Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - قزوين - ايرنا - معاون هماهنگي امور عمراني استاندار قزوين گفت: شرکت هاي تعاوني دهياري ها براي رونق اقتصادي روستاها و ايجاد اشتغال به فعاليت هاي توليدي بيش از عمراني توجه کنند.

به گزارش ايرنا، علي فرخزاد روز چهارشنبه در آيين افتتاح خط توليد روغن زيتون در تعاوني دهياري هاي طارم سفلي با تقدير از فعاليت تعاوني دهياري هاي اين بخش، تاکيد کرد: طرح ياد شده جز در سايه همدلي دستگاه هاي مختلف مانند حوزه هاي اقتصادي، جهاد کشاورزي و ساير دستگاه هاي همکار امکان اجرا شدن نداشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي با اشاره به سه زنجيره توليد، فرآوري و فروش محصول، مشکل اصلي را در فروش محصولات دانست و اضافه کرد: در اين حوزه نيازمند پيگيري هاي بيشتر هستيم و در همين راستا از يک سال گذشته تلاش هاي زيادي براي اخذ مجوز جهت راه اندازي بازارچه در مسير مشترک بين آزاد راه و جاده قديم قزوين - رشت صورت گرفته است.
فرخزاد، پروژه خط توليد زوغن زيتون طارم سفلي را نمونه موفقي از فعاليت تعاوني دهياري ها دانست و يادآور شد: اين طرح هم از مزيت هاي نسبي منطقه و هم از توان و ظرفيت بومي آن برخوردار بوده و مي تواند به عنوان يک الگوي برتر در بين ساير دهياري ها معرفي شود.
وي با تاکيد بر برگزاري دوره هاي آموزش عملي براي دهياري هاي استان در اين راستا، تصريح کرد: اين فصل نيز زمان خوبي براي بازديد دهياران از اين منطقه و پروژه ياد شده نيز هست.
اين مسئول يادآور شد: به دليل پايين بودن اطلاعات دهياري ها، بيشتر درخواست تعاوني ها در حوزه فعاليت هاي عمراني بوده در حالي که بايد براي توانمند سازي روستاها بيشتر در حوزه طرح هاي اقتصادي و توليدي سرمايه گذاري شود.
فرخزاد با بيان اينکه اجراي طرح هاي اقتصادي همانند خط توليد روغن زيتون طارم سفلي تجربه موفقي براي تسهيلات اشتغالزايي روستايي نيز هست، افزود: امسال در مرحله نخست يک هزار و 100 ميليارد ريال تسهيلات در حوزه اشتغال روستايي پرداخت شده و مرحله بعدي آن نيز در آينده نزديک آغاز خواهد شد.
به گفته وي، بيشتر درخواست تسهيلات اشتغال روستايي در مرحله نخست مربوط به مشاغلي چون دامداري و مرغداري ها بوده که به علت پذيرفته نشدن درخواست هاي مربوط به دامداري هاي سنتي، شاهد برخي نارضايتي ها نيز هستيم.
معاون هماهنگي امور عمراني استاندار قزوين هدف دولت تدبير و اميد را رونق اقتصادي روستاها دانست و افزود: نخستين گام تحقق اين وعده، ايجاد اشتغال است تا جايي که هر قدر هم فعاليت هاي عمراني صورت گيرد، بدون اشتغال موفقيت لازم را نخواهيم داشت.
اين مسئول عمراني در پايان از بخشداري و دهياري ها خواست تا در اطلاع رساني و آگاه سازي روستاييان براي زمينه هاي اشتغال و استفاده از تسهيلات آن تلاش کنند تا از اين فرصت به نحو احسن استفاده شود.
7388/8054
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۲۴۶۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرکت‌های بزرگ نیاز خود را از داخل استان کرمان تهیه نمی‌کنند

معاون اقتصادی استاندار کرمان، گفت: با وجودی که شرکت‌های بزرگ استان را موظف کردیم تا نیازهای خود را داخل استان کرمان تامین کنند اما این کار را نمی‌کنند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، امیر حسن‌زاده صبح امروز در جلسه رفع موانع تولید شهرستان زرند، با بیان اینکه به جد پیگیر رفع موانع واحدهای تولیدی در استان هستیم و مهمترین اولویت استان در حوزه اقتصادی است، اظهار داشت: در استان کرمان باید توجه به واحدهای تولیدی کوچک و متوسط همانند شرکت‌های بزرگ باشد.

وی با اشاره به اینکه در راستای حمایت از تولیدکنندگان استان، مصوبه‌ای در استان کرمان تصویب شده که شرکت‌های بزرگ استان را موظف کرده تا نیازهای خود را از واحدهای تولیدی داخل استان تامین کنند، ادامه داد: متاسفانه این فرهنگ هنوز در استان جا نیفتاده و شرکت‌ها خرید خود را از خارج از استان انجام می‌دهند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان با اشاره به نیاز برخی شرکت‌ها به واگن، بیان کرد: ما در استان کرمان کارخانه واگن‌سازی داری و متاسفانه شرکت‌ها نیاز خود را از داخل استان تهیه نمی‌کنند و تاکنون جلسات متعددی با شرکت‌های بزرگ اقتصادی برگزار شده تا کالاهای خود را از تولید داخل و شرکت‌های کوچک داخل استان تهیه کنند.

وی از برگزاری نمایشگاه‌هایی با حضور صنایع تولیدی غذایی، دانش بنیان، آی تی و قطعات خودروسازی در کرمان خبر داد و گفت: این نمایشگاه‌ها در راستای معرفی ظرفیت‌های استان و توسعه شرکت‌های پایین‌دستی برگزار می‌شود و از سوی دیگر ایجاد صنایع پایین‌دستی نیز توسط شرکت‌های بزرگ لازم است.

حسن‌زاده با اشاره ظرفیت‌های عظیمی که در استان کرمان در حوزه‌های مختلف از جمله اقتصادی وجود دارد، بیان کرد: رسانه‌ها نقش مهمی در معرفی ظرفیت‌های تولیدی استان دارند و از این ظرفیت باید به صورت ویژه در استان کرمان بهره‌گیری کرد.

وی بر استفاده از ظرفیت C.I.S برای صادرات محصولات استان تاکید کرد و ادامه داد: تولیدکنندگان در بحث صادرات ریلی از ظرفیت این اتحادیه هم می‌توانند بهره‌گیری کنند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان با اشاره به اینکه تولید کالاهای صادرات محور مورد تاکید تولیدکنندگان قرار گیرد، بیان کرد: در راستای حمایت از تولید، تولیدکنندگان و صادرات تولیدات استان با وزارت خارجه رایزنی‌های لازم انجام خواهد شد.

وی با بیان اینکه واحدهای تولیدی هم می‌توانند با رایزنان اقتصادی و سفرا ارتباط برقرار کنند، ادامه داد: مقرر شد دفتر امور خارجه استان در این حوزه فعال‌تر از گذشته عمل کند.

مهدی حسینی‌نژاد، مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان کرمان نیز در این جلسه اظهار داشت: رفع مشکلات واحد‌های تولیدی استان کرمان مورد توجه مسئولان استان از جمله استاندار است.

وی با بیان اینکه شرکت‌های صنعتی و معدنی استان را موظف کردیم تا گردش مالی خود را به داخل استان بیاورند، ادامه داد: در راستای حمایت از تولیدکنندگان و واحدهای کوچک و متوسط استان، شرکت بزرگ استان موظف شدند تا‌ نیازهایشان را از داخل استان تهیه کنند.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان کرمان با اشاره به اینکه به صورت موردی هم مشکلات فعالان اقتصادی و واحد‌های صنعتی و معدنی و تولیدی استان در حال پیگیری است، گفت: در راستای معرفی ظرفیت‌های صنعتی و معدنی استان، پیگیری‌های لازم برای حضور فعال تولیدکنندگان در نمایشگاه‌های بین‌المللی انجام شده است.

انتهای پیام/511/

دیگر خبرها

  • بازگشت واحد تولیدی فرآورده‌های گوشتی سامان به چرخه تولید
  • دستور رئیسی به بانک ها درباره وام ازدواج، مسکن و اشتغال
  • شرکت‌های بزرگ نیاز خود را از داخل استان کرمان تهیه نمی‌کنند
  • علی ربیعی: حدود 5 میلیون نفر در دانشگاه‌ها در حال تحصیل هستند/ رابطه معناداری بین رشته‌های تحصیلی و فرصت‌های شغلی موجود وجود ندارد/ بخش اعظمی از جمعیت فعال تحصیل کرده، دچار نوعی فاصله بین وضع موجود و انتظار از زندگی شده‌اند
  • ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل احیا شد
  • لزوم توجه به فعالیت‌های پژوهشی حوزه مهدویت در دانشگاه‌ها
  • تعاونی‌های صید و صیادی در سیستان و بلوچستان احیا می‌شوند
  • درآمد مردم لرستان افزایش یابد/ رفاه اجتماعی را ارتقا دهیم
  • هیچ واحد تولیدی به‌خاطر آرا قضایی در گرمسار تعطیل نشد
  • اجرای هزار میلیارد طرح عمرانی در روستاهای استان یزد