند.

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنجان هم با اشاره به دغدغه استادان هیئت علمی، تصریح کرد: جامعه چه تفاوتی بین زنان موفق و موثر در دنیای امروزی قائل شده است؟ پیامد حضور زنان موثر در جایگاه علمی، تا چه حد انفاق افتاده است؟ برای رشد هوش و نبوغ لازمه زنان در حوزه تعلیم و تربیت، چه تسهیلاتی درنظر گرفته شده است؟

نرگس عطریان با تأکید بر نیاز‌های بانوان در دانشگاه آزاد اسلامی تبیین کرد: فعالیت‌های ورزشی، جبران مشکلات ارگونومی و ساعات کار زیاد، برنامه‌های کمک آموزشی فرزندان، توانمندسازی شایستگی‌های فرهنگی در زنان، ازجمله موارد مهمی است که باید نسبت به آن توجه ویژه داشت.

در پایان این نشست، از بانوان هیئت علمی برگزیده و افتخارآفرین در عرصه‌های مختلف علمی، پژوهشی و تحقیقاتی با حضور دکتر طهرانچی ریاست دانشگاه آزاد، محمدعلی نادی معاون علوم تربیتی و مهارتی دانشگاه آزاد، نجفی رییس دانشگاه آزاد استان، محمد باقری معاون هماهنگی و برنامه‌ریزی استان و سایر مسئولان استانی تقدیر شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چالش غرب در رویارویی با بیداری فرهیختگان
  • دانش آموزان دیجیتالی، کلافه از امر و نهی ها
  • دشمن به دنبال از بین بردن هویت گفتمان انقلاب اسلامی است
  • مهار ایران توسط چین؛ چالش‌هایی برای اهرم فشار آمریکا
  • چرا انتشار اوراق رهنی مسکن در ایران گره گشا نبود؟
  • چالش سخت آرسنال برای حفظ یکی از بهترین استعدادهای آکادمی‌اش
  • کاریکاتور/ خلیج فارس بخشی‌ از هویت تاریخی و فرهنگی ایران
  • واحدهای صنفی فاقد شناسه یکتا در دریافت خدمات با مشکل روبرو می‌شوند
  • قاسمی: استادان در هویت‌سازی و فرهنگ‌سازی اهتمام داشته باشند
  • مساله اتباع بیگانه، امنیت، کم آبی و بیکاری چالش‌های اصلی فارس است