Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه ازدواج و خانواده گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، دروغ، واژه‌ای سیاه رنگ و سرشار از امواج منفی است که سبب می‌شود انسان از آن مطلب یا موضوع فاصله بگیرد و نسبت به آن حسی منفی داشته باشد، اما در همین بین دروغ‌هایی هستند که تبدیل به باور‌هایی نادرست می‌شوند و در نهایت به قتل خوشبختی‌ها و تبدیل شدن یک زندگی ایده آل به یک زندگی خاکستری منجر می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همین راستا امروز باشگاه خبرنگاران جوان قصد دارد تا شما را با دروغ‌هایی که ممکن است به ضررتان باشد و کام زندگیتان را به تلخی بکشاند آشنا کند، پس پیشنهاد می‌کنیم کمی واقع بینانه‌تر این مطلب را مطالعه کنید.

دروغ چیست؟

دروغ، سخن بر خلاف حقیقت است و دروغگو کسی است که بر خلاف حقیقت، خبری می‌دهد.

بیشتر بخوانید: واکنش‌های دفاعی دربرابر انسان‌های حقه باز و دغل کار

شما اگر گرسنه باشید و به منزل دوست خود بروید، او برای شما غذا بیاورد، شما بگویید من سیر هستم، این سخن دروغ است، چون بر خلاف حقیقت است؛ شما نیز دروغگو هستید، زیرا بر خلاف حقیقت خبر داده اید.

کم را بیش گفتن یا بیش را کم گفتن، دروغ است و گوینده اش دروغگو است، چنانکه بود را نبود و یا نبود را بود خبر دادن دروغگویی است و نیز بد را خوب و خوب را بد یا کوچک را بزرگ و بزرگ را کوچک خواندن، دروغ خواهد بود.

۷ دروغ بزرگی که مانع خوشبختی ما می‌شود

آنچه مدام به آن می‌اندیشید با گذشت زمان به باور شما تبدیل می‌شود. اگر مثبت اندیش باشید و باور داشته باشید که شما فردی سالم و شجاع هستید، این قاعده به نفع شما خواهد بود، اما اگر نسبت به خودتان نگاه منفی داشته باشید، این افکار منفی به شما آسیب خواهند رساند. گاهی‌اوقات ما به خودمان دروغ‌هایی می‌گوییم یا به تعبیر گویاتر بهانه‌هایی می‌تراشیم که حال ما را در آن لحظه بهتر می‌کنند و در طولانی‌مدت به واقعیت‌های زندگی ما تبدیل می‌شوند. گاهی ما احساس خوب حاصل از این دروغ‌ها را به رویارویی با واقعیت‌هایی که گاهی برای‌مان ناخوشایند هستند، ترجیح می‌دهیم.

بیشتر بخوانید: چگونه بفهمیم کودکان دروغ می‌گویند؟

۷ دروغی که در ادامه به آن‌ها اشاره می‌کنیم، شاید در لحظه حس خوبی به شما بدهند، اما در واقعیت به‌ضرر شما هستند و در درازمدت به موانع شادی و خوشبختی شما تبدیل خواهند شد.

۱. آن شخص تغییر خواهد کرد

شما نمی‌توانید کسی را تغییر بدهید یا او را به شخصی که دوست دارید تبدیل کنید. سوزی مور یک نویسنده می‌گوید: «زمانی‌که نوجوان بودم، در جلسات مربوط به ترک اعتیاد الکلی‌ها شرکت می‌کردم. پدرم معتاد به الکل بود و همه‌ ما دوست داشتیم که او اعتیاد خود را ترک کند. شرکت در این جلسه‌ها برای دوستان و آشنایان فرد معتاد آزاد بود. رهبر آن گروه در یکی از جلسات به من چنین گفت: «تو می‌توانی عاشق پدرت باشی و او را تشویق به ترک کنی، اما فراموش نکن هیچ‌چیز در جهان نمی‌تواند، مانع کسی شود که بخواهد خودش را از بین ببرد». ” حق با او بود.»

این یک قانون کلی است. اگر شریک زندگی‌تان به شما تعهدی ندارد، شما نمی‌توانید او را به یک فرد متعهد تبدیل کنید یا اگر رژیم غذایی او موردپسند شما نیست، نمی‌توانید آن را تغییر دهید. پس کسانی را که در زندگی‌تان حضور دارند، همان‌گونه که هستند قبول کنید تا آرامش بیشتری داشته باشید.

۲. روزی فلان کار را انجام خواهم داد

این یکی از دروغ‌های وسوسه‌انگیزی است که به خود می‌گوییم. من روزی به دور دنیا سفر خواهم کرد، رمان خود را خواهم نوشت، فلان کار را شروع خواهم کرد. این دروغ‌ها به‌طرز عجیبی به‌ضرر شما هستند. روزی به خودتان می‌آیید و متوجه می‌شوید که هیچ فرصتی برای رسیدن به آمال و آرزوهایتان برای شما نمانده است. هیچ‌کدام از ما دقیقا نمی‌دانیم چند روز دیگر روی این کره‌ی خاکی هستیم و فرصت زندگی داریم. به‌جای وعده دادن به خودتان و خیال‌بافی، همین لحظه برای رسیدن به رؤیای خود برنامه ریزی کنید؛ همین لحظه اولین قدم را بردارید و کاری کنید. این لحظه تنها چیزی است که ما واقعا در دست داریم.

۳. اگر زمان بیشتری داشتم، فلان کار‌ها را انجام می‌دادم

ما همیشه کم‌کاری خودمان را تقصیر زمان می‌اندازیم و می‌گوییم وقت کم است. ۲۰ دقیقه یوگای صبحگاهی در منزل با لباس‌های راحتی، گوش دادن به یک فایل صوتی آرامش‌بخش، هنگامی‌که درحال راه رفتن هستید یا داشتن یک کتاب در کیف‌تان برای مطالعه در زمان‌هایی که منتظر هستید، راه‌های ساده‌ای هستند که به شما کمک می‌کنند از زمان‌های پرت خود استفاده‌ی مفید کنید.

بیشتر بخوانید: چهل حدیث درباره دروغ و دروغگویی

ترک اعتیاد به توییتر، پیام‌رسان‌ها و اینستاگرام، راه مؤثر دیگری برای استفاده بهینه از وقت است. اگر هر روز ۲۰ تا ۳۰ دقیقه از زمان حضور در شبکه‌های مجازی کم کنید، در طول هفته ساعات زیادی برای انجام کار‌های مفیدتر خواهید داشت.

۴. اگر فلان چیز را داشتم، همه‌چیز بهتر می‌شد

حقیقت امر این است اگر با داشته‌هایتان خوشحال نیستید، با به‌دست آوردن موقعیت و شرایط مورد‌نظرتان مثل درآمد بیشتر، عشق، اندام زیبا هم خوشحال نخواهید بود. فراموش نکنید بسیاری از چیز‌هایی که الان در اختیار دارید، روزی داشتن‌شان آرزوی شما بود. قدرتمندترین معجزه‌ زندگی شما قدردانی و رضایت از چیز‌هایی است که در زندگی دارید. قدردانی بابت داشته‌هایتان حال شما را بهتر می‌کند و به شما کمک می‌کند تا متوجه شوید که غرق در نعمت هستید.

۵. من مجبور هستم و چاره‌ی دیگری ندارم

همیشه گزینه‌ دیگری هم وجود دارد؛ حتی اگر بعضی‌اوقات به‌نظر برسد که در موقعیتِ ناخوشایندی گیر کرده‌ایم و راه چاره‌ای نداریم. نقل مکان به آپارتمان جدید، تغییر شغل یا خارج شدن از یک رابطه، شاید به نظرتان امکان‌پذیر نباشد، اما دراشتباهید.

بیشتر بدانید: راهکارهای برخورد با انسان های موج منفی!

سوزی مور می‌نویسد: «من دانشجویی داشتم که مشاور بود و دوست داشت در کنار شغل خود به عکاسی بپردازد، اما با بهانه‌هایی مثل: «وقت کافی ندارم»، «پول ندارم» و «نمی‌دانم از کجا باید شروع کنم»، سراغ فعالیت موردعلاقه‌اش، یعنی عکاسی، نمی‌رفت. او چنین می‌گفت: «با تلاش بیشتر می‌توانم به‌عنوان شغل نیمه‌وقت به عکاسی بپردازم، اما در شرایط فعلی گیر کرده‌ام.» درواقع او به خودش دروغ می‌گفت و بهانه می‌تراشید و ترجیح می‌داد به‌جای ریسک پذیری و امتحان موقعیت جدید، دروغ‌هایش را باور کند. شاید در نگاه اول وقتی ریسک شکست در موقعیت جدید را با شرایط فعلی خودتان در ترازوی مقایسه قرار دهید، ادامه‌ شرایط فعلی برایتان گزینه‌ای امن و بی‌دردسر به‌نظر برسد، اما این‌طور نیست. اگر برای انجام کار‌های موردعلاقه‌تان، ریسک نکنید، پشیمان خواهید شد.

۶. من آمادگی انجام آن کار را ندارم

خیال‌تان راحت باشد که شما تنها نیستید و هیچ‌کس به‌طور کامل آمادگی رویارویی با مسائل و موقعیت‌های جدید مثل پدر یا مادر شدن، عضویت در یک گروه جدید و به‌طور کلی تغییر را ندارد. باید شروع کنید و داخل تغییرات و موقعیت‌های جدید شیرجه بزنید.

بیشتر بدانید: چگونه با افراد جامعه‌ستیز و سمی برخورد کنیم؟

این تنها راه آماده شدن و کنار آمدن با شرایط است. وقتی فکر می‌کنید که آمادگی انجام کاری را ندارید، واقعیت این است که یا شما علاقه‌ای به انجامش ندارید یا تلاش می‌کنید که انجام آن کار را به بعد موکول کنید که این حالت معمولا از ترس ناشی می‌شود. علت این موضوع را برای خودتان روشن کنید.

۷. من به‌اندازه‌ کافی خوب نیستم

این یکی، بزرگ‌ترین دروغی است که به خودتان می‌گویید. اتفاقا شما به‌اندازه‌ کافی خوب هستید. برای اینکه لایق بهترین‌ها باشید و زندگی شادی داشته باشید، لازم نیست کاری انجام دهید. اپرا وینفری معتقد است: «اینکه فکر کنید لیاقت داشتن زندگی شاد را دارید با اینکه بدانید و مطمئن باشید که لیاقت داشتنش را دارید، متفاوت است. همین که زنده هستید یعنی شادی حق شماست. وجود خود شما کافی است.»

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دروغ زندگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۲۵۲۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دروغ علنی طالبان؛ آب هیرمند را به شوره‌زار می‌ریزند تا به ایران نرسد!

پرداخت نکردن حقابه ایران از رودخانه هیرمند توسط افغانستان در حالی است که انتشار تصاویر ماهواره‌ای از انحراف بخش عمده‌ای از آب رودخانه مرزی مشترک به سمت شوره زار گودزره در این کشور بار دیگر حاشیه ساز شده است.

 

تصاویر ماهواره‌ای از انحراف آب هیرمند به شوره زار گودزره افغانستان

به گزارش همشهری، افغانستان سال‌هاست از آزادسازی حقابه رودخانه مرزی هیرمند سر باز می‌زند. با اینکه مقامات افغانستان، آزادسازی حقابه رودخانه هیرمند را به بارندگی‌های مناسب در این کشور مشروط کرده اند، اما با وجود بارش‌های فرا نرمال در این کشور، نه تنها حقابه ایران از رودخانه هیرمند آزاد نشده، بلکه این کشور با استفاده از بند‌های کوچک و متعدد انتقال و انحراف آب، مانع از جاری شدن رودخانه به پایین دست حوضه آبریز هیرمند در ایران می‌شود.

با اینکه انتشار برخی تصاویر جاری شدن آب در پایین دست حوضه آبریز رودخانه هیرمند در سیستان و بلوچستان هراز گاهی در فضای مجازی دست به دست می‌شود و موجی از شادمانی را در بین مردم محلی سبب می‌شود، اما پرداخت حقابه براساس معاهده سال ۱۳۵۱ تعریف مشخصی دارد و آزادسازی سیلاب سرشکن از سد‌های بالادست که محدود به یکی دو نوبت در سال است، به معنای عمل افغانستان به تعهدات قانونی اش در زمینه پرداخت حقابه هیرمند نیست.

عدم پرداخت حقابه ایران از سوی افغانستان در حالی است که انتشار تصاویر ماهواره‌ای از انحراف بخش عمده‌ای از آب این رودخانه مرزی مشترک به سمت شوره زار گودزره در این کشور و در همسایگی با ایران، بار دیگر حاشیه ساز شده است.

تصاویر ماهواره‌ای نشان می‌دهد که طالبان مانند سال‌های گذشته سیلاب هیرمند را به بیابان گودزره انحراف داده است. آب منحرف شده مساحتی بالغ بر ۴۰۰ کیلومتر مربع از گودزره را پوشانده و آب شیرین رودخانه هیرمند را به تلخاب تبدیل کرده است.

آبی که می‌تواند در صورت رسیدن به پایین دست، تالاب بین المللی هامون ایران به وسعت ۴۱۰ کیلومتر مربع (معادل وسعت گودزره) را احیا و از مرگ این اکوسیستم ارزشمند و تبدیل آن به کانون گرد و غبار جلوگیری کند.

سلاجقه: برای نرسیدن آب به تالاب هامون دست‌هایی در کار است

مدیر کل دفتر حفاظت و احیای تالاب‌های سازمان حفاظت محیط زیست کشور درباره خلف وعده‌های افغانستان در عمل به آزاد سازی حقابه هامون از روزدخانه هیرمند گفت: «متاسفانه با وجود بارش‌های خوبی که در حوضه هیرمند و کل کشور افغانستان اتفاق افتاده است و رودخانه‌های ورودی تالاب هامون، وضعیت مناسب و سیلابی دارند، اما دستکاری‌هایی که در بالادست اتفاق افتاده و انحراف آبی که به وسیله بند‌های انحرافی ایجاد شده، باعث شده است که آب از مسیر طبیعی خود منحرف شده و مسیر طبیعی را طی نکند.»

آرزو اشرفی زاده اضافه کرد: «مسیر طبیعی آب در این حوضه آبریز به این صورت است که آب باید از رودخانه هیرمند وارد ایران شده و تالاب هامون را سیراب کند؛ در ادامه از طریق رودخانه شیرین به افغانستان بر گردد و وارد گودزره شود. اما متاسفانه دستکاری در مسیر طبیعی و عدم تامین حقابه پایین دست، این مسیرطبیعی را منحرف کرده است.»

اشرفی زاده تصریح کرد: «این اقدام افغانستان از نظر حقوق عرف بین الملل محکوم است و ما در این خصوص اعتراض خود را اعلام کرده ایم. پیگیری‌هایی هم از طریق مراجع ذیربط (وزارت امور خارجه) در حال انجام است که اکوسیستم‌ها به صورت یکپارچه و طبیعی آبگیری شوند.»

این مدیر ارشد محیط زیستی کشور درباره آخرین وضعیت تالاب بین المللی هامون گفت: «تالاب هامون از رودخانه فراه مقدار کمی مرطوب و مقداری آب نیز از طریق رودخانه هیرمند وارد تالاب شده است که حجم آن در مقایسه با حجم سیلاب و دبی بسیار بالای آبی که در رودخانه هیرمند جریان دارد، بسیار ناچیز است. درواقع مداخلات انسانی که در مسیر اتفاق افتاده منجر به این شده است که ورودی تالاب بین المللی هامون که همیشه وابسته به سیلاب‌ها بوده، دچار چالش شود و آب کمی وارد آن شود.»

دروغ طالبان به ایران درباره نبود آب کافی در پشت سد‌های کجکی و کمال‌خان

مدیرکل دفتر حفاظت و احیای تالاب‌های سازمان حفاظت محیط زیست کشور به انحراف آب هیرمند به گودزره اشاره کرد و افزود: «گودزره درواقع یک شوره زار است و از نظر اکولوژیکی هیچ ارزشی ندارد. از قدیم و از گذشته به دلیل واقع شدن در انتهای حوضه آبریز، مردم منطقه هیچ وابستگی معیشتی به آن ندارند. درمقابل، اما تالاب بین المللی هامون به عنوان ذخیره زیست کره که در کنوانسیون رامسر ثبت شده است، ارزش اکولوژیکی بسیار بالایی دارد. بر همین اساس، هم به لحاظ عرفی و هم از نظر قوانین بین الملل انحراف مسیر طبیعی هیرمند محکوم است.»

اشرفی زاده در پاسخ به دلیل دستکاری‌های کشور افغانستان در مسیر روردخانه مشترک مرزی هیرمند، گفت: «این سوال را باید از مسئولان افغانستان پرسید که با چه هدفی این کار را انجام می‌دهند. دو کشور مسلمان منطقه باید حسن همجواری و حقوق همدیگر را رعایت کنند. ضمن اینکه رعایت حقوق اکوسیستم‌های طبیعی مشترک که در دنیا هم وجود دارد باید توسط همه کشور‌هایی که آب‌های هم مرز دارند صورت بگیرد و افغانستان هم از این موضوع مستثنی نیست.»

اشرفی زاده به پیگیری‌های سازمان حفاظت محیط زیست برای تامین حقابه هامون از رودخانه هیرمند اشاره کرد و گفت: «مکاتبات زیادی در این زمینه داشته ایم و حتی مذاکرات متعددی از طریق وزارت امور خارجه صورت گرفته است. معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست هم شخصا پیگیر موضوع است و امیدواریم این پیگیری‌ها در نهایت به نتیجه برسد.»

بند کمال‌خان قابلیت ذخیره تنها ۵۰ میلیون مترمکعب آب دارد، اما در واقعیت بند انحرافی آن توانایی انحراف بیش از ۲ میلیارد مترمکعب آب از رودخانه هیرمند پیش از سرریز سد مخزنی را دارد. اقدامات چند سال اخیر در انحراف آب هیرمند و تحقق پیدا نکردن حق آبه ایران نشان می‌دهد که طالبان از بالادست بودن خود در رودخانه هیرمند سوء استفاده می‌کند و مانع جاری شدن آب در پایین دست می‌شود.

چهار روز از سیلاب در افغانستان و هدررفت چند میلیارد مترمکعبی آب در این حوضه می‌گذرد، اما به غیر از جاری شدن بخش اندکی از سیلاب افغانستان در جریکه سیستان و بلوچستان، آبی به پایین دست نرسیده است.

دیگر خبرها

  • دروغ علنی طالبان؛ آب هیرمند را به شوره‌زار می‌ریزند تا به ایران نرسد!
  • «دروغ پارلمانی» در پردیس شهرزاد بازگو شد
  • «دروغ پارلمانی» به شهرزاد آمد/ با دروغ همه چیز به دست میاد!
  • زندگی قاتل با جسد زن گمشده به‌ مدت ۲ شبانه‌ روز در تهران!
  • ما باید به دنبال پرورش نخبگان معمولی باشیم
  • زندگی قاتل با جسد زن گمشده به مدت ۲ شبانه‌روز در تهران/ قاتل: جسد را زیر تختخواب داخل اتاق گذاشتم        
  • زندگی قاتل با جسد زن گمشده به مدت ۲ شبانه‌روز!
  • زندگی قاتل با جسد زن گمشده به مدت ۲ شبانه‌روز در تهران!
  • روایت مجری من و تو از پروژه‌های فریب زنانه ضد انقلاب
  • روایت مجری من و تو از پروژه‌های فریب زنانه ضدانقلاب+ عکس