Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-04-26@15:30:06 GMT

کلینیک زخم بستر در بیمارستان نورافشار راه اندازی شد

تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۶۲۳۴۳۵

کلینیک زخم بستر در بیمارستان نورافشار راه اندازی شد

به گزارش ایکنا، از بنیاد شهید، عبدالرضا عباسپور روز چهارشنبه در همایش مدیران کل استانی بنیاد با اشاره به توجه بسیار بنیاد به حوزه درمان ایثارگران، گفت: درمان اصلی‌ترین نیاز هر جامعه‌ای است که با توجه به ضرورت آن وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و سازمان‌های بیمه‌گر متولی اصلی آن در کشور هستند.
وی افزود: بنیاد شهید و امور ایثارگران موظف است با توجه به قوانین، زمینه‌های درمانی را برای ایثارگران فراهم کند که مواد 12 تا 20 قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران به طور شفاف وظایف درمانی بنیاد را در این زمینه تشریح کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


عباسپور با بیان اینکه معاونت بهداشت و درمان بنیاد به منظور ارائه خدمات بهتر به ایثارگران، هرم سلامت تعریف کرده است، افزود: با توجه به قوانین درمانی در کشور هر ساله کمیت این هرم جا به جا می‌شود، اما همواره سعی کرده‌ایم کیفیت خدمات موجود در این هرم را افزایش دهیم.
وی با اشاره به آمار 753 هزار نفری ایثارگران تحت پوشش بیمه پایه، اظهار کرد: با توجه به حجم بالای نیازهای درمانی ایثارگران، بیمه تکمیلی در بنیاد با بالاترین کیفیت و سطح خدمات تعریف شده است و طی سال‌های 96 و 97 بیمه دی توانست با شرکت در مناقصه به عنوان بیمه تکمیلی ایثارگران انتخاب شود.
معاون بهداشت و درمان بنیاد شهید ادامه داد: یک میلیون و 233 هزار نفر در حال حاضر تحت پوشش بیمه تکمیلی هستند. این تعداد بر اساس قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران و مصوبه هیئت دولت احصا شده است که شامل ایثارگران غیر شاغل است و بر اساس آن بیمه تکمیلی ایثارگران شاغل در دستگاه‌های اجرایی توسط همان دستگاه برقرار می‌شود.
عباسپور با بیان اینکه بنیاد پس از مصوبه هیئت دولت در خصوص بیمه تکمیلی ایثارگران شاغل و بازنشسته مذاکرات و پیگیری‌های فراوانی انجام داده، اظهار کرد: برخی دستگاه‌ها مانند وزارت آموزش و پرورش، وزارت جهاد کشاورزی و صندوق‌های بازنشستگی، تعداد زیادی از ایثارگران شاغل را به خود اختصاص داده‌اند و بنابراین طی هماهنگی با سازمان برنامه و بودجه، مشکل برقراری بیمه تکمیلی دو وزارت خانه آموزش و پرورش و جهاد کشاورزی مرتفع شد و طی هفته آینده صندوق‌های بازنشستگی نیز با هماهنگی سازمان برنامه و بودجه مسئله بیمه تکمیلی ایثارگران تحت پوشش را حل خواهند کرد.
معاون بهداشت و درمان بنیاد شهید با بیان اینکه سطح رضایت از خدمات بیمه دی در سال گذشته 80 درصد بوده، گفت: 86 درصد از خدمات بستری، 79 درصد از خدمات سرپایی و 72 درصد از خدمات دارویی رضایت وجود داشته است. البته در خصوص ایثارگرانی که به مراکز غیر طرف قرارداد مراجعه می‌کنند و هزینه‌های خود را از بیمه تکمیلی دریافت می‌کنند سطح رضایت 35 درصد است که امیدواریم با تمهیدات اندیشیده شده این میزان رضایت افزایش یابد.
وی همچنین در زمینه پایش سلامت گفت: پایش سلامت در تمام استان‌ها رصد می‌شود و پرونده سلامت ایثارگران باید در سیستم سجایا ثبت شود و بر اساس ماده 15 قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران، واکسیناسیون ایثارگران باید انجام شود که امیدوار هستیم این مسئله توسط استان‌ها پیگیری شود. همچنین با توجه به الکترونیکی شدن ارائه خدمات به ایثارگران، بنیاد استان‌ها باید تمامی اطلاعات درمانی ایثارگران را در سیستم سجایا ثبت کنند.
عباسپور با اشاره به تحت پوشش بودن 170 هزار نفر از ایثارگران در سامانه پایش سلامت گفت: ایثارگران تحت پوشش، ویزیت دوره‌ای می‌شوند البته با اتصال بانک اطلاعاتی بیمه دی به سیستم سجایای بنیاد، هم اکنون بیش از یک میلیون پرونده الکترونیک سلامت تشکیل شده است.
وی افزود: حضور روانشناس مددکار در تیم پایش سلامت ضروری است و در صورت نیاز تیم‌های تخصصی درمانی به استان‌های کم برخوردار اعزام می‌شوند که در سال گذشته 14 تیم تخصصی هزار و 210 ایثارگر را ویزیت کردند و در شش ماه سال جاری نیز 6 تیم تخصصی 420 ایثارگر را مورد معاینه قرار داده‌اند. همچنین تاکنون 21 تیم تخصصی بین‌المللی هزار و 419 ویزیت و 288 عمل جراحی انجام داده‌اند.
عباسپور با اشاره به هزینه رایگان خدمات درمانی برای ایثارگران اظهار کرد: حدود و سطح خدمات بیمه‌ای مشخص‌شده و تمامی پرداخت‌ها طبق تعرفه و ضوابط صورت می‌گیرد، در خصوص حق پرستاری ایثارگران مشمول نیز طبق نظر کمیسیون پزشکی در صورتی که ایثارگران مشمول حق پرستاری باشند سریعاً نسبت به دریافت حق پرستاری تحت بررسی قرار می‌گیرند‌ و در حال حاضر حدود 50 هزار نفر از جانبازان و 30 هزار نفر از والدین و همسران شهدا حق پرستاری دریافت می‌کنند.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: بنیاد شهید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۲۳۴۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۳۰ درصدی خدمات روانپزشکی بیمارستان ابن سینا

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس،دکتر ابراهیم مقیمی سارانی گفت: این مرکز با داشتن ۲۲۳ تخت فعال روان پزشکی و ضریب اشغال تخت ۱۰۰ درصد به صورت شبانه، به شهرورشد ۳۰ درصدی خدمات روانپزشکی بیمارستان ابن سینا
رئیس بیمارستان ابن سینا، از رشد سی درصدی خدمات درمانی انجام شده در این مرکز در سال ۱۴۰۲ خبر داد.ندان و هموطنان از استان‌های دور و نزدیک خدمات ارائه می‌دهد.
او اضافه کرد: در سال گذشته، ۵۵ درصد خدمات بیمارستان ابن سینا به شهروندان شیرازی و ۴۵ درصد مربوط به مراجعان از شهرستان‌ها و سایر استان‌های همجوار ارائه شده است.
رئیس بیمارستان ابن سینا، با اشاره به وجود بخش روان پزشکی کودکان و بخش اورژانس شبانه روزی زنان و مردان در مرکز آموزشی درمانی ابن سینا افزود: ارایه خدمات بستری روان پزشکی این بیمارستان در سال ۱۴۰۲ حدود ۳۰ درصددر مقایسه با سال ۱۴۰۱ افزایش داشته است و همچنین طیف وسیعی از خدمات روان پزشکی و بازتوانی سرپایی مهم و تخصصی و فوق تخصص را به جامعه فارس و کشور ارائه کرده است.
دکتر مقیمی سارانی ادامه داد: پارسال حدود ۲۶ هزار بیمار و مراجعه کننده در مرکز آموزشی درمانی روانپزشکی ابن سینا ویزیت شده اند و خدمات دیگری شامل خدمات روان پزشکی، روان شناسی، نوروفیدبک، QEEG، کار درمانی و گفتار درمانی، مشاوره تغذیه، شوک درمانی سرپایی و همچنین ویزیت متخصص مغز و اعصاب به مراجعان و بیماران ارایه شده است.

او بیان کرد: امسال هم کلینیک اوتیسم، کار درمانی و گفتار درمانی با محوریت بازتوانی کودکان مبتلا به این عارضه‌ها با امکانات قابل قبول و با همه توانمندی‌های ممکن راه اندازی شده و آماده خدمات رسانی به خانواده‌ها است.

دیگر خبرها

  • اورژانس بانوان در قم راه‌اندازی می‌شود
  • اجرای طرح پوشش بیمه‌ای رایگان برای کودکان زیر هفت سال
  • اجرای طرح پوشش بیمه‌ای رایگان برای کودکان زیر هفت سال سن
  • پوشش بیمه‌ای برای کودکان زیر 7 سال استان کرمانشاه رایگان شد
  • پرداخت هزینه‌های خدماتی و درمانی بیماران سرطانی توسط دولت، به زودی
  • ۱۵۰۰ تخت تا پایان دولت سیزدهم به تخت‌های استان افزوده می‌شود
  • بهره مندی ۱۰ هزار و ۵۰۰ بیمار خاص از خدمات بیمه سلامت
  • افزایش ۳۰ درصدی خدمات روانپزشکی بیمارستان ابن سینا
  • پرداخت بیش از ۱۲ هزار و ۷۳۰ میلیارد ریال به مراکز درمانی
  • داروخانه‌های تیران بیمه تکمیلی معلمان را پوشش نمی‌دهد