Web Analytics Made Easy - Statcounter

رکنا: رئیس دفتر رئیس‌جمهور، با اعلام اینکه صحبت‌های وزیر امورخارجه کشور نقصی نداشته و درست است، آن را موضع دولت خواند.

محمود واعظی در حاشیه جلسه امروز هیات دولت اظهار کرد: تا ساعت 24 امشب که قانون Law اجازه داده است برای بازنشستگان نهاد ریاست‌جمهوری یا سرپرست می‌گذاریم یا فرد جدیدی را منصوب می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما برای هیچ کدام از بازنشستگان در ریاست‌جمهوری اجازه برای ادامه کار نگرفته‌ایم.

وی درمورد وضعیت بازنشستگی خود نیز گفت: من نه اعاده خدمت شده‌ام و نه بازنشسته هستم.

واعظی درمورد وضعیت حاجی میرزایی دبیر هیات دولت و تخت روانچی نیز گفت: حاجی میرزایی بازنشسته نیست، اما تخت روانچی در اوایل دوران احمدی نژاد چون نمی‌خواست با آن دولت کار کند خیلی زود بازنشسته شد اما آقای ظریف وی را دوباره به کار گرفت و وی اعاده به کار شد. قانون در ارتباط با تخت روانچی مشکلی ندارد.

رئیس دفتر رئیس‌جمهور همچنین درباره انتصاب کرباسیان در شرکت ملی توسط وزیر نفت بیان کرد: شرکت نفت جای بسیار مهمی است و همواره نظر نظام این بوده است که فرد توانمند در این شرکت کار کند، زیرا در حال حاضر شرایط بسیار سخت و پیچیده بوده و باید نفت را صادر کنیم. وزیر نفت برای استفاده از کرباسیان اذن گرفته است. کرباسیان در دوره وزارت اقتصاد و گمرک عملکرد بسیار خوبی داشته است و نظر رئیس‌جمهور و دولت و حتی من شنیده‌ام نظر دفتر رهبری این است که اگر کسی برای کشور زحمت بکشد و صادقانه کار کند باید حکومت و دولت قدردان وی باشد.

واعظی در پاسخ به این پرسش که زنگنه از چه کسی برای استفاده از کرباسیان اذن گرفته است گفت: از رهبری اذن گرفته است.

واعظی در مورد اظهارات اخیر ضد ایرانی ترامپ Trump و توهین او به ملت ایران گفت : واقعیت این است که دولت آمریکا نگاه خصمانه‌ای به دولت و ملت ایران دارد. روسای جمهور قبلی این کشور دیدگاه‌های خود را به گونه‌ی دیگر مطرح می‌کردند، اما ترامپ بر خلاف آنها رویکرد خصمانه خود را به صورت واضح بیان می‌کند. دولت این کشور بر خلاف رای دادگاه لاهه برای تامین دارو و مواد غذایی مانع تراشی می‌کند هر چند با اقداماتی که ما انجام داده‌ایم در این زمینه مشکلی نداریم، همه تلاش ما باید به گونه‌ای باشد که آمریکا بیشتر در انزوا قرار بگیرد.

وی در پاسخ به سوالی در مورد احتمال انتخابش به عنوان سخنگوی دولت خاطر نشان کرد: طبق روال مصوبات دولت را آقای حاجی میرزایی دبیر هیات دولت اطاع رسانی می‌کنند. من قطعا نمی‌توانم مسئولیت سخنگویی را بر عهده بگیریم. چون معتقدم سخنگوی دولت باید مطالعه‌ی دقیقی درباره‌ی مسائل کشور داشته باشد. ما برای سوال رسانه‌ها و مردم که باید اطلاعات پخته ، به موقع و دقیق به دست بیاورند،؛ ارزش قائلیم. سخنگو باید از اعضای دولت باشد که وقت کافی برای مسئولیت سخنگویی داشته باشد.

رئیس دفتر رئیس جمهور همچنین درباره‌ی هجمه‌هایی که به دلیل اظهاراتش در مورد پولشویی مطرح می‌شود، بیان کرد: صحبت‌های ظریف نقصی نداشته و درست است. این موضع وزیر خارجه ، موضع دولت است . دولت به دنبال شفافیت و مبارزه با فساد است. آنچه هم که ظریف مطرح کرده است مقابله با فساد و پولشویی است. دولت همواره با قاچاق Contraband مواد مخدر Drugs به کشور مخالف است. پولشویی یعنی قاچاق، ورود مشروبات الکلی، ورود مواد مخدرو هر اقدام غیر قانونی دیگر. و وزیر خارجه به درستی اعلام کرده است که باید با این مساله مقابله کنیم.

واعظی با بیان این که وزیر خارجه هیچ نهاد و ارگان یا بخشی را متهم نکرده است، بلکه با پولشویی مخالفت کرده است گفت: متاسفم عده‌ای به دلیل خصومت با برخی از اقدامات ظریف، وی را در مورد موضع درستی که گرفته است مورد هجمه قرار دادها ند، انتقاد سر جای خود، ولی این هجمه‌ها قابل قبول نیست.

وی در مورد احیای کارت سوخت تصریح کرد: از زمانی که قیمت سوخت در کشورهای اطراف ما بالا رفته و نرخ ارز هم در کشور افزایش یافته است قاچاق سوخت به گستردگی انجام می‌شود، بنابراین احیای کارت سوخت یکی از راه‌های مقابله با قاچاق سوخت است.

به گفته‌ی واعظی در جلسه امروز هیات دولت استاندار اصفهان نیز انتخاب شده است.

وی در پاسخ به این پرسش که دولت چه اقدامی برای حل مشکل کارگران نیشکر هفت تپه کرده است، بیان کرد: این کارخانه به بخش خصوصی واگذار شده است ولی صاحبان این کارخانه با مشکلاتی مواجهند. دولت از 8 روز قبل استاندار خوزستان را مامور کرده است تا مشکل را ریشه یابی کند. یکی از مالکان این کارخانه در زندان Prison است و استاندار دنبال حل مشکل این فرد است. از سویی دولت وظیفه خود را حمایت از کارگران می‌داند و در این زمینه تلاش می‌کند. اخیرا وزیر اقتصاد در این موضوع دخالت کرده است، وزیر کار هیاتی را فرستاده و خودش هم موضوعی را دنبال می‌کند. امروز هم برای پرداخت حقوق معوقه کارگران تمهیداتی اندیشیده‌ایم اما از کارگران هم خواهش می‌کنم به گونه‌ای رفتار نکنند که دشمنان از گفتار و رفتار آنها سوءاستفاده کنند.

رئیس دفتر رئیس‌جمهور در پاسخ به پرسشی درخصوص افزایش حقوق کارمندان خاطر نشان کرد: افزایش حقوق سازوکار خود را دارد. اول باید بودجه فراهم شود و سپس مجلس آن را تصویب کند. در حال حاضر برای افزایش حقوق کارمندان در جریان تهیه بودجه 98 که در آذر آن را تقدیم مجلس می‌کنیم، تمهیداتی اندیشیده‌ایم و برای ایام پیش‌رو بسته‌های قضایی و جبرانی داریم.

واعظی در واکنش به این موضع که دولت از ظریف در روزهای اخیر حمایت نکرده است، گفت: اعضای دولت از ظریف حمایت کردند. امروز هم رئیس‌جمهور از وزیر امور خارجه حمایت کرده و گفتند درست نیست مقاماتی که باید به کارهای بزرگ کشور بپردازند، وارد این مسائل شوند. نباید اجازه دهیم هر مساله‌ای جناحی و سیاسی شود.

وی درباره انتقادات تند دیپلمات‌های کشورمان از اتحادیه اروپا درخصوص عدم ایجاد کانال مالی گفت: امید دولت به پیشبرد سازوکار مالی با اروپا مثل گذشته است اما اجازه دهید دیپلمات‌ها براساس تعامل با طرف مقابل و امتیازی که می‌گیرند حرف بزنند.

واعظی درباره اظهارات اخیر وزیر امور خارجه انگلیس در سفر خود به تهران گفت: او در سفر به تهران مودبانه صحبت کرده، منعطف بوده و تلاش کرده است تا درباره مسائل به تفاهم برسیم اما بی‌بی‌سی در انتشار اظهارات او شیطنت کرده است. وزیر امور خارجه انگلیس منطقه را به انبار تشبیه کرده بود، اما بی‌بی‌سی صحبت‌های او را به گونه دیگر منعکس کرده است که با فشار به این رسانه، صحبت‌های وزیر امور خارجه انگلیس در بی‌بی‌سی اصلاح شده است.

وی در واکنش به شرط آمریکا برای خروج عربستان از یمن بیان کرد: عربستان فکر می‌کرد ظرف یک یا دو هفته با بمباران یمن می‌تواند مساله را حل کند اما اکنون عربستان و ائتلافی که این کشور ایجاد کرد و آمریکا در باتلاقی گیر افتاده‌اند و می‌خواهند کاری کنند که مفتضحانه از این باتلاق خارج نشوند. ما در یمن نیستیم که آنها شرط گذاشتند ایران از این کشور خارج شود. ما کمک‌های انسان دوستانه و دارو به یک گروه مظلوم داریم و حالا هم اگر مشاوره‌ای هم داده شود آنها اشتباه بزرگی کردند و اکنون باید اشتباه خود را جبران کنند.اخبار 24 ساعت گذشته رکنا را از دست ندهید

 

حوادث اختصاصی رکنا را اینجا بخوانید:

فیلم لحظه ربودن 12 مرزبانان ایرانی به دست گروهک تروریستی جیش العدل+ تصاویر توضیح دفتر آیت الله مکارم درباره فتوای ترمیم بکارت دختران فیلم و عکس دهنده از حادثه کودک آزاری در مهاباد/ والدین معتاد؛ متهمان اصلی دعانویس اصرار داشت در نبود شوهرم به خانه ما بیاید / آبرویم در خطر بود که ... سود سهام عدالت فردا واریز می شود حمید مرا برای همخوابی به خانه پدری اش می برد ولی با دختر همسایه ازدواج کرد عروس یک شبه پرویز بودم ! / حجله ای که در خانه پدرم بود اولین فیلم از لحظه اعدام 3 سارق مسلح در شیراز / آنها یک پلیس را شهید کرده بودند +عکس این مرد کثیف به 90 زن تجاوز کرد و با سیگار روی جسد آنها علامت گذاشت+عکس وحشت از حکم اعدام برای مدیران خودرویی در ایران ! مهم ترین اخبار 24 ساعت گذشته رکنا فروش نخ به جای زعفران در آبادان ! تصاویر جالب از سلفی مرد تایلندی با بوفالوی خندان! وحشتناکترین اتفاق برای مجری در پخش زنده + فیلم این زن بیوه در پارک کرج چادر زده بود! / سرنوشت تلخ یک زن بی خانمان

منبع: رکنا

کلیدواژه: قانون Law اقتصاد ترامپ Trump قاچاق Contraband مواد مخدر Drugs نرخ ارز زندان Prison سیاسی سفر سفر دولت رهبری پولشویی ظریف زنگنه عکس فیلم اعدام ایران ازدواج دانشجو تصاویر تهران زن تجاوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۲۵۲۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر ضعیف را استاندار نکنید 

عصرایران ؛ رضا غبیشاوی - وزیری که به دلیل ضعف و ناکارآمدی از سمت خود برکنار شده / کنار گذاشته شده نباید در سمت مهم دیگری منصوب شود و پاداش بگیرد. چنین فردی را از دایره مدیریت های مهم کنار می گذارند تا جلوی تکرار اشتباه گرفته شود.

به تازگی، دولت، یوسف نوری را به عنوان استاندار جدید مازندران تعیین کرد. این در حالی است که او دقیقا یک سال قبل (فروردین 1402) به دلیل تقصیر وزارت آموزش و پرورش در ماجرای تاخیر پرداخت حقوق معلمان،‌ در قالب استعفا، از سمت وزیر آموزش و پرورش برکنار شد. 

تنها چند روز قبل از برکناری،‌ مخبر معاون اول رئیس جمهوری ، وزارت آموزش و پرورش را مقصر اعلام کرد تا شمارش معکوس برای پایان حضور یوسف نوری در ساختمان خیابان قرنی شروع شود و 5 روز بعد هم خبر استعفای برکنارگونه منتشر شد. البته هیچ کدام از متن های استعفای یوسف نوری و موافقت رئیسی با استعفا منتشر نشدند.

تاخیر پرداخت حقوق معلمان در آخرین روز اسفند 1401، فاجعه تمام عیاری را رقم زد. وزارت آموزش و پرورش و سازمان برنامه و بودجه یکدیگر را متهم کردند و اختلاف به وجود آمد. در نهایت با بررسی معاون اول رئیس جمهوری به دستور رئیس جمهوری، وزارتخانه یوسف نوری، به عنوان مقصر معرفی و چند روز بعد هم  طبق انتظارات از سمت خود کناره گیری کرد / کنار گذاشته شد.

ضمن اینکه سوابق یوسف نوری قبل و هنگام وزارت آموزش و پرورش نشان می دهد او نه در کلام و واکنش و نه در عملکرد، فرد اجرایی موفقی نیست. سپردن مسوولیت استانداری به این وزیر سابق، تنها زمینه ای را برای بروز اشتباهات بزرگتر فراهم می کند. آن هم در مازندانی که همسایه تهران است.

پس قابل پیش بینی است: یوسف نوری در مقام استاندار مازندران، با بروز سلسله اشتباهاتی، مجبور به کناره گیری یا برکنار می شود و دوره ماموریت خود را در ساری تکمیل نخواهد کرد.

وزیران یا براساس اختلاف نظر با رئیس جمهور یا دیگر مقامات یا فشار مجلس، برکنار یا استعفا می کنند یا به دلیل استیضاح موفق مجلس، مجبور به کناره گیری می شوند و در همه این موارد انتصاب آنها به دیگر سمت ها از جمله مشاور و سفیر، قابل توجیه و معمول است. اما اینکه وزیری به دلیل ناتوانی عیان در اداره بدیهیات وزارتخانه تحت اداره خود، برکنار شود / استعفا دهد و سپس یک سال بعد به سمت استاندار معرفی شود از عجایب و غرایب روزگار ماست. آن هم وزارتخانه ای که یوسف نوری کارمند رسمی آن است و 30 سال درآن سابقه دارد.

 قابل توجه اینکه 2 وزیر سابق که در دولت رئیسی به سمت استاندار منصوب شدند نتوانستند دوره خود را تکمیل کنند و به شکلی، برکنار یا کنار گذاشته شدند. صادق خلیلیان، وزیر کشاورزی دولت احمدی نژاد ، در دولت رئیسی، استاندار خوزستان معرفی شد و بعد از گذشت یک سال و چند ماه کنار گذاشته شد.

حسین مدرس خیابانی قائم مقام و سرپرست وزارت صمت دولت حسن روحانی نیز در این دولت به عنوان اولین استاندار سیستان و بلوچستان معرفی شد اما بعد از 16 ماه ، تغییر داده شد. او البته هم اکنون به عنوان مدیرعامل شرکت ملی مس ایران منصوب شده است.

استاندار، مسوولیت مهم و حساسی است. استاندار استانی چون مازندران در کشوری چون ایران، نیروی قدرتمند و شجاعی می طلبد که سابقه ارزشمندی از کارآمدی داشته باشد نه اینکه در نگارش رزومه شخصی خود، اسباب انبساط خاطر دیگران را فراهم کرده باشد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • اشتیاق برای دیدن رئیس‌جمهور و ابراز احساسات شدید به رهبری در سفر خارجی رئیسی
  • بیژن زنگنه متهم ناترازی بنزین/ احیای پالایشگاه‌سازی در دولت سیزدهم
  • جنجالی که نماینده مشهد درباره «بمب اتم» برپا کرد؛ کریمی قدوسی کیست؟
  • اصولگرایانِ منتقد «گشت ارشاد»، تغییر موضع داده اند؟ /دولت رئیسی همچنان مدافع رویکردهای تند و سلبی در موضوع حجاب
  • وزیر ضعیف را استاندار نکنید!
  • استقبال از کتاب جدید ظریف/ وزیر خارجه سابق ایران: امیدوارم این کتاب گامی هر چند کوچک به سوی درک بهتر سیاست خارجی و بهبود جایگاه ایران در جهان باشد
  • وزیر ضعیف را استاندار نکنید 
  • موضع‌گیری وزیر بهداشت عراق درباره مجروحان در غزه
  • پیش بینی دولتمرد حسن روحانی از وضعیت اقتصادی؛ سال سختی پیش‌رو است
  • موضع‌گیری جدید عمار حکیم درباره غزه