Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بسیج از استان مرکزی؛ هادی عسگری دانش آموز برتر در جشنواره خوارزمی و دارای رتبه های کشوری در گفتگوی اختصاصی با خبرگزاری بسیج مرکزی گفت: موفقیت و اعتمادبه‌نفس خود را مدیون تلاش های خانواده و اساتید دانشگاهی هستیم، متاسفانه به دلیل مشغله های زیادی که معلمان برای خود درست کرده اند شناسایی نخبگان در آن فضای آموزشی مدارس انجام نمی شود و حتی بخی از مدارس به استعداد ها و نخبگان اهمیتی نمی دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: وظیفه اصلی آموزش و پروش باید در ابتدا شناسایی استعداد ها و یا پرورش نخبگان است که متأسفانه این موضوع در سیستم مدارس ما خیلی کمرنگ شده است و نخبه پروری توسط خود خانواده ها به کمک موسسات آموزشی و معلمان خصوصی که هزینه های بالایی را پیشنهاد می دهند انجام می شود که باعث از بین رفتن عدالت آموزشی خواهد شد.

عسگری ادامه داد: نوجوانان ما ایده پردازهای علمی خوبی هستند، ولی متأسفانه در عملی کردن ایده ها و به واقعیت تبدیل کردن آنها به دلیل حمایت های مالی و پشتیبانی های لازم مشکل دارند.

این دانش آموز نخبه با اشاره به همفکری نخبگان در مسائل مختلف گفت: اگر مسئولین دانشگاهی و مدیران مدارس و موسسات آموزشی فضایی را طراحی کنند تا نخبگان بتوانند در کنار یکدیگر باشند همین در کنار یکدیگر بودن باعث رشد آنها و فضای علمی موجود خواهد شد،به این دلیل که فضای همدلی بین نخبگان اعتماد به نفس آنها را زیاد می کند.

وی تأکید کرد: ایمان به خدا، ایمان به توانایی خود و تلاش در راستای رسیدن به هدف از مهمترین دلایلی بوده اند که در موفقیت های خود مهم می دانم و معتقد هستم استحکام راه نخبگان به حمایت هایی که از او می شود بستگی دارد.

عسگری در پایان خاطر نشان کرد: همچنین از مشکلات دیگری که در بعضی جشنواره ها مثل جشنواره خوارزمی وجود دارد این است که به دلیل متقاضیان زیاد پارامترهای دشواری برای موفقیت اثر علمی وضع شده است و وقتی یک دانش آموز و یا دانشجو اثر علمی خود را به دلیل رد شدن در جشنواره برتر نمی داند آسیب های روحی و روانی که به شدت برای آینده او خطرناک هستند می بیند.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۲۳۱۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش: مربی‌های پرورشی ابزار مناسب برای تحقق اهداف تربیتی را ندارند

حجت‌الاسلام پورثانی با اشاره به اینکه طی سال‌های قبل مربی پرورشی مدرسه به عنوان یک کارمند درجه ۲ نگاه می‌شد گفت: لزوماً هم مربی پرورشی کلاسی نداشته بود. همان طور که می‌بینیم امروز هم نیمی از مدارس کشور مربی پرورشی ندارند.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش گفت: ما فقط در پایه هفتم و هشتم یک درس تفکر و سبک زندگی داریم، در پایه‌های دیگر درس خاصی در امور تربیتی نداریم؛ مربی‌های پرورشی هم ابزار مناسب برای اهداف خود را ندارند.

در فضا، محتوا و نیروی انسانی کمبود داریم

وی با بیان اینکه فضا، محتوا و نیروی انسانی سه ضلع کار تربیتی است گفت: در هر سه ضلع ما دچار کمبود و مشکل هستیم. کار تربیتی تنها به وسیله آموزش و پرورش قابل جمع نیست؛ وظایف آموزش و پرورش هم با دیگر دستگاه‌ها قابل مقایسه نیست. رهبری هم برای مسئله تاکید کردند.

حجت‌الاسلام پورثانی گفت: ما باید عرصه را برای همه دغدغه‌مندان عرصه تربیتی فراهم کنیم. یکی از موانعی که نمی‌توانستیم بعد از ظهر مدارس و پنج شنبه‌ها را در اختیار امور تربیتی قرار دهیم خوشبختانه با برنامه هفتم توسعه عملیاتی کردیم.

وی با اشاره به اینکه درب آموزش و پرورش به روی همه دغدغه‌مندان عرصه فرهنگی و تربیتی باز است؛ گفت: ۵۰ هزار گروه جهاد تبیین در سراسر کشور بزرگترین عملیات جهاد تبیین را راه اندازی کردند. اعتقاد ما و شعار دولت هم همین است که اگر می‌خواهیم در آموزش و پرورش اتفاقی بیفتد چاره‌ای جز ورود با ضابطه گروه‌های جهادی ندارد.

معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: شاخص اصلی ما رسیدن به حیات طیبه منطبق با سند تحول بنیادین آموزش و پرورش است. البته برخی معتقد بودند وزارت آموزش و پرورش باید به نام وزارت تربیت رسمی جمهوری اسلامی تغییر یابد؛ سند تحول هم بر مبنای تربیت است و حتی پیوست برنامه درسی آن را هم دیده است. طرح اتقان را هم با هدف تقویت روحانیت در مدارس راه اندازی کردیم.

معلوم نیست دانش آموز اوقات فراغتش را چگونه طی می‌کند

وی در خصوص باز بودن درب مدارس به روی دانش آموزان در روزهای پایانی هفته گفت: ما سند جامع اوقات فراغت دانش آموزان را نوشته‌ایم. تمام اوقاتی که دانش آموز در اختیار مدرسه نیست و معلوم هم نیست دانش آموز اوقات فراغتش را چگونه طی می‌کند. آموزش و پرورش به عنوان متولی اصلی تربیت، باید برای تمامی اوقات دانش آموز برنامه داشته باشد.

لزوم فعال شدن ۳۵۰ مدرسه توسط مساجد

حجت‌الاسلام پورثانی با بیان اینکه ۳۵۰ مدرسه توسط مساجد باید فعال شوند گفت: ما آماده میزبانی همه گروه‌های مردمی را که در چهارچوب انقلاب فعالیت کنند؛ در تابستان داریم. در ۷۲۵ منطقه آموزش و پرورش یک دبیرخانه اوقات فراغت داریم؛ هر فردی که دغدغه‌مند امور تربیتی است و برای این موضوع برنامه دارد می‌تواند به دبیرخانه مراجعه کند. ما این آمادگی این مسئله را داریم و معتقدیم که درِ مدارس را هم به روی گروه‌های مردمی باز می‌کنیم.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • مقام بلندپایه ارتش: اینکه بگوییم مسئولین ما خلافکار و دزدند باعث می‌شود جوان ما در ایران نماند /استاد به دانشجوی نخبه می‌گوید تو بی عقلی که مانده‌ای
  • نهضت «نذر مدرسه سازی» در اردبیل راه اندازی می شود
  • ۱۱۰هزار مدرسۀ آسیب‌دیده در کشور سال ۱۴۰۳ نوسازی می‌شود
  • واحدی: همه در نیروی هوایی پای کار عملیات وعده صادق بودند
  • استادان و معلمان باید برای تحقق جامعه دانش‌بنیان اهتمام ورزند
  • استاندار زنجان: به آموزش و پرورش بی‌توجه بود‌ه‌ایم
  • تحقق نیمی از تعهدات خیران مدرسه ساز در سال گذشته
  • سیگار کشیدن چگونه به قلب آسیب وارد می‌کند؟
  • معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش: مربی‌های پرورشی ابزار مناسب برای تحقق اهداف تربیتی را ندارند
  • مربی‌های پرورشی ابزار مناسب برای تحقق اهداف تربیتی را ندارند