Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- وزیر نفت گفت: زمینه‌سازی برای تجهیز مالی به‌منظور توسعه پتروشیمی‌ها مهم‌ترین وظیفه شرکت ملی صنایع پتروشیمی است.

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری میزان، بیژن زنگنه بعدازظهر امروز در جمع برخی مدیران ارشد پتروشیمی و مدیرعامل جدید این شرکت اظهار کرد: شرکت ملی صنایع پتروشیمی اگرچه نقش قانونی رگولاتوری در پتروشیمی‌های خصوصی ندارد، اما نقش ریش سفیدی دارد و به حل مسائل و مشکلات آن‌ها و ارتباط‌شان با وزارت نفت کمک می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به این که باید تلاش شود مجموعه پتروشیمی مقتدر در ایران تشکیل شود، افزود: هم‌اکنون ارزش  تولیدی حدود ۲۰ میلیارد دلار است، اما این رقم می‌تواند به بیش از ۴۰ میلیارد دلار برسد.

وزیر نفت با بیان این که پتروشیمی نقش بسیار زیادی در بخش ارزی کشور دارد، اظهار کرد: شرکت ملی صنایع پتروشیمی و وزارت نفت برای ایجاد تعادل در بازار ارز نقش مهمی ایفا کرده‌اند.

زنگنه، بزرگ‌ترین وظیفه شرکت ملی صنایع پتروشیمی را زمینه‌سازی برای تجهیز منابع مالی به‌منظور توسعه پتروشیمی‌ها عنوان و تاکید کرد: در صنایع پایین‌دستی پتروشیمی نیز بسیار جای کار هست و باید بیشتر فعالیت شود.

وی با بیان این که من به‌طور قاطع می‌گویم که موافق تجمیع پتروشیمی‌های فعال با هم هستم، اما نه در قالب شرکت ملی صنایع پتروشیمی (NPC)، تصریح کرد: در قالب شرکت ملی صنایع پتروشیمی این کار شدنی و قابل برگشت به گذشته نیست.

وزیر نفت با بیان این که باید به فکر تخصیص منابع مورد نیاز برای واحد‌های پتروشیمی بود، گفت: تأمین منابع مالی در کشور کار سختی نیست، اما باید برنامه‌ریزی برای دستیابی به تولید واقعی و سوددهی واحد به درستی انجام شود. زیرا برای نمونه در دوره‌ای واحد‌های زیادی برای تولید اوره و متانول احداث شدند که این خود سبب پایین آوردن قیمت‌ها می‌شود و همه ضرر می‌بینند.

زنگنه با اشاره به این که امیدوارم در سال‌های باقی مانده دولت دوازدهم جهشی اساسی در این صنعت روی دهد، اظهار کرد: شرکت‌های خصوصی در حال انجام فعالیت خود هستند، اما ما می‌توانیم برای بهتر شدن کار با برنامه‌ریزی درست به پیشرفت هرچه بیشتر این صنعت کمک کنیم.

وی به وضع بسیار مطلوب خوراک در کشور اشاره و تصریح کرد: سال آینده باید اتان را برای مصرف وارد خط سراسری کنیم، زیرا اتان اضافی خواهیم داشت.

وزیر نفت با اشاره به تحریم‌ها ادامه داد: بخش ریالی طرح‌ها قابل تأمین است و تأمین دلار آن نیز باید از طریق فاینانس انجام شود.

زنگنه به ان‌جی‌ال ۳۱۰۰، ان‌جی‌ال ۳۲۰۰، ان‌جی‌ال خارک و ... اشاره کرد و افزود: از این واحد‌ها خوراک فراوان ان‌جی‌ال خواهیم داشت که برای صنعت بسیار ارزشمند خواهند بود.   انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: زنگنه پتروشیمی وزارت نفت تجهیز منابع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۲۱۸۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قرارداد ۲.۷میلیارد دلاری با پتروشیمی‌ها برای تولید بنزین

با توجه به افزایش مصرف بنزین حدود ۲.۷ میلیارد دلار با پتروشیمی‌ها قرارداد بسته شده که در سال جاری بخشی از ظرفیت خود را به حوزه تولید بنزین اختصاص دهند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، بررسی ها نشان میدهد در محاسبات اولیه تبصره هدفمندی یارانه ها کم براوردی صورت گرفته است، در حال حاضر پیش بینی می شود در یک سناریو بدبینانه دولت حدود  300 هزار میلیارد تومان نیاز دارد که در طول سال منابع مربوط به تبصره 8 یا جدول 14 مرتبط با هدفمندی یارانه ها را ترمیم کند.

با توجه به درآمد‌ها و هزینه‌هایی که وجود دارد اگر دولت این جبران هزینه را انجام ندهد ممکن است دچار کسری بشود، یکی از دلایل عمده آن هم این است که طبق اعلام نمایندگان عضو کمیسیون تلفیق بودجه سال گذشته به جای صادرات بنزین، حدود دو میلیارد دلار بنزین وارد کردیم و در منابع و مصارف تبصره هدفمندی یارانه ها ناترازی ایجاد شده و امسال نیز ادامه خواهد یافت.

در همین خصوص حاجی بابایی رئیس کمیسیون تلفیق بودجه 1403 با اشاره به اینکه، تبصره  هدفمندی یارانه ها مرتبط با منابع درامدی ناشی از بنزین و گازوئیل و نفت کوره و نفت خام و این‌ها است، گفت:  چون 123-124 میلیون لیتر در داخل مصرف می‌کنیم آن میزانی که باید صادر می‌کردیم دیگر نمی‌توانیم صادر بکنیم.

به گفته حاجی بابایی بر این  اساس در بعضی از مصارف تعریف شده هدفمندی یارانه ها دچار مشکل می‌شویم، سال گذشته دو میلیارد دلار بنزین وارد کردیم، امسال هم دو میلیارد دلار باید وارد کنیم.

رییس کمیسیون تلفیق بودجه 1403 اعلام کرد، امسال 2.7 میلیارد دلار با پتروشیمی‌ها قرارداد بسته شده که بتوانند بنزین تولید کنند. این‌ها یک سری موارد  است که تبصره 14 هدفمندی یارانه ها یا تبصره 8 قانون بودجه 1403  یا جدول شماره 14  را با مشکل جدی روبرو کرد. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فولاد مبارکه بزرگترین صادرکننده غیرنفتی در سال ۱۴۰۲
  • خودکفایی در تامین نانوکاتالیست‌ ضروری در تولید بنزین
  • خودکفایی کشور در تأمین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • خودکفایی کشور در تامین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند
  • خودکفایی در تأمین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • فولادمبارکه بزرگترین صادرکننده غیرنفتی ایران
  • ظرفیت صادرات محصولات سلامت محور ایران به کشورهای آفریقایی
  • قرارداد ۲.۷میلیارد دلاری با پتروشیمی‌ها برای تولید بنزین
  • فولاد مبارکه بزرگترین صادرکننده غیرنفتی در سال ۱۴۰۲ شد