Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون اجتماعی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی گفت: با وجود اینکه با آموزش و اجرای طرح‌های مختلف توانستیم تلفات جاده‌ای را کاهش دهیم، اما در سال گذشته ۳۳۶ هزار نفر در تصادفات مصدوم شدند که ۱۰ هزار تخت بیمارستانی را به خود اختصاص دادند.

دکتر ایازی در حاشیه مراسم اختتامیه نهمین کنگره ملی آموزش بهداشت و ارتقای سلامت و دومین همایش ملی سواد سلامت که در مشهد برگزار شد با بیان این مطلب به خبرنگار ما افزود:این آمار بیانگر آن است که نیاز به کار بیشتر و اقدامات جدی‌تری داریم تا بتوانیم این آمار را به حداقل برسانیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: نظام سلامت ۲۵درصد سلامت جامعه را به عهده دارد و ۷۵ درصد در اختیار مردم و دستگاه‌های دیگراست ازاین رو باید مردم و سازمان‌های مرتبط با سلامت را به همکاری دعوت کنیم تا هریک وظایف خود را در قبال سلامت جامعه انجام دهند. وی تصریح کرد: امروزخیلی از مراکز درمانی ما را خیرین ساختند، در سال ۹۵مردم ۱۵۰۰ میلیارد تومان و در سال ۹۶ هم ۷۰۰ میلیارد تومان به حوزه سلامت کمک کرده‌اند، ۷۴ همراه‌سرا برای همراهیان بیمار توسط خیرین ساخته شده و ... اما در توسعه زیر ساخت‌ها هنوز نتوانستیم از مشارکت مردم به درستی استفاده کنیم.

معاون اجتماعی وزارت بهداشت با بیان اینکه برای توانمندسازی مردم در «خود مراقبتی» و ارتقای سلامت جامعه کار زیادی انجام نشده، اظهار داشت: قریب ۵ میلیون نفر دیابتی در کشور داریم و حدود ۵ میلیون نفر نیز در آستانه دیابت قرار دارند که تاکنون نتوانستیم آن‌ها را به اصلاح سبک زندگی تشویق کنیم؛ بنابراین برایشان کاری نکردیم. در حالی که دیابت ریشه بیماری‌های قلبی عروقی، نارسایی کلیه، قطع پا و...است.

وی تصریح کرد: نظام سلامت اگر بخواهد برون رفت جدی پیدا کند و تمام اعتبارات را خرج درمان نکند، باید سلامت اجتماعی را با همکاری مردم اجرا کند. از این رو ماباید بتوانیم در تمام محلات و روستاها بامشارکت ساختارمند مردم کانون‌های سلامت را شکل دهیم تا با آگاهی وارد حوزه سلامت شوند و با افزایش دانش بهداشتی از سلامت خودشان مراقبت کنند و اینکار میسر نمی‌شود مگر اینکه متولیان آموزش بهداشت مردم را آگاه کنند و سطح سواد سلامت را در جامعه بالا ببرند.

دکتر ایازی در خصوص ضرورت برگزاری و دستاورد این کنگره گفت: برگزاری این کنگره گام مثبتی در جلب مشارکت‌های بین بخشی و زمینه مناسبی برای مشارکت ساختارمند مردم و سازمان‌ها و دستگاه‌های مرتبط با سلامت خواهد بود. وی اظهار امیدواری کرد با برگزاری کنگره‌های آینده بخصوص مسئله مشارکت ساختارمند مردم و افزایش سواد سلامت محقق شود.

منبع: روزنامه قدس

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: معاون وزیر بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۲۳۰۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«پویش سلامت دهان و دندان» ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت برگزار می‌شود

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، معاونت بهداشت وزارت بهداشت از برگزاری «پویش سلامت دهان و دندان» از ۱۷ تا ۱۹ در سطح کشور توسط معاونت‌های بهداشت دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور خبر داد.

در بخشنامه معاونت بهداشت وزارت بهداشت به معاونان بهداشت دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور با تاکید بر نقش مهم سلامت دهان و دندان در سلامت عمومی و ارتقای کیفیت زندگی و بهبود شاخص‌های سلامتی، آمده است: تاثیر دو سویه بیماری‌های پریودنتال و دیابت، نقش بیماری‌های دهان و دندان در بیماری‌های قلبی عروقی، بیماری‌های تنفسی و زایمان زودرس و تولد نوزاد با وزن کم مشخص شده است. بیماری‌های دهان و دندان به عنوان شایعترین بیماری‌های غیرواگیر شناخته می‌شود؛ لذا بهره گیری از دیدگاه عوامل خطر مشترک در بیماری‌های دهان و دندان و سایر بیماری‌ها به کنترل هر دو دسته بیماری‌ها کمک می‌کند.

در این بخشنامه با یادآوری شعار جامعه جهانی دندانپزشکی FDI با عنوان «دهان شاد و سالم، بدن شاد و سالم»، عنوان شده است: پویش سلامت دهان و دندان که از تاریخ ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت ماه برگزار می‌شود، فرصت مغتنمی برای آگاهی رسانی به مردم و افزایش سواد سلامت دهان و دندان جامعه است. این پویش با هدف «افزایش آگاهی جامعه درباره نقش سلامت دهان و دندان در سلامت همه جانبه» برگزار می‌شود.

شعار‌های روز‌های اول تا سوم این پویش عبارتند از: ۱۷ اردیبهشت «دهان دریچه سلامت»، ۱۸ اردیبهشت «سلامت دهان و دندان، سلامت کودک» وروز ۱۹ اردیبهشت نیز «نقش سازمان‌های دولتی و نهاد‌های مردمی در سلامت دهان و دندان».

«پویش سلامت دهان و دندان» با همکاری آموزش و پرورش، کانون‌های پرورش فکری، بهزیستی، مهدکودک ها، دانشکده‌های دندانپزشکی، انجمن‌های علمی و صنفی دندانپزشکی، نظام پزشکی، شهرداری، صدا و سیما و رسانه‌های جمعی و با بهره گیری از ظرفیت‌های فضای مجازی برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اجرای برنامه های هفته سلامت با مشارکت مردم
  • تاثیر فرهنگ ‌بر سلامت خانواده ‌
  • تاثیر فرهنگ فرهنگ ‌بر سلامت خانواده ‌
  • آشنایی نسل جوان جامعه با ایثارگری‌های شهدا
  • امضای تفاهنامه همکاری سازمان نظام پزشکی و آموزش و پرورش
  • اجرای طرح خانواده سالم در ۳۶۰۰ مرکز بهداشت | خانواده‌ها در این طرح چه آموزش‌هایی می‌بینند؟ | انجام غربالگریِ روان برای متقاضیان
  • برگزاری «پویش سلامت دهان و دندان» ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت
  • «پویش سلامت دهان و دندان» ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت برگزار می‌شود
  • ایستگاه سلامت در مرکز شهر سی سخت برپا گردید
  • مردمی سازی موضوع سلامت یک ضرورت است